Herkku-puhelin
Arkipäivä
nahkuri

On tiistaiaamu, tänään on se päivä kun tulen sinun luoksesi. Mielessäni näen jo sinun kaarevat muotosi. Havahdun ajatuksistani ja katson kelloani. On aika lähteä tapaamaan sinua. Otan laukkuni jossa on tarpeelliset välineet. Osan listastani olen antanut sinulle tehtäväksi ostaa. Olet jonkin aikaa sitten eronnut ja lapset ovat lähteneet maailmalle ja asut omakotitalossa harvaan asutulla lähiössä. Kaarran autollani pihaasi, otan laukkuni ja kävelen ovellesi, olet vastassa ja hymyilet hiukan jännittyneen oloisena ja toivotat tervetulleeksi kotiosi.

Astun sisään ja tunnen ihanan kahvin tuoksun, katson sinua, olet laittanut päällesi mustan topin ja sinisen hameen pituus juuri polvien yläpuolelle. Pyydät minua keittiöön kahville ja sanot ostaneesi ne tarvikkeet mitä listassani oli. Keittiössä oli katettuna kahvipöytä ja pöydällä oli laatikko missä oli listassani olleet tarvikkeet, yksi oli myös tuolilla: 5c m halkaisijaltaan oleva dildo imukupilla kiinni. Kaadoit kahvit tiesit että nyt se alkaisi kävelin taaksesi ja käskin nostaa hamettasi ja istua tuoliin, olit rasvannut dildon ja varmaan mietit oliko se tarpeeksi liukas. Asetit ryppyreiän dildon päähän ja aloit pikkuhiljaa istua. Tunsit kuinka reikä alkoi venymään. Siirryin vastapäätäsi ja aloin juomaan keittämääsi kahvia ja söin ihanan makuisen pikkuleivän, tiesit että dildon pitäisi olla paikalla siihen mennessä kun olen juonut kahvini muuten seuraisi rangaistus. Yritit juoda myös kahvin samalla mutta ei se näyttänyt kovin onnistuvan.

Olin juonut ja sinä et ollut kuin puolivälissä tehtävääsi, nousin tuolistani ja siirryin taaksesi ja aloin painamaan hartioistasi, tunsit kivun takapuolessasi kun dildo painui kokonaan sisään, katsoin silmiäsi, näin että ne olivat kosteat mutta et ollut päästänyt ääntäkään. Käskin sinun nousemaan ylös, kuului pieni ääni kun dildo irtosi tuolista. Käskin sinun siivota keittiön pöydän, sillä välin katsoin laatikon sisälle ja otin sieltä ratsupiiskan.

Katsoit minua ja arvasit mikä oli rangaistus. Käskin sinut keittiön pöydän kulmalle ja kumartua mahalleen siten että jalat olivat maassa ja kädet edessä yletyit kädelläsi toiselle puolen pöytää, otin köyden pätkän ja sidoin kätesi yhteen ja pujotin köyden pöytään kiinni. Se on sitten 30 kpl iskua ja lasket ne sitten ääneen sanoin. Nostin hameesi lantiolle ja aloitin piiskata sinua yksi, kaksi,... ne tuli kuuluvasti ja reippaasti lisäsin hiukan voimaa lyönteihin kaksikymmentä,... edelleen sanoit reippaasti muutta takapuoli heilu yritit väistellä iskuja ja aloit pyytään armoa. Viimeisillä lyönneillä huusit mutta sait sanottua kolmekymmentä. Irrotin kätesi ja nostin sinut pystyyn ja annoin suukon urhealle naiselle. Samalla kiskaisin yllättäen hameesi jalkoihin ja pinoin peukaloni vakoosi tunsin kuinka älähdit mutta ääntä ei kuullut koska suutelin sinua käänsin sinut ympäri ja otin yhdellä nopealla vetäisyllä dildon pois, huusit lujaa kun se sattui ja tapahtui niin yllättäen, hain suukapulan ja laitoin sen suuhusi ja totesin etten halua enää kuulla huutoasi, pyöritit päätäsi pieni kauhun ilme silmilläsi, koska tiesit mitä laatikossa oli.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute