Herkku-puhelin
Vaimon kaveri
pelimies

Olimme vaimoni kanssa hänen serkkunsa häissä. Häät etenivät muuten ihan normimerkeissä, mutta olin kiinnittänyt huomioni vaimoni toiseen serkkuun joka oli aivan hämmästyttävän seksikäs blondi, jotain 35-vuotias. Hän ilmeisesti huomasi tuijotukseni ja rupesi aina hymyilemään kohdatessa pitkin iltaa. Loppuillasta oli tanssien vuoro ja herrasmiehenä antauduin tanssin pauloihin koko suvun naisväen kanssa niin kuin pitääkin. Viimein menin myös "katrin" luokse ja ja hain häntä tanssimaan. Heti kun päästiin valssin pyörteisiin tunsin miten kaluni teki nykivää liikettä housuissani saaden aivan varmasti vastapuolen huomaamaan sen.

Katri tekikin uskomattoman homman ja painoi itsensä aivan kiinni minuun jolloin hänen suurehkot rintansa painautuivat minuun kiinni ja samalla kauli oli valtaisessa kunnossa. Katri iski silmää ja sanoi että käydäänkö tupakilla johon vastasin punaisena kuin paloauto että käydään vaan. Ulkona oli jo hämärtänyt hyvin joten takapihalle päästyämme hän kouraisi muniani oikein sillä asenteella että tiesin mitä tuleman piti. Menimme ulkovarastoon ja saman tien ammuin häneen kiinni, käteni seikkailivat joka paikassa tuota upea naista, tuntien hänen kiihkonsa. Sovimme että nyt pikaisesti ettei kukaan tajua mitään. Nostin hameen lantioille ja levitin pikkareita sivuun tuntien hänen koko kuumuuden. Avasin etumukseni ja kerralla painoin isohkon munani hänen pyhimpäänsä.

Ei kulunut kuin muutama minuutti kun tunsin pillun supistuvan kaluni ympärille hänen puressa hampaansa yhteen ettei ääntä kuuluisi. Tämä oli myös minulle lähtö laskenta ja puristelin hänen valkoisen paitansa peittämiä, ainakin dd-kupin rintoja jopa kovakouraisesti, kun päästin valtavan lastin suoraan sisälle. Spermaa tuntui tulevan koko ajan vaikka aamulla olin vaimoni kanssa rakastellutkin. Ilmeisesti tämä sattumapano sai aikaan ylim. annoksen. Toivuttuamme hetken hän riisui pikkuhousunsa ja koitti niillä pyyhkiä sotkujamme. kiinni ei jääty mutta muutamia ihmeellisiä katseita saimme kun tulimme takaisin sisälle. Nimittäin Katrin nännit olivat vieläkin iloisesti töröllään , näkyen paidan läpi. Sovimme että suut kiinni ja palataan asiaan sähköpostin kautta. Olaan oltu yhteyksissä, monellakin tapaa! Tilaisuus tekee varkaan?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute