Herkku-puhelin
Farmariauton tavaratilassa teinipillua
Jorma 69

Olimme seitsemän hengen porukalla viime kesänä mökkikuntamme paikalliskuppilassa viettämässä kesäkauden avajaisia. Minä olin nelikymppisenä porukan vanhin muiden seurueen jäsenten ollessa 18-vuotiaasta kolmikymppiseen.

Olimme menneet paikalliskuppilaan kahdella autolla, mutta kun tuli aika vaihtaa paikkaa lähikunnan tanssilavalle huomasin että toisen auton kuski oli humalassa. Otin tältä kaverilta sekä turhat luulot että auton avaimet pois siitäkin huolimatta että pari kaveria olisi uskaltanut mennä tämän rasittavan rattijuopon kyytiin. Eniten harmitti se että tämä kyseinen uhoaja kundi oli setäni uuden tyttöystävän tyttären poikakaveri. Selvin päin tämä Mika oli ihan ok tyyppi, mutta kännissä hankala ja väkivaltainen. Olin pari kertaa joutunut tätä Mikaa pyörittämään pitkin tannerta jotta se tajusi olla uhoamatta silloin kun minä olin paikalla. Mikan tyttöystävä Saara oli todella kaunis juuri täysi-ikäiseksi tullut nuori nainen. Minihameessaan ja hihattomassa topissa Saara oli erittäin seksikkään näköinen pakkaus. En voinut käsittää että miten noin kaunis ja fiksu tyttö oli valinnut itselleen noin kusipäisen kundikaverin kuin mitä Mika oli.

Päätettiin lopulta lähteä vajaan sadan kilometrin päässä sijaitsevalle tanssilavalle yhdellä autolla. Kumpikaan autoista ei ollut mikään tilaihme, mutta farmarimallinen Opel Astra valikoitui lopulta kyytiautoksi.

Minä vanhimpana ja isompirakenteisena pääsin istumaan väljästi pelkääjän paikalle. Saaran koulukaveri Sanna oli kuskina. Mika ja Saara uhraantuivat menemään farmariauton takatilaan ja muut kolme pääsivät istumaan takapenkille.

Reilun tunnin ajomatkan aikana tyhjensimme siidereitä ja oluita kiihtyvään tahtiin mikä tarkoitti kahta ylimääräistä pysähdystä kusitauolle tien sivuun. Mika oli nappaillut koko ajan raakaa kossua mikä näkyi sekä kuului hänen liikkeistään ja puheistaan. Olin jo menossa jälleen ojentamaan tuota kusipäätä, mutta Sanna sanoi ettei se mitään vaikuttaisi kun Mika on niin vitun kännissä.

Ihme kyllä myös Mika pääsi sisälle tanssilavapaikkaan vaikka juuri ja juuri pysyi pystyssä. Illan kulkua pelasti hiukan se että löysimme nurkkapöydän minkä ääreen Mika puolisen tuntia myöhemmin sammui. Ehkäpä tuolla pohjanmaalla oli tällaisiin känniläisiin totuttu sillä järjestysmiehelle riitti minun sana siitä että katsoin ettei kaveri loukkaa itseään kännissä, ja että otamme hänet mukaamme valomerkin jälkeen..

Tanssitin vuoronperään Sannaa ja Saaraa. Oli mukava huomata että molemmat tanssivat kanssani mielellään vaikka paikassa oli myös disko alakerrassa. Tosin sinne emme voineet mennä kaikki yhdessä sillä Mika torkkui edelleenkin nurkkapöydässämme. Kolmea muuta seurueemme jäsentä en nähnyt kuin vilaukselta sillä heillä kaikilla oli kova haku päällä. Siis nouilla kahdella parikymppisellä pojalla ja kolmikymppisellä todella tukevalla Liisalla. Jotenkin aavistin etukäteen että ilta päättyisi siihen että pohjanmaan pojat panisivat lopulta irstaan oloista Liisaa, kumpikin.

Valomerkin jälkeen aloin retuuttaa Mikaa autoamme kohti. Kaikki olisi muuten mennyt hyvin ellei Mika olisi yhtäkkiä herännyt kännikoomastaan aloittaen järkyttävän kuuloisen Saaran huorittelun ja panettelun. Yllättävän hyvin pystyin hillitsemään itseni. En juurikaan halunnut alkaa painimaan känniläisen Mikan kanssa. En etenkään siksi että meillä muilla oli ollut ihan kiva ilta. Lopulta minun piti puuttua Mikan ja Saaran väliseen riitelyyn. Ja nyt se oli riitelyä eikä Mikan yksipuoleista panettelua. Saarasta kuoriutui uusi luonteenpiirre kun hän yritti todella lopulta käydä Mikaan käsiksi. Siinä kohtalaisessa humalatilassa Saara oli seksikkään sähäkkä. Lopulta sain riidan loppumaan tarjoamalla Mikalle hänen omaa raakaa kossuaan. Reilun vartin päästä Mika oli jälleen siinä kunnossa että hän ei tiennyt enää missä oli ja kenen kanssa.

Saara ilmoitti ettei hän suostuisi menemään Mikan kanssa enää tavaratilaan, jonkun muun kanssa kylläkin. Molemmat pohjanmaan pojat ilmoittivat että he halusivat istua Liisan kanssa takapenkillä. Ilmoitin että voisin ihan hyvin tulla Saaran seuraksi tavaratilaan. Kun Mika oli vyötetty turvavyöhön pelkääjän paikalle ja Liisa oli vyörynyt takapenkin keskikohtaan ryömin Saaran perässä tavaratilaan. Sanna laittoi musaa soimaan hiljalleen. Liisa kikatti pohjanmaan poikien käsien seikkaillessa hänen runsailla muodoillaan.

Saara jutteli tai paremminkin haukkui Sannalle Mikaa. Sanna kuunteli keskeyttämättä ja lopulta Saarakin oli saanut purettua tarpeeksi pahaa oloaan. Se mitä seuraavaksi tapahtui oli jotenkin tahdonvastaista. Olin jo pitemmän aikaa katsonut Saaran pitkiä paljaita sääriä sekä minihameen peittämää pientä pyllyä. Yhtäkkiä vain huomasin kuinka hivelin Saaran vasenta pohjetta ja hetken päästä reiden takaosaa. Manailin mielessäni tempaustani ja viimein sain revityksi käteni pois Saaran takareideltä.

Avasin oluttölkin ja olin samantein vetää olutta väärään kurkkuun kun kuulin Saaran kuiskaavan hiljaisella äänellä että laittaisin käteni takaisin sinne mistä sen äsken otin pois. Myönnän että huolimatta alkoholin tuomasta rohkeudesta käteni tärisi hiukan kun ryhdyin piirtämään etu- ja keskisormellani Saaran sääreen erilaisia kuvioita ja siitä hitaasti takaisin takareidelle.

Parin minuutin päästä Saara vetäisi pari nopeaa henkäystä kun hän tunsi sormeni pikkuhousujensa kimpussa. Saaran pikkarit olivat selvästi kosteat. Kyrpäni oli järjettömässä puristuksessa eikä painetta vähentänyt se seikka että ilmeisesti Saaran mielestä etenin liian hitaasti. Saara nimittäin taiteili minun avustuksellani pikkuhousut jalastaan. Voi kuulostaa helpolta hommalta, mutta sitä se ei todellakaan ollut.

Myös takapenkillä tapahtui sillä enää Liisa ei kikattanut. Äänistä päätellen siellä ainakin toinen pohjanmaan pojista sai käsittelyä kalulleen sillä tämän voihkinta oli sen verran äänekästä. En uskonut että Liisa pystyisi taipumaan niin paljon että voisi ottaa jommalta kummalta takapenkin pojista suihinsa.

Saara ei ollut sheivannut pilluaan laisinkaan. Pehmeät kiharaiset häpykarvat olivat kosteudesta märät kun sukelsin kahden sormen voimalla hänen pilluunsa. Olisin halunnut puristella myös Saaran pieniä pyöreitä rintoja mutta se osoittautui turhaksi sillä tavaratila oli yksinkertaisesti liian ahdas mahtipontiseen sekstailuun. Pidin Saaran pillun sormetuksesta sen verran taukoa että sain kaivettua kyrpäni esiin. Välittömästi jouduin luovuttamaan kyrpäni käsittelyn Saaralle jonka toinen käsi hamuili sitä vaativasti.

Määränpäämme lähestyi uhkaavasti eikä pikapanoista voinut enää kuin haaveilla ahtaassa tavaratilassa. Hetken jo ajattelin ehdottaa Saaralle että poikkeaisimme nopeasti metsän puolella sillä Sanna tuskin paljastaisi mitä olimme menneet metsään tekemään. Järki voitti sillä molemmat takapenkin pojat olivat Mikan parhaita kavereita.

Sain ihmeellisellä akrobatialla taivutettuani itseäni sen verran että pääsin hätäisesti kielettämään pari kertaa Saaran kiimaista teinipillua. Sekin jäi kesken sillä olimme saapuneet perille määränpäähämme.

Nappasin Saaran pikkuriikkiset pikkuhousut mukaani kömpiessäni ulos tavaratilasta. Vasta ulkopuolella tajusin että täydessä seisokissa oleva kyrpäni oli ulkona sepaluksesta ja sitä katsoi kiinnostuneen ja uteliaan näköisenä kuskina ollut Sanna joka seisoi tavaratilan vieressä. Hiukan hämmentyneenä laitoin ensin Saaran pikkarit takataskuuni ja sen jälkeen survoin kyrpäni sepalukseen takaisin

”Mä voin tulla hakemaan sun aitasta noi Saaran pikkarit sen jälkeen kun olet niihin runkannut Mä muuten keväällä huomasin että joku oli meillä kaiveskellut pyykkikoria ja joku runkkari oli vetänyt mällit mun stringeihin. No nyt sekin tuli selvitettyä. Toivottavasti sinusta on muuhunkin kuin runkkaamaan teinipillujen pikkareihin, Sanna totesi tyynesti nauttien joka sekunnista minkä hän pystyi minua nolostuttamaan. No sinä yönä Sanna viimeistään sai tietää että tällainen nelikymppinen setä osaa muutakin tehdä kuin nuuhkia ja runkata teinipillujen pikkareihin. Mutta siitä sitten joskus myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute