Herkku-puhelin
Nussittu tyttöystäväni, osa 1
Keimo Boy

Emmätiiä, pitäiskö mun nyt niin kuin esitellä vähän itteäni? Mut emmä taida, jos joku siis sattuis tunnistamaan mut. Mut sen mä voin kertoa, että mun nimi on Keimo ja mä oon 25 vee nyt. Oon tällainen nuori mies tai ehkä kuiteskin poika, koska niin kaikki muutkin aina sanoo. Mä oon niin pojan näköinen ja myös pojan mielinen kuiteskin. Mun pippelikin on vaan seisoma-asennossa 9 senttiä pitkä, jos joku haluis tietää. Se ei vaan kasvanut enempää. Eli ei ihme, jos tyttöystäväni pitää joskus saada muitakin miehiä. Mut okei, mä kerron vähän mun ja mun tyttöystävän elämästä teille, jos haluutte lukea. Sorry, jos ette halua. Sorry oikeesti.

Mun on kyllä pakko antaa nyt mun tyttöystävälle joku muu nimi tähän kertomukseeni, ettei meitä ihan heti kännata. Nythän mä keksinkin. Mä käytän mun ihanasta naisesta sen toista etunimeä. Se on Hillevi, jos siis muistan sen oikein. Mä en kyllä oo ihan satavarma, että sorry siitä.

Siis mun täytyy varmaan vähän kuvailla mun tyttöystävää Hilleviä teille, koska näissä jutuissa tehdään aina niin. Hillevillä on tosi kauniit B-kuppiset tissikät. Mä kutsun niitä aina tissiköiksi, koska äiskä on opettanut mulle sellaisen nimen, kun olin pikkuinen ja imin vielä tissiköitä. Mun mielestä se on kaunis nimi naisen rinnoille. Hillevi ei tykkää kuiteskaan siitä, että imen sen tissiköitä, mutta jotkut muut on päässeet kyllä imemään. Sitä mä en ymmärrä, miksi mä en saa imeä.

Sitten mun Hillevillä on aika mukava pylly myös. En mä kuiteskaan viitti paljon puristella sitä, ettei mun tyttöystävä suutu. Joskus saunan jälkeen mä oon pikkuisen hieronut sitä tai sit joskus sängyssä. Tissikät ja pylly on mun mielestä parhaat osat Hillevissä. Ne ovat pehmeet ja pullukat ja saa mun pienen pippelin ihan kovaksi. Voi juku!

En kattokaas uskalla paljon enempää paljastaa, ettei meitä vaan tunnistettais. Kai mä voin sen vielä kertoa, että Hillevillä on vaaleenruskeat, suorat hiukset niskaan asti. Mun mielestä ne on tosi kauniit ja sen kasvotkin on ihan söpöt. Sellaiset aika viattomat ja enkelimäiset. Monet on sanoneet, että mullakin on. Me ollaan tällänen enkelipari. Sorry, jos mä paljastin jo liikaa meistä, mut nyt mä koitan välttää korostamasta itteäni liikaa jatkossa, kun mussa ei todellakaan oo mitään korostettavaa.

Me tavattiin Hillevin kanssa ekan kerran aika oudolla tavalla. Se tapahtui mun parhaimman kaverin Pexin avustuksella, jos näin vois sanoa. Kai mun vähän täytyy tässä kertoa Pexistäkin, koska se kuuluu meidän elämään aika oleellisesti. Kattokaas, Pexi on sellainen rento ja huoleton jätkä ja vois kai sanoa, että niin kuin hyvä jäbä. Se osaa laittaa tukan sellain jännästi pörhölleen ja käyttää kaikkia miesten vaatteita. Mä kun siis liikun yleensä vanhoissa verkkareissa ja äiskän ostamissa pusakoissa.

Pexi on siis täysi mies mun rinnalla, mut kuiteskin mun paras kaveri nassikasta asti, kun se on ollut meidän lähin naapuri. Asutaan vähän niin kuin maaseudulla, että ei oo kovin montaa lähinaapuria. Niin siks kai meistä tuli niin hyvät kaverit. Vaikka mä jouduinkin usein nassikkana ottamaan Pexin tekemät tihutyöt syykseni. Se meni aina rikkomaan jotain ja kokeilemaan kaikkea ja sit mun piti tunnustaa, ettei se saanut aina syytä niskoilleen. Se on kattokaas parhainta kaveruutta sellainen.

- Ootko sä, jätkä, ees päässyt vielä koskaan panemaan naista? Pexi kysyi kerran, kun se oli tullut takaisin vanhempiensa luokse asumaan jostain maailmalta. Se oli käynyt silloin jo armeijankin ja mä sivarin. Kattokaas, mä en pystynyt suorittamaan armeijaa, mut en viitti kertoa, miks en.

Mun oli tieteskin vastattava mun parhaimmalle kaverille, etten ollut pannut koskaan ketään muuta kuin omaa kättäni. Sekin on ollut joteskin sellainen mun oma juttu, josta en oo koskaan uskaltanut kertoa kuin Pexille, äiskälle ja iskälle.

- Lähdetääks tänään paneen? Pexi kysyi ja näytti mulle fiilausliikettä sormillaan.

- Emmätiiä, mä sanoin sille.

- Kyl me nyt, kuule, lähetään, runkku, Pexi sanoi.

- Ai jaa, mä sanoin, koska mä oon tottunut tottelemaan Pexiä.

- Hyppääs koslaan, niin mennään. Mä tiiän yhen vähän yksinkertasen pimatsun, jolta saa aika helposti, jos osaa käsitellä sitä, Pexi sanoi.

- Mun pitäs käydä sanomassa äiskälle, että me lähdetään kartsalle, mä sanoin.

- Vitut pitää. Nyt mennää, Pexi sanoi.

- Ai jaa, mä sanoin ja nousin sen Bemarin kyytiin, koska se niin käski. Sitten me lähdettiin ajamaan kaupunkiin päin.

- Vittu, miks mä en oo vieny sua nussimaan aikasemmin? Oishan mun pitäny huomata, ettei mun paras kamu saa pillua ilman mun apua, heh heh, nauroi Pexi kaahaillessaan maantietä pitkin. Sillä muutes on aina kesällä aukkarilasit silmillä.

- Nii, mä sanoin ja mua alkoi pikkuisen hymyilyttää, kun oli jänskää tiedossa.

Meidän kylältä ei oo mikään kauhea matka kaupunkiin, joten oltiin kohta perillä jossain lähiössä. Pexi jarrutti aika rajusi ja mä luulin iskeytyväni tuulilasista läpi. Mua tutisutti sen takia pitkään, kun säikähdin.

- Joo tässä se Hillevi asu ainaskin viime syksynä, kun kävin painaan sitä ainaskin kolme kertaa. Pitääkin pirauttaa sille, jos sen mutsi on vaikka kotona. Karsee ämmä se mutsi. Ootas hetki, apinanperse, Pexi sanoi mulle ja soitti kännykällä sille tytölle, jota oltiin lähdetty yhdessä hyvässä hengessä panemaan. Kyllä se vastasi ja kohta me saatiin mennä sisään rivitaloon.

- Nyt päästään nussiin, kaveri! Pexi hekotteli ja mä nyökkäsin innokkaana kuin koulupoika.

- Moikka. Sä oot se Pexi… Mä muistan sut, mut kuka tää toinen on? kysyi maailman kaunein nainen elikäs mun tuleva tyttöystäväni Hillevi. Kun se katsoi ekan kerran mua silmiin siinä eteisessä, mä olin heti myyty ja rakastunut siihen ja sen ujoon hymyyn.

- Terse, söpö pimu. Tää on Keimo meidän kylältä. Se ei oo vielä saanu naista. Tehtäiskö yhdessä asialle jotain? kysäisi Pexi siltä. Se nojasi samalla äijämäisesti seinään.

- Emmä mikään vosu oo! Mitä sä oikein luulet musta! Hillevi alkoi kimittää. Mä luulin, että nyt jäi pillun saaminen taas tulevaisuuteen, mut onneksi Pexi on aina pelimies.

- Okei, okei, mennään ihan sun ehdoilla, beibi. Saataisko me vaikka kahvia, kun tultiin kyläileen pitkästä matkasta? kysyi kaverini.

- Joo, mä laitan, Hillevi hymyili ihanalla naamallaan ja meni sit keittiöön. Pexi iski mulle silmää, kun käytiin soffalle istumaan ja odottelemaan.

- Tuus istuu sylkkyyn, Pexi pyysi Hilleviä.

- Pitäiskö mun tulla? tyttö hymyili.

- Tuu, tuu, beibi, Pexi yllytti ja pisti pelimieshymyä kehiin.

Mun rakastettuni Hillevi vaikutti enkelimäiseltä tytöltä, joka halus vaan läheisyyttä. Mähän hokasin sen heti siinä olohuoneessa ja myöhemmin Hillevi sit myönsikin, että näin se on. Se on aina vaan halunnut läheisyyttä miehiltä, mut miehiä on vaan kiinnostanut sen paneminen. Aika rajua, eiks olekin?

- Mitä sä nyt teet? Hillevi kysyi. Huomasin, että Pexi yritti työntää kättä sen paidan alle ja kokeilla tissiköitä.

- Äläs ny säiky. Mä vähän hyväilen sua, beibi, Pexi rauhoitteli ja työnsi käden topin alle. Siellä ne tissikät pulliselivat ihanina.

- Mä taidan arvata, mitä te haluutte. Mut mä en, kuulkaas, suostu seksiin ihan helpolla. Mä en oo sellainen tyttö olleskaan, Hillevi sanoi. Taas mä ajattelin, että turhaanko tultiin panokokemusta hakemaan mulle. Mut ei se oikeestaan sellain olis haitannut, kun rakastuin heti Hilleviin. Halusin vaan kattella sitä.

- No hei, eihän tässä mitään sellasta yritetä. Ollaan nyt vähän vaan näin… Pexi sanoi ja silitteli tytön lanteita ja reisiäkin.

Mä niin kuin seurailin oppipoikana siinä vieressä, kun Pexi pehmitti Hillevin. Se kävi melkoisen äkkiä. Kaunis tyttö oli siis ihan Pexin ohjailtavissa ja Pexihan on mies, joka ei aikaile. Mä siinä tarkkailin, kun se veti topin pois naisen päältä, niin että tissikät hyppäsivät näkökenttään. Voi juku, että oli kiihottavaa! Mullakin pippeli alkoi kovettua siinä katsellessa.

Sitten mun kaveri Pexi kellisti Hillevin selälleen soffalle ja puristeli tissiköitä ja kehui tyttöä, että se oli kaunis ja haluttava ja pantava. Mun piti oppipoikana panna nääs kaikki tarkkaan muistiin, että joskus itte osaisin vähän pelata tytön kanssa sitten. Aika jänskää mun mielestä.

No Pexi alkoi sit hetken muijaa lämmiteltyään vetää siltä pikkuhousuja pois. Hillevi laittoi vähän noin niin kuin muodon vuoksi vastaan, että äläs nyt vedä niitä pois tai hän on ihan alasti keskellä päivää, mutta Pexi vaan riisui sen. Mulla oli tieteskin pippeli ihan kovana housuissa, kun ekan kerran näin sellaisen naisen nakuna siinä. Ennen sitä äiskä oli kuiteskin ainut nainen, jonka olin tissikät ja pimppi paljaana nähnyt.

Katoin ekaksi, että mitäs nyt tapahtuu, kun Pexi työnsi naamansa Hillevin haaroihin. Se alkoi nuolla lutkuttaa pimppiä niin, että kuului märästi mäiskyvää ääntä. Ja tää Hillevi-tyttö alkoi vikistä ja uikuttaa siinä soffalla. Sillähän oli siis pyöreät tissikät ihan paljaana ja nännikät nätisti ja haarat hajallaan. Pexi se vaan nuoli pillukoloa, minkä ehti. Mä olin ihan pihalla jo ja mua siis pelotti ja oli ikävä äiskää ja iskää siinä vaiheessa.

- Tuu säkin nuoleen pillua! Maistuu hyvältä! Vittu, tuu ny! Pexi komensi mua. Sen suun ympärys oli ihan märkänä kuuluisista pimppimehuista.

- Emmätiiä, mä mutisin, kun pelotti ja hiotti.

Pexi tuli repäisemään mut ylös toiselta soffalta ja otti mun niskasta kouraotteen ja sit painoi mun naaman väkisin Hillevin jalkojen väliin pimppiä vasten. Sen mä kerkesin nähdä, että pillukarvoja oli vähemmän kuin äiskällä ja ne oli jotenkin kauniimmat ja kiihottavammat kuin äiskän pöheikkö. Sitten myöhemmin mulle selvisikin, että Hillevi ajelee elikä sheivailee vähän sieltä. Voi juku.

- Nuole sen pillua, runkkaripoika, Pexi käski.

Mun naama oli kiinni märässä ja tuoksahtelevassa naisen pimpissä ekaa kertaa mun elämässä. Enhän mä tieteskään voinut pettää parhaimman kaverini luottamusta ja jänistää, vaikka pelotti kyllä ihan oikeesti paljon. Mä sitten varovasti työnsin kieltä pimppihuulille ja nuolaisin. Mä muistan, että kiihottuneen pimppivaon maku oli kyllä melkoisen uusi ja aikas ihmeellinen. Vähän meinasin yökätäkin siinä, mutten uskaltanut, kun Pexi vahti vieressä ja Hillevikin tarjosi haarat levällään mulle namikkaa.

Mä sitten innostuinkin siitä pimpin nuolemisesta enemmänkin. Aloin just lutkuttaa Hillevin ihanaa namireikää koko kielellä, kun Pexi vetäisi mut pois siitä ja sanoi, että riittää mukamas jo. Mua vähän harmitti, mut en uskaltanut vastustaa Pexia, kun se on niin vahva ja johtajasmies.

- Nyt housut alas, poika ja mulkku esiin! Pexi käski. Itte se availi omaa vyötään ja Hillevi kattoi soffalta, että nytkö ne kuiteskin alkaa panemaan, vaikka Pexi lupasi sille, ettei me panna sitä. Mut pakko oli totella Pexia vaan.

Mä sitten sain verkkarit vedettyä kinttuihin ja vähän siinä häpesin, kun mulla oli pippeli jo seisoma-asennossa siinä paidan helman alla.

- Vittu, paita pois! Pexi komensi. Mähän riisuin heti kuin partiopoika.

- Ei vittu! Tollanen munako sulla on, Keimo? Pexi kysyi ja tuijotti mun pippeliä, joka oli kovana.

- Joo, mä sanoin. Mä siinä samalla huomasin, että Pexillä ittellään pullisteli aikamoinen kelli poksereissa. Ollaan tasan samanikäisiä, mutta erilaisia kuiteskin. Pexillä on ihan oikeita lihaksia ja mustaa karvaa keskellä rintaa ja sitten tossa navan ympärillä. Mulla ei oo mitään. Ei edes oo karvoja kainaloissa. Vähän on vaan munan yläpuolella, mutta ei sellaisia oikeita miesten munakarvoja olleskaan kuin Pexillä tai mun iskällä tai veikalla. Mulla on vähän samanlaiset harvat ja sotkuiset munakarvat kuin mun äiskällä. Mutta sillä on tieteskin pimppikarvat joo.

- Katos mun munaa, jos et oo ennen nähny tätä juhlakunnossa, Pexi sanoi. Sitten se vetäisi housut pois. Sen mulkku hyppäsi pystyyn suoraan yläviistoon ja mä katoin, että voiko olla totta tuollainen. Oli se vaan iso ja paksu jööti. Ja isot oli pallitkin. Jossain salaa lukemassani pornolehdessä oli joskus ollut samannäköisiä kellejä, mutta mä luulin, että ne oli trikkikuvia tai jotain. Kun mulla siis on vaan 9-senttinen eikä tota ympärysmittaakaan taida kovin paljon olla. Eikä mulla edes seiso niin pystyssä kuin mun kaverilla Pexillä.

Mua kävi nolottamaan aika paljon siinä ja olisin halunnut mennä vessaan itkemään. Siis oikeesti, kun oltiin ihan nakuna vieraan tytön kotona ja se tyttö oli itte alasti siinä soffalla ja meidän olis pitänyt käydä panemaan sitä siinä. Enkä mä ollut saanut edes kotoa lupaa lähteä Pexin kanssa kaupunkiin. Tuli vedet silmiin ja nenällä mä vähän niiskautinkin.

- Joo mulla on tällänen parikymmensenttinen patukka! Ja tytöthän tykkää! Että revi siitä, homo! Pexi naureskeli mulle ja iski silmää Hilleville. Mä säikähdin vähän, että pitikö mun ottaa kiinni Pexin isosta kullista ja repiä sitä, mut ei onneksi pitänytkään.

- Herra pikkukikkeli on ny hyvä ja alkaa paneen. Pillu on valmis ja märkä, Pexi käski.

- Emmä osaa… mutisin mä.

- Vittu! Anna ku isäs näyttää, Pexi ilmoitti. Myöhemmin mun iskä sitten näytti, mutta en olis kyllä silloin osannut sitä arvata olleskaan.

- Mua ei saa panna ilman kumia, sanoi Hillevi. Sillä oli taas se sama viaton enkeli-ilme, kun vilkaisin rakastamaani naista soffalla.

- Eiks? Annas ny… Kato, ku panettaa. Anna ny paljaalla tän kerran, jooko? Pexi pyyteli.

- Emmä uskalla, kun oon kerran ollu jo raskaana ja sillon mulle tehtiin abortti ja mun äiti suuttu aika paljon siitä, Hillevi selitti.

- Voi helvetti, Pexi sanoi. Se kaivoi jostain housuntaskusta kaksi kondomia ja antoi toisen mulle. Mulle se siis oli eka kerta, kun mä sain kondomin käteeni. Kaupassa olin joskus katellut niitä paketteja, mut enhän mä mitenkään ollut uskaltanut ostaa sellaisia.

- Pane sä sittenkin ekaks. Sulla on niin pieni toi pili, ettet sitten kuiteskaan tunne mun jälkeen mitään, Pexi ehdotti. Sit se nauroikin mulle ja kattoi suoraan mun pientä munaa. Se oli kuiteskin kaverinaurua, koska me ollaan parhaimmat kaverit.

Mut mä en osannut laittaa edes kondomia, kun en ollut koskaan harjoitellut vielä. Pexi sanoi, että Hillevi laittaa sen mulle. Mä menin sitten tosi peloissani siihen Hillevin viereen pippeli pystyssä. Hillevi alkoi laittaa mun pilin päälle suojusta ja mä kattelin samalla sen tissiköitä, jotka liikahtelivat siinä aika kivasti sen touhutessa käsillään.

Enhän mä sille mitään voinut, että mulle tuli se tunne. Hillevin nätit sormet ja kumin sovittaminen oli liikaa mulle ja mun pippelille.

- Hei nyt tää alkoi sylkeen! Hillevi huusi pelästyneenä.

- Ei saatana! huusi Pexi ja nauroi kovalla äänellä.

- Mitä mä nyt teen? Hillevi kysyi, kun multa jo lirahti spermaa kumiin ja nytkyin siinä ihan täysillä. Meinasin pyörtyä!

- Vedä se huppu sen pilin päälle ny vaan, käski Pexi ja hekotteli vieläkin.

Mun pippeli oli muuttunut ihan kipeeksi ja sellaiseksi, kun se muuttuu, kun laukean. Pexi käski mun äkkiä työntää sen Hillevin pimppiin, että vihdoin pääsisin poikuudestani eroon. Mua pelotti, mut Pexi tyrkkäsi mut soffalle Hillevin päälle ja käski työntää munan pilluun. Mä sitten yritin laittaa sen vapisevalla kädellä reiän kohdalle ja siitä sisään. Mut mun pippeli oli jo niin kipeä laukeamisesta, että tuntui pahalta. Se oli kutistunutkin sellaiseksi 4-senttiseksi melkein, niin kuin se aina on mulla levossa.

- Eiköhän se ollu siinä! huusi Pexi. Mä huokaisin helpotuksesta, kun teki kipeää tökätä kumitetulla pippelin päällä pimppihuulia. Nousin äkkiä pois siitä Hillevin päältä. Pexi tuli siihen ja huusi, että mikäs unohtui. Mun kondomi oli irronnut kutistuneesta pippelistä ja jäänyt roikkumaan Hillevin pillureiälle. Mua nolotti aika kovin ja meinasin käydä itkemään oikeesti.

- Ei kai mun sisään päässyt spermaa? Hillevi kysyi huolissaan.

- Voi vittu sua, Keimo! Mikä äijä! No ei päässy mällit pimpsaan. Räät on kumissa. Se vähä, mitä ees tuli, saatana, sanoi Pexi. Se vetäisi kumin ulos pillunsuulta ja heitti sillä mua. Mä säikähdin ja meinasin kaatua.

Pexiltä pääsi aikas räkäinen nauru ja se hyökkäsi iso kyrpä asennossa itte Hillevin päälle. Se sanoi taas mulle, että katto tarkkaan, miten mies hoitelee naisen. Mä nyökkäsin, koska olin sen oppipoika. Pexi ohjasi jo kullia sisään pilluaukkoon. Hillevi levitti käsillään haarojaan ja sen ilme näytti keskittyneeltä. Mä kurkin uteliaana vierestä, vaikka mua pelotti vieläkin ja kädet tärisivät ja löysää pippeliäni pakotti hirveästi äskeinen tuleminen.

Hillevin pillu litisi, kun Pexi survoi mulkkunsa sinne ja painui naisen päälle. Itte Hillevi alkoi inistä ja vinkua. Pexi sanoi antavansa kunnolla munaa sille. Mua pelotti Hillevin puolesta, kun se oli niin kaunis ja ihana nainen. Mä olisin halunnut olla sille hyvä, mut en voinut, kun Pexi oli sen päällä ja alkoi pumpata sitä kovalla kyrvällään. Ei mulla kyllä ollut mitään sitä vastaan kuiteskaan. Olin hengessä mukana.

- Sä et laittanu kumia! Hillevi huusi naitaessa.

- Mitä sitte? Pexi kysyi. Samalla se survaisi, että pimppi mäiskähti ja tyttö ulahti.

- Auh! Äiti suuttuu, jos mä tuun taas paksuks! Hillevi kiljui. Mä huomasin, miten huolestunut se oli, mut Pexi vaan pani sitä. Hillevi pomppi sen alla soffalla. Tissikät pullahteli kauniisti. Sen jalat heilui ja nytki. Se johtui Pexin panoliikkeistä. Paras kaverini osasi, kuulkaas, panna hyvin!

- Laita kumi, ennen ku tuut! Hillevi läähätti sit kohta.

- Laita hei Pexi… mäkin sanoin.

- Vittu, turpa kii, tuppimulkku! Pexi karjaisi mulle.

Mua nolotti, että olin häirinnyt sen nussimista. Se oli sille tosi tärkeetä ja näytti tekevän hyvää Hilleville. Vaikka mä kyllä pelkäsin, että mun ihanaan enkeliin sattuis, kun kaverini pani aikas rajulla voimalla ja tiukka pimppi vaan litisi märkyyttään. Pexin kyrpä oli aika iso Hillevin tiukkaan pimppiin, mut hyvin se näytti venyvän. Koko soffa heilui, kun Pexi-äijä rynkytti hoitoaan. Mä jänskäsin mukana kuin kisoissa.

- Oi vittu, aaah! Pexi mylvi hurjasti.

- Kumii, kumii! Hillevi vinkui nussittaessa. Käsillä se yritti hillitä päällään Pexia, joka hyökki eestakaisin siinä sen päällä.

- Perkele, okei, okei! Pexi huusi. Se lopetti rynkytyksen ja veti kyrvän ulos pimpistä. Muna oli ihan limassa ja niin oli muutes Hillevin pikkuinen pimpsakin. Se oli siis sitä naintilimaa tai sellaista.

Pexi otti kondomin. Sit se avasi pakkauksen ja pyöritti kumin aikas nopeesti kullinsa päälle suojaksi. Mulle tuli hyvä olo siitä. Se totteli kuiteskin Hillevin pyyntöä ja nyt mun enkelityttö ei vois tulla paksuks eikä sen äiti suuttuis sille. Tulin onnelliseksi siitä, vaikka pelotti vieläkin.

- Katos ny, runkkari, mite miehellä seisoo ja millane teho tällä on muijaan! Pexi käski mua. Mä nyökkäsin taas, niin kuin oppipojan kuuluukin.

- Käy kontilles ja pyllistä kunnolla! Pexi komensi Hilleviä. Mun ihana unelmanainen totteli heti, mut kun se samalla kattoi mua silmiin, sillä oli viaton enkeli-ilme. Mä olin siis jo ihan rakastunut tähän naiseen.

Mä vaan todistin vieressä, kun kaverini työnsi komean kullinsa kumisena takaisin Hillevin märkään pimppiin ja huusi, et uh ja ah, panettaa! Se ottikin sit kiinni Hillevin muhkeesta pyllystä ja alkoi panna takaapäin kuin joku koira. Mä saatoin jännittyneenä ja pippeli kipeenä vaan aatella siinä, että vau, vaikka mua nolotti oma epäonnistunut yritelmäni tuon kauniin naisen kanssa.

Oli se kyllä aikas kiimaista touhua. Mä olin kyllä ihan kipsissä itte siinä, kun kattelin oppipoikana parhaan kaverini panemista ihanan tytön kanssa. Kun Hillevin namit tissikät vielä hölskähtelivät Pexin rynniessä kunnolla takaa! Voi juku! Pexi oli hurjana ja jyskytti kaunista pyllyä vasten. Pyllykin hölskyi, kun se oli niin pehmeä. Kaverini jaksoi ja jaksoi ja samalla se päästeli reteitä örähdyksiä. Pillu lypsi kyrpää, kun paras kaverini pani kovalla kokemuksella.

- Iuh, iuh, auh! Hillevi vinkui kontallaan, kun se sai voimalla isoa munaa pimppiinsä.

- Vittu, vikise vaan kiimaas ulos! Ärrh! Ärrh! Pexi ärisi.

Sit Hillevi alkoi yht’äkkiä ulista kuin sillä olis ollut hätä. Pexi huusi sille, että nauti, vosu, orkusta. Mä siinä seurasin hikisenä vierestä, että mitäs nyt. Mun ihana enkelityttö laukesi mun parhaimman kaverin nussimana ja tärisi ja sen tissikät ja pakarat tärisivät. Ja se nyyhkytti kuin sitä olis sattunut pilluun, mut varmaan se vaan nautti niin paljon.

- Nyt pamahtaa pyssystä latingit, vittu! Pexi huusi. Se töytäisi lantiolla rajusti Hillevin pyllyä vasten ja korahti.

- Iuuuh! vinkaisi Hillevi.

- Arhh! Pexi korisi, kun siltä tuli lastit kumiin.

- Ohoh, mä sanoin hiljaa ja kävin istumaan toiselle soffalla hiestä märkänä. Oli se vaan niin rajua katteltavaa mun mielestä. Mut samalla mulle tuli hyvä mieli. Mä en pystynyt tyydyttämään ihanaa enkelityttöä, mut mun paras kaveri Pexi pystyi. Vaikka me oltiinkin lähdetty yhdessä panemaan.

Sit Pexi meni suihkuun ja sillä oli naamalla tyytyväinen ilme. Hillevi makaili soffalla ja se oli vähän niin kuin poissaolevan näköinen. Se peitteli nyt tissiköitään ja pimppiään multa. Mä yritin koota rohkeutta joteskin.

- Sä oot…tosi kaunis tyttö. Mä…tykkään susta… mä sain kuiskituksi. Kuulin siinä, miten Pexi jodlasi suihkussa hyvällä mielellä ja pesi varmaan juuri hyvällä mielellä munaansa pillunesteistä.

- Säkin oot kiva… Hillevi sanoi mulle ja se hymyili viattomasti.

- Tota…emmätiiä…mut alettaisko olemaan…? mä kysyin ja luulin ilman loppuvan.

- Joo, aletaan, Hillevi sanoi mulle.

Mä olin ihan onessani. Muutuin ihan punaiseksi ja pussasin äkkiä mun uutta ja ekaa tyttöystävää otsalle. Pexi tuli just suihkusta ja huikkasi, et nyt lähdetään vetämään täältä, runkkari. Ei mun auttanut kuin totella sitä. Mä vilkutin vielä mun tyttöystävälle ja olin iloinen, että se oli saanut orgasmin mun parhaalta kaverilta. Mut eniten mä olin iloinen siitä, et mulla oli nyt ikioma tyttöystävä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute