Herkku-puhelin
Bestiksen Faijaa 4
Kristaaah<3

http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina8880.html

Suoraa jatkoa nelososalle... (On ollut paljon töitä, joten en ole ehtinyt kirjoitella...)

Minä voihkin ja kiihotuin entistä enemmän Pertun ollessa sisällä perseessäni. Aloin olla jo orgasmin partaalla, ja pian laukesinkin nurmikolle. Kun Perttu huomasi minun lauenneen, hän vetäytyi ulos minusta ja ja työnsi kullinsa syvälle kurkkuuni. Perttu otti minua hiuksista kiinni, ja työnsi päätäni edestakaisin... Perttu nai minua yhä kurkkuun, kunnes kuuli auton ajavan pihaan. Hän lopetti nopeasti ja käveli autolle. Minä nousin seisomaan ja katsomaan, kuka oikein tuli tänne...

Tulija oli nainen. Perttu puhui nöyrästi hänen kanssaan, ja meni sen jälkeen autoon sisälle. Nainen heilautti kättään, ja Perttu lähti ajamaan pois. Nainen käveli minun ja sanoi:

- Oletko sinä se Krista? Nyökkäsin naiselle vastaukseksi, koska pelkäsin sanovani jotain väärää...

- Perttu kertoi, että sä oot hyvä pano. Suositteli kokeilemaan.. Mennäänpäs Krista nyt sisälle, nainen jatkoi ja lähti kävelemään sisälle. Seurasin häntä, ja samalla arvioin häntä. Hän oli aika lihava, ehkä noin viisikymppinen rouva... Menimme Pertun kammariin. Nainen meni sängylle makaamaan ja sanoi: - Kutsut mua Anitaksi! Nyökkäsin. Anita alkoi riisu vaatteitaan pois, ja pian hän olikin alasti. Hän nousi hetkeksi istumaan ja vetäisi minut päälleen. Siinä minä olin, makaamassa alasti toisen alastoman naisen päällä.

Anita alkoi hieroa pimppiään minun omaani vasten. Aloin nauttia siitä, ja aloitin itse saman. Suutelimme samalla. Kohta Anita nousi istumaan ja sanoi: - Nyt nuole minua! Menin lattialle polvilleni, ja työnsin kieleni tuohon Anitan tussupuskaan. Työnsin niin syvälle, kuin pystyin. Anita voihki lujaa, ilmeisesti olin löytänyt hänen "pisteensä". Laitoin vielä sormenikin sisälle. Anita ei kestänyt siä kyytiä vaan laukesi suoraan suuhuni. Nostin katseeni hänen kasvoihinsa, ja hän hymyili takaisin..

- Nyt sinun vuorosi saada kunnon kyytiä, hän sanoi mennessään polvilleen lattialle... Minä menin makaamaan sängylle ja odottamaan samalla elämäni ensimmäistä lesboseksiä!

(msn vaa ihmees seuraa. Ja jos joku haluu keksiä kuvitellun tarinan minusta ja itsestään, ni lähettäkää mulle ihmessä niitä;))

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute