Herkku-puhelin
Pikapano naapurille 2
Nea90

Suosittelen lukemaan ensimmäiseksi Pikapano naapurille ykkösen.

Ihan vaan alustuksena tälle tarinalle. ;--) Moni kyseli tarinan totuuden mukaisuutta, se jääkööt salaisuudeksi.

Olen siis 19-vuotias Nea, opiskelija. Tällä kertaa toimin erään liikemiehen apulaisena, kolmikymppisen Markon. Marko on melko tukeva ja pitkä, hänellä on tummat hiukset jotka on muotoiltu geelin avulla hyvinkin siististi. Marko toimisi ohjaajanani pari viikkoa.

Olin pukeutunut siististi vartaloa myötäilevään valkoiseen kauluspaitaan, muutama ylin nappi tosin ihan tarkoituksella oli jäänyt auki. Jaloissani oli lähes polviin yltävä tumman harmaa hame, paidan yllä mekon kanssa samaa sävyä oleva muodokas jakku. Tummat kiharani olin vetänyt nutturalle, muutama hiuskiekura tosin karkasi vähän väliä nutturasta.

Astelin Markon vierellä kolkkoa käytävää pitkin. Olimme matkalla johonkin kokoukseen, jossa minun piti olla lähinnä vain muodon vuoksi. Marko avasi oven ja päästi kohteliaasti minut edeltä sisälle. Katselin pitkän pöydän ääressä istuvia miehiä, kun katseeni pysähtyi yhden kohdalle. Oliko tuo..? Ei kai..? Tommin kasvoilla kävi pikainen hymy. Tiesin kyllä että Tommi oli liikemies, mutta että oliko hän täällä töissä? Hätkähdin tosimaailmaan, kun Marko tuuppasi kevyesti minut liikkeelle. Kiersimme pöydän toiselle puolelle ja huonoksi onnekseni istuuduimme juuri Tommin viereen. Tommin katse pysyi asiallisena, kun tuo vilkaisi sivusilmällään meidän suuntaan. Suuntasin katseeni eteenpäin ja nielaisin. Vakoani poltteli jo nyt, tieto siitä että Tommi istui ihan vieressäni. En selviäisi tästä neljästäkymmenestä minuutista.

Oli kulunut vasta kymmenisen minuuttia, kun tunsin Tommin lämpimän käden reidelläni. Pikainen vilkaisuni riitti kertomaan, että Tommin katse oli edelleen suunnattuna puhujaan. Hänen ilmeensä oli vakaa, joten tyydyin siirtämään oman katseenikin pois Tommista. Oli tosin vaikeuksia pysytellä hiljaa ja ilme peruslukemilla. Tommin käsi silitteli reittäni, kävi välillä pidemmällä mekon alla ja sipaisi pikkuhousujani. Tunsin olevani jo nyt aivan märkä ja hengitykseni oli kiihtynyt, vaikka yritinkin pitää sen vakaana ja hengitellä rauhassa. Tommin käsi eksyi taas pidemmälle ja hänen sormensa painautui pikkuhousujeni kangasta vasten. Hän huomasi varmasti, miten märkä olin jo nyt. Siirsin toisen käteni vaivihkaa pöydän alle ja samalla myös Tommi veti kätensä omalle puolelleen. Koin hetkeni koittaneen ja päätin kiusata häntä takaisin.

Ujutin käteni hiljalleen Tommin puolelle ja liu´utin sormeni hänen reiteään pitkin housujen etumukseen. Tunsin kuinka Tommin kalu oli jo vähän kovettunut, enkä voinut vastustaa kiusausta puristaa hellästi tuota kovettumaa. Tommin vartalo säpsähti hillitysti ja tuon käsi hakeutui tarrautumaan omaan käteeni kiinni. Mieleni teki virnistää, mutta pidätin virneeni vaikka suupieleni nykikin jo. Vedin käteni takaisin ja vilkaisin malttamattomana kelloa.

Kokous oli juuri loppunut, enkä ollut oveltakaan kerennyt pois kävellä, kun Tommi veti mut sivummalle. ”Onko sulla nyt tauko?” Tommi kysyi ääni käheänä ja katse palaen. ”On..?” Mutisin vastaukseksi. ”Hienoo. Seuraa mua.” Tommi käski ja käänsi jo selkänsä. ”Mut..” Aloitin, mutta Tommi keskeytti sen tarttumalla ranteeseeni. Hän lähti kävelemään eteenpäin ja tyydyin seuraamaan perässä.

Tommi kuljetti mut lopulta vessojen luo, en kerennyt edes ihmetellä mitään kun hän jo vetäisi mut miesten puolelle. Tommi työnsi mut edeltä yhteen pieneen vessakoppiin.

”Mä haluan sua nyt, just nyt.” Tämä sanoi hengästyneesti ja painoi mut seinää vasten suudellen huuliani vaatien. ”Sä oot niin kaunis.” Hän mutisi edeten huulillaan suupieliäni pitkin kaulalle. Hengitykseni muuttui katkonaiseksi kun Tommi jo veti hiljalleen hameeni alas. Hänen kätensä pujahtivat pikkuhousujeni sisään, laskien nekin nilkkoihini. Tommin sormet sivelivät märkää pilluani ja toinen kämmen hiveli takamustani. Pian hän laski housunsa alas, bokserit mukaan laskien. Tommi istuutui wc pöntön päälle, jonka kansi tosin oli kiinni. Hän veti mut ylleen, levittäen haarojaan jolloin mahduin hänen jalkojensa väliin juuri sopivasti. Vedin vielä jakun yltäni ja laskin sen muiden vaatteiden päälle. Tommi tarttui lanteistani kiinni ja ohjasi kovana seisovan kalunsa häpyhuulilleni. Hiljaa hän alkoi laskea mua alemmas, samalla kun pilluni venyi suuren kyrvän porautuessa sen sisään. Tukahtunut voihkaisu pääsi huuliltani, kun kalu lopulta upposi syvälle sisään. Kuulin, kuinka vessojen ovi kävi ja joku tuli sisään. Siitä huolimatta Tommi alkoi hiljaa nostaa mua ylöspäin ja laskea taas alemmas. Mieleni teki voihkia ääneen, mutta tukin suuni, olihan vessassa muitakin. Tommi varoi tekemästä liian nopeita liikkeitä, jottei läiskettä olisi kuulunut. Pieni litinä tosin kuului koko ajan, mutta se ei näyttänyt haittaavan Tommia. Jossain vaiheessa vessa vedettiin ja ovi kävi taas, en tosin tiennyt että lähtikö joku vai tuliko lisää ihmisiä. Tommi jatkoi liikkeen tekemistä, kun taas vessa vedettiin ja kohta ovi kävi. Tommi näytti olevan perillä vessan ihmisistä, sillä pian hän alkoi liikuttaa mua edestakaisin paljon nopeampaa vauhtia. Kauhea litinä ja loiske kuului, suustani pääsi vähän väliä myös pieniä voihkaisuja.

”Tuki mun suu, tuki mun suu” Voihkin peläten, että en voisi muuten olla hiljaa. Juuri kun orgasmi kolkutteli ovella ja Tomminkin kyrpä pullisteli varsin suuresti, ovi kävi ja joku asteli sisään. Tommi lopetti liikkeen jättäen kyrpänsä sisääni ja siirsi toisen kätensä suuni eteen, mutta sai kuitenkin orgasmin purkautuen sisääni. Hänen toinen kätensä puristui lantiotani vasten, toinen suuni ympärille. Hänen suusta pääsi tukahdettu huuto, samalla kun oma orgasminikin tuli. Nojauduin Tommia vasten spermojen syöksyessä sisääni. Olisin huutanut ääneen, ellei Tommin käsi olisi estänyt sitä. Olimme hiljaa ja kuuntelimme kun se joku vähän ajan päästä veti vessan ja kohta hanasta alkoi juosta vettä. Tasasin hengitystäni ja Tommin käsikin liukui suuni päältä lanteilleni. Kun ovi vihdoin kävi, Tommi nosti mut kevyesti ylös. Veltto kyrpä lurpahti esiin ja nopeasti Tommi nousi seisomaan ja veti housunsa ylös. Kaivoin pikkarini esiin ja vaikeasti pienessä tilassa puin ne. Tommi ojensi jo valmiiksi mekkoni ja nosti jakkuni ylös, kun puin sitä ylle. Nopeasti Tommi puki jakun ylleni ja suikkasi pienen suukon suupieleeni.

”Mee jo eeltä, nyt heti.” Tommi supatti ja asetti pari nutturasta karannutta hiuskiekuraa paikoilleen. Hymyillen pörrötin Tommin jo valmiiksi pörrössä olevia hiuksia, ennen kuin nopeasti avasin oven lukon ja kipitin vessojen ovelle. Pääsin ovesta ulos, eikä kukaan varmaan edes huomannut mitään kun lähdin astelemaan huterin jaloin kohti Markon toimistoa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute