Herkku-puhelin
Perjantai-iltana
Tyttö91

Oli muutama viikko sitten ystäväni 20-vuotissynttärit, joita ei päästy juhlimaan koska puolet kaveri porukasta puuttui silloin. Päätimme siinä ystävieni kanssa että juhlitaan sitten kun on koko ystäväpiiri paikalla, ja minä tietenkin olin mielissään sillä tiesin että sinne tulee ystäväni miehen kaveri jätkiä.

Niin sit koitti perjantaina ku oltiin lähdössä yöelämää katselemaan minä,Salla,Juha,Niko,Julia,Jonna ja Juhan (Sallan mies) kaverit. Aloteltiin ottamaan siinä Juhan ja Sallan luona boolia, olutta ja syötiin herkkuja. Soitettiin taksi että päästään kaupunkiin jossa Juhan kaverit sitten oli.

Siinä kävelimme sitten poikia vastaan kaupungissa ja siellä se oli, kauan ihailemani nuori, urheilullinen komistus nimeltään Pekka. Tätä näkemääni oon odottanut jo kauan, aina se vain tulee komeammaksi ajattelin mielessäni. Tuota minä tänään kovasti haluan, siispä moikkasin Pekkaan päin ja vinkkasin silmää. Hänellä levisi hymykasvoille ja katsoi minua niillä ihanilla ruskeilla nappi silmillään. Lähdimme kävelemään Onnelaa kohti että ilta pääsisi kunnolla vauhtiin. Ja vauhtiin se pääsikin, kun baarista lähdettiin niin kysyin Pekkaa minun luokse ja se suostui lähtemään. Silloin tiesin että tästä seuraa hauska yö jota olen aina halunnut hänen kanssaan.

Mentyämme luokseni, joimme pari lasia punaviiniä siinä sohvalla istuessamme. Pekka kysyi minulta et: “miksi halusin hänet luokseni..” johon mietin että mitä sanoisin, joten kerroin että “olen jo pitkään sinua Sallan ja Juhan luona aina katsellut ja nyt sitten ajattelin että olisi hyvä pyytää sinut luokseni..”

Juotuamme punaviini lasit tyhjiksi, sanoin Pekalle että taidan lähteä käymään suihkussa ja pyysin että haluaako hän sitten käydä. Pekka sanoi että : “ voisin lähteäkin, jos mennään yhtä aikaa.” Suihkussa oltuamme riisuin eka arasti vaatteeni sillä en ole mikään isotissinen, mutta muuten muodot kohdillaan. Pekka riisui omansa pois ja tuli minua lähemmäs, tunsin hänen vartalonsa kiinni minussa, ja sen kuinka hän rupesi hyväilemään minua ja suuteli niskaani hellästi. Käännyin häneen päin ja suutelin häntä huulille, ihanat pehmeät huulet ajattelin mielessäni. Menimme suihkun luokse,pistin suihkun päälle, ja meni polvilleen ja nuoli klittaani joka tuntui aivan helvetin hyvälle! Pekka nousi seisomaan ja nosti minut syliini, laittoi ison kalunsa minun pilluuni ja pantiin siinä seinää vasten..

Suihkun jälkeen menimme huoneeseeni ja Pekka makasi sängylläni kalu kovana, menin hänen päälleen. Suihin ottaessani tunsin kuinka hän huohotti ja oli tulossa, lopetin sen ihan kiusatakseni Pekkaa,sillä hän sanoi “ ota loppuun asti, en kestä enää..” Kiipesin kuitenkin ratsaille ja rupesin ratsastamaan hänen päällään, pian tunsin kuinka hän oli taas tulossa ja sanon “ nyt jätkä kuule otat mut takaa päin.” Hän hyppäsi heti taakseni ja veti oikein lujaa, pian olin tulossa ja lysähdin vain velttona makaamaan, vähän aikaa sisäkkäin maattuamme, hyväilimme vielä toisiamme ja rupesimme nukkumaan. Oli elämäni parhaat kyydit siinä!

Nukuimme loppu yön tosi hyvin, kunnes aamulla tunsin kun Pekka laittoi kätensä minun pillulleni ja rupesi varovasti hyväilemään. Mukava herätys kyllä oli, ja hyväilyn jälkeen hän rupesi nuolemaan klittaani ja nousin hänen ylleen 69-asentoon joka tuntui aivan taivaallisen hyvältä siihen aikaa aamusta.

Sain ihan helvetin hyvät orkut hänen nuolemisestaan ja huusin ja huohotin ihan niin kuin viimeistä päivää. Pekka ei kerennyt edes lastejansa antaa kun minä jo tulin, mutta nussimme vielä uudelleen että hänelläkin tuli. Pekka lähti, ja olemme sen jälkeen paneskelleet monta kertaa. Sillä hän on paras seksi partnerini mitä on ollut..

---

Palautetta kiitos! :) (Nimet on muutettu...)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute