Herkku-puhelin
Ensimmäinen kerta...
Mariia

Minulta on kyselty palautteissa miten Maria ja Jean kohtasivat ensimmäisen kerran ja miten heidän tarinanansa alkoi? Teen työtä pyydettyä ja kerron sen tässä. Tarina on pitkä, mutta vakuutan että se on kerrottu juuri niin kuin sen Marialta kuulin. :)

Minä olin silloin 28-vuotias. Olin muuttanut Etelä-Ranskaan, samaan kaupunkiin jossa vietin lukion toisluokkalaisena yhden vuoden vaihto-oppilaana. Vanhempani halusivat kasvattaa minusta sivistyneen, Euroopan kulttuureja arvostavan naisen ja kouluttivat minut ranskankielisessä tarhassa ja sen jälkeen ranskankielisessä peruskoulussa ja -lukiossa.

Välit lukioaikaiseen isäntäperheeseen, lääkäriin ja tämän rouvaan olivat säilyneet hyvinä. Heidän kauttaan sain työni samassa sairaalassa jossa tämä lääkäri oli ollut töissä ja jäänyt sittemmin eläkkeelle. Hänen suosituksillaan pääsin kirurgiselle, postoperatiiviselle eli leikkauksen jälkeistä hoitoa toteuttavalle osastolle.

Ensimmäinen työpäiväni valkeni kirkkaana ja kuulaana. Minulle oli näytetty edellisenä päivänä pukuhuoneet, osastoni sosiaalitilat ja muut vastaavat, joten tiesin mihin suunnistaa aamulla niin aikaisin, että torilla sairaalan edustallakaan ei ollut vielä ketään. Haukottelevia, eri ikäisiä hoitajia kulki kellarissa pukuhuoneisiin. Korttilaite piippasi heidän leimautuessaan töihin.

Silloin näin hänet ensimmäisen kerran. Olin hänen takanaan korttilaitteella. Seksikäs mies, tuumin mielessäni häntä katsoessani. Kihara, kullanruskea tukka ylsi lapaluiden alle ja oli sidottu siistille poninhännälle. Leveät hartiat, lihaksikas kapea takamus ja selvästi jossakin treenaamassa käyvän miehen käsivarret. Hän oli pukeutunut mustiin farkkuihin, valkoiseen t-paitaan ja sandaaleihin.

Mies kääntyi ympäri ja hymyili minulle. - Piristävää nähdä noin kauniit kasvot heti aamusta, hän sanoi kävellessään ohitseni miesten pukuhuoneen suuntaan. Jäin seisomaan häkeltyneenä, enkä osannut heittää mitään vastaan, vaikka mielessäni liikkui montakin kommenttia söpöstä pojusta, lihaksikkaasta kivasta pepusta, ynnä muusta.

Laahustin sitten hissille vaihdettuani työvaatteet päälle. Kolmannessa kerroksessa oli osastoni. Ilokseni korttilaitteen kaunis poika tuli minua vastaan osaston taukohuoneen ovella suuri muki käsiensä välissä. Muitakin hoitajia tuli hälisten minua vastaan, osa näytti suuntaavan suoraan toimistoon, toiset kävelivät käytävää eteenpäin. Seurasin perässä sinne minne tuo mies ja suurin osa nuoremmista hoitajista suuntasi, aurinkoiselle parvekkeelle kulmaukseen joka ei näkynyt torille.

- Minä olen Maria, esittelin itseni heille kaikille ennen kuin aloin kaivella tupakkaa työtakin taskusta. - Minä olen Jean, kiharatukkainen mies esitteli itsensä ja kiirehti tarjoamaan minulle tulta.

Sormiemme hipaistessa ensimmäisen kerran säpsähdin siitä sähkövirrasta joka löi käteni lävitse ja koko kehoni lävitse varpaisiin saakka. En ollut koskaan uskonut rakkauteen, en edes himoon ensi silmäyksellä ja tässä sitten seisoin, sydän läpättäen ja posket helottaen kuin teinillä.

Seisoskelimme parvekkeella tupakoiden ja kahvikupillisten verran jutellen niitä näitä yhtenä porukkana. Siitä alkoi työpäiväni ja aikani tuossa sairaalassa. Näin Jeania lähes joka päivä töissä ja yhdessäolomme jatkui loputtomana flirttailuna, kaksimielisenä läpänheittona ja pitkinä katseina monta viikkoa.

Heinäkuun alussa tulin kotiin erään pitkän ja hikisen työpäivän päätteeksi. Kävin kuumana muustakin kuin auringosta, olimme tehneet töitä koko aamun Jeanin kanssa parina. Olin huomannut meidän ajautuvan yhä useammin tekemään töitä yhdessä. Sellaisen joka ei ole tehnyt koskaan töitä hoitajana, on vaikeaa ymmärtää sitä läheisyyttä, jonka kiivas työtahti, suuri vastuu ja lähekkäin työskentely tuo väistämättä mukanaan.

Olin nähnyt sairaaloissa paljon romansseja ja hullaantumisia, jotka syntyivät juuri tuosta työn pakottamasta tiiviistä yhdessäolosta. Kieltämättä olin jo useamman päivän ajatellut Jeania seksinnälkäisenä ja kuvitellut miten jossain kohtaa, joskus pääsisin toteuttamaan kaikki fantasiani ja yhä vaikeammin hillittävissä olevan himoni.

Sinä perjantaina moni meistä nuoremmista oli jäämässä viikonlopuksi vapaille ja olimme sopineet töissä, että menisimme yökerhoon revittelemään kunnolla. Olin kerta kaikkiaan päättänyt, että se tapahtuisi nyt tai ei koskaan. Jean olisi minun tänä yönä ja sen mukaan aioin myös pukeutua.

Vaatteet jäivät pitkänä janana taakseni, kun kävelin suoraan suihkuun. Nojasin kopin seinään, viileä vesi tuntui ihanalta hikisellä ihollani. Suihkun jälkeen astelin suoraan makuuhuoneeseeni ja vaatekaapille. Kaivelin sieltä esille seksikkäimmän mustan korsettini ja kiristin nauhoja sen verran kuin pystyin. Jalkoihini sujautin korkeat pitsireunaiset sukat ja piikkikorkoiset remmikengät, päälleni puin polvimittaisen mustan hameen ja ohuen lyhythihaisen mustan kauluspaidan, jonka alta korsetti kuulsi lävitse.

Kevyen meikkaamisen, hiusten laiton ja muutaman viinilasillisen jälkeen olin valmis lähtemään. Taksi kuljetti minut muutamassa minuutissa tuon työporukkamme kantapaikan eteen, sen jonka edessä kadulla oli terassi ja bistro, yläkerrassa yökerho. Yökerhossa ei ollut paljonkaan väkeä vielä, kello kävi vasta kymmentä. Jean oli kuitenkin jo paikalla, hän seisokeli baaritiskillä ovelle päin katsellen.

Kävelin suoraan hänen viereensä. Sydämeni hakkasi, Jean oli enemmän kuin söötti, kun kerrankin näin hänet muussa kuin työvaatteissa. Vaalea liituraitainen kauluspaita, mustat housut ja kasvoja aukinaisina kehystävät pitkät hiukset tekivät hänestä vastustamattoman minulle. Tilasin juotavaa ja tilatessani tunsin Jeanin liikahtavan hiukan lähemmäksi, niin että saatoin tuntea hänen lämpönsä. Jeanin käsi hipaisi kuin vahingossa takamustani hänen vaihtaessaan asentoa.

Pelkkä hipaisu lähetti saman sähkövirran lävitseni kuin ensimmäisenä aamuna sormiemme kohdattua. Se hiipi ylös selkärankaani pitkin niskaan ja tunsin miten kaikki minussa valpastui ja herkistyi uusille kosketuksille. Jeanin lämmin käsivarsi kietoutui vyötäröni ympäri kääntyessäni pois tiskiltä juotavaa saatuani. Kosketus oli niin luonteva ja rento, että olisi voinut luulla meidän olleen jo kauan aikaa yhdessä.

Suuntasimme yhteisymmärryksessä terassille pimentyneeseen yöhön. - Sinä olet seksikäs, Jean kuiskasi minulle, kun asettelimme juomia lähimmälle vapaalle pöydälle. Hän ei ollut hellittänyt otettaan minusta hetkeksikään ja nyt hän käänsi minut itseään kohti. Katsoin häntä silmiin läheltä. Halusin vielä lähemmäs, halusin hänen suutelevan minua, ja haluni ajamana painauduin hänen syliinsä.

Kiedoin kädet Jeanin kaulan ympärille ja katsoin häntä. Näin silmissä sanattoman myöntymyksen ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten. Ote selässäni tiukkeni, hameen vuorena oleva liukas kangas hiveli kiihottavasti reisieni yläosaa ja takamustani painautuessani yhä lähemmäs. Sama sähköinen virta pyyhki koko kehoni lävitse ja jysähti vatsanpohjaani. Tunsin miten halu kiemurteli jokaiseen paikkaan joka oli kosketuksissa Jeaniin.

Kädet hapuilivat ylös selkääni ja niskaani ja taas alas. Yksikin viinilasi enemmän olisi luultavasti aiheuttanut sen, että olisin vaatinut Jeania ottamaan minut siinä, välittämättä siitä että seisoimme terassilla kadun varrella. Niin holtitonta himoa en ollut tuntenut koskaan kenenkään kanssa.

Repäisin itseni lopulta hengästyneenä irti suudelmastamme jota oli jatkunut luultavasti minuuttikaupalla. Jean ei päästänyt minua vetäytymään, vaan lukitsi minut itseensä kiinni. - Haluatko jäädä tänne, hän sanoi käheästi, vai lähdetäänkö?

Leikin hetken ajatuksella kiusata häntä ja itseäni sanomalla että haluaisin jäädä. Holtiton intohimo vei kuitenkin voiton. - Lähdetään, kuiskasin. Juomat jäivät siihen, terassin pöydälle, kävelessämme toisissamme kiinni lähimmälle taksitolpalle. Taksimatka sujui nopeasti, enkä ehtinyt nähdä mihin päin kaupunkia suuntasimme. Olin niin uppoutunut Jeaniin.

Hän asui seitsemännessä kerroksessa korkeassa kerrostalossa, sen verran ehdin huomata. Valuin kosteutta kiihottumiseni takia pitkin reisiäni hississä ja kuulin Jeanin huohotuksen sekoittuvan omaani aina silloin kun huulemme irtosivat hetkeksi toisistaan. Asunnon tumma puuovi läimähti takanani kiinni ja minut painettiin lujasti sitä vasten. Kuulin jostakin kaukaa jonkun voihkaisevan kun sormet hakeutuivat hiusteni sekaan ja kuumat huulet vaelsivat suultani leualle ja siitä korvan alle.

Polveni notkahtivat, onneksi pidin Jeanista niin tiukasti kiinni. Korvien alusta oli yksi herkimmistä paikoistani. Tunsin nännien kiristyvän korsetin tiukkaa puristusta vasten. Sormeni hapuilivat Jeanin paitaa auki, halusin kiihkeästi päästä koskemaan paljasta ihoa. Jeanin kädet pysäyttivät minut ennen kuin sain nappeja auki. Katsoin häneen hämmästyneenä, kun hän perääntyi aavistuksen kauemmas.

- Odota, hän sanoi käheällä, hengästyneellä äänellä. Nuolaisin huuliani, ja katsoin häneen odottavasti. - Antaisitko minun tehdä sinulle jotain vielä ihanampaa? - Riippuu siitä mitä se on, sanoin leikkisästi ja liikahdin lähemmäs päästäkseni jatkamaan sitä mitä olin tekemässä. Tällä kertaa käteni lukittiin alas voimalla. Sydämessäni jysähti. Nyt arvelin tietäväni mitä Jean tarkoitti.

Odotin hengitystäni pidätellen, liikahtamatta mitä hän sanoisi. - Lupaan sinulle, hän sanoi, että jos teet juuri kuten sanon, tästä yöstä tulee elämäsi paras. - Mitä haluat? Kuulin itsekin miten hengästynyt ja käheä ääneni oli. Jean oli tietämättään toteuttamassa rakkainta fantasiaani siitä miten olisin jonkun määräiltävänä yli yön. Henkäisin ja katsoin häntä rävähtämättä. - Mitä haluat? Kysyin uudelleen.

Jean suuteli minua, päästämättä käsistäni irti. Sydämeni jyskytti. Jos olin ollut aiemmin kiihottunut, oli se nyt kasvanut kymmenkertaiseksi. - Saat tehdä mitä haluat, kuiskasin heti kun pääsin sanomaan jotakin. - Hyvä on, hän sanoi ja päästi minusta irti. Haluan, että tulet perässä. Hän meni edeltäni eteisen oikealla sivulla olevasta oviaukosta sisään. Hän naksautti valot päälle olohuoneeseen ja himmensi ne pehmeäksi hehkuksi.

Katsoin ympärilleni ja pidin siitä mitä näin. Tummaa puuta, mustaa nahkaa, taide-esineitä ja paljon kirjoja. Jean käveli edelläni sohvan reunalle istumaan ja katsoi minua. - Tanssi minulle, hän sanoi pehmeästi ja napsautti musiikin päälle kaukosäätimellä. Se tulvi olohuoneeseen pehmeänä ja viettelevänä.

Mielessäni kävi, että Jeanin oli täytynyt suunnitella tämä kaikki ennakolta koska musiikki oli valmiina soittimessa. Se kiihotti minua lisää, pidin siitä että hän oli ajatellut minua, unelmoinut yhteisestä yöstämme ja suunnitellut kaiken valmiiksi. Hän katsoi minua odottavasti. Annoin musiikille ja tilanteen kiihottavuudelle vallan ja aloin keinutella lantiotani kevyesti musiikin tahtiin.

Nostin kädet niskaani ja vapautin hiukseni alas selkään. Ne putosivat paksuina ja raskaina niskaani. Katsoin Jeania tiiviisti liikkuessani. Paitani oli hidas avattava, etenin nappi kerrallaan musiikin tahdittamana. Huomasin, että Jean ei saanut silmiään irti sormistani, kun paita avautui. Korsetti kuitenkin peitti rinnat kokonaan ja näin Jeanin silmien laajenevan hänen huomatessaan mitä paitani alla oli. Kumarruin alas ja hivelin jalkojani, irrotin kenkien remmit ja potkaisin ne pois.

Vasta sen jälkeen aloin pujotella paitaa pois ja keinahtelin samalla lähemmäs Jeania. - Minä tarvitsen hiukan apua, sanoin. Paita liukui alas harteiltani ja jäin seisomaan aivan sohvan reunalle. Polvistuin Jeanin eteen häntä yhä silmiin katsoen. Hän kohotti kätensä hitaasti selkääni ja aukaisi korsetin nauhat rusetilta. Nousin heti ylös ja peräännyin kauemmas.

- Jatka, Jean sanoi käskevästi, kun en liikahtanutkaan. Nostin käsiäni selkään ja löysäsin korsetin nyöritystä niin paljon, että pystyisin avaamaan sen edestä. Pyörähdin muutaman kerran ympäri, nautin siitä että olin miehen huomion keskipiste, jota hän tuijotti kuin hypnoosissa. Korsetti aukesi kerralla ja liukui yltäni.

Käteni hipaisivat rintojani. Nännit nöpöttivät kivikovina ja ihoni oli kauttaaltaan kanalihalla. Janosin kosketusta, mutta en näyttänyt sitä, vaan annoin käsieni liukua hameen vyötärölle, napille ja vetoketjulle jotka pitivät sitä ylhäällä. Jatkoin kuitenkin matkaa alas ja kurotin hameen alle riisumaan sukat ensin pois. Niiden lähdettyä käännyin selin Jeaniin ja liu'utin vetoketjun auki.

Kuulin hänen henkäisevän terävästi, kun hame liukui alas, paljastaen sen, että minulla ei ollut lainkaan alushousuja. Jäin seisomaan hiljaa selin häneen. Koko kehoni tykytti himosta ja rukoilin hiljaa mielessäni, että Jean ei kiusaisi minua kovin paljon kauempaa. Suuta kuivasi, käsiäni poltti himo koskettaa häntä. En tiennyt miten kauan kestäisin tällaista ennen kuin ratkeaisin ja hyökkäisin Jeanin kimppuun.

- Käänny ympäri, kuulin takaani. Pyörähdin ympäri ja jäin seisomaan aloilleni. - Tule tänne, Jean sanoi ja osoitti sohvaa. Kävelin sohvalle mitään sanomatta. Minut repäistiin ahnaaseen syleilyyn heti kun oli kosketusetäisyydellä. Päädyin sohvalle selälleni Jeanin alle ennen kuin ehdin tajuta kunnolla mitä tapahtui. Hän naulitsi minut tiukasti paikoilleni omalla painollaan.

Haukoin henkeäni huulten osuessa korvani alle ja lähtiessä vaeltamaan alas kaulaani. - Tuhma tyttö,sinähän aivan kerjäät ottamistasi, Jean mutisi minulle käsien hivellessä rintojani. Hän siirtyi hiukan kauemmas ja katsoi minua. Sormet sivelivät rintojani niitä kiertäen, nänneihini kuitenkaan koskematta. Tunsin miten jalkojeni välissä tykytti ja miten valuin kosteutta.

Liikahdin häntä kohti, en kestänyt enää odotusta. - Sano se, hän kuiskasi vaativasti sormien lähtiessä liikkumaan kohti nännejäni. Suu seurasi käsien perässä, mutta pysähtyi lähelle rintojani. - Minä olen tuhma, ja nautin kosketuksesta, kuiskasin. Olin valmis tekemään mitä tahansa, että hän koskettaisi minua kunnolla. Kiljaisin suun tavoittaessa nännini ja hampaiden näykkäistessä sitä.

Jeanin kädet liukuivat alamahalleni ja levitin jalkojani antaakseni niille tilaa. Hän suuteli minua taas, nyt rajusti. - Anna minun laueta, kuiskasin anovasti pystyessäni jälleen puhumaan. Kiemurtelin himoissani sohvalla, puristin käsiäni nyrkkiin etten kävisi häneen kiinni. Olin ratkeamaisillani, saamaisillani, eikä Jean ollut edes koskettanut kaikkein herkimpiä paikkojani.

Hän siirtyi jalkojeni väliin. Kuuma suu kosketti reisieni sisäpintoja ja läheni herkimpiä kohtiani. Himo puristi mahanpohjaani ja voihkin hiljaa käsien tarttuessa lanteisiin ja suun hakeutuessa koskettamaan klitoristani. - Tuhma tyttö saa laueta, Jean sanoi, ennen kuin keskittyi toden teolla nuolemaan minua.

Reisilihakseni tärisivät, en kestänyt enää vaan annoin mennä. Kieli kuljetti minua pehmeästi kohti nautinnon huippua. Orgasmi räjähti syvällä mahanpohjassani ja huusin sen hyökyessä ylitseni. Silmissäni sumeni hetkeksi orgasmin jatkuessa ja jatkuessa loputtoman kauan.

Kun tajusin maailmasta taas jotain, Jean oli polvillaan lattialla vierelläni ja hymyili katsellessaan minua. Olin täydellisen rento rajun laukeamiseni jäljiltä. - Nouse ylös, Jean sanoi heti kun näki minun olevan sen verran tolkuissani että kykenisin liikkumaan. Hänkin nousi seisomaan ja tajusin vasta silloin, että hänellä oli yhä kaikki vaatteet päällään.

- Tämä on epäreilua, sanoin ja astahdin kiinni häneen. Halusin, että hänkin nauttisi yhtä paljon kuin minä olin nauttinut äsken ja nostin käsiäni aikomuksenani riisua hänet. - Seis, Jean sanoi tiukasti ennen kuin ehdin koskea häntä. - Tuhma narttusi haluaa koskettaa sinua, sanoin pehmeästi. Haluan, että nautit ja laukeat syvälle tuhman narttusi sisälle.

Tartuin Jeanin paidan ylimpään nappiin ja avasin sen ilman uusia estelyjä. Annoin huulieni seurata sormieni perässä ja hämmästyksekseni huomasin Jeanin todella nauttivan kosketuksestani. Kiihotuin siitä uudelleen, sillä unelmissani oli aina ollut mies, joka nauttisi koskettelustani, koska halusi minua niin paljon.

Paita aukesi puoleenväliin ja annoin sormieni liukua sen sisään, Jeanin selkään. - Herrasi on tyytyväinen, Jean sanoi matalasti. Sipaisin kokeeksi kynsieni reunoilla hänen selkäänsä. Tunsin Jeanin värähtävän sormieni alla. Käteni liukuivat hänen kylkiään pitkin alemmas ja painuin polvilleni hänen eteensä.

Keskityin tiukasti olemaan hillitty, varoin paljastamasta kuinka kiihottunut olin. - Sinun täytyy suoda anteeksi tuhman tyttösi osaamattomuus, kuiskasin katse maahan luotuna. Tuhma narttusi pyytää, että hänen herransa neuvoisi häntä, miten toivoisi tulevansa kosketetuksi.

- Seuraa perässä, kuulin Jeanin sanovan, kun hän siirtyi kohti toista ovea ja seurasin häntä makuuhuoneeseen. Siellä oli hämärää, enkä erottanut siellä muuta kuin suuren pylvässängyn ja ikkunan vaaleampana läiskänä verhojen takana.

- Mene sängylle, kuului seuraavaksi, ja kömmin tottelevaisesti leveän sängyn päälle. Jean riisui kaikki vaatteet pois katsellessani häntä hämärässä. - Jos sinä todella haluat oppia, niin sitten saat aloittaa siitä mihin jäit, hän sanoi. Veri humahti kasvoilleni ja korvilleni katsellessani häntä. Mietin miten uskomatonta oli, että Jean oli tässä ja toteuttamassa toisenkin fantasiani samalle yölle, sen jossa sain leikkiä jollakulla miehellä tahtoni mukaan.

Asetuin hänen viereensä polvilleni ja katsoin häneen odottavasti. - Jatka siitä mihin jäit, Jean sanoi. Asetin kädet hänen kyljilleen ja lähdin kuljettamaan suutani hänen rintakehäänsä alas vatsalle ja kohti hänen kaluaan. Kynteni raapivat kevyesti hänen kylkiään, jatkaessani yhä alemmas. Pysähdyin juuri ennen kuin hän olisi osunut suuhuni ja siirryin kokonaan Jeanin jalkojen väliin.

Katsoin häneen taas lisäohjeita odottaen. - Ota minut suuhusi, hän määräsi. Jeanin silmät olivat nauliintuneet minuun, kun kumarruin hitaasti häntä kohti. - Hän voihkaisi hiljaa ja nytkähti allani, kun suuni osui kalun päähän. Nuolaisin terskaa kielelläni ja otin kalun päätä vähän suuhun. - Syvemmälle, Jean henkäisi ja otin häntä heti pidemmästi suuhuni.

Tunsin miten hänen reitensä jännittyivät allani. Olin itse aivan märkä, enkä pystynyt hillitsemään enää voihkaisuani. - Tuhma narttusi nauttii tästä, kuiskasin silmät alas luotuina. - Katso minua, Jean sanoi matalasti. Näytä minulle, että nautit.

Oloni oli todella rietas, kun tein parhaan taivuttaakseni päätäni sen verran että pystyin katsomaan häntä kasvoihin. Jean makasi silmät puoliraollaan, kädet sivuilla. Näin hänen nauttivan siitä mitä hänelle tein, mutta en itse malttanut leikkiä enää kauempaa. Kömmin hänen päälleen ja jäin hiljaa aloilleni. - Saat ottaa minut siääsi, Jean sanoi ja tein heti niin kuin hän halusi.

Voihkaisin kosketuksen aiheuttamasta mielihyvästä. Kumarruin eteenpäin, niin että lopulta maksin vatsallani Jeanin päällä, jalat kiedottuna hänen jalkoihinsa. Kokemukseni mukaan tällainen asento estäisi häntä saamasta liian äkkiä ja tuntuisi minusta itsestäni todella hyvältä.

Aloin keinua hiljalleen Jeanin päällä. Hänen kätensä puristivat takamustani lujasti. Liike tuntui ihanana hyväilynä sisälläni. En malttanut odottaa enää kauempaa, vaan lisäsin nopeutta hiukan. - Minä saan kohta. Kuiskuttelin Jeanin korvaan. Aloin voihkia, annoin hänen kuulla miten hyvältä minusta tuntui.

Ei mennyt kauaa, kun orgasmi täytti minut syvältä sisäpuoleltani. Makasin hetken Jeanin päällä, ennen kuin nousin ylös. Nyt halusin tyydyttää hänetkin ja niin aloin liikkua aivan eri tavalla. Kiusoittelin häntä liikuttamalla itseäni ylös ja alas peniksen vartta, ja pyörittelemällä takamustani aina sen pään kohdalla.

Tahti nopeutui, liikuin sen mukaan kuin koin Jeanin haluavan. Pienen hetken päästä tunsin, miten hän jännittyi allani, ja laukesi samassa syvälle sisääni. Irrottauduin hänestä sen jälkeen, kun hänen sykähdyksensä lakkasivat. Käperryin uupuneena ja raukean tyytyväisenä hänen viereensä. - Mitähän kaikkea ehdin sinun kanssasi vielä tekemäänkään? Jean kuiskasi juuri ennen kuin nukahdin.

Palautetta saa jälleen lähetellä :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute