Herkku-puhelin
Baarin jälkeen exää
poika2456

Menin alkuillasta kaverini luo pelaamaan biljardia ja matkalla kävin hakemassa 12 päkin kaljaa. Pelailimme ja joimme.- Mulla on hirveä ikävä sua, oletko tulossa tänään yöelämään luki tekstiviestissä mikä saapui entiseltä tyttöystävältä. En ymmärtänyt koska entisellä oli jo uusi poikaystävä ja hän enemmän yritti keskittyä minuun kun nykyiseen.

Aloimme olla jo hyvässä nousuhumalassa kaverini kanssa ja kellokin jo löi lähemmäs kahtatoista, joten päätimme lähteä käppäilemään baariin päin. Baarissa aika meni uskomattoman äkkiä kun tilasimme tarjottimella hirveästi viinaa ja joimme aika railakkaasti. Aloin olla melkoisessa kännissä mutta tilanne rauhoittuu kun exäni tuli juttusilleni ja juttelimme aika pitkään, minun juttunikin alkoi luistamaan sopivassa humalassa. Puhuimme ensin niitä näitä kunnes juttu alkoi mennä koko ajan irstaammaksi. Vähän ajan päästä exäni alkoi hieroa intiimistä paikasta housujeni päältä ja suutelimme kiihkeästi, pelotti koko ajan että hänen nykyinen pamahtaa paikalle ja siitä alkaa hirveä sota tietenkin. Mutta en voinut estellä itseäni ja suutelin takaisin vielä kiihkeämmin niin pitkään kunnes sanoin että pakko käydä vessassa.

Vessan jälkeen lähdin tilaamaan vielä yhden oluen ja menin takaisin exäni juttusille. Hän aneli minulta että tulisin hänen luokseen kohta, yritin soperrella humalassa että se ei ole viisasta kun sullahan on poikaystävä, hän sanoi että sun on pakko kun mä rakastan sua vieläkin. Menimme taksilla exäni kämpille, just ja just kerkesimme ovelle kun hän suuteli minua ja aukoi jo housujani, eteisessä hän meni eteeni polvilleen ja otti kaluni housuista joka oli jo paisunut siihen kuntoon että luulin sen räjähtävän. Ihme kyllä se oli terhakasti pystyssä ja kivi kovana, luulisi tuossa humala tilassa että se ei toimisi. Siinä se tyttö otti multa suihin ja minä huokailin se tuntui taivaallisen hyvältä, tuntui kun pallini räjähtäisivät, jalat lähtisivät alta. Tunsin kun tavara olisi tulossa ihan kohta,joten päätin että nyt vaihtuu taktiikka. Nostin tytön pystyyn ja kannoin sänkyyn, revin häneltä hameen ja paidan pois, suutelin mahaa ja katsoin hänen ihania muotoja sopivia tissejä ja kiimaista pillua. Otin pikkarit pois ja hivelin klitorista, laitoin kaksi sormea pilluun ja rupesin nuolemaan klitorista, hän voihki nautinnosta ja hieroi niskaani ja hiuksiani, aikani siinä leikin kun hän totesi,- lopeta mä räjähdän kohta, kukaan muu poika ei tee tätä näin hyvin kun sä ja sä teet tän joka kerralla. Lopetin nuolemisen ja tyttö sanoi että nyt anna tota munaas jo. Tein työtä käskettyä ja hieroin pillu huulia kalullani kiusoitellen, tyttö karjas, - laita se kyrpäs jo sisään. hänen ihana posliini pillu kimalteli kiimasta edessäni ja mulla oli jo tullut ikävä tätä hetkeä, kun viime kerrasta on jo jokunen tovi. Painoin kaluni sisään ensimmäisellä työnnöllä pohjaan asti, tyttö voihki kuin hullu, pari hidasta työntöä ja sen jälkeen aloitin kovan panemisen. Nussin niin lujaa kun ikinä jaksoin ja laukesin sisään koko lasti ihan pillun perukoille. Tyttö nousi nopeasti ja nuoli kaluni puhtaaksi, siinä makasin raukeana ja mietin sekä kysyin miks me erottiin, sä oot kaunein ja ihanin nainen. Tyttö ei vastannut mitään vaan kääntyi ja hänen ihana perse tuli päälleni, läpi märkä pillu painui munani päälle joka heräsi uudelleen, tyttö aloitti sairaalloisen ratsastamisen jota jatkui jonkun aikaa kunnes hänen koko kehonsa jännittyi ja hänen mahla valui päälleni, hän parkui kun olisi kuollut siihen paikkaan. Jonkun aikaa makasimme molemmat raukeana ja lähdimme peseytymään. Suihkussa meni monta tuntia kun tuntui että haluamme tyydyttää toisiamme loputtomiin. Sen jälkeen en ole häntä kovin lähellä ollut vaikka olisi se mahtavaa. Kavereina pysymme varmasti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute