Herkku-puhelin
Parvekkeella
Baila PalmaNova

Olin leskeksi jäätyäni aika pitkään aivan lukossa, en pystynyt tekemään oikein mitään muuta kuin töitä ja urheilemaan. Molempia tulikin jälkikäteen katsoen tehtyä oikein kunnolla.

Vuosi siinä kului kuin sumussa, kunnes jostain syystä tulin varanneeksi itselleni parin viikon loman Mallorcalla kesäkuussa. Runsaan työnteon ansiosta pystyin asumaan herroiksi, viiden tähden hotellissa sviitiissä. Hotellissa, joka oli rannalla, oli myös hyvin varustettu punttisali, mikä sopi minulle hyvin. Eräänä aamupäivänä lähdin heti aamusta nostamaan rautoja. Vuoden treenaus olikin saanut lihakset tiukkaan kuntoon ja rasvan pois, joten treenin jälkeen olin nelikymppiseksi varsin hyvässä kunnossa. Pumpin jälkeen kävin rannalla lyhyellä lenkillä, sen jälkeen sviittiin suihkuun. Pitkästä aikaa tunsin oloni irtonaiseksi ja jopa levänneeksi. Otin jääkaapista inkiväärioluen, puin pyyhkeen lantiolleni ja tassuttelin parvekkeelle. Avasin juomani ja ryhdyin venyttelemään, ja pyyhe putosi päältäni. En välittänyt siitä, sillä viereinen parveke oli ollut tyhjä jo muutaman päivän. Venyttelin siinä lämpimässä ilmassa kaikessa rauhassa, ja huomasin penikseni reagoivan lämpimään ilmaan ja vapauteen, ehkä myös siihen, että se oli ollut levossa liian pitkään. Seisokki se ei ollut, oikeastaan sellainen kiihottumaton paksuuntuminen.

Näin sivusilmällä, että viereisellä parvekkeella istui nuori tyttö, arvioin hänet 19-vuotiaaksi. Asennostaan ja katseestaan päätellen hän oli ollut siinä jo jonkin aikaa. Kirosin itseäni, hölmö en ollut varmistanut selustaani. Olin varmaan näyttänyt naurettavalta venytellessäni siinä kelteisilläni. Puin nopeasti pyyhkeen ympärilleni, tervehdin tummatukkaista, ruskeasilmäistä ja hoikkaa mutta pehmeäpiirteistä tyttöä vakaan hotellinaapurin tavoin. Esittelin itseni, kysyin maistuisiko inkivääriolut. Häntä nauratti, ranskalainen tyttö, eihän kukaan juo inkivääriolutta. Ei puhunut hyvin englantia, mutta juoma kelpasi kuitenkin. Hain juoman, ja tarjosin tölkin parvekkeen reunuksen yli.

Vanhempansa olivat lähteneet tutustumaan tippukiviluoliin ja aitoihin tekohelmiin. Tyttöä ei kiinnostanut istua auton takapenkillä ja seurata turisteja ihastelemassa stalaktiitteja tai mitä ne nyt olivatkaan. Hänkin oli käynyt urheilemassa, ja lepäili liikunnan jälkeen. Kysyin, maistuisiko toinen virvoke, en oikeastaan tarkoittanut kaksimielistä, mutta niin hän sen varmaan otti, virnisti siihen malliin. Lupasi tulla pyörähtämään.

Hän koputti oveen, kävin avaamassa edelleen pyyhe lantiolla. Tyttö oli lyhyt, enintään 165 senttiä. Mutta hoikka. Pehmeys johtui varmaan iästä ja geeneistä. Siistin perhetytön imagoon sopivat bikinit peittivät b-kupin rinnat ja söpöt pienet pakarat. Jäin vähän kiinni katsomisesta, hymyilin. Kysyin, maistuisiko se virvoke. Kävelimme kohti keittiötä, pysähdyin jääkaapin eteen ja pyörähdin, hän olikin aika lähellä takana. Kysyin, eikö häntä jännitä tulla tuntemattoman miehen huoneeseen. "Mitä muka voisi käydä, mitään epämiellyttävää siis?", hän vastasi, katsoen suurilla silmillään ylöspäin. Kumarruin avaamaan jääkaappia, kun pyyhe lähti aukenemaan päältäni, päädyin virvoketölkit käsissäni alasti kauniin vähäpukeisen ranskalaistytön eteen. Hän tuijotti entisestään paisunutta munaani, ja totesi "vai tuollaista virvoketta."

Tyttö kosketti kädellään alavatsaani, ja liikutti kättään hitaasti kohti kulliani, joka nousi nopeasti suoraksi ja kivikovaksi. Laskin tölkit käsistäni ja otin hänen kasvonsa käsieni väliin, annoin pienen mutta kostean suudelman poimien ensin hänen alahuulensa omien huulteni väliin, ja jatkaen siitä kielisuudelmaan.

Avasin käsilläni tytön bikinien yläosan solmut ja päästiin kankaan putoamaan lattialle. Suutelin uudestaan, ja liikuin pienin kevein suudelmin kohti kiinteitä, kämmeneenmahtuvia juuri aikuistuneen naisen rintoja. Hän huohotti kiihkeästi, ja veti käsillään päätäni kohti rintojaan. Suukottelin ja imin nännejä, nuolin ja lipitin niitä, ja käsilläni puristelin niitä. Liikutin käsiäni selän puolelle ja kohti pakaroita. Hänen pakaransa olivat pienet ja kiinteät. Tunnustelin hänen pakaroitaan, ja hiljakseen hivutin myös bikinien alaosan pois samalla kun suuni siirtyi hänen urheilullisen vatsansa yli kohti bikinirajaa.

Kun olin saanut hänen pienet vaatteensa kokonaan pois, liikutin käsiäni nilkoista alkaen kohti pakaroita antaen samalla suukkoja hänen paljaaksi ajellulle häpykukkulalleen. Hän tuoksui raikkaalta ja nuorelta.

Käänsin tytön ympäri, painoin hänen ylävartaloaan eteenpäin ja aloin suukotella ja nuolla hänen kiinteitä pakaroitaan. Hän levitti jalkojaan ja huohotti yhä voimakkaammin lähestyessäni kielelläni hänen pakaraväliään. Kieleni saavutti ensin kuuman ja märän pillun, sitten välilihan ja hetken lipomisen jälkeen anuksen. Pyöräyttäessäni kieltäni tuolla tiukkojen pakaroiden välisellä kauniilla peppureiällä tytön jalat notkahtivat ja hän vinkaisi kuuluvasti. Jatkoin pillun ja peppureiän nuolemista ja sormillani etsin selvästi kohollaan olevan klitoriksen, jota hieroin tovin ennen kuin ryhdyin upottamaan ensin yhtä ja sen jälkeen kahta sormea tytön pilluun. Orgasmi alkoi olla lähellä, joten lopetin ja nousin pystyyn. Tartuin tyttöä kädestä ja vedin erittäin kiimaisen ranskalaistyttöni sviittini makuuhuoneeseen. Istutin hänet sängyn reunalle, ja toin kivikovan kullini hänen huuliena ulottuville. Enempää ei tarvittu, vaan tyttö alkoi suukotella, nuolla ja imeä kulliani. Ensin hitaasti ja vain terskaa, pian melkein koko kullini oli tytön suussa.

Aloin tuntea paineiden kasvavan, mutta en tahtonut tulla vielä. Menin sängylle selälleni ja otin tytön päälleni kasvot kullini ja pillun suuni kohdalle. Aloin jälleen nuolla pillua, tällä kertaa kovemmin ja syvemmältä kuin aiemmin. Tunsin kuinka kullini upposi pehmeiden huulten väliin kosteanlämpimään suuhun. Hieroin sormellani tytön peppureikää ja aika pian upotin yhden sormen ensimmäiseen niveleen asti peppureiästä sisään. Nuolemisen ja sormettamisen yhdistelmä oli hänelle liikaa, ja hän tuli täristen päälläni ties kuinka kauan. Ennen kuin hän oli ehtinyt palautua, käänsin hänet alleni levitin hänen sirot jalkansa ja hoikat mutta lihaksikkaat reitensä ja upotin räjähtämispisteessä olevan kullini hänen pilluunsa.

En tarvinnut kuin muutaman pitkän työnnön tuossa orgasmin jäljiltä edelleen sykkivässä uskomattoman puristavassa märässä pillussa, kun en voinut enää hillitä itseäni, ja runttasin kullini pohjaan saakka ja pitkään säilötty spermalastini purkautui voimalla tytön pilluun. Hänen silmänsä lävähtivät auki, ja hän sai uuden tärisyttävän orgasmin. Huohotimme päällekkäin, kova kullini edelleen seisovana hänen sisällään, emmekä tehneet tai sanoneet mitään.

Hetken päästä kohottauduin sen verran että saatoin antaa hänelle suudelman ja sanoa että hän uskomattoman kaunis. Hän hymyili, ja sanoi että kullissani taitaa olla vielä voimia, kun se seisoo hänen sisällään edelleen. Irrottauduin hänestä, ja hän meni sängylle nelinkontin upeat nuoren naiset pakarat minuun päin. Asettelin kullini hänen pillulleen takaapäin, ja työnnyin hiljaa hänen sisäänsä hieroen samalla hänen rintojaan, ja välillä selkää. Tunsin kuinka hänen sormensa kurottuivat kullini ympärille renkaaksi. Se sai minut aivan villiksi. En tiedä mikä minuun meni, mutta aloin panna häntä eläimellisellä raivolla takaapäin, taivutin hänen ylävartalonsa sänkyyn pannen häntä voimalla. Tällä kertaa kestin selvästi pidempään, sillä kullini oli jo hieman tottunut tiukkaan puristukseen. Nautin kiinteiden pakaroiden osumisesta kullini juureen ja naiseni kiitollisesta ulvahtelusta. En tiedä miten hän siihen pystyi, mutta tunsin hänen sormensa omalla anuksellani. Sillä hetkellä tulin rajummin kuin koskaan, ja spermaa tuli vielä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla, jälleen tiukan pillun pohjaan saakka. Rojahdin hänen päälleen kaikkeni antaneena ja otin hänen hellään syleilyyn, kullini hänen sisällään. Nukahdimme hetkeksi sylikkäin. Heräsin siihen, että hän suuteli minua suulle, ja mietin mitä hyvää olin tehnyt saadakseni tuollaisen enkelin omakseni, edes loman ajaksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute