Herkku-puhelin
Ykkösristeily
erica

Tarinan henkilöiden nimet on muutettu.

Olimme luokkamme kanssa ykkösristeilyllä ja olimme lähteneet ruotsista takaisin kotia päin. Menimme porukalla bilettämään Balille jossa törmäsimme luokkalaiseni kanssa komeaan, nuorehkon näköiseen poikaan. Poika alkoi juttelemaan luokkalaiselleni ja kun huomasin tämän tungin siihen mukaan tuo komistus ''Roni'' alkoi keksiä meille tehtäviä joiden perusteella antaisi meille pisteitä. Myöhemmin illalla aloimme Ronin kanssa käydä käsiksi toisiimme tanssilattialla. Roni kietoi käteni ympärillensä, ja olin hänessä aivan kiinni. Roni kysyi häkeltyisinkö jos tämä suutelisi minua nyt ja vastasin etten tiedä, mutta vastaus ei käynyt Ronille. Katsoin Ronia ja mietin kannattaisiko tämä ollenkaan ja lopulta päätin, että antaa mennä vaan. Roni oli aluksi todella hellä mutta alkoi lämmetä ja otteet kovenivat. Noin puolentunnin suutelemisen ja kuhertelun jälkeen Roni ehdotti että menisimme istumaan ja juttelemaan. Kun pääsimme istumaan käteni olivat heti hipelöimässä Ronin reisiä. juttelimme siinä niitä näitä jonkin aikaa jonka jälkeen Roni suuteli minua ja ehdotti että siirtyisimme johonkin missä on rauhallisempaa. Suostuin Ronin ehdotukseen ja lähdimme kävelemään hisseille käsikkäin. kun tulimme baarin eteen Roni vetäisi minut yhtäkkiä seinää vasten, painautui kiinni minuun ja suuteli intohimoisesti. Olin tuossa vaiheessa aivan yllättynyt sillä tätä piirrettä en Ronista ollut odottanut. Lopulta kuuman suutelon päätteeksi jatkoimme matkaa heidän hyttiinsä ja kun pääsimme sinne Roni esitti pari turhaa kysymystä jonka jälkeen hän käveli minua päin ja aloin myös peruuttamaan ja törmäsin hytin oveen ja kun tajusin Roni oli jo painautunut minuun kiinni ja piti käsiäni ovea vasten joten en pystynyt liikkumaan. Roni alkoi taas suutelemaan intohimoisesti ja päästi käsistäni irti ja molempien kädet lähtivät heti seikkailemaan toistemme vartaloilla. Siirsin käsiäni Ronin selkää pitkin alas kunnes pääsin lantiolle ja käteni vaelsivat taas Ronin etumukselle josta housujen läpi tuntui jo iso, kova sykkivä kalu. Tuon jälkeen käteni löysivät taas Ronin lantion jonka jälkeen hän taas lukitti käteni oveen kiinni.

Pilluni kävi kuumana kun mietin tuota upeaa kalua joka housuissa odotti vapauttamistaan. Roni huomasi että minulla oli haju vettä ja alkoi pusutella ja hyväili kaulaani joka sai minut nousemaan pilviin. Roni siirsi jalkaani X-asentoon ja laittoi toisen jaloistaan omieni väliin ja painautui taas täysin minuun tämän jälkeen hän alkoi tekemään pientä työntävää liikettä lantiollaan ja samalla hyväili kaulaani mikä tuntui upealta. Ronin ja oma hengitykseni alkoi jo muuttua epätasaiseksi ja kun vahingossa, aivan vahingossa voihkaisin hyvän olon tunteesta Roni perääntyi vähän ja katsoi minua viettelevästi. Nyt hän alkoi kävelyttää minua samalla suudellen sänkyjä kohti ja päästyämme sänkyjen kohdalle hän työnsi minut yläsänkyä vasten ja lukitti taas käteni ja suuteli intohimoisesti jonka jälkeen kiusasi minua vetämällä päätään taaksepäin naurahtaen, kun yritin suudella. Aloimme riisumaan vaatteita päältämme ja pian olimmekin sängyllä alusvaatteissamme. Roni joka oli päälläni suuteli minua ja vapautti rintani ja alkoi heti leipoa näitä voihkaisin kiihotuksesta ja käteni alkoivat etsiä Ronin kalua. Hieroin Jonin sykkivää kalua boxereiden päältä ja lopulta laskin boxerit Ronilta ja täydellisessä seisokissa sykkivä kalu alkoi vetää puoleensa.

Annoin Ronin mennä makuulle ja aloin hieromaan Ronin ihanaa kalua ja lopulta otin suihin Ronilta ja ei kulunut kauaa kun Ronin kädet painoivat päätäni alemmas jotta koko kalu olisi suussani mikä oli mahdotonta sen suuruuden takia. Ronin hengitys muuttui epätasaiseksi ja Ronin ote koveni ja lopulta hän tuli suuhuni. Nielin ja nuolin kaiken sperman Ronin kalulta ja sen ympäriltä, lopuksi annoin kalulle pusun ja katosin vessaan huuhtelemaan suuni. Kun astuin vessasta ulos Roni seisoi edessäni ja vetäisi minut taas itseään vasten ja laittoi minut istumaan hytin peilipöydälle jonka jälkeen hän käski minun avata reiteni joiden välistä löytyykin kuuma kiimapillu ja katson Ronin reaktiota ja punastun. Roni tulee luokseni suutelee ja yhtäkkiä hyvänolon tunne värähtää koko vartalossani, avaan silmäni otan kiinni pöydän reunasta ja nojaan taaksepäin ja Roni siirtyy toisella kädellään leipomaan rintojani ja hyväilemään kaulaani samalla kun nai minua armottomasti sormillaan. Voihkin ja tunsin kuinka orgasmi lähestyy mutta juuri ennen laukeamista Roni vetää sormensa ulos ja työntää ne auki olevaan suuhuni ja sanoo ''nuoles nyt orja pillunestees pois sormistani''. Nuolin sormet huolellisesti jonka jälkeen Ronilla oli taas täysi seisokki päällä ja veti jostain pienestä mustasta kassista pienen tuubin ja levitti sitä kalullensa ja pillunhuulilleni ja lopulta työnsi suuren kalunsa sisääni mikä sai minut voihkaisemaan ja otin tukea Ronista joka nai minua jo armottomasti ja laukesin melkeinpä heti ja koko vartaloni alkoi väristä kuin vibraattori ja Roni piti minua kiinni itsessään ja jatkoi panemista tämän jälkeen armotta kunnes tuli toisen orgasmini jälkeen karjuen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute