Herkku-puhelin
Masokistin päiväkirja, osa 1
Palvelijatar

Katosta roikkuu pätkä kettinkiä, jonka päässä on rannekahleet. Komennat minua riisumaan kaikki vaatteeni pois ja pian seison alastomana, kädet kattoa kohti, ranteista kahlehdittuna, keskellä olohuonettasi. Hyväilet paljaita rintojani ja tunnet nännieni kovettuvan välittömästi. Vilkaisen alaspäin käsiisi ja rintoihini, jolloin läimäytät minua avokämmenellä poskelle ja käsket katsoa suoraan eteenpäin. Kuin testataksesi, läimäytät vielä kunnolla muutaman kerran molemmille poskilleni, jolloin kuumottava kihelmöinti ja pieni häpeän puna nousee kasvoilleni. Huomaat myös itse kiihottuvasi, sillä sinusta on erittäin nautinnollista käsitellä nuorta ja nättiä neitokaista. Pidät perinteisen S/m lisäksi nartun kiusaamisesta muutenkin, joten läpsit kasvojani lisää avokämmenellä ja annat samalla kunnolla tukkapöllyä.

Alat läpsiä vähitellen rintojani ja tartut nänneihini kiinni, vääntäen ja puristaen niitä voimakkaasti. Tuskaisesta ilmeeni kertoo, että se todella sattuu ja tuntuu. Pienet kivikovat nännini kuitenkin näyttävät oikein kerjäävän kurittamista, joten sitä päätät niille tarjoilla. Otat pöydältä pitkän ja notkean pajuvitsan ja alat sivallella sillä rintojani. Sivallukset ovat niin napakoita, että en pysty olemaan enää hiljaa, vaan alan kiljahdella tuskasta. Olet kuitenkin päättänyt tarjoilla vitsaa ihan kunnolla, joten otat pöydältä seuraavaksi suupallon, jonka laitat tiukasti kiinni. Katseemme kohtaavat kun kiristät sen remmiä niskani taakse ja näet alistuvien silmieni pyytävän armoa, sillä tiedämme molemmat, että nyt pääse käyttämään edes turvasanaa. Se saa sinut kiihottumaan entistä enemmän, mikä taas tietää minulle yhä enemmän kärsimystä...

Sinulla ei ole kiire, vaan nautit rauhallisesti jokaisesta pajun napsahduksesta paljaille rinnoilleni. Rintani muuttuvat vähitellen punaisiksi ja edelleen tummanpunaisiksi käsittelyssäsi. Alat koventamaan entisestään sivalluksia ja annat notkean pajun sivaltaa voimalla tehden kirjavia juovia ristiin rastiin rintoihini. Kipu käy niin suureksi, että kiemurtelen tuskasta ja yritän kääntää rintani pois piiskasi alta. Sinä kuitenkin naurahdat ja sanot, että tehdään tämä sitten vaikeamman, mutta samalla myös tuskaisemman kautta. Otat pöydältä siteen, jolla peität silmäni ja toteat, että yritä nyt väistellä sivalluksia. Samalla annat pajun nuoleskella vartaloani muualtakin kuin rinnoista, jolloin niin selkä ja perse kuin reidet ja pillunikin saavat osansa.

Lopulta kun lasket pajun takaisin pöydälle kädestäsi, on vartaloni kauttaaltaan juovitettu. Koska olen hyvin suukapuloitu ja kahlehdittu, niin päätät hyödyntää tilannetta edelleen. Otat pöydältä seuraavaksi pienen muoviämpärin, joka on täynnä teräksisiä verhonpitimiä. Alat laitella niitä piiskatulle vartalolleni, etkä aio laittaa yhtä tai kahta, etkä kymmentä, vaan hyvin runsaasti. Koristelet niillä rinnat, pillun, reisieni sisäpinnat ja mihin vain satut niitä kiinni saamaan. Rintoihini pistät niitä niin paljon kuin saat mahtumaan, jonka jälkeen puristelet ja kourit niitä vahvoilla käsilläsi. Pian kätesi siirtyvät rinnoiltani pöydällä oleviin kynttilöihin ja kuuma steariini alkaa juosta nipistimien välissä pitkin vartaloani. Kuorrutat minut hitaasti nautiskellen, jonka jälkeen päätät vapauttaa minut niin suupallosta kuin rannekahleistakin.

Minun ei ole vaikea totella käskyäsi käydä polvilleni, sillä ne eivät tunnu muutenkaan kantavan. En myöskään laita hanttiin kun kullisi koko komeudessaan työntyy suuhuni imettäväksi. Komennat minua samalla ottamaan itse nipistimet pois. Viimeisen nipistimen irrotessa otan sormeni kieleni avuksi, eikä kestää kauaa kuin laukeat suuhuni, minun niellessä kuuliaisesti kaikki. Päätät pitää pienen kahvitauon ja istahdat nojatuolille, minun hoitaessa tarjoilun. Pelkkä osoitus sormellasi riittää näyttämään paikkani ja käyn polvilleni nuolemaan varpaitasi, kun nautit hyvin ansaitusta kahvistasi. Nuoleskellessani mietin, että kuinka moni muu on ollut samassa tilanteessa ennen minua ja olen onnellinen, että kuulun niihin, jotka olet kelpuuttanut orjiksesi.

Nautin kahvistasi ja katselet minua nuolemassa varpaitasi, jolloin tunnet jo uutta värinää nivusissasi. Katsot pöydälle ja päätät seuraavaksi tarjota nartulle omaa erikoisuuttasi eli notkea pajua, jonka ympärille on kiedottu nokkosia. Koska narttusi on ollut hyvin nöyrä tänään, niin mietit jonkinlaista palkintoa hänelle. Ehkä sidot hänet selälleen sohvapöydälle, jolloin voit palkita hänet käyttämällä nartun kasvoja istuimenasi samalla kun käsittelet pillua omalla erikoisuudellasi...

Palautettakin saa antaa, varsinkin näin ensimmäisen kirjoitukseni osalta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute