Herkku-puhelin
Pelivelka 3
Eräs vainen

Kadotin siis pikkubussin, johon vaimoni oli juuri noussut. Kauhunsekaisin tuntein lähdin ajamaan kotiin. Yritin soittaa vaimolle, mutta puhelin oli suljettuna. Istuin nojatuoliini ja otin muutaman viskin miettien samalla, mitä tämä kaikki tarkoitti. Päätin jäädä odottelemaan vaimoa nojatuoliin, toivoen hänen pian saapuvan. Jossain vaiheessa iltaa olin kuitenkin nukahtanut.

Aamulla kuuden aikaan heräsin hiljaiseen lukonrapinaan. Hitaasti havahtuessani kuulin kuinka joku liikkui eteisessä. Kuulin hiljaista sipsutusta ja silmäluomien välistä näin vaimon käyvän kurkistamassa olohuoneen ovella korkokengät kädessään. Näyttelin yhä nukkuvani, kun vaimo yritti sipsuttaa hiljaa makuuhuoneeseen. Odotin rauhassa puolisen tuntia ja nousin hitaasti tuolistani, mennäkseni katsomaan joko vaimo oli nukkunut. Hiivin makuuhuoneeseen ja näin lattialle heitetyt hameen, paidan ja käsilaukun. Vaimo näytti nukkuvan kyljellään takapuoli ovelle päin.

Kuuntelin hiljaa ja kuulin vain rauhallista kuorsausta. Otin muutaman askeleen kohti sänkyä ja nostin varovasti peittoa. Yllätyksekseni näin, että vaimolla ei ollut lainkaan alusvaatteita, mutta ei niitä tosin näkynyt lattiallakaan. Nostin peittoa varovasti hieman lisää ja katsoessani vielä tarkemmin järkytyin yhä enemmän. Hämärässä valossakin saatoin nähdä vaimon reisiä pitkin yhä vuotavan jotain kiiltävää ainetta.

Myöhemmin päivällä olin käymässä ulkona. Palattuani vaimo oli herännyt ja istui juuri suihkusta tulleena kylpytakki päällä keittiössä nauttimassa kahvia. Kysyin häneltä, että oliko hauska ilta tyttökaverilla ja saitko velan maksettua velkojilleni. Vaimo vain nyökkäili ja sanoi, että hauskaa oli ollut ja mennyt tyttökaverin kanssa vähän ilta pitkäksi. Velkakin olisi nyt kuulemma hoidettu. Kun yritin kysellä lisää illan kulusta, niin sain vain ympäripyöreitä lyhyitä vastauksia.

Seuraavalla viikolla sain postiosoituksena taas DVD:n. Kädet täristin laitoin levyn asemaan, kun vaimo oli iltavuorossa. Kuvaus alkoi ensin hämärässä pikkubussissa, jonka takaovi aukesi hetken kuluttua. Seuraavalla hetkellä vaimoni työntyi sisään pöllämystyneen näköisenä, velkojani perässään. Näin kuinka mies naureskellen työnsi vastentahtoista vaimoani takapuolesta sisään bussiin. Kuulin vaimon sopertavan hämmentyneellä äänellä, että mitä tämä tarkoittaa, kun mies auttoi vaimon istumaan vastapäiseen penkkiin.

Mies katsoi vaimoa tiukasti silmiin ja sanoi, että "velka pitää nyt suorittaa korkoineen ja tiedät, että voit hoitaa sen pienellä avuliaisuudella". Vaimo yritti sopertaa väliin, että "minulla on vaadittavat rahat, 2500 euroa". Mies vain naurahti, että "siinä on tosiaan loppu velkapääoma, mutta korko puuttuu". Vaimo tuijotti miestä suu puoli ammollaan, kun auto nytkähti liikkeelle. Mies jatkoi jutteluaan ja selvitti vaimolle, että suoritettavana olisi pieni tehtävä. Vaimon tulisi olla "emäntänä ja viihdyttäjänä" miehen mökillä, niin laina korkoineen olisi sillä hoidettu. Vaimo yritti kauhistuneena sanoa väliin, että "ei, en voi tehdä sellaista. Mitä minun miehenikin ajattelisi". Mies naurahti vain, että "ellet suostu tehtävään, niin polvilumpion murskaajat käyvät tapaamassa miestäsi vielä tänään".

Vaimo katsoi miestä ja sanoi, että "tämä ei voi olla todellista". Mies vain nousi liikkuvassa pikkubussissa seisomaan ja laski housunsa, joista paljastui puoliveltto penis. Nauraen hän sanoi, "on tämä todellista ja aloitapa nyt tästä alkupaloiksi". Vaimo katsoi miestä typertyneenä, mutta yllätyksekseni kuulin hänen sanovan "ja velka on sitten tällä tehtävällä kokonaan unohdettu ja aviomies turvassa". Mies vain murahti istuutuessaan, että "on, on, imehän nyt". Näin vaimon polvistuvan itseään lähes parikymmentä vuotta vanhemman miehen eteen ja tarttuvan tämän kovenevaan kaluun.

Seuraavassa hetkessä mies tarttui vaaleaa vaimoa niskan takaa ja pakotti terskansa tämän suuhun. Vaimo alkoi silmät ummistettuina imeä miehen tummaa terskaa. Mietin itsekseni, että kuinkahan moni nainen sitä oli ennen jo imenyt. Vaimon pää liikkui ylös alas edessä istuvan miehen haarojen välissä ja samalla näin vaimon alkavan varovasti hyväillä miehen raskaina roikkuvia pusseja. Mies katsoi kohti kameraa virnistäen ja luin huulilta kuinka mies anoi ääneti "pelivelka".

Pystyin vain katselemaan, kuinka oma vaimoni runkkasi miehen kovana seisovaa kalua ja imi vuorotellen tämän suuria kiveksiä. Vaimo otti miehen kalun taas suuhunsa ja nussi miehen kalua voimakkaasti suullaan. Mies nojautui taaksepäin ja voihki hiljaa. Mies tarttui vaimon pään sivuilta ja huohotti ääneen "nyy-yt tulee". Vaimo yritti päästää miehen elimen suustaan, mutta tämä pakotti kalunsa yhä syvemmälle vaimon suuhun. Näin vaimon yrittävän niellä kitalakeensa osuvia spermaryöpsähdyksiä, mutta osa valui hänen leualleenkin.

Vaimo istuutui takaisin vastapäiselle penkille ja kysyi minne he oikein ovat matkalla. Mies vastasi vain arvoituksellisesti: "Näet sitten. Kunhan olet perillä yhtä kiltti pikkurouva kuin äsken, niin kaikki ovat tyytyväisiä". Vaimo pyysi miestä pysäyttämään auton ja viemään hänet takaisin hotellille. Mies vain tokaisi, että "otahan nyt rauhallisesti, kyllä kuski tietää minne me olemme menossa". Hetken kuluttua auto kääntyi päätieltä ja jatkoi jonkin aikaa sivutietä. Auton pysähdyttyä vaimo sopersi hätääntyneenä, että "missä me oikein olemme, eihän mitään tällaista ole sovittu".

Mies vain iski silmää ja tarttui vaimoa kädestä, taluttaen tämän ulos autosta. Hetkeen DVD:ltä ei näkynyt mitään. Kun kuva palasi, näin vaimon seisoskelevan ison valaistun makuuhuoneen ikkunan edessä samppanjalasi kädessään. Näin vaimon kietoutuneen vaaleanpunaiseen pitkään kylpytakkiin. Vaaleat puolipitkät hiukset olivat avoimina. Kuulin kuinka ovi avattiin ja näin vaimon hämmästyneen katseen, kun hän katsoi ovelle päin. Kuulin velkojani ääneen, joka sanoi "my dear businessfriends, i hope you enjoy this surprise". She will do anything you want, right babe".

Velkojani käveli pelästyneen vaimoni luokse ja sanoi "nyt saat kuitata ne miehesi velat". Vaimo ei saanut sanaa suustaan, kun velkojani suuteli häntä ja pudotti nopealla liikkeellä kylpytakin vaimon yltä. Vaimo seisoi sängyn laidalla posket punoittaen puettuna vain punaisiin rintaliiveihin ja stringeihin, jotka heikosti peittivät hänen sulojaan. Vaimo tuijotti edelleen ovelle päin, kun velkojani lähti huoneesta, todeten naureskellen mennessään "She's all yours".

Vaimo seisoi kuvassa edelleen yksin ällikällä päähän lyödyn näköisenä, kun kuului vieras ääni "Hello, you beauty". Samassa kuvaan marssi kolme tummaihoista keski-ikäistä miestä, joilla oli ainoastaan pyyhkeet vyötäisillään. Miehet lähestyivät vaimoa, joka yritti peitellä käsillään muodokkaita strategisia paikkojaan. Miehet mittailivat hämmästynyttä vaimoani katseillaan tyytyväisen näköisinä. Miehet keskustelivat jotain vaimon kanssa hiljaisella äänellä. Hetken kuluttua näin vaimon sipsuttavan sängyn vierellä olevan pöydän luo ja kaatavan itselleen lisää samppanjaa. Huomasin miesten iskevän silmää keskenään vaimon kääntyessä.

Vaimo jäi seisoskelemaan hieman erilleen mieskolmikosta, joka puhui keskenään jotain vierasta kieltä. Hetken päästä yksi miehistä käveli vaimon luo ja pyysi tämän istumaan viereensä sängylle. Mies puhui jotain vaimolle ja näin vaimon naurahtavan jännittyneesti ja puistelevan päätään. Mies kuitenkin vain nyökytteli ja kääntyi vaimo kohti. Mies kietoi kätensä vaimon ympärille ja suuteli tätä yllättäen. Seuraavaksi mies laski hitaasti vyötäisillään olleen pyyhkeen ja mustan karvapehkon keskeltä paljastui puolijäykkä penis. Vaimo katsoi ällistyneenä vuoroin miestä ja vuoroin yhä kovettuvaa kalua, kun mies tokaisi "suck it baby". Hämmästyksekseni näin miehen painavan vaimoa hitaasti niskan takaa ja vaimon kasvojen lähestyvän miehen haaroja. Mies tarttui kaluunsa ja ohjasi terskansa vaimon huulille, jonne musta kalu alkoi upota. Samalla miehen kädet alkoivat hyväillä vaimon vartaloa joka puolelta, vaikka kuulin vaimon yrittävän sanoa jotain.

Myös kaksi muuta miestä pudottivat pyyhkeensä. Näin vaimon silmien laajenevan yllätyksestä, hänen tuijottaessaan sivusilmällä miesten hiljalleen herääviä aseita. Vaimo imi edelleen vieressään istuvaa miestä, kun näin toisen miehen kiertävän sängylle kyljellään makaavan vaimon taakse. Kolmas miehistä tarttui vaimon vasempaan jalkaan ja nosti sitä koholle, kun mies kiilautui vaimon taakse ja suukotteli tämän olkapäitä. Näin vaimon takana makaavan miehen tarttuvan toisella kädellään vaimon stringeihin ja vetävän niitä hitaasti sivuun, alkaen sitten hyväillä vaimon häpyä. Vaimo vilkaisi hädissään taakseen ja kuulin hänen tukahtuneesti huohottavan "no, not this way misters, please wear a condom. Unless I will be preagnant" Samassa muistin kauhukseni, että vaimo todella oli jättänyt pillerinsä jo 3 kuukautta sitten niiden aiheuttamien sivuvaikutusten takia.

Vaimon edessä istuva mies ohjasi kuitenkin kalunsa uudestaan määrätietoisesti tämän suuhun ja samalla näin vaimon takana makaavan miehen tarttuvan kaluunsa. Mies painautui takaapäin kyljittäin vaimon vaaleaa peppua vasten ja saatoin vain katsella, kuinka tumma kalu liukui vaimon jalkovälissä ja upposi lopulta vaimon sivuun vedettyjen stringien alta paljastuneeseen paljaaseen rakoon. Kolmas miehistä piti edelleen vaimon jalkaa kohotettuna, kun takaa nussiva mies painui yhä uudelleen vaimon peppua vasten. Mustat pussit heiluivat vaimon pakaroita vasten, kun mies upotti kalunsa yhä uudelleen vaimon pyhimpään.

Hetken kuluttua mies vetäytyi ja käänsi vaimon vatsalleen. Vaimon jalkaa koholla pitänyt mies vaihtoi paikkaa vaimon edessä istuvan miehen kanssa. Mies asettui makaamaan vaimon eteen ja osoitti huomattavan paksua penistään. Samalla kun näin vaimon ottavan uuden kalun suuhunsa, niin äsken kylkiasennosta vaimoa rakastelut mies asettui polvilleen vaimon taakse. Mies tarttui vaimon stringeihin, vetäen ne nopeasti pois. Heitettyään stringit lattialle, mies tarttui kivikovaan elimeensä ja painoi sen muitta mutkitta edessään vatsallaan makaavan vaimoni pilluun. Mies nussi voimakkaasti allaan ynähtelevän vaimoni suojatonta peppua vasten. Hetken kuluttua mies huokaisi ja näin hänen laukaisevan mustien pussiensa siemensadon vaimon sisuksiin.

Samalla mies, jota vaimo oli ensimmäisenä imenyt, lähestyi. Mies käänsi vaimon tottuneesti selälleen ja kiilautui tämän jalkoväliin. Mies tarttui vaimoa polvitaipeista, levittäen jalat haralleen. Samalla näin mustan ja paksun kalun kiilautuvan vaimon häpyhuulten väliin. Mies nojasi eteenpäin ja saatoin vain katsella kuinka jo toinen vieras tumma penis painui vaimooni. Mies painautui vaimon päälle ja alkoi nussia vaativasti vaimon suojatonta häpyä. Kuulin vaimon huohottavan tukka sekaisin "uh, uuh, I'm coming". Samalla näin vaimon selän nousevan kaarelle orgasmin voimasta. Mies tikkasi yhä kiljuvaa vaimoani ja lopulta näin miehen painuvan aivan vartta myöten pohjaan saakka ja pumppaavan mustien siemensäiliöidensä sisällön vaimon kohdunsuulle.

Mies vetäytyi hitaasti vaimosta, joka jäi edelleen sängylle makaamaan huohottaen. Samalla kolmas miehistä asettui vaimon viereen makuulle ja alkoi imeä tämän kiristyneitä nännejä. Miehen käyrä kalu seisoi kivikovana vaimon reittä vasten. Samassa mies viittoi kahdelle kaverilleen, jotka tulivat myös sängylle ja nostivat vaimon varovasti seisomaan. Kauhukseni näin sängyllä makaavan miehen loihtineen käteensä voidetuubin, josta hän puristeli jotain voidetta kalulleen. Mies levitteli voidetta kauttaaltaan penikselleen. Samalla kaksi muuta miestä hyväilivät ja suukottelivat vaimoni vartaloa estottomasti.

Sängyllä makaava mies sanoi jotain vieraalla kielellä ja näin kuinka kaksi muuta miestä siirsivät vaimon miehen päälle ja alkoivat painaa tätä kyykkyyn. Saatoin vain katsella vaimon muodokkaan maidonvaalean pepun painautuvan hitaasti kohti mustaa sapelia, jota mies alla taivutti pystyyn. Vaimon peppu kosketti miehen kalua ja huomasin hänen yllättyvän, kun mies ohjasikin kalunsa vaimon pyöreiden pakaroiden väliin. Vaimo kiljaisi "no, not there, please". Mies vain murahti "I want your blonde ass". Miehet kuitenkin pakottivat vaimoa alaspäin ja alla makaava mies ohjasi kaluaan edelleen vaimon peppuvakoon. Tumma kalu pakotti vaimon neitseellistä peppureikää, kun tämä hiljalleen laskeutui alaspäin oman painonsa varassa. Hitaasti miehen penis alkoi painua vaimon peppuun.

Muut kaski miestä irrottivat otteensa ja näin alla makaavan miehen tummien käsien tarttuvan vaimon pakaroihin. Mies alkoi hitaasti nostella vaimon pyllyä kalunsa varassa. Miehen kalu näytti uppoavan yhä syvemmälle päällään voihkivan vaimoni tiukempaan reikään. Lopulta näin vaimon tasapainon horjahtavan ja tämän istuvan koko painollaan miehen peniksen päälle. Musta kalu upposi juurta jaksaen kiljahtavan vaimoni pyllynposkien väliin. Mies auttoi vaimon hajareisin päälleen. Takaapäin kuvattuna saatoin katsella, kuin vaimo nussi pepullaan allaan makaavaa tummaa miestä. Hetken kuluttua mies purisi vaimon rintaansa vasten ja alkoi naida vaimon peppua alakautta. Mies vielä käänsi vaimon selälleen, päästämättä elintään ulos, ja alkoi rakastella jalat kohti kattoa sojottavan vaimon peppua lähetyssaarnaaja-asennosta. Tuokion kuluttua mies karjaisi ja ensimmäiset siittiösuihkut ruiskahtivat vaimon peppuun. Mies veti sykkivän kalunsa vaimon pyllystä ja uudet suihkut lensivät vaimon vatsalle ja rinnoille....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute