Herkku-puhelin
Kari ryökäle!
Duurisointu

Vuosi sitten avioliittomme täytti 15 vuotta. Tapahtuma oli tietenkin juhlistamisen arvoinen ja kun yhteisiä rauhallisia hetkiä oli perheen arkeen mahtunut kovin vähän, päätimme hemmotella toisiamme kahden kesken todella tasokkaassa pääkaupungin hotellissa. Näissä tilanteissa järjestys oli aina ollut se, että Leena-vaimoni hoiti käytännön järjestelyt ja niin tälläkin kertaa. Niinä kertoina kun olimme hotelliöitä kahdestaan viettäneet, matkan huipentuma oli poikkeuksetta ollut kiihkeä seksi ammeessa, lattialla, vuoteessa, pelien edessä. Virkistävää vaihtelua kotiolojen pimeässä, peiton alla ja lapsilta visusti piilossa.

Olimme molemmat kasvaneet hengellisiä arvoja korostavissa kotioloissa ja nuoruuden seksuaaliset kokemukset aika vähäisiä. Yhteiselomme ensimmäisinä vuosina toki otimme takamatkaa kiinni ainakin määrässä laskettuna mutta kokemusten puuttuessa pieni kutkutus kielletystä hedelmästä jäi taustalle elämään. Jossain vaiheessa aloin salaa fantasioida vaimoni rakastelemassa toisten miesten kanssa. Alkuhämmennyksen jälkeen ajatus kiihotti enemmän ja enemmän ja runkkasin öisin itselleni uskomattomia orgasmeja - ja vaimo nukkui vieressä mitään tietämättä. En uskaltanut asiasta puhua tai mitään sen suuntaista edes ehdottaa - itse asiassa pidin ajatuksiani vain kaukaisina fantasioina ja tosipaikan tullen mahdottomina toteuttaa. Siitä olin kyllä tietoinen, että Leena-vaimoni ulkoasu ei suinkaan karkoittanut miehiä - päinvastoin, tumma ja sopusuhtaisella tavalla muodokas nainen, joka oikealla tavalla pukeutuessaan varmasti herätti kiinnostusta.

Leenan varaama hotelli oli todella upea ja asiakkaiden kohtelu sellaista, että tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi. Huoneemme oli tyylikäs 2hh vaikka epäilemättä edustikin paikan vaatimattomampaa tarjontaa. Ylellisiä sviittejä olisi toki ollut saatavilla mutta hinta olisi noussut pilviin, joten tyydyimme paremmin kukkarollemme sopivaan. Erityisen ilahtunut olin kylpyhuoneen tilavaan ammeeseen ja valtavaan peiliin, vaimokin kihersi merkittävästi kun havaitsi asian. Eipä aikaakaan kun olimme heittäneet matkavaatteet yltä ja istuimme lämpimässä kylvyssä vastakkain, jalat limittäin ja siemailimme kuohuviiniä. Nojauduin nautinnollisesti taaksepäin ja tunnustelin isovarpaalla varovasti Leenan siististi ajeltuja häpyhuulia ja pillun alkavaa liukkautta. Leena voihkaisi nauttien hyväilystäni eikä halunnut jäädä huonommaksi ja pian kaluni saikin miellyttävää painelevaa jalkahierontaa osakseen. Tilanne oli kehittymässä kovaa vauhtia kiihkeäksi rakasteluksi mutta päätimme kuitenkin hieman pidätellä ja säästää huipennusta.

Sopivan herkässä ja kiihottuneessa tilassa pukeuduimme parhaimpiimme, joskin Leenan uskomattoman seksikäs alusasu stayuppeinen ja stringeineen oli horjuttaa jo kerran tehtyä päätöstä. Sain sentään annettua muutaman pitkän nuolaisun vaimon tutulle pillulle mutta sitten taas ryhdistäydyimme ja iloisen kikatuksen säestyksellä ja välillä kiihkeästi suudellen valmistauduimme juhlailtaamme.

Hotellin ravintola oli tietenkin erittäin tyylikäs ja tunnelmallinen, ja pöytämme sijaitsi miellyttävästi hieman sivummalla. Ruoka ja tarjoilu oli kokonaisuutena ensiluokkaista. Nautimme yhteisestä, intiimistä hetkestä kiirehtimättä. Olimme juuri maistelemassa jälkiruokaviiniä kun ohitsemme käveli tyylikkäästi pukeutunut mieshenkilö, joka vaikutti heti ensinäkemältä tutulta. Pikakelauksella kaivoin muististani kasvot ja nimen: ei voi olla totta, Saaren Kari... opiskelukaveri yli kymmenen vuoden takaa. Vaimokin oli huomannut kaverin ja antoi jalallaan kevyen merkin ja loi merkitsevän katseen Karin perään. Eikä ihme, raamikas ja tumma mies, entinen kymmenottelija, jonka maine opiskelijatyttöjen kaatajana oli ollut melkoinen. Kerroin Leenalle, että tuttu mies ja olisipa mukava vaihtaa muutama sana jossain vaiheessa. Kari asettui omaan pöytäänsä noin 10 metrin päähän meistä - näytti ihme kyllä siltä, että hän oli yksin liikkeellä. Hovin otettua vastaan hänen ensimmäiset toiveet Kari alkoi katsella ympärilleen. Vinkkasin hieman kädelläni ja hetihän Kari jäi tuijottamaan ja veti sitten leveän hymyn kasvoilleen, nousi saman tien ja oli muutamalla harppauksella meidän pöydän luona.

"Olli helvetti, pitkästä aikaa, mites menee?" Iloinen keskustelu virisi saman tien. Esittelin vaimoni ja kerroin juhlistamme. Kari otti naamalleen merkitsevän ilmeen, nyökytteli ja loi vielä vaimooni pitkän ja kiusoittelevan katseen, joka sai Leenan hämilleen ja punan nousemaan poskille. Vaimon reaktio oli mielenkiintoinen mutta en maininnut asiasta sen enempää. Juttelimme tovin aikaa tärkeimmistä kuulumisista kunnes Karin oli aika mennä nauttimaan omaa illallistaan. Ennen lähtöään sovimme, että jatkaisimme juttu vähän tuonnempana kun ”herkkupalat on syöty” ja taas virnuilua ja pilkettä. Karin lähdettyä Leena kehui ääntään madaltaen Karin charmia ja kiusallaan pohdiskeli, millainen rakastaja moinen komistus mahtaisi olla. No jaa, viini oli näköjään tasoittanut vaimon luontaista varovaisuutta ja estoja, mikä lupasi hyvää illan loppuhuipennusta ajatellen.

Illallinen oli nautittu mutta meillä ei ollut toistaiseksi kiire minnekään ja kun keskustelukin soljui mukavasti niin nautiskelimme kiirettömästä hetkestä, hyvästä tunnelmasta ja eittämättä mukavasta nousuhumalasta. Samalla juttumme liikkuivat enemmän ja enemmän seksin piirissä ja muistutti jo kovasti sanallista esileikkiä. Huomasin myös Leenan katseen silloin tällöin eksyvän Karin suuntaan ja olisinpa voinut lyödä vetoa, että Karikin vilkuili hieman keskivertoa enemmän meidän pöytään. Kari sai lopulta ateriansa päätökseen eikä aikaakaan kun hän jo tuli luoksemme rupattelemaan. Keskustelun lomassa hän lähes sivumennen mainitsi asuvansa yksikseen hyvin tilavassa huoneistossa, jossa oli melko mukava varustelu ja kysyi sitten, kävisikö meille, jos jatkaisimme tarinointia lasin ääressä hänen ”boksissaan”. Olimme hieman yllättyneitä kutsusta ja huomasin Leenan silmissä pienen pettymyksen pilkahduksen, taisi epäillä, että ilta menisi totaalisen pilalle äijien vanhoja opiskelujuttuja muistellessa. Karikin huomasi asian ja pahoitteli jo idean huonoutta kun vaimoni yllättäen ilmoitti, että tottakai tulemme, eihän tässä mihinkään kiire ole. Niinpä sitten lähdimme Karin mukaan.

Karin huoneisto oli kokonaisuutena todella upea sviitti. Isännällämme ei tainnut olla pikkurahan puutetta. Myös kylpyhuone tai paremminkin saunaosasto poreammeineen ja erittäin tilavine saunoineen oli loistelias. Kari kaatoi meille tyylikkäästä baarikaapista toiveittemme mukaiset juomat ja jatkoimme rentoa jutustelua. Vauras ympäristö sai selityksensä kun Kari kertoi perustamansa yrityksen menestyksestä, joka oli kuitenkin valitettavasti tapahtunut perhe-elämän kustannuksella. Erosta oli vajaa vuosi ja ilmeisen kipeä asia vieläkin. Leena kuunteli ja kommentoi siinä määrin empaattisesti Karin vuodatuksia, että jäin väistämättä statistin rooliin. Nautiskelinkin kohtuullisen nopeaan tahtiin baarikaapin antimia Karin rohkaisevien kehotusten saattelemana ja sopivan hetken tullen lähdin tutustumaan tarkemmin kylpytiloihin. Saunaosasto oli todella viimeisen päälle upea ja huikkasin leikilläni, että olisi kiva testata moinen laitos, harmi vaan, että olimme jo ennättäneet kylpeä...

”Mitäs se haittaa” Kari tarttui heittooni. ”Täällä on pyyhkeitä, kylpytakkeja, olutta, sidukkaa, suolapalaa, aivan kaikkea riittävästi ja maksettuna. Laitetaan sauna lämpiämään ja nautitaan koko rahan edestä”. Olimme molemmat aluksi ajatusta vastaa, ja Leena ilmoitti yksikantaan, ettei halua lähteä hikoilemaan. Karin tarjous ja puitteet olivat kuitenkin niin houkuttelevia, että sain suostuteltua vaimonkin mukaan ajatukseen. Saunan kiuas oli tuollainen heti valmis ja sovimme, että menemme ensin Leenan kanssa kahdestaan ja jatkaisin sitten Karin kanssa toisen kierroksen. Pilke silmässä Kari hieman protestoi järjestelyä ja ilmoitti, että kyllä hänen puolestaan kestäisi saunoa yhteissaunassakin mutta jos rouvaa ujostuttaa, niin minkäs sille mahtaa. Leena punastui pahastumatta kuitenkaan leikinlaskusta, joskaan ei myöskään muuttanut mieltään järjestelyistä. Minä pidin naamani peruslukemilla ja annoin tilanteen kehittyä omalla voimallaan. Ilmassa oli selvästi jännitystä kun riisuuduimme yhdessä makuuhuoneista ja pujahdimme kylpytakeissa saunan puolelle Karin virnistellessä leveästi peräämme.

Tilanteen erikoisuus ja illan aikana nautitut juomat olivat virittäneet tyydyttämättä jääneet seksihaluani huomattavan korkealle ja vaimon alaston vartalo, kauniit c-kupin rinnat ja sheivattu pillu olivat liian houkuttelevia jätettäväksi ilman huomiota. Leenakin oli selvästi kiihottunut (varmaan samoista syistä) ja vastasi yllättävän innokkaasti kielisuudelmiini ja kerjäsi kosketusta herkille, kovettuneille nänneilleen. Imin ja suutelin nisiä teinipojan innolla ja liutin käteni kosteaa reittä pitkin pillunkummulle tunnustellen sormillani häpyhuulten pehmeyttä ja klitoriksen tuttua nuppuraa. Leenan käsi oli löytänyt paisuvan penikseni, jonka kovettumista lukuisat paukut tosin jonkin verran hidastivat. Olin juuri siirtymässä vaimon jalkojen väliin päästäkseni todenteolla sormettamaan ja nuolemaan kiimasta valuvaa pillua kun kylpyhuoneesta kuului avautuvan oven ääni ja suihkun kohina. Säikähtyneinä lopetimme hyväilyt siihen paikkaa ja jäimme odottamaan, mitä tuleman piti. Ja Karihan se sieltä ilmestyi. Ryökäle tuli saunaan muina miehinä, komea kroppa vedestä kiillellen, huomattava kyrpä jalkovälissään roikkuen ja istuutui vaimon toiselle puolelle niin kuin ei mitään – ilmoittipa vielä päälle päätteeksi, että poreammekin on nyt käyttövalmis. Olimme hetken aivan hiljaa ja pälyilimme vaimon kanssa varovasti toisiamme. Leenan ilme oli epäuskoisen näköinen, kädet tiukasti rintojen päällä ja olin hetken aivan varma, että kohta se lähtee pesulan puolelle ja vetää kuteet niskaan. Mutta sitten...ihme, Leenan suupielissä alkoi nykiä, kuuluipa jo varovainen tirskahdus ja hetken päästä hohotimme kaikki kolme tilanteen koomisuudelle. Jatkoimme saunomista ylimääräisen jännityksen lauettua ja lopulta Leena uskalsi paljastaa rintansakin niin Karin kuin minunkin ihailtaviksi. Jalkansa hän sentään piti siveästi yhdessä, niin että herkkupillun läsnäolosta muistutti vain siististi rajattu tumma kiitorata, joka katosi reisien väliin. Minunkin oli tosin pidettävä jalkoja ristissä vielä pullistelevan kyrvän piilottamiseksi mutta Kari istui rehvakkaasti jalat levällään, ja ilman häpeän hiventäkään esitteli kaluaan, jota Leena muka salaa melko tajaan vilkuili.

- ”On sulla Olli hyvännäköinen muija” Kari kuulutti, heitti leveän hymyn Leenalle ja antoi silmiensä viipyä Leenan rinnoilla tarpeettoman pitkään.

- ”Eikö vain ole” yritin lyödä leikiksi. ”Katsoa saa vaan ei koskea”

- ”Nono, enhän minä nyt kaverin vaimoa...mitä sä musta oikein ajattelet” Kari kommentoi. ”Ja tuskin rouvakaan moisesta pitäisi...?”

Kysymys jä roikkumaan ilmaan ja eikä Leenakaan asiaan mitenkään kommentoinut, puolesta tai vastaan. ”Ei hitsi, mun on mentävä suihkuun ja vilvoittelemaan” Leena ilmoitti hetken päästä ja lähti siirtymään kohti ovea. Jäimme katselemaan vaimon perään ja vilkaisimme sitten toisiamme. Kari iski paljonpuhuvasti silmää ja heitti lisää löylyä. Istuimme hiljaa ajatuksissamme löylystä nauttien kun kylpytilan puolelta kuului Leenan kovaäänistä ihmettelyä, kuinka näin hienot suihkut oikeastaan toimivat. Saunasta ei ollut suoraa näköyhteyttä suihkuihin, ellei mennyt aivan oven ikkunan viereen kurkkimaan. Meinasin jo lähteä katsastamaan, mikä kiikastaa kun Kari nousi ja oli muutamalla ripeällä saunan ovella mutisten samalla hoitavansa isännän velvollisuudet. Kylpyhuoneesta kuului hiljaista keskustelua ja käynnistyvän suihkun kohinaa. Sitten taas keskustelua ja Leenan kikatusta.

”Saankos, Olli, isäntänä pestä rouvasi selän kun kuulemma tarvitsee vähän apua?” Karin ääni kailotti Leenan hekotuksen säestämänä. Kysymys sai sävähdyksen kulkemaan koko kroppani läpi. Ei helvetti, mitä ne oikein meinaa. Normaalisti Leena ei alkuunkaan sallisi tuommoisia ehdotuksia. Tai niin olin ainakin kuvitellut. ”No jos se rouvalle sopii, niin siitä vaan” yritin rehvakkaasti vastata mutta ääni särähti kuivassa suussa.

Sitten hiljaista puhetta, lopulta ainoastaan suihkun kohinaa. Kuuntelin tarkasti mutta en saanut äänistä selvää. Taas hiljaista puhetta, sanoja ei taaskaan voinut erottaa. Sitten Leenan naurahdus, jotenkin kireän oloinen. Ja voihkaisu, aivan varmasti vaimea voihkaisu. Voi helvetin helvetti, ei kai ne touhua jotakin... Karilta se kyllä onnistuisi mutta Leenan kohdalla asiaa oli mahdoton uskoa. Sentti sentiltä lähdin hivuttautumaan saunan ovelle yrittäen vältää kaikkia ääniä. Saunan oven ikkuna oli jotain kuvioitua erikoislasia, eikä siitä nähnyt kunnolla läpi, erotin ainoastaan epämääräisiä hahmoja suihkujen suunnassa. Ratkaisu löytyi oven alareunan ilmaraosta, joka oli noin 10 cm:n korkuinen. Kävin polvilleni ja kurkistin oven alitse kylpytilaan. Aluksi näin vain Karin vankan kropan selkäpuolelta, Leenan peittyi lähes kokonaan Karin taakse. Liikkeestä päättelin, että hän hieroo Leenaan saippuaa tai jotain. Sitten Kari siirtyi hieman oikealle ja samalla kääntyi enemmän sivuttain, jolloin Leenan vartalo tuli paremmin näkyviin. Vaimo tosiaan sai kunnon selänpesua, nojasi käsillään suihkutilan seinään takapuoli taakse työnnettynä ja hänen ihonsa kiilteli kosteana ja vaahdotettuna. Vaahtoa oli joka paikassa, myös rinnoissa, ja saman tien – kuin vahvistukseksi - Kari käsi siirtyi taas pyörittelemään alakautta huolellisesti molempia rintoja. Leenan pyöritti päätään ja keinui hiljaa sivuttain ja saatoin nyt kuulla vaimean huohotuksen suihkun kohinan yli. Karin vartalo oli lantion kohdalta painautunut tiiviisti kiinni Leenan perseeseen kun hän varmoin ottein suoritti isännän velvoitteita. Samalla hetkellä Kari korjasi hieman asentoaan ja perääntyi hetkellisesti, jolloin saatoin nähdä sivulta hänen kookkaan, puolijäykistyneen kyrpänsä liukuvan esiin vaimoni saippuoitujen reisien ja pakaroiden välistä. Muutamalla lantion edestakaisella liikkeellä ex-opiskelukaverini hankasi paisuvaa kyrpäänsä vaimoni persevaon seutuville ja sai palkinnoksi hiljaisen huokauksen. Sitten taas käsien hierovia liikkeitä niskassa, selässä, pakaroilla, reisillä, hävyllä . Tuijotin tätä uskomatonta näkyä silmieni edessä ja mitä pidemmälle hieronta jakui, sitä vaativammiksi Karin otteet kävivät ja kyrpäkin oli kasvamassa täyteen mitaansa silmieni edessä..

Voi saatana, se aikoo panna mun vaimoa ihan kohta, ellei Leena tokene kohta. Mutta naisestani ei ollut estelijäksi. Päinvastoin, saatoin hyvin erottaa, kuinka vaimon pieni käsi hakeutui reisien välissä hankaavalle, vaativalle kullille ja veteli pitkin vedoin kyrvän vartta pitkin. Herranjestas, ei voi olla totta! Oli päivän selvää, että vaimo oli valmis vaikka nussimaan tuota kalua eikä muistanut tai välittänyt aviomiehensä olemassaolosta tuon taivaallista. Mun täytyy keskeyttää tuo jotenkin, ilman että syntyy hirveä kohtaus.

Ja silloin, siinä silmieni edessä, Leena kääntyi katsomaan nojaavasta asennostaan Karia ja vilkaisi vielä saunan suuntaan. Tilanne näytti jähmettyvän hetkeksi paikalleen. Sitten Leena tarttui kädellään määrätietoisesti jalkojensa välissä olevaan kyrpään, työnsi persettään entistä enemmän taakse notkistaen selkäänsä ja levitti jalkojaan. Samalla Leenan siro käsi ohjasi Karin kullin tummanpuhuvaa ja paisunutta terskaa kiinni pillunhuulilleen. Lopullinen yhdyntä oli enää sekuntien kysymys.

Ei voi olla, estoinen vaimoni tarjosi häpeilemättä itseään vieralle miehelle kuin pahinkin kiimainen narttu. Sillä sekunnilla sain itseni liikkeelle, nousin nopeasti ylös, kolistelin kuluvasti lauteita ja huusin käheällä äänellä, että nyt on minun vuoro tulla selänpesijäksi. Viivyttelin ilmoitukseni jälkeen muutaman hetken ja sydän kurkussa avasin saunan oven. Ehdin juuri parahiksi näkemään kun Kari melkein sukelsi ei-niin-hirveän-suuren porealtaaseen Leenan seistessä hämmentyneen näköisenä suihkun alla.

Sydämeni hakkasi edelleen pariasataa mutta yritin olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja kevyesti jutustellen siirryin vapaaseen suihkuun. Nyt vasta huomasi, että omakin kaluni oli vähintään puolijäykkänä mutta siihen ei tainnut Leena sen pareminkin kuin Karikaan kiinnittää huomiotaan. Hetken kylpytilassa vallitsi vaivautunut hiljaisuus mutta maailmanmiehen tyyliinsä Kari toipui tilanteesta nopeasti ja aloitti herjanheiton. ”Sopiihan sen rouvan tulla tänne porealtaaseen rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi”... Leena katseli vaivautuneena ensin Karia ja sitten minua.. ”No emmä taida, noin ahdas, ei siihen kahta hyvin mahdu..” ”Kyllä varmasti mahtuu ja voithan sä tulla mun syliin istuun - vai mitä sanoo Olli, ethän sä niin vähästä suutu, jos vaimos tulee tänne mun kanssa?” Kari virnuili ammeestaan. ”Ja kyllä säkin mahdut tänne meidän väliin, jos epäilet jotain...” Mielessäni oli tuoreena muistikuva Karin kyrvästä vaimoni pillunsuulla, joten hirvittävä luottavainen en vakuutteluista ollut. Vaimon takia en kuitenkaan halunnut paljastaa, että olin tietoinen äskeisestä sessiosta, joten mutisin vain, että siitä vaan jos vaimo kerran kehtaa tulla...

Leena näytti tuumivan asiaa hetken ja asteli sitten lantio keinahdellen porealtaalle ja pujahti notkeasti reunan yli istumaan Karia vastapäätä. Näin selvästi kuinka ajeltu pillu vilahti hetken näkyvillä ennen kuin muodokas perse katosi poreiden keskelle hyvää istumapaikkaa etsimään. Siinä rakas vaimoni nyt istui röyhkeän opiskelukaverini kanssa pienehkössä porealtaassa lähes kosketusetäisyydellä, rintojen yläosaa myöten vedessä. Eikä puhettakaan, että olisin nähnyt mitä kuohuvassa vedessä pinnan alla tapahtui. Kari virnisti leveästi ja kehotti minuakin liittymään joukkoon tummaan. ”Ei, kyllä mä meen ottaan vielä löylyt, olkaahan kunnolla siellä altaassa..” virnistin niin luontevasti kuin osasin ja marssin sydän pamppaillen saunaan. Päätin seurata, mihin tämä vielä johtaisi. Kolistelin kunnolla lauteilla, heitin kuuluvasti löylyä ja siirryin sitten varovasti äskeiseen katselupaikkaani. Allas näkyi vahtipaikkaani oikein hyvin, joskin katselukulma oli sellainen, että saatoin nähdä Karista ja Leenasta vain hartiat ja kasvot. Näyttivät keskustelevan jotain hiljaa, sanoja en erottanut, sen verran kohinaa allas piti. Leenalla oli varovainen hymy kasvoillaan ja aina välillä hän vilkaisi varovasti saunan suuntaan. Sitten vaimon olemuksessa tapahtui selvä muutos, pää taipui hieman taakse ja silmä kiinni hän tuntui odottavan jotakin. Karin ilme oli keskittynyt ja arvasin, että hän oli päässyt maaliinsa pinnan alla, ja vaimoni pillu sai parhaillaan ensimmäiset huomionosoitukset osakseen. Näin Leenan ilmeistä kuinka kielletty nautinto otti hänet uudelleen valtaansa ja hänen vartalonsa laskeutui alemmaksi kohti nautinnon tuojaa. Heitin väillä lisää löylyä kiukaalle ja palasin sitten nopeasti tirkistelemään vaimoni edesottamuksia. Tällä välin Kari oli hivuttautunut lähemmäksi vaimoani ja oli nyt lähes selin minuun. Arvasin, että varpaiden sijasta vaimoni pillua kartoittivat nyt Karin sormet. Leenan pää heilui jo lähes holtittomasti puolelta toiselle ja hän näytti lähestyvä ensimmäistä laukeamistaan. Saatoin aavistaa Karin hartian värähtelystä kuinka vieraat kädet ja sormet tanssivat piinaavasti kauniin vaimoni vaossa. Näin myös selvästi piilostani kuinka Leenan kasvot jähmettyivät kun ensimmäinen orgasmiaalto valtasi hänet. Vaimoni orgasmit ovat normaalistikin voimakkaita mutta nyt näytti, ettei loppua tulisi olleenkaan. Ihmeteltävän hyvin hän onnistui olemaan hiljaa, ainoastaan muutama kiihkeä hengenveto ja pidätetty yninä todistivat tapahtumaa. Kari maltti alkoi rakoilla ja hän kumartui eteenpäin – arvasin, että Leenan rinnat ja kookkaat nännin nipukat saivat imutusta osakseen. Poreammeen kohinan läpi kuului myös jatkuvaa loisketta kun molempien kädet tekivät kiireistä tutkimusta toistensa vartaloilla. Karin huulet olivat nyt Leenan kaulalla ja nousivat hakemaan kiivasta suudelmaa vaimoni huulilta. Molempien kiima oli silmin nähden kasvamassa lähes hallitsemattomaksi ja mietin kuumeisesti, puutunko jälleen tilanteeseen. Nousin pikaisesti heittämään löylyä ja kehuin äänekkäästi, että täällähän jaksaa saunoa vaikka koko illan, taidan löylytellä vielä hetken... sitten taas kontalleen.

Kari oli nostanut Leenan syliinsä ja saatoin nähdä heidät sivulta käsin. Leena istui selin Karin reisillä ja isännän isot kädet leipoivat vaimoni nisiä omistajan ottein. Sitten kädet siirtyivät alemmaksi, pois näkyvistä ja nostivat Leenan vartaloa hitaasti ylemmäksi. Tilanne pysähtyi hetkeksi ja sitten vaimoni liukui hitaasti alaspäin, kroppa jännittyneenä, pidätetty huokaus huulilla. Arvasin, että Karin kyrpä oli juuri äsken työntynyt ensimmäistä kertaa vaimoni lähes neitseelliseen pilluun. Hetki paikallaan, sitten hitaasti ylös ja taas paksua vartta pitkin alas, hiljaa ja rauhallisesti Karin kyrpä teki rietasta työtään, tunkeutui vaimoni häpyyn, joka oli kuulunut tähän asti yksin minulle, hiljaa ettei veden loiske paljastaisi heitä, hitaasti jotta nautinto pysyisi hallinnassa. Ihmettelin mielessäni, että luuliko pariskunta todellakin, etten aavistaisi mitään vai olivatko he vain ylittäneet rajan, jossa asia menetti merkityksensä. En uskaltanut lähteä selvittämään, kumpi oli totta - jälkimmäinen vaihtoehto saattaisi kääntynyt minulle lopulliseksi tappioksi, joten pysyin paikallani. Ja runkkasin hitaasti kivikovaa kulliani...

Altaassa akti jatkui hitaana ja intohimoisena, silmin nähden kiiman ja nautinnon määrä oli molemmilla valtava. Tunsin riipivää mustasukkaisuutta katsellessani vaimoni ratsastus, saatoin mielessäni kuvitella kuinka opiskelukaverini kookas kyrpä tunkeutui uudestaan ja uudestaan syvälle rakkaaseeni, vieraan miehen kalu oli ottanut hänet paulohinsa. Kari siirsi toisen kätensä vaimoni etupuolelle, ja vaikka en kunnolla nähnytkään, arvasin, että Leenan klitoris sai taas hierontaa osakseen. Ja vaikutus olikin lähes välitön. Karin kookas kyrpä koko pituudeltaan sisällä pillussaan, rakastajansa sylissä istuen vaimoni vartalo jännittyi kaarelle, pää takakenoon miehen hartialle, orgasmin aalto aallon perään piteli rakastani vallassaan uskomattaman pitkältä tuntuvan ajan. Pelkäsin jo, että vaimoni pyörtyy hapen puutteeseen mutta lopulta jännitys laukesi pois ja kuului pitkä huokaava henkäisy. Kari naurahti vaimeasti ja kuiskasi jotain Leenan korvaan. Nopea, kiihkeä suudelma ja vaimoni kohottautui hieman hontelon näköisesti pois Kari seisovan kyrvän päältä, istumaan hieman etäämmäs kiusaajastaan.

Arvasin, että minua odotettiin pian näyttämölle. Kullini oli kuitenkin äärimmäisen kovana, joten jouduin hetken rahoittelemaan itseäni. Vaikeaa se tosin oli, näytelmän valtava lataus oli jättänyt minuun lähtemättömän jäljen ja kohtaukset pyörivät edelleen silmissäni hidastettuina. Heitin saman tien puoli kiulullista vettä kiukaalle, jotta sain hetken muuta ajateltavaa, ja aikani kipristeltyäni uskaltauduin kylpyosaston puolelle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute