Herkku-puhelin
Nussittu tyttöystäväni, osa 2
Keimo Boy

Emmätiiä, et pitäiskö mun enää jatkaa olleskaan tätä mun kirjoittamista. Mut joo, mä nyt sit kuiteskin kerron teille lisää mun ja mun ihanan tyttöystävän Hillevin (kattokaas, käytän siitä sen toista nimeä) suhteesta.

Mä tulinkin jo kertoneeksi teille, miten me tavattiin Hillevin kanssa ekan kerran ja mähän rakastuin heti tähän kauniiseen enkelityttöön. Hillevi on siis oikeesti tosi ihana nainen ja söpö ja kaikkea, mut se on halunnut koko sen elämän ajan vaan läheisyyttä. Sit miehet on kuiteskin kohdelleet sitä aikas rajusti elikäs panneet sitä. Hillevi on kertonut mulle, et se ei oo koskaan voinut seurustella, koska miehet häipyi aina seksin jälkeen. Mut mä halusin alkaa seurustella sen kanssa. Mä halusin antaa sille läheisyyttä ja turvaa, koska rakastuin heti siihen.

Me alettiin sit olemaan yhdessä ja Hillevi muutti aikas pian meille tänne maalle. Nähkääs, meidän talossa on sellainen sivuasunto, kun mun veikka asui siinä aikaisemmin, mut nyt se asuu siis jo kaupungissa. Tai emmä ekaks tiennyt, voisko Hillevi muuttaa meille, mut se vaan tuli sitten ja olin siitä tosi iloinen tieteskin.

Muuttoon tarvittiin kuiteskin apuvoimia, koska Hillevi halusi, et sen parisänky ja sohva ja kaks kaappia tuodaan meidän yhteiseen kämppään. Eikä musta tosiaankaan ole kantamaan mitään, kun oon tällanen tikku vaan mieheksi. No mähän pyysin mun iskää ja mun parasta kaveria Pexiä auttamaan.

Mut Hillevi sanoi, et se tuntee kanssa yhden, joka vois auttaa myös meitä ja se oli joku Jare. Sillä Jarella oli sellanen pakettiautokin. Mä sanoin, et tieteskin Jarekin voi tulla auttamaan meitä ja kyllä äiskä varmaan antaa sillekin kaffia ja pullaa. Mun äiskän pulla on muutes parasta pullaa ikinä.

- Älä sä nyt, Keimo, lähde sinne itteäs satuttamaan. Jää äiskän kanssa tänne paistamaan pullaa muuttomiehille, mun äiskä sanoi mulle.

- Mut kai mustakin olis apua, mä sanoin.

- Saatana, sä oot vaan tiellä siellä kukkakeppi, iskä sanoi.

- Ai jaa, mä sanoin ja jäin kotiin odottelemaan äiskän kanssa.

Niin mä sit vilkuttelin ikkunasta, kun iskä, Pexi ja Hillevi lähti sinne Hillevin äiskän rivitalokämpälle huonekaluja hakemaan. Tää Jare oli luvannut tulla suoraan sinne pakettiautolla. Sit me alettiin leipoa ja paistaa pullia äiskän kanssa.

Me saatiin sitten pullat valmiiks ja kaffikin tippui sopivasti, kun muuttokuorma tuli pihaan. Mä olin ihan innoissani. Mun oli pakko juosta vastaan mun rakasta enkelityttöä.

- Keimo, älä mee, sä vilustut! äiskä huusi mulle.

Mä kuiteskin juoksin pihalle kuin koiranpentu ja yritin halia mun tyttöystävää, mut se ei oikein innostunut siitä, koska oli vieraita paikalla. Pakettiautosta tuli ulos tää Jare, josta Hillevi oli mulle puhunut. Se oli ainaskin 30 vee ja sellanen iso ja bodari ja kaikkea.

- Mees pois tieltä, poika, ettet jää jalkoihi, Jare murisi mulle, kun yritin mennä kättelemään sitä.

- Joo, pois alta, iskä huusi mulle ja kantoi just Pexin kanssa jotain kaappia ulos pakettiautosta.

- Vittu, missä se sun poikaystävä on, Hillevi, ku ei ees, vittu, tuu auttaan meitä? Mikä saatanan nynny se on? Jare kyseli.

- Siis tossahan se on, Hillevi sanoi ja osoitti mua viattomana.

- Mitäs vittua? Jare naureskeli ja tuli mun eteen. Jouduin kattoon sitä ylöspäin ja mun oli pakko nielaista silloin. Sillä oli sänkinen leuka ja joku kotsa päässä ja sit sillä oli leveet hartiat ja vahvat käsivarret kanssa. Se on, nähkääs, aikas iso mies.

- Tää on mun poikaystävä Keimo. Ja tää on Jare, Hillevi esitteli mut niin sanotulle kaverilleen ja sen mulle.

- Voi perkele… Jare nauroi ja sit se puristi mun kättä.

- Auts! mä sanoin, kun kaveri puristi liian lujaa.

- No tuus auttaan ton sängyn kanssa, poika, Jare komensi mua.

- Keimo ei voi kantaa, ettei selkään satu! äiskä huusi ovelta.

- Onks sulla niin kipee selkä? Hillevi kysyi multa huolissaan.

- Kyllä meidän Keimolla on. Tulepas nyt, Keimo, auttamaan mua kattamisessa, äiskä pyysi ja mähän menin.

No mun iskä ja mun paras kaveri Pexi ja tää mun uusi tuttavuus Jare kantoi sitten Hillevin tavarat meidän omaan yhteiseen poksiin. Äiskä olis halunnut tulla auttamaan meitä ja laittaa verhoja ja ryijyjä ja kaikkea, mut Hillevi kattoi sitä enkeli-ilmeellä ja sanoi, et ei kiitos tartte. Mun piti lohdutella äiskää, et ei mun enkelityttö tahtonut olla ilkee äiskälle.

Oltiin muut sit jo kaffipöydässä ja äiskä kaatoi kuppeihin, mut Hillevi ja Jare vielä siirteli jotain kaappia meidän puolella. Äiskä sanoi, et kipaisepas, Keimo, hakemaan ne sieltä.

- Joo, eiköhän ne sieltä kohta tuu, ku hommat on hoidettu, naureskeli Pexi. Se oli just tullut sieltä meidän omasta pikku poksista keittiöön.

- No mut kipaises, Keimo, kuitenkin sanomaan, et kaffi jäähtyy, kun mä kaadoin jo kuppeihin, äiskä sanoi.

- He heh, Pexiltä pääsi nauru.

Mä tieteskin tottelin mun äiskää ja kipaisin mun ja mun uuden tyttöystävän omalle puolelle eteisen läpi. Mähän menin vaan suoraan ovesta meidän poksiin sisään ja yllätin Hillevin ja Jaren. Emmä oikein tajunnut, mitä ne oli tekemässä, mut ainaskin ne molemmat säpsähti vähäsen. Hillevi näytti aikas pelästyneenä. Se siis istui siinä meidän uudella sängyllä ja Jare seisoskeli sen vieressä kädet lanteilla. Molemmat tuijotti mua. Jare oli vaan kääntänyt päätään olan yli ovelle, et näki mut.

- Äiskä käski sanoa, et kaffi jäähtyy, mä sopersin.

- Kahviko? Nii, nii kahvi joo, Hillevi sanoi kummallisesti.

- Ni tulkaas ny, ku äiskä käski mun hakee teidätkin pöytään, mä lisäsin ja odottelin.

- Joo, tullaan me, Hillevi selitti ja tuijotti mua säikähtäneenä Jaren takaa.

- Alas vetää jo siitä, ruipelo. Me tullaan ihan kohta, Jare sanoi mulle.

- Mut äiskä… mä aloitin.

- Nyt vittu turpa kii ja ala lätkiä hevonperseeseen! Jare ärähti. Mä vähän säikähdin sitä ja olihan mun pakko vetäytyä ovelta eteiseen.

- Nyt sä olit ilkee. Et sä tollain sais sanoa mun poikaystävälle, kuulin Hillevin sanovan Jarelle. Ne varmaan luuli, et mä menin jo takas keittiöön.

- No saatana, ime nyt, Jaren ääni sanoi. Mä jo ihmettelin, et mitä mun tyttöystävän piti imeä. Sithän mä tajusin, et ei kai kuiteskaan Jaren pippeliä! Kyllä mä oon, kattokaas, perillä asioista!

- Enhän mä enää voi, Hillevi sanoi.

- Jumalauta! Nyt sä kyl imet loppuun saakka, ku tulin muuttoavuks sulle ja tolle sun munattomalle tossulle! Jare karjaisi.

- Hys hys! Kukaan ei saa kuulla! Hillevi säikähti.

- Ime! Jare käski.

- En mä nyt enää voi… Hillevi sanoi.

- Perkele, Jare kirosi.

- Jos mä sitten joku toinen kerta, Hillevi sanoi hiljaa.

- Vittu, mä panen sua sit kans! Jare uhkasi. Mun enkelityttö ei vastannut mitään.

Mä en oikeen tiennyt, mitä ajatella, kun satuin kuulemaan tällasta vahingossa. Kai mä olin vähän shokissa siinä ja menin takas keittiöön. Äiskä heti kyseli multa, et tuleekos ne Hillevi ja Jare sieltä. Mä mutisin, et joo kai ne tulee. Kyllä ne sit tulikin kohta ja mäkin aloin selvitä säikähdyksestä.

Me sitten juotiin kaffit ja syötiin pullat. Mä en tosin ehtinyt saada yhtään, kun Jare ja Pexi vetäisi melkein kaikki, mut ei se mua haitannut. Nehän on mun kavereita. Ja sit mun iskäkin otti kaks ja Hillevi yhden ja äiskä yhden.

- Lähetkö kaljalle? Jare kysäisi Pexiltä sit.

- Mikäs jottei, mun paras kaveri vastasi sille. Mä olin iloinen, et niistä oli tullut kavereita, vaikka musta ja Jaresta ei vielä ollut tullutkaan yhtä hyviä kamuja.

Sit ne lähti siitä menemään Jaren pakettiautolla ja mä jäin ikkunaan kattelemaan. Iskä sanoi, et menkääs laittamaan sitä poksia kuntoon ja et kai sekin vois auttaa, jos mä en jaksais siirrellä tavaroita. Mä siinä huomasin myös, et äiskälle tuli tippa silmään, kun mä muutin tyttöystävän kanssa siihen seinän taakse. Mun ois tehnyt mieli halata äiskää, mut Hillevi sanoi mulle, et tulepa nyt, Keimo, ja mun piti totella sitä.

No ei sit oikeen muuta, kun laiteltiin kamoja paikoilleen niin kun Hillevi halusi. Mullehan siis kävi kaikki, mitä se ehdotti. Sit mä taisin kyllä vähän väsyäkin siinä, kun mulla ei tosiaankaan oo hyvä toi yleiskunto. No keksinkin seuraavaks aikas jänskän jutun siinä makoillessa.

- Oltaisko yhdynnässä? mä kysyin ja alkoi tosi paljon jännittää kyllä heti.

- Ai nyt vai? Hillevi kysyi. Se lopetti vaatteitten laittamisen kaappiin ja kattoi mua viattomalla naamallaan.

- Emmätiiä, mä sanoin.

- Ei nyt, Hillevi sanoi ja sit se jatkoi vaatteitten mättämistä.

- Ai jaa, mä sanoin. Hetken mä sit mietiskelin siinä ittekseni ja kattelin kattoon.

- Oltaisko tänään kuiteskin? Tai huomenna? Ylihuomennakin kävis? mä uskalsin sit kysyä.

- Joo, voidaan me olla, Hillevi sanoi.

- Oikeesti? mä innostuin, vaikka tieteskin sydän löi tuhatta sataa.

- Joo, mehän ollaan nyt yhdessä, Hillevi selvensi ja hymyili kauniisti mulle. Olis tehnyt mieli pussata vähän sitä, mut en kuiteskaan kehdannut, kun oli päivä.

- Mut tarttee olla sit kumeja, Hillevi sanoi kohta.

- Ai jaa, mä sanoin. Eihän mulla ollut kondomeja, kun en ollut koskaan uskaltanut mennä ostamaan niitä.

- Mistä mä saan niitä? mä kysyin. Vaikka tieteskin mä tiesin, mut en vaan tajunnut siinä.

- Jostain kaupasta tai kioskilta, Hillevi sanoi ja siinä samalla se laittoi kaapin oven kiinni.

- Tohtiiko niitä mennä ostaan? mä kysyin nolona.

- Kyl miehen pitää tohtia, jos se kerran tahtoo olla tytön kanssa, Hillevi sanoi ja hymyili taas mulle.

- Ai jaa, mä mutisin.

- Tota…et kai sä vaan imenyt sen Jaren pippeliä? mä kysyin sit ja pelotti, et Hillevi suuttuis mulle.

- No kyl mun piti vähän imeä, koska mulla ei ollut rahaa maksaa sitä muuttokyytiä… sanoi mun tyttöystävä hiljaa. Mä olin aikas yllättynyt enkä osannut sanoa mitään siihen.

- Ei kai se haittaa sua? Hillevi kysyi.

- No ei kai se haittaa…mä vastasin nolona. Emmätiiä, haittasiko se mua.

- Sä oot niin ymmärtäväinen, kulta, Hillevi sanoi mulle. Sit se tulikin halaamaan mua ja olin ihan onessani. Voi juku!

- Eikä se ees maistunut hyvältä, Hillevi sanoi vielä mulle.

- Ai jaa, mä sanoin ja mua hymyilytti kovasti se, et Jarella oli ollut pahanmakuinen pippeli.

Mä ajattelin myös, et sillä oli varmaan pienempi kuin mulla ja sithän mä vähän nauroinkin siinä ääneen. Hillevi kysyi, et mille mä nauroin ja mun piti vaan sanoa siihen, et joo en oikeen millekään. Mut sit mä olin taas onnellinen siitä, et mulla oli vihdoinkin oma tyttöystävä.

No sit iltapäivällä mun äiskä ja iskä lähti käymään kaupungissa ja mähän lähdin mukaan, koska Hillevi oli pyytänyt mua hankkimaan niitä kondomeita. Itte se jäi vielä laittelemaan meidän omaa yhteistä poksia asumiskuntoon.

Mä olin sit aikas jänskiintynyt, kun olis pitänyt niitä ehkäisyvälineitä hankkia, enkä oikeestaan tietänyt, et miten sen oisin hoitanut. Ekaks me mentiin markettiin, mut enhän mä voinut sieltä käydä niitä ostamaan, kun äiskä vahti koko ajan mua. Mä kattelin kyllä siinä kassalla, et tossa niitä ehkäisyvälineitä nyt olis, mut siitäkin mulle tuli jo hiki ja pelko päälle.

Sit seuraavaks äiskä pyysi, et mä lähtisin ostamaan sen kanssa uutta mekkoa sille. Kattokaas, mun äiskä halusi jo hankkia mekon mun ja mun tyttöystävän tuleviin kihlajaisiin. Mä sit sain sanottua, et emmä viitti nyt tulla, kun pitäis käydä huoltsikalla. Äiskä kysyi heti, et mitäpä sä sieltä meinaat ostaa. Mä sit sanoin, et jotain mun ihanalle tyttöystävälle vaan. No onneksi äiskä sit suostui ja antoi mun mennä yksin huoltsikalle. Iskä käytti sen sillä aikaa siellä vaatekaupassa.

Mulle oli, kuulkaas, aikas vaikeeta ostaa niitä ehkäisyvälineitä. Myyjänä oli nainen ja sitä hymyilytti koko ajan, kun mä yritin sopertaa, että tarviisin kondomeja elikäs kumeja elikäs niitä ehkäisyvälineitä, kun mulla on uusi tyttöystävä eikä me vielä olla oltu yhdynnässä oikeesti. Sit se kysyi multa, et mitä merkkiä mä otan. Mä sanoin, että emmätiiä. No enhän mä tiennyt, mitä mun olis pitänyt ottaa, niin mä otin niitä kaikkia ja onneksi mun rahat just riitti niihin, kun olin varautunut kunnolla. Ostin nähkääs yhden paketin Sultan-merkkiä, yhden Magic-merkkiä ja sit kaksi muuta, joitten merkkejä mä en muistakaan enää.

Kun me oltiin ajamassa kaupungista kotiin päin, mua pelotti takapenkillä ihan koko ajan, et mun äiskä ja iskä arvaa, mitä mä kävin ostamassa. Olin mä kyllä ostanut hämäykseksi karkkipussin mun ihanalle enkelitytölle. Kattokaas, en ollut koskaan ees tullut ajatelleeksi, et seurusteleminen voisi tehdä musta epärehellisen omia vanhempia kohtaan ja siks mua pelotti koko ajan jäädä kiinni.

- Ajetaan vielä Matikaisen kautta, ku on asiaa, iskä sanoi.

- Mä voisin jäädä jo kyydistä ja mennä kotiin, mä pyysin.

- Kylläpä sitä nyt pitää naisiin päästä, iskä murahti. Mä pelästyin kovasti, et nytkö iskä arvasi, et mulla oli kondomeja taskut täynnä.

- Kuules Keimo, sä et saa hylätä isää ja mua, vaikka saitkin nyt tyttöystävän, äiskä vetosi muhun.

- Emmä…mä mutisin.

- Jaa, näkyy muuttomies tulleen takas. Varmaan jotain hakenut vielä, iskä murahti. Mäkin vilkaisin heti tieltä meillepäin ja pihassa oli Jaren pakettiauto.

- Laske mut kyydistä! pyysin.

- No helvetti, mitä sä siellä muuta, ku tiellä oot kummiskin, iskä kirosi, mut pysäytti sentäs ja päästi mut kyydistä ja sit ne jatkoi yhdessä sinne Matikaiselle.

Mä juoksin täysiä kotiin, mut pysähdyin sit portaille. Mun oli pakko vähän aikaa huilata siinä, kun meinasi ilma loppua, kun mulla on toi kunto siis aika huono, niin kuin mä jo kerroinkin.

No sit mä viimeinkin menin sisään meidän pääovesta ja jätin kengät eteiseen, ettei tulis hiekkaa sisään, kun äiskä ei tykkää siitä. Mä kyllä olin heti kuulevinani jotain, mut sit vasta se kuului selvemmin, kun aloin menemään eteisestä mun ja mun tyttöystävän puolelle. Ne oli kyllä selviä ihmisen ääniä, mut outoja kuiteskin.

- Oi vittuh, oi vittuh, Jaren ääni hoki.

- Aaah, haaah, haaaa, Hillevin ääni ulisi.

Mä hokasin kyllä heti, mitä meidän uudessa poksissa tehtiin. Tai ekaks mä kyllä luulin, et Jare oli tullut takas siks, et Hillevi vois imeä sen pippeliä loppuun elikäs laukeamiseen saakka. Mut sithän mä tajusin, et Jare oli uhannut panna mun enkelityttöä. Ja ne äänetkin kuulosti aikas samanlaisilta kuin sillon, kun mun paras kaveri Pexi nussi Hilleviä ja mä seurailin oppipoikana vierestä.

Kun mä sit peloissani kurkkasin ovesta meidän poksiin sisälle, niin oikeessa mä olin ollut. Ne oli siellä täydessä yhdynnässä! Siis Jare ja mun tyttöystävä Hillevi. Jare istui isossa nojatuolissa ja Hillevi oli sen sylissä ja ne molemmat hyppi ja heilui siinä villisti. Jaren muna oli työnnetty mun ihanan tyttöystävän pimpsaan ja kivespussit vilkkui kaverin jalkojen välissä Hillevin pyöreen pyllykän alta. Voi juku!

- Ratsasta, peipi! Uuuh! Jare kähisi pelottavalla äänellä.

Mä huomasin, et Hillevi otti sitä kunnolla kiinni hartioista ja alkoi sit hyppiä Jaren kullin päällä kunnolla. Jare itte piteli kourillaan kiinni tyttöystäväni söpöstä peffasta ja nosteli naista sylkyssään. Mä olin ihan kuohuksissa, kun tajusin, et nehän harrastaa seksiä salaa meidän uudessa kodissa! Mut enhän nyt tieteskään mä voinut mennä keskeyttämään niitten hommia. Mä oon oppinut, ettei yhdynnässä olevia saa keskeyttää. Sitä paitti mulle vaan tuli sellanen olo, et ei mulla oo lupaa tehdä sellain.

Mut emmä voi, kuulkaas, valehdella, etteikö mua ois alkanut heti kiihoittaa! Ihan samalla tavalla mulla alkoi pippeli jäykistyä housuissa kuin sillon, kun oltiin Pexin kanssa lähdetty panemaan Hilleviä kaupunkiin. Tai oikeestaan Pexihän se pani sillon ja mä vaan katoin oppipoikana vierestä. Nytkin mä olin vähän niin kun oppipoikana, kun vieras karju nussi tyttöystävääni ilman mun lupaa! Aikas outoa musta, mut myöskin hyvin kiihoittavaa. Mä näin, miten Hillevi ratsasti suorastaan Jaren päällä ja sen tukkakin meni ihan sekaisin siinä. Siitä tuntui varmaan hyvältä pomppia tissikät paljaana seisovan kyrvän päällä ja saada sitä voimalla pimppiin! Voi juku!

Jare ponkaisi yht’äkkiä pystyyn nojatuolista ja piteli koko ajan mun tyttöystävää sylissään. Siis mä kyllä säikähdin kunnolla, et se huomasi mut, mut ei se onneks huomannutkaan.

- Tuntuuks hyvältä, kissa? Jaren matala ääni kehräsi.

- Jooh, tuntuuh, Hillevi ynisi sille.

Sit ne suuteli ja Jare alkoi nytkyttää taas munaa pimppiin, kun se seisoi siinä keskellä lattiaa. Mä vaan ovella kattelin kauhuissani, miten se pani ja miten sen kivekset heilui jalkojen välissä ja miten mun ihanan enkelitytön vartalo heilui isoa miestä vasten. Mun oli pakko työntää käsi housuihin ja kokeilla pikkuisen pippeliäni, joka oli siis ihan kovana jo! Voi juku!

Jare lähti menemään meidän uutta parisänkyä kohti, missä me ei siis vielä oltu ees ehditty nukkua mun tyttöystävän kanssa kertaakaan yhdessä. Sen takapuoli paneskeli koko ajan Hilleviä jalkojenväliin, kun se käveli hitaasti. Joteskin se näytti ihailtavalta ja tosi taitavalta mun mielestä. Voi juku! Nyt mä näin myös Hillevin naaman ja sillä oli silmät kiinni ja suu auki. Se huohotti lujasti. Sen hiukset oli sekaisin ratsastamisesta ja se piteli aikas tiukasti kiinni isosta Jaresta. Nyt se ei ollut enkelin näköinen, kun se oli hulluna miehestä ja sen kyrvästä. Mä hokasin siinä, et Jarella ei ookaan pienempää pippeliä kuin mulla vaan sillä onkin isompi. Aikas karski kulli olikin muutes! Eikä sillä ollut ees kondomia munan päällä, mä tajusin! Menin hetkeks aivan noloksi sen takia, kun mulla on niin pieni vaan.

No Jare laski Hillevin siihen meidän parisängylle ja itte se hyökkäsi naiseni päälle. Hillevi siinä vaan levitti heti jalkansa tolle äijälle niin levälleen kuin se vain sai. Se siis otti vieraan nussijan vastaan, ettei mitään. Ei mun tyttöystävä käskenyt nyt ees laittamaan kumia! Ja mut se lähetti niitä ostamaan. Mä olin aikas paniikissa siinä oven takana ja vaklailin sisään. Mun pikku pippeli oli, kuulkaas, niin kovana, et harvoin on sellasta kovuutta mulla! Huh huh!

Mun oli ihan pakko hiplata vähäsen esaria eestaas, kun kattelin salaa tapahtumia. Jare alkoi vyöryä aikas hurjana ees ja taas, kun se oli päässyt kömpimään kunnolla mun tyttöystävän päälle. Tieteskin se näytti tosi karulta, kun Jare on iso ja leveä mies ja mun enkelityttö Hillevi on sellanen sorja ja kevyt. Siis Hillevihän ihan hukkui sinne sänkyyn ton vahvan muuttomiehen alle!

- Iuuuh, iuuuuh! Hillevin suusta kuului. Joka kerta siitä lähti tollanen ääni, kun Jare puski rajusti sitä vasten koko ruumillaan. Mä vaan kauhistelin ovella, miten muuttomiehen pakarat puristui, kun se painautui eteenpäin. Isot kiveksetkin tussahteli Hillevin pyllylle siinä menossa. Ja mun tyttöystävä hukkui sen alle ja sen jalat heilui ja vaalea pyllykkä vaan vilahteli.

Mä olin ihan hikinen ja pelkäsin, koska Jare nussi kohta jo ihan raivona mun tyttöystävääni. Hillevi vaan huusi ja valitti. Koska huutoa siitä lähti enemmän kuin sitä näkyi panevan miehen alta! Varmaan sillä oli pimppi hellänä! Voi juku! Mut Jare ei vaan lopettanut. Enkä mä voinut mitään muuta kuin kattella piilosta ja vedellä omaa pippeliä kädellä ja se alkoikin jo muuttua sellaseks herkäksi. No multahan sit tuli siinä yht’äkkiä ja mä vähän mutisinkin, et ui-jui-jui. Mä vaan tunsin, miten mun pippelineste valu housuihin.

Mut tää karski Jare vaan nussi, minkä jaksoi. Mä putosin pyllysilleni lattialle ja kattelin vaan pelästyneenä, kun mun tyttöystävää nussittiin meidän omassa poksissa mukamas mun tietämättä. Tää muuttomies oli painanut sitä jo aikas kauan. Mut sit viimeinkin sekin alkoi laueta. Sehän siis vaan yltyi loppua kohti ja höyläsi mun ihanan naisen kunnolla. Hillevi vaan vikisi ja vinkui ja sen jalat sätkytti ilmassa ja Jare köyri siinä sen haaroissa sellain hartiavoimin.

Sit yht’äkkiä tää raju muuttomies tyrkkäsi kunnolla kyrpänsä tyttöystäväni pimpin pohjaan ja pysähtyi. Ja se korahteli ja ölisi samalla. Hillevikin alkoi huutaa hirveästi siinä ja mä olin ihan kauhusta valkoinen. Kattelin vaan, miten Jaren pakarat tutisi, kun se puristi niitä Hillevin haaroja vasten ja mä tajusin, et nyt siltä tulee siemennesteet sisälle mun tyttöystävän pimppiin!

Sit se vähän hellitti ja tyrkkäsi taas. Mun enkelityttö kiljaisi kunnolla. Ja taas Jare hellitti ja survaisi. Se teki sitä varmaan neljä tai viisi kertaa, mut emmä enää muista, kun silmissä joteskin sumeni sillä hetkellä. Olin mä kuiteskin tyytyväinen, et mun tyttöystävä sai kunnolla miestä, kun musta ei ollut antamaan sille samalla mitalla. Mut siitä mä olin kyllä melkosen huolissani, ettei ollut ehkäisyä käytetty!

- Mitä helvettiä sä täällä kyyläät? Jare karjaisi mulle.

Sillon mä vasta tajusin taas, et mä istuksin siinä oven kulmalla ja äiskän tekemä mattokin oli mennyt ruttuun. Yritin alkaa sitä suorimaan siinä, mut mun oli pakko kattoa Jarea, kun se lähti tulemaan mua kohti ja koska sen iso kulli heilui limaisena. Se oli, kattokaas, vähän jo laskeutunut, mut se oli sellanen suuri ja punainen ja nussineen näköinen. Sit siinä oli spermaa ja varmaan mun tyttöystävän pimppinesteitä. Huomasin mä, et Hillevikin koitti kattella sängyltä mua ja peitellä itteään filtillä.

- No antaas kuulua? Mitä vittua sä täällä vaklaat? Jare huusi mulle ja mä pelkäsin, et se löis mua.

- Älä, älä! Sorry! Emmätiiä, mä vaan tulin kotiin, mut emmätiiä niin ku, mitä mun piti… mä sopertelin.

Jare tempaisi mut pystyyn ja voin sanoa, että oli, kuulkaas, melkonen ote ja voima. Mä olin ihan paniikissa, et mitä nyt tapahtuu. Mut sit Jare rupesikin vaan nauramaan siinä kovaan ääneen. Mäkin aloin hymyillä, kun en saanutkaan turpaani. Jare ymmärsi, et emmä tahallani tullut niitä häiritsemään, vaikka mä kylläkin tulin omaan kotiin.

- Ei jumalauta! Jare hohotti. Mäkin yritin nauraa mukana.

- Tota, tohtiiko kysyä sorry…mut käytitteks te ehkäisymenetelmää? mä uskalsin kysyä.

- Voi vittu! ”Sorry” poika, mut tuli just latastua mällit pimpsaan. On muutes hyvä pano toi sun tyttöystävä, tiiäks sitä? Jare hekotteli mulle. Mä oon kyllä sitä mieltä, et siinä oli jotakin sellasta toveruutta mukana ja se teki mut iloiseksi, vaikka olin vieläkin aikas valkoinen ja pelästynyt.

- Joo, Pexikin sanoi noin sillon kerran, mut emmätiiä vielä… mä vastasin.

Mut emmä siinä ehtinyt mitään muuta sanoa eikä Hillevikään. Sit samassa Jare vaan alkoi taluttaa mua sänkyä kohti ja sit se vetäisi filtin pois Hillevin päältä. Mun oma enkelityttö oli joteskin käytetyn näköinen, kun siinä kattelin sitä ihmeissäni. Sen iholla oli punaisia jälkiä, nimittäin kaulalla ja rinnoissa eteskin. Mä ajattelin, et Jare oli varmaan imenyt sitä kunnolla niistä kohdista. Mä vaan toivoin, ettei mun Hilleviä ollut sattunut mihinkään. Se kattoi mua niin ihanasti ja viattomasti ja yritti peitellä tissiköitä käsillään ja pantua pimpsua jaloillaan.

Ja voitteks kuvitella, miltä mun tyttöystävän pimppi näytti, kun Jare sit aukaisi sen haarat! Se oli muuttunut aikas karun näköiseksi, kun sitä oli just nussittu pitkään ja kunnolla. Mä tajusin koko ajan, et mä en pystyis tekemään samaa koskaan sille, niin siks mä en ollut niin pahoillani, et Jare oli tehnyt niin. Koska mun tyttöystävä oli sanonut, et siitä tuntui hyvältä. Mut ehkä musta vähäsen tuntui ikävältä, et ne oli alkaneet salaa paneskella enkä mä ollut vielä saanut pimppiä ikinä. Tieteskin mua harmitti se.

- Nuoles ny gimmakaveris pillua kunnolla, Jare komensi mua. Mut kun mä en osannut heti totella, niin sit se otti samalla lailla mua niskasta kiinni kuin Pexi joskus ja tyrkkäsi mun naaman Hillevin paljaaseen jalkoväliin.

Mulla meni heti spermaa nenään ja suuhun ja aloin tieteskin yskiä ja yökötellä siinä. Jare vaan nauroi vieressä ja Hillevikin vähän hihitti mulle, mut kyllä se oli joteskin koko ajan mun puolella siinä. Jarekin oli nyt aikas lailla kaveria mun kanssa enkä mä enää pelännyt sitä niin paljon.

- Nuole kunnolla vaan! Siitä tytöt tykkää, kuule, Jare sanoi mulle. Samalla se iski silmää.

No mähän joteskin innostuin siitä ja aloin nuolla. Mähän unohdin senkin, et olin aikonut kysyä Hilleviltä, et miks ne ei olleet käyttäneet ehkäisymenetelmää. Ekaks olin vähän varovainen, kun siemenneste ja pillulima maistui niin erikoiselta ja ehkä jopa pahalta, mut sit mulla alkoi onnistua nuolenta. Mähän tunsin kohta olevani kunnon kiimainen koira, kun nuolin tyttöystäväni auki nussittua pimpsaa ja nielin samalla muuttomiehen karvaat mällit ja naiseni ihanat pimppinesteet, vaikka kakistelin ja yökkäsinkin siinä välillä. Mut sit jatkoin taas ja nautin siitä!

Jare vaan naureskeli aikansa vieressä ja sit se sanoi menevänsä meidän suihkuun ja sit häippäisevänsä. Se sanoi vielä, että vittu, mikä munaton runkkari mä oon, mut en jaksanut välittää, kun nautin niin rakkaani pillun nuolemisesta. Sit meidän muuttomies hävisikin siitä ison kyrpänsä kanssa eikä mua sit enää tieteskään nolottanut ja pelottanut yhtään, kun se meni. Mä kyllä huomasin, et Hillevi tykkäsi kovasti, kun nuolin sitä. Se hymyili ihanien tissiköiden välistä mulle, kun kurkkasin välillä sitä ja jatkoin taas lupsuttamista. Välillä mun tyttöystävä inahteli tyytyväisenä. Mä tunsin, miten sen pikku pimppi värähteli mun kieltä vasten. Ja mun suussa maistui samaan aikaan nanna. Voi juku!

Hei kuulkaas, palautetta sais antaa! Sit uskallan ehkä kertoa vielä, miten meille kävikään...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute