Herkku-puhelin
Cuckolding mökillä
Kinnasmies

Marikaa jännitti, sillä pian olisi mahdollisuus toteuttaa pari vuotta hautunut suunnitelma. Minä sitä olin itse alun perin ehdottanut, sillä se kiihotti tavattomasti. Marika ei ollut aluksi ottanut mitään kantaa, mutta vähitellen vaimoni oli alkanut vihjata, että häntäkin homma kiinnostaisi. Siis se, että vaimoni antaisi pilluaan vieraalle miehelle ja minä tarkkailisin tilannetta lähistöltä. Olihan se Marikakin joskus kännipäissään paljastanut, että tuntuisi rivolta tyrkyttää vaginaa vieraalle miehelle ja naitattaa itsensä kuin huora.

Katselimme ikkunasta miten Veikko körötteli traktorillaan pihaan ja peruutti sirkkelin ladon eteen. Edellisenä talvena Veikko oli käynyt harventamassa tontiltamme vanhoja leppiä ja pinonnut puut odottamaan sulan maan aikaa. Aiemmin tällä viikolla olin soittanut maalaistaloon ja sopinut, että työmies tulisi palkkaa vastaan lauantai-iltapäivänä halkomaan puut ja pinoamaan ne latoon. Kevät oli kääntymässä kesäksi ja ulkona oli lämmintä lähes parikymmentä astetta. Mahla virtasi koivusta ja vitusta, oikein sopiva päivä helluntain aatoksi.

Marika katseli itseään peilistä ja kohensi topin sisässä hölskyviä rintojaan, kun minä puin ulkovaatteet ja lähdin toteuttamaan suunnitelmaa. Veikko heilautti kättään ja poisti pressun puupinon päältä. Kaveri näytti vuoden takaisesta jotenkin entistä riuskemmalta ja miehekkäämmältä. Ja kullin koostakin päätellen vaimo saisi tänään todellisen miehen haarojensa väliin.

Juttelimme niitä näitä, kunnes paljastin, että piti lähteä kaupunkiin asioille. Samaan hengenvetoon kerroin, että vaimo kestittäisi ja pitäisi työmiehestä huolta. Veikko jäi orpona seisomaan sirkkelin eteen ja vilkuilemaan mökkiä kohti, kun käynnistin auton. Laittaessa ykkösen silmään toivoin, että kaikki sujuisi kuin rasvattu. Viime kerralla tilanne luiskahti ohi…

---

Olimme ostaneet mökin ilman mukavuuksia maaseudulta, järven rannalta parisen vuotta sitten. Me molemmat olimme kaupunkilaisia ja teimme akateemista työtä, mutta mökki hankittiin henkireiäksi. Mökki sijaitsi pienen kylän liepeillä ja se oli aika alkeellinen. Tontilla oli piharakennus, jossa oli ulkovessa ja rannassa oli sauna, mutta sähköjä paikkaan ei oltu vedetty. Tontin puukasvuston kanssa tarvitsimme ulkopuolista apua ja pyysimme sitä maksua vastaan läheiseltä maalaistalolta, jossa näytti olevan jos minkälaisia työkoneita. Paksumahainen isäntä oli lupsakka kaveri ja vakuutti, että hänen poikansa joutaa kyllä avustamaan.

Sovittuna aamuna roteva pojankloppi oli ilmestynyt pihalle vähäsanaisena moottorisahan kanssa. Veikoksi esittäytynyt jätkä oli tarttunut rivakasti töihin ja minulle oli jäänyt siinä kinnasmiehen roolin. Puita kaatui ja voimakas nuori mies nakkeli hikisenä runkoja kuin tulitikkuja.

Olin huomannut siinä apumiehenä, miten vaimoni oli vilkuillut vähän väliä 18-kesäistä työmiestä ja suonut tälle useamman kerran hymynsä. Olihan Veikko salskea ja raamikas nuori mies, joka tuskin oli hankkinut lihaksiansa salilla, vaan rehkimällä talon töissä. Kaiken lisäksi kaveri oli osaava käsistään, vaikkakin vähän hiljainen. Olin tuumiskellut olisikohan Veikosta siihen, mistä vaimon kanssa oli niin monesti puhuttu.

Kun Veikko oli alkanut iltapäivän hämärtyessä kasata puita pinoon, olin mennyt sisälle mökkiin ja yllättänyt vaimoni tiirailemasta kundin tiukoissa työhousuissa pinnistelevää kiinteää takapuolta. Vaivautuneena punasteleva rouvani oli kiirehtinyt laittaman iltapalaa. En saanut rouvani hehkuvaa ilmettä mielestäni ja olin alkanut heittää lisää vettä kiville.

- Se on tuo Veikko osaava työmies. Raamikas ja naisten mieleen, mutta vähän ujo. Ajattelin, että saunaamme ja katsomme onko siitä mihinkään. Kyllä se minun puolesta sopisi, ihan mihin vaan. Siis jos kelpaa. Niin, että joo, saa sinne saunaan tulla kanssa, jos kiinnostaa…

Rouvani ei ollut vastannut mitään vihjailuihin, vaan oli touhunnut keittiössä hiljaisena. Syötti oli kuitenkin heitetty ja piti vain odottaa, nielaiseeko vaimo lieron.

Olimme menneet Veikon kanssa saunan eteiseen ja riisuneet hikiset työvaatteet. Ensimmäiset kaljat olimme juoneet siinä sukkamehun ja lemuavien saappaiden tuoksussa koivuhalkojen ritinää kuunnellen. Olin yrittänyt onkia tietoja maalaispojasta, mutta aika jurolta oli jäntevä kaljupää vaikuttanut. Löylyssä tarinaa oli pikkuhiljaa alkanut tulla sitä mukaan miten hiki irtosi ja kaljaa kului. Tyttöystävää ei kuulemma ollut, eikä liioin haluja muuttaa kaupunkiin. Käyty maatalouskoulu ja sukutila tuntuivat riittävän komealle nuorelle miehelle.

Maalaispoika oli hämmästynyt melkoisesti, kun kesken löylynoton 35-vuotias vaimoni oli kipittänyt saunaan ja mennyt istumaan kundin toiselle puolelle. Olimme olleet niin kuin ei mitään. Veikko oli yrittänyt keskustella ja katsella saunan kattoon, mutta välillä silmät olivat tarranneet kiinni Marikan maidonvalkoisten c-kupin rintojen ja isojen tummanpuhuvien nännien kontrastiin sekä haarojen välissä pilkistävään mustan kiharapörröön, joka oli ollut tuuhea kuin minkkirukkanen. Marika oli tahallaan istunut reidet levällään, eikä ollut yhtään peitellyt värkkiään. Vaikka Veikko oli yrittänyt kätkeä erektionsa jalkojensa väliin, oli kulli pinnistellyt väkisin esiin.

Olin heittänyt lisää löylyä, sillä Veikko ei kehtaisi muna kovana lähteä lauteilta pois. Viimein vaimoni on laskeutunut lauteelta pesupaikalle öljynmusta pitkä tukka vapaana ja ruvennut siinä nenämme edessä kuuraamaan vittuaan. Punaposkisella pojalla oli ollut tekemistä siinä, kun kiuas grillasi jo muutenkin kuumasti. Kaikessa rauhassa Marika oli saippuoinut tussunsa ja suuret rintansa ja huuhdellut niitä antaumuksella, oikein korostaen kurvikkaita muotojaan.

Saunan jälkeen kundilla oli mennyt sisu kaulaan ja nuori mies oli lähtenyt kiireen vilkkaa kotiansa kohden. Silloin tilaisuus vaimoni nussituttamiseen oli mennyt ohi, mutta tänä kesänä sen toteuttaisimme. Nyt Veikko oli vuotta kokeneempi ja oli varmasti ehtinyt talven aikana mietiskellä rauhassa vaimoni uhkeita ryntäitä ja kypsää värkkiä.
---

Ajoin parisataa metriä pomppuista mökkitietä ja parkkeerasin auton piiloon synkkien kuusten alle. Olin hiestä läpimärkä, kun nousin jyrkkää kangasta pitkin ja hiiviskelin tontin rajalle. Sirkkelin vihlova ääni keskeytyi jossain välissä ja tilalle tuli lintujen laulua. Kurkistin mökin nurkalta rantaan ja näin tyytyväisenä suunnitelman etenevän.

Vaimoni nojasi toisella kädellään ruhmoon ja toisella se kohensi viettelevästi pitkää tukkaansa. Sanoista en saanut selvää, mutta aina välillä Marika naurahteli hunajaisesti ja hymyili nuorukaiselle. Veikko oli selvästi hämmentynyt: maalaispoika vaihtoi vuoroin jalkaa, kuivasi hikeä kaljultaan ja punasteli. Työmies oli riisunut harmaan työtakkinsa traktoriin ja vaimoni saattoi ihastella hihattomasta paidasta pullistuvia punakoita käsivarsia. Veikko jutteli harvakseltaan ja varoi katsomasta vaimoani liian intiimisti, vaikka selvästi mieli tekikin. Marika näytti todella herkulliselta polvenmittaisessa kukkahameessa ja liian pienessä vaaleankeltaisessa topissa, jonka alle hän ei ollut laittanut lainkaan rintaliivejä. Suuret nännit kuulsivat taatusti läpi järvenselälle saakka! Välillä Veikon katse harhaili rouvani tyrkylle rintamukselle ja poika joutui nieleskelemään. Marika nauraa kikatti kuin Jean-Pierre Kusela ja ohimennen sipaisi työmiehen sahanpuruista hauislihasta ihastuneen oloisena. Mahtoi olla kokemattomalla kundilla tekemistä pokan kanssa, itseä viitisentoista vuotta vanhemman kiimaisen rouvan edessä.

Marika nyökkäsi ulkohuusille päin, sanoi pojalle jotain ja silitti tämän rintakehää hellästi. Se oli merkki. Kipitin metsän suojissa tontin toiseen laitaan ja livahdin ulkorakennukseen sisälle. Onneksi huusin alus oli tyhjennetty viime syksynä ja pääsin matalissa kengissä hyvin ottamaan paikkani reiän alta. Kulli jöpötti housuissa kovana ja sydän hakkasi kiivaasti. Nyt se tapahtuisi. Vaimoni panetuttaisi itseään silmieni edessä nuorella sonnilla. Kului ehkä pari minuuttia ja askeleet tömistelivät rappusissa.

- Eikai se sun miehesi tule tänne, Veikko kuului sanovan pelokkaasti.

Marikan hame kahisi ja hengitys puuskutti.

- Eihän se tänne…kaupungissa kaljan haussa se on, vaimoni kuiskaili ja kuului hyväilevän Veikon työhousujen kangasta.
- Mutta jos se palaa takaisin…
- Mun tekee nyt niin kauheasti mieli, panettaa, lopun vaimo kähisi irstaasti.
- Mäkin oon ajatellut sua koko talven…sun tissejä ja pillua…runkannut, Veikko nieleskeli.

Vessasta kuului mähinää ja maiskuttelua, sellaisia ääniä kun huulet kohtaavat. He suutelivat ja vaimoni kuului kärsimättömänä laskevan työmiehen housuja nilkkoihin. Näin reiästä miehen karvattomat pohkeet ja kookkaan, kärkeään kohti levenevän peniksen. Marika läähätti ja sanoi jotain. Hän rupesi lypsämään käsillään valtavaa kalua ja tunnustelemaan karvaisia kivespusseja.

- Luoja sulla on iso mulkku! Marika ihasteli ja siirtyi istumaan reiän päälle koko perseensä voimin.

No nyt meni kuva, mutta ääni jäi. Ilmeisesti rouvani rupesi imemään vieraan miehen kyrpää, koska Veikko alkoi huokailla ja ulkovessassa lurpsahteli todella kosteasti. Vaimoni karvareunuksinen vittuhalkio loimotti reiällä kekäleenpunaisena ja häpyhuulet olivat kosteana pillulimoista. En malttanut olla hyväilemättä kahdella sormella liukkaita häpyhuulia ja jo valmiiksi avonaisia häpyhuulia. Se sai lisää virtaa rouvaani, joka imi Veikon munaa entistä ahneemmin. Käteni olivat tahmaiset ja tuoksuivat vahvalle pillulle muutaman sipaisun jälkeen.

- Pane se mun sisään, Marika komensi, siirtyi istumaan aivan reiän takaosaan ja levitti jalkansa.
Jouduin vähän taas varomaan, ettei Veikko näkisi.

Entisestään turvonnut ja vaimoni sylyn peitossa oleva kulli ilmestyi reiälle kuin tilauksesta ja yksisilmäinen Boa haroi vaimoni tummakarvaisella häpykummulla.

- Saanko mä laittaa sinne…? Veikko aristeli.
- Saat. Nussi mua nyt, Veikko.

Hitaasti mulkku alkoi työntyä litimärkien häpyhuulten väliin ja kadota tyventä myöten mustien kiharoiden sekaan. Oli herkullista seurata, miten maatalon poika otti vaimoni ulkovessassa. Roikkuvat karvakivekset heiluivat, kun mies tuli Marikan sisään ja nussi rajusti. Häpyhuulet takertuivat kyrvän varteen imevästi aina kun kaira pumppasi reikään. Vittu lotisi ja vaimoni vinkui villiminkin tavoin. Sisältä tuoksui tuore sahanpuru, verevä työn hiki ja vaimoni hajuvesi, kun Veikko nussi ja vaimon iso perse hiesti reiän styroksisuojaa vasten.

- Tuntuu niin hyvältä… vaimoni valitti.
- Mä…mä en pysty kauaa…liian tiukkaa ja mä en oo saanut vähään aikaan, Veikko puuskutti.
- Paina syvemmälle..just…nooooin, Marika kuului opastavan.

Kuvakulma oli vähän huono, kun näin vain alhaaltapäin tussuun liukuvan kyrvän ja golfpallonkokoiset karvaiset pallit, mutta vaimoni kiimainen naukuminen, vitun litinä ja hässityn pimpin tuoksu elävöittivät tunnelmaa kummasti. Muutenkin oli mahtavaa, miten sain katsoa vaimoni astumista muutaman sentin päästä, mutta kuitenkin salaa. Nuoren kundin kivespussit roikkuivat pitkällä reiän alapuolella ja jos olisin työntänyt kasvojani muutaman sentin eteenpäin, ne olisivat pallihieltä haisten pieksäneet naamaani. Veikon isot kädet puristelivat vaimoni pullukoita rintoja ja väkevät reidet tekivät työtä pumppauksen eteen.

- Multa tulee ihan just, Veikko murahteli ja kivekset näyttivät vetäytyvän kyrvän vartta kohti.

Marika vikisi ja tarttui terävillä kynsillään nuoren nussijan lanteilta kiinni. Voimistuva, katkonainen ja syvältä kurkusta tuleva sireeniääni kertoi, että naiseni sai orgasmin tai häntä kidutettiin julmasti. Veikkaisin ensimmäistä vaihtoehtoa.

- Mihin mä sit tuun? Veikko mumisi melkein kuiskaten ja työnnöt kävivät vääntelemiseksi.
- Ihan mihin sä haluut, kulta…vaimoni vastasi voipuneen raukeasti.

Työmies nakutti palokärjen lailla koloon ja ähkäisi. Liike pysähtyi hetkeksi, mutta vaimoni kiljahtelujen saattelemana Veikko pisteli vielä pari työntöä, ennen kuin vetäisi kullinsa pois reiästä. En ollut yhtä nopea. Ehdin kuitenkin juuri sulkea silmäni, kun huusin alle tarkoitettu spermalento osui kasvoilleni. Siirryin syrjään ja kuivasin parikymppisen kollin paksua ja suolaista siementä naamalta. Vaikka tilanne oli sairas, se kiihotti pirusti.

Kova kalu ruiski loput lastit Marikan häpykarvoitukselle ja rouvani innostui vielä lypsämään sonnin pipelosta viimeiset norot kädellään. Veikko oli ehtinyt laskea varmaankin melkoisen paljon siementä vaimoni sisään, sillä Marikan avonaisilta häpyhuulilta valui reikään harmaata siemennestettä runsaasti.

- Sultahan tuli reippaasti! Marika ihasteli nuorta rakastajaansa.
- Joo, mä oon pidättänyt pari päivää. Siitä asti, kun miehesi soitti. Ajattelin, että jossain välissä kyttään sua salaa ja runkkaan.
- Sä taidatkin olla oikein runkkari, vaimoni härnäsi Veikkoa, jonka munat roikkuivat reiällä ja kalun päästä valui loppuja spermoja.

Sisältä kuului kahinaa ja näin Marikan nilkkojen heiluvan. Vaimoni heilutteli mustia pikkuhousujaan kädessään ja painoi ne Veikon kouraan.

- Ota noi. Voit nauttia sitten kotonakin. Niissä on aika voimakas naisen tuoksu!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute