Herkku-puhelin
Vain yksi yö
Rahamies

- Minulla olisi sinulle pieni ehdotus.

Nuori nainen katsoo minua kohteliaan kiinnostuneena. Olemme juuri olleet yhdessä yökerhon tanssilattialla, ja hän varmaan luulee tietävänsä mitä on tulossa. Kun kävin hakemassa häntä tanssimaan, tyttö katsoi minua ensin vähän oudoksuen. Se johtui todennäköisesti siitä, että olen hieman yli-ikäinen asiakas tällaiseen opiskelijoiden suosimaan yökerhoon. Olen kuitenkin aika komea ikäisekseni, ja tyttö suostui tanssimaan kanssani.

Tyttö ei kuitenkaan tiedä, että kiinnitin häneen huomiota jo aiemmin illalla, kun satuin viereisessä pöydässä istuessani kuulemaan hänen keskustelevan kavereidensa kanssa. Nuori nainen valitteli heille rahapulaansa, vähävarainen opiskelijatyttö oli edellisviikolla menettänyt osa-aikaisen työnsä. Lama-aika puraisee ikävästi opiskelijoihinkin ja rahat ovat tiukassa.

Katson tyttöä silmiin.

- Haluaisin viettää tämän yön sinun kanssasi.

Voin melkein lukea tytön kasvoilta hänen ajatuksensa, “no niin tietysti”, mutta hän ei ainakaan tyrmää esitystäni suoralta kädeltä. Miksei nuori nainen voisi hurvitella hieman itseään vanhemmankin herrasmiehen kanssa. Kaivan lompakon esiin taskustani ja vilkaisen ympärilleni. Kukaan ei näytä katselevan pöytäämme, joten alan ottaa lompakostani esiin seteleitä ja latoa niitä pöydälle. Ne ovat isoja arvokkaita seteleitä, ja niitä on monta.

- Yksi juttu kuitenkin. Haluan maksaa sinulle seksistä. Suoraan sanottuna haluaisin ostaa sinut täksi yöksi käyttööni.

Minua jännittää, sillä tämä on ratkaiseva hetki. Hän ei ole ensimmäinen opiskelijatyttö, jolle teen tämän ehdotuksen. Aiemmin olen saanut tässä vaiheessa kerran avokämmenestä poskelle tarjouksen saaneelta neitokaiselta.

Tyttö katsoo minua kuin mielipuolta.

- Siis haluat ostaa minulta seksiä, niin kuin joltain huoralta? Etkö sinä onneton runkkari saa ilmaiseksi?

En loukkaannu hänen sanoistaan, sillä siitä ei ole kysymys. Saan kyllä seksiä ilmaiseksi halutessani, sen verran minulta löytyy ulkonäköä ja käytöstapoja. Itse asiassa saisin luultavasti ilmaiseksi tältäkin tytöltä, jos vain haluaisin. Hän on katsellut minua hyväksyvän näköisenä.

Mutta minua on aina kiehtonut tämä ajatus, fantasia siitä, että ostaisin seksiä. Ja nimenomaan joltain ihan tavalliselta suomalaiselta naiselta, en ammattilaiselta vaan juuri tällaiselta opiskelijaneidolta. Jostain syystä ajatus tavallisen, mukavan, kunniallisen nuoren naisen korruptoimisesta ja ostamisesta huoraksi tuntuu minusta todella kiihottavalta. Ei mitään tasa-arvoista suhdetta, vaan ostajan ja ostettavan, asiakkaan ja prostituoidun välistä seksiä. Kai se mieliteko liittyy valtaan ja alistamiseen.

Suostuttelen tyttöä parhaani mukaan.

- Se on ihan turvallista, en vaadi mitään erikoista vaan aivan tavallista seksiä, sellaista josta sinäkin nauttisit. Kukaan ei saa koskaan tietää asiasta mitään. Ja saat koko tuon summan itsellesi.

Pöydällä olevan rahamäärän arvo olisi kenen tahansa tavallisen ihmisen mielestä melkoinen, vaikka se ei minun varoissani paljon tunnukaan. Pienituloisen opiskelijatytön silmissä setelinippu näyttää varmasti sitäkin vaikuttavammalta. Opiskelija joutuisi puurtamaan pitkän aikaa jossain paskaduunissa ansaitakseen saman summan normaalilla työnteolla. Tyttö katselee seteleitä ja vilkaisee välillä minua, ristiriitaiset ajatukset pyörivät hänen mielessään. Pienestä pitäen päähän taotut opit siitä, mitä kunnon nainen saa tehdä ja mitä ei saa tehdä. Toisaalta rahat, ehkä seikkailunhalu ja salaperäinen komea mieskin kiehtovat häntä.

- No… kai sitä voisi sitten. Mutta lähden heti pois, jos yrität jotain iljettävää.

***

Saavumme hotellilleni yökerhon edestä napatulla taksilla. Nuori nainen on seksikäs ilmestys bilevaatteissaan. Lyhyt hame ja pitkät sääret kääntävät miesten päitä kulkiessamme hotellin aulan läpi. Mieleen tulevat Richard Gere ja Julia Roberts elokuvassa Pretty Woman, vaikka tämä tyttö ei olekaan niin ilmeisellä tavalla prostituoidun näköinen.

Hissiä odotellessamme ohitse kulkee eräs liiketuttavani, jonka kanssa olemme hieroneet kauppoja pari päivää aiemmin. Pyylevä mies tarkastaa kauniin seuralaiseni päästä varpaisiin ja iskee minulle silmää.

- Ai sinä olet taas iskenyt jonkun nuoren vosun, miten se sinulta aina onnistuukin.

Katsahdan mieheen ja kiedon käteni nuoren seuralaiseni ympärille.

- Hän on maksullinen nainen.

Tunnen miten kainalossani oleva neitokainen hieman jäykistyy kuullessaan sanani. Kun hissin ovi aukeaa ja astumme kahdestaan sisään, taputan häntä olalle rohkaisevasti.

- Ei kannata hermostua, se kaveri ajattelee nyt että olet todellinen luksusluokan ilotyttö. Hymähdän ajatukselle.

- Ja jos ajattelee sitä rahasummaa minkä saat, niin tottahan se on. Tänä iltana sinä olet kaupungin kallein prostituoitu.

***

Tyttö vaikuttaa hermostuneelta saapuessamme hotellihuoneeseeni. Täysin ymmärrettävää, sillä onhan kyseessä ensimmäinen kerta kun hän on myymässä itseään. Minuakin kyllä hieman jännittää, sillä en ole koskaan aiemmin maksanut seksistä. Istahdan hotellihuoneen mukavalle nojatuolille. Tyttö katsoo minua epävarmana ja viittaan hänelle kädelläni.

- No, jospa alkaisit riisuutua.

Neitokainen alkaa riisua vaatteitaan vähän häpeilevän oloisena. Istun tuolilla ja katselen nauttien näkymistä hänen paljastaessaan vartaloaan. Kun tyttö on riisunut kaiken muun ja hänellä on enää pelkät pikkuhousut yllään, nousen ylös tuolilta ja astelen hänen luokseen. Kaluni seisoo kovana housuissani kun alan hivellä häntä käsilläni. Hieron tytön paljaita rintoja ja puristan omistajan tavoin hänen pakaroitaan, siirrän sitten käteni hänen pikkuhousujensa sisään. Hän tuntee varmasti kullini jäykkyyden kun nojaudumme toisiamme vasten.

- Olet kyllä todella seksikäs ja pantavan näköinen pikkuhuora.

Eleeni ja rivot puheeni saavat tytön väkisinkin kiihottumaan, tunnen miten hänen pimppinsä alkaa kostua. Irtaudun hänestä hetkeksi, kaivan lompakon esiin taskustani ja otan sieltä esiin yhden setelin. Työnnän setelin tytön pikkuhousujen sisään. Sitten avaan omat housuni ja annan niiden pudota nilkkoihini. Alushousut ovat yhä jaloissani, pystyssä seisova kaluni muodostaa mahtavan pullistuman niiden etumukseen.

- Polvistu, haluan sinun imevän kaluani.

Tyttö polvistuu eteeni, tarttuu alushousuihini ja alkaa vetää niitä pois jaloistani. Kullini pääsee vihdoin seisomaan täysin vapaasti kun alushousutkin putoavat nilkkoihin. Tyttö henkäisee ääneen, kun kaksikymmentä senttiä miehen elintä sojottaa hänen kasvojensa edessä. Sitten hän aukaisee suunsa ja työntää päätään eteenpäin, ahmaisee kovaa kullia suuhunsa niin paljon kuin pystyy. Nuoren naisen pää alkaa liikkua edestakaisin, hänen huulensa kulkevat kalun paksua vartta pitkin kun hän imee sitä suussaan.

Samalla kun tyttö imee suun täydeltä munaa, hänen pikkuhousuihinsa sullottu seteli kahisee hieman ja paperinpala hankaa koko ajan kevyesti hänen pimppiään vasten. Sen tuntiessaan tyttö tiedostaa, mitä on täällä tekemässä ja myymässä. Seteli kastuu tietysti hieman, mutta ainakin hän sitten aikanaan sillä jotain ostaessaan muistaa, millä tavalla on rahan ansainnut.

***

Lopulta kunnon annos miehistä lastia syöksähtää tytön suuhun ja hän joutuu nielemään osan siitä. Rojahdan lattialle pallit tyhjiksi imettyinä ja hengitän raskaasti. Kehun tyttöä hänen tarjoamastaan todella hyvästä ja ammattitaitoisesta suihinotosta. Kehujani kuunnellessaan tyttö katsoo lattiaan, ehkä kiihottuneena, ehkä häpeissään, ehkä ylpeänä. Tai ehkä hän on vähän sitä kaikkea.

Toipumiseni kestää aikansa, mutta kun alan olla taas kunnossa, myös mieskuntoni nostaa saman tien uudelleen päätään. Määrään tytön riisuutumaan kokonaan alastomaksi. Pikkuhousujensa sisällä olevan setelin, jonka hän on ansainnut imemällä tuntemattoman miehen munaa tämän hotellihuoneessa, hän saa laittaa vielä hetkeksi sivummalle.

- Mene tuonne sängylle kontallesi, nosta soma pikku pyllysi pystyyn ja levitä jalkojasi sen verran, että pillusi on tarjolla. Minä lepään tässä vielä hetken aikaa.

Nuori neiti tottelee kuten maksullisen naisen kuuluukin. Hän asettuu sängylle kontalleen pyllistysasentoon. Annan hänen odottaa hetken, kunnes kaluni saavuttaa taas kovettuneen tilansa, mikä ei kestä kauaa kun katselen sängyllä peppu pystyssä odottavaa tyttöä. Siirryn sitten itse sängylle ja asettaudun tytön taakse.

Tartun kiinni tytön pakaroista ja työnnän kaluani hänen pimppivakoonsa takaapäin. Alan työnnellä sitä sisään edestakaisella sahaavalla liikkeellä. Kivikovana seisova kulli uppoaa juurtaan myöten tytön märkään pilluun. Nainen ei voi olla nauttimasta, vaikka tietää olevansa tänä yönä rahalla ostettu lutka. Hän voihkii työntöjeni tahdissa ja yrittää levittää jalkojaan lisää, tarjoten jalkovälin tavaraansa vieläkin auliimmin kovan sauvan pantavaksi. Kähisen hänelle samalla kun nain häntä.

- Taidat oikein nauttia saadessasi isoa munaa, olet todella hyvä huora.

Nussin häntä takaapäin kaluni kaikella kovuudella. Kullin varsi liikkuu edestakaisin syvällä naisen jalkojen välissä, hänen pimppinsä märkyys tuntuu upealta puristuessaan tiukasti kaluni ympärille. Käteni liikkuvat tytön vartalolla, ahmin hänen vartalonsa kiihottavia muotoja samalla kun panen häntä. Pitkän, nautinnollisen nussimisen päätteeksi minä ja lutkani saamme molemmat kiihkeän orgasmin lähes samaan aikaan.

Makaamme sängyllä hikisinä vierekkäin. Lopulta käännyn naisen puolen ja suutelen häntä suulle. Nainen vastaa suudelmaan. Todelliset ammattilaiset eivät kuulemma koskaan suutele asiakkaitaan. En tiedä, tekeekö suudelma tästä naisesta heitä huonomman vai paremman huoran.

***

Nainen on täysissä pukeissa, yhtä tyrmäävän näköisenä bilevaatteissaan kuin hän oli saapuessaan hotellille. Itse olen alasti, sillä jään hotellihuoneeseen tytön lähtiessä omille teilleen. Makailen sängyllä ja laskeskelen seteleitä käsissäni. Nainen näyttää vähän epävarmalta.

- En tiedä pitäiskö… siis jos en otakaan niitä, niin…

Nousen sängyltä ja menen oven luona odottavan nuoren naisen luokse setelinippu kädessäni.

- Jos et ota näitä rahoja, niin sait ainakin tänä yönä hyvää seksiä. Jos taas otat, niin sait hyvää seksiä ja paljon rahaa, sekä muiston siitä, millaista on olla oikea huora.

No, otatko?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute