Herkku-puhelin
Tosi Mies, tosi miehet
Jussi Ukm

Tämä on tosikertomus tavallisten miesten keskinäisestä kaipuusta ja tarpeista osana ukkomiesten arkea ja hetkellistä juhlaa...

Tutustuimme Karin kanssa jo kauan, varmaan kymmenisen vuotta sitten. Tapasimme alunperin puhelinlinjoilla, netti ei ollut silloin vielä nykyisen laajuisessa käytössään. Asuimme vajaan tunnin ajomatkan päässä toisistamme ja työskentelimme niinikään eri paikkakunnilla vielä kauempana. Olen ukkomies samoin kuin Kari. Minä nykyisin puolisen kymmentä päälle viidenkympin, Kari minua yli 10 vuotta nuorempi. Tapaamisemme aikoihin hänellä ei ollut vielä lapsia, nyt niitäkin on siunaantunut ja Karikin nauttii kunnollisen suomalaisen perusperheen isän statuksesta kaikkine velvoitteineen. Oma jälkikasvuni on näinä vuosina jo itsenäistynyt ja lähtenyt maailmalle. Molempien aika on mennyt tiiviisti vaimon ja perheen kanssa, vuodet yllättävän nopeasti toistaan seuraten. Ukkomiesten perustehtäviä tunnollisesti makuukamareissa ja sääntömääräisen soveliaissa muissa paikoissa kumpikin velvoitteiden mukaan tahoillamme hoidellen.

Silloin ensi jutuissamme treffilinjalla uskalsimme onneksi vaihtaa puhelinnumeroita, ja rohkenimme jopa soittaa sitten jälkeenpäin. En muista kumpi ensi soiton toiselle suoraan silloin teki, mutta oli se tietenkin hiukan ujostuttavaa, vaikka molemmilla oli tahoillamme jo joitakin kokemuksia miestenvälisistä jutuista. Minulla ehkä luonnollisesti hiukka enempi ja Karilla vähemmistä ikävuosistakin johtuen hiukka vähempi. Emme mintään miestennielijöitä todellakaan kumpikaan, kuten emme vielä nykyäänkään.

Meillä oli silloin alkuun vain tilaisuus harvakseltaan jutella puhelimessa. Sitten kerran tuli mahdollisuus työtilanteiden ja kotivelvoitteiden osalta molemmille samaan aikaan vapaaseen yhteiseen hetkeen eräänä tavallisena arkipäivänä – ja päätimmekin lähteä tapaamaan toisiamme. Ihan vaan morjenstamaan ja katsomaan miltä sitten tuntuisi, ilman mitään etukäteissitoumuksia tai velvoitteita kummallakaan mihinkään. Kari erityisesti valitti kokemattomampana ujostelevansa, mutta onneksi rohkeni lähteä liikkeelle. Sovimme tapaamisesta asuinpaikkakuntiemme puolivälissä erään pikkupaikkakunnan laitamilla, jossakin rauhallisessa metsän siimeksessä. Ehdin ensin perille ja tien varresta löytyikin sopiva metsätien alku ja suojainen puutavaran lastauspaikka jonne autoilla saattoi päästä piiloon ulkopuolisten katseilta. Oli lämmin elokuun alun hiljainen päivä, aurinko paistoi poutapilviseltä taivaalta ja sää oli leppeimmillään. Odottelin autossani Karia, joka puhelimessa saamiensa ajo-ohjeiden mukaan suunnistikin pian vaivattomasti perille ja pysäköi autoni viereen.

Tiesin että Kari olisi isokokoinen, karvainen, tumma, varsinainen äijä – Tosi Mies. Pituutta vajaat kaksi metriä ja painoa sopusuhtaiset 120 kiloa. Rotevaa voimakasta isoa miestä ja pehmeitä paikkoja parhaimmassa mahdollisessa suhteessa. Minä puolestani olen tavallinen normiheteron mallinen suomalaismies normiylipainoineni, vajaat 180 pitkä painon vaihdellessa 90 ja 100 välillä. Pidän hiukset ihan lyhyinä ja partapuolen ajeltuna. Kari antaa karvankasvun kasvoillaankin rehottaa vähän vaihdellen.

Kuvauksen mukainen kaveri häämötti viereen pysäköidyssä autossa kun heilautimme käsiä morjenstukseksi ja nousimme ulos tervehtimään paremmin. Peräti kättelimme ja esittäydyimme kuten herrasmiesten kuuluu. Tunsimme toisaalta olevamme kuin vanhoja tuttuja jo ensi hetkistä lähtien vaikka kyllä se ujouskin ailahteli mielissämme. Olimmehan monesti puhelimessa kaikenlaisia miesten juttuja ja miesten ajatuksia mitään peittelemättä toistemme kanssa puhuneet. Kari lausui ääneen huolensa hermoilustaan ja epäilynsä että saakohan hän tässä mitään aikaiseksi, tai jos saa niin karkaakohan häneltä homma ihan hermoilun takia ns. sormille...

Siirryimme autoilta vielä hiukan syrjemmälle, pienten kuusten keskeltä löytyvälle sammaleiselle pikku aukiolle jossa olimme vain me kaksi, keskellä luontoa. Metsän äänet jossakin kaukana. Kaksi äijää, ukkomiestä kahden. Karilla oli joku t-paita päällä ja lyhytlahkeiset lökärimalliset urheiluhousut. Minä olin pukeutunut kaulukselliseen t-paitaan ja farkkuihin. Siinä sitä oltiin, kaksi vanhaa mutta yhtäkkiä toisiaan ujostelevaa tuttua. Katselimme toisiamme silmiin, ja vanhemman oikeudella otin aloitteen käsiini astahtaen ihan kiinni Kariin ja kietoen kädet hänen ympärilleen – hyvä kun edes ylettyi ison miehen ympäri. Rutistin lujaa ja samoin hän minua. Hapuilin toisella kädellä Karin pään takaa ja vedin hänen päätään omaa poskeani vasten, ja hän minun. Haroimme hitaasti toistemme hiuksia ja rutistimme karhuotteella toisiamme kuin peläten kaverin muuten pääsevän karkuun. Tunsimme siinä kuusten keskellä miehen tuoksun niskasta, kaulalta, olkapäältä, kainaloista. Raikkaan lämpimän kesäpäivän tuulettaman miehen tuoksun josta nautimme yhtä lailla varmasti molemmat.

Tunsin kiihottuvani vastaan panemattomasti ja farkuissani alkoi olla jo tuskallisen ahdasta. Tunsin alavartalossani myös Karilla kivikovaksi nousseen kohouman housujen paikkeilla välissämme. Siinä äijät sylipainiotteessa seisten tasapainotellen, toisiinsa tuntumaa hakien ja tutustuen. Turha ujous oli karissut matkoihinsa ja vein käteni kohti Karin t-paidanhelmaa. Kyljen alaosasta se sujahti luontevasti paidan alle kaverin vatsalle. Mukavasti rehevä miehen vatsa tuntui kättäni vasten mahtavalta kun tunnustelin sen miehekkään rotevia muotoja ja hapuilin käteeni niin karvaisia kuin karvattomia kohtia. Lähdin kädelläni seuraamaan karvaista vanaa navasta alaspäin ja sujautin sormet urheiluhousujen kauluksen alle Karin huokaistessa kuuluvasti ja käpertyessä isompana miehenä vasten minua koko koollaan ja painollaan. Totesimme että kyllähän tässä voisi housut alas nilkkoihin laskea vaikka ihan munasilleen ei vieraalla puutavaranlastauspaikalla ihan uskallettaisi riisuakaan.

Avasin farkkujeni vyön Karille valmiiksi, sinä aikana hän ehti jo laskea urheiluhousunsa nilkkoihin. Alla hänellä oli mustat pesuissa kodikkaasti nuhjaantuneet sepaluksettomat Sloggit, joissa näkyi tumma läikkä ahtaudessa jöpöttävän kalun pään kohdalla. Kehotin Karia laskemaan minulta housut alas, ja vein molemmat käteni ympäri hänen pakaroilleen alushousujen alle. Tunnustelin ronskinkokoisia Tosi Miehen pakaroita. Oman vaimon siroihin naisellisiin muotoihin tottuneisiin käsiini ne tuntuivat valtavan järeiltä, lihaisilta ja karvaisilta. Uskomattoman kiihottavilta. Saman aikaan Kari ähersi farkkujeni nappien kanssa ja sai lopultakin pudotettua housut alas reisiini ja siitä vielä nilkkoihinkin. Jäykkä kaluni sai hiukan enemmän seisokkitilaa nyt vain alushousut päällä. Kari kävi heti kiinni kyrpääni kalsareiden läpi, tunnustelen sen muotoja ja huomauttaen sepaluksen aikamoisesta kosteudesta ja laajasta tummasta läikästä etumuksellani. Olen aika runsaasti kiimalimaa erittävää tyyppiä ja jo pelkästä levottomasta ajatuksesta terskanreiästä pusertuu ulos kirkasta kiimalimaa. No, oli se märkä läikkä siellä Karillakin.

Tässä vaiheessa Kari joutui jo rauhoittelemaan ja kertoi olevansa erittäin herkkä laukeamaan, varoittaen etten juuri nyt kovin paljon hänen muniinsa lisää suoraan koskisi. Lupasin varoa, ja ohjasin puolestani hänen kätensä sormet kalsarin kaulukseni alle ja painoin kättä alemmas, josta hän taas osasikin luontevasti jatkaa itse niin kuin luonto ukkomiestä toisen kalsareiden uumeniin viettien mukaisesti vetää. Hänen kätensä löysi munakarvat ja tunnusteli karvoituksen reunat nivustaipeita myöten. Löysi kivespussin vasemman kautta ja tunnusteli sieltä jäykän siittimeni tyven alta ensin vasemman ja sitten oikean kiveksen kiihottuneena murahdellen. Ja vasta näiden jälkeen tarttui kalsareissani kyrvän tyveen taas voimakkaasti huokaisten ja jotakin kiihottuneesti näistä miesluonnon asioista todeten. Tunsin miehen kouran etenevän kyrpäni varrella, lopulta limaisen märän terskan sisäänsä sulkien. Alushousut alkoivat ahdistaa ja pyysin Karia ottamaan nekin minulta alas. Hän irrotti otteensa kalustani ja lantioilta vyötärönauhasta kiinni ottaen kiskaisi alushousuni alas reisiin niin että kivikova kyrpäni pompahti vapautuen pystyyn ihan siinä silmiensä edessä. Kari laskeutui polvilleen edessäni ja hyväili runkkuotteella hitaasti liukasta elintäni, selvästikin ukkomiehelle harvinaisesta näystä nauttien, ihan lähietäisyydeltä kirkkaassa päivänvalossa kyrvän kaikkia yksityiskohtia verkkokalvoilleen ja muistin sopukoihin tallentaen. Minulla alkoi tuntua jo liian hyvältä ja peläten laukeavani siihen kouraan liian nopeasti, käskin Karin lopettamaan ja nousemaan pystyyn.

Nyt minä vuorostani liu’utin kättäni hänen kalsareiden sisään ja rohkenin edetä äskeistä alkua pidemmälle. Siellä kesäpäivänkin lämmittämien alushousujen kuumuudessa tuntui karvojen keskellä jäykistyneen kyrvän tyvi alapuolellaan kiihotuksen tiiviiksi pallukaksi nostamat kivekset. Kokosin koko pallipaketin kouraani ja hellästi puristelin sitä tuntien miehen kivesten muljahtelevan paksuksi kuroutuneen kivespussin uumenissa. Kari huokaili hiljaa ja painoi päätänsä kaulaani vasten hyväillen hiuksiani samalla. Tartuin kyrpään kiinni ja hyväilin sen muotoja vetäen kädellä samalla kalsarin vyötärönauhan hellästi siittimen ja terskan yli pois tieltä ja alas kivesten taakse. Nyt kaikki oli vihdoinkin näkyvillä ja vapaasti kosketeltavissa. Seisoin hieman vinottain ja katselin paikkoja tarkasti, ihan hiljaa venytellen esinahkaa terskan taakse ja taas päälle, taakse ja taas päälle... kuinka kiehtovasti sen nahkatupen reunan muodot terskan pulleutta seurasivatkaan ja terskan takalaidan yli lipsahtelivatkaan muodostaen pehmeän venyvät kurtut siittimen varren ympärille. Karin esinahka on näköjään minun kurttuani tiukempaa mallia. Kusireiästä valuva kiimalima liukasti mukavasti terskaa ja esinahkaa. Levittelinkin sitä sormenpäällä pyöritellen myös kurttujänteelle terskan alla. Nyt Kari taas käski lopettamaan jäykistyen ilmiselvästi pidättelemään ettei laukeaisi ennen aikojaan. Halusimme toki molemmat vielä nautiskella toisistamme tässä mies miehen kanssa. Tosi Mies toisen tosi miehen kanssa, ensi kertaa vihdoinkin yhdessä nokatusten, tai munatusten paremminkin.

Olemme miehinä fyysisesti aikalailla erilaiset vaikka tavallisia suomalaismiehiä molemmat olemmekin. Myös munamme ovat kiihottavan erilaiset: Karilla rotevalle isolle miehelle sopivan sävyinen tummaihoinen siitin ja pallit. Mukavan muodokas siitin niin varrestaan kuin pyöreänpullealta terskaltaan. Napakan tiukka esinahka. Varsinaista peniksen pituusmittaa minua vähempi, mutta miehekkään miehen kyrpä siinä karvojen keskellä terhakan pystyssä kivikovana. Minulla taas tällainen useille suomalaismiehille tyypillinen harvahkompi karvoitus, mutta sitä kiharampaa karvaa. Vaaleahko sukuelinten iho niinkuin olen muutenkin ja pallit lähinnä punakat. Kivekset minulla keskikokoa, pussit joskus lämpöisenään roikkuvat mutta useimmiten aikalailla kiinteät – kuten nytkin kovan keskinäisen kiiman kyrväntyvelle turpeaksi pallukaksi nostaneena. Kyrpä meikäläisellä jotakin aika tavallisen pitkää perusmittaa, pullean muodokas terska sekä mukava nussima- ja runkkuesinahka. Sopivan runsas ja liikkuva varsinkin tällaisen kiimalimatuoton helpottamana.

Näitä siinä vertailimme keskenämme ja tutustuimme toisiimme niin katsellen kuin kosketellenkin. Laitoimme myös pikkuveljemme tervehtimään toisiaa nuppi nuppia vasten hieroen, kusireiät vastakkain venytellen limaisen liukkaasti vastakkain puserrellen. Huomasimme myös katsella toisiamme silmiin – ja alkuun kuin lupaa kysyen hapuillen suukotella toisiamme. Löytää huulet huulille kevyesti, ujosti tunnustellen. Karheat miehen huulet, parransänget suupieliä hangaten. Sitten sylki hiukan huulenreunaa kuin vahingossa kostuttaen, seuraavaksi hiukan enemmän. Huulet liukkaasti vastakkain liukuen ja tiiviimpään tuntumaan kiinni toisiinsa imaisten. Silmät sulkeutuen, nenät poikittain toisiaan väistellen sierainten kautta miehet raskaasti henkeä puuskuttaen kun suita ei malta irrottaa. Toisiaan maistellen niin kuin ukkomiesten keskenään kuuluu sen hetken kun kahden sellaiseen on tilaisuus saatu. Metsän rauhassa pienten kuusten keskellä. Vain Tosi Mies Kari ja minä, äijät keskenään. Tästä ei kenellekään muille koskaan kerrota eikä kenenkään tarvitse tietää. Tärkeintä että me tämän tiedämme ja että me nyt tästä nautimme. Kuin tämän merkiksi nyt jo kielemmekin työntyvät huulten välistä tunnustelemaan toisiaan – kuin aina olisimme näin olleet. Äijät, voi äijät.

Kätemme pyrkivät seikkailemaan toistemme ympärillä halaillen ja rutistellen. Hyväillen miehisten vartaloittemme erilaisia rotevampia ja pehmoisempia paikkoja. Pyrkien aina välillä munille – siellä jäykkiä liukkaita kyrpiämme vastakkain hieromaan, kiveksiä helläntiukasti puristelemaan. Omia parhaimpia runkkuotteitamme toisiimme soveltaen kunnes aina vuoronperään käskimme lopettamaan ettei jo tulisi. Ja kuitenkin sen piti lopultakin antaa tulla. Sovimme että nyt ei enää pidätellä vaan Kari runkatkoon ensin minulta loppuun ja sitten minä häneltä. Heti näin sovittuamme tunsin että jotkin portit alhaalla uumenissani avautuivat jo valmiiksi ja sitten saatoinkin vaan antaa mennä painollaan ja nauttia. Kari runkkasi karhumaisen hellästi toista miestä – niin hyvin kuin vain toinen mies osaa miestä runkata. Alitajuisesti kyrvästä juuri oikeat kohdat juuri oikealla otteella ja liikkeen sekä puristuksen tavalla oikeaan hetkeen löytäen, tällaiseen ei naiset koskaan voi pystyä. Tunsin spermojeni jo lähtevän liikkeelle ja vartaloni jännittyi lantio eteenpäin työntyen. Kari seuraili kädellään upeasti orkkuni käynnistymistä ja säilytti mahtavan hyvin rytmin kun terskanreiästä turskahti ensimmäinen spermanvilahdus, sitten toinen pidempi ruikku ja kolmas, ja neljäs, ja nytkettä huikein kouristuksin. Murisin kiihkoani Karin kaulaa ja olkapäätä vasten, olin hyvissä käsissä loppuun asti. Kari puristeli paksun turpeasta kalustani vielä viimeisiä siemennestetippoja oma kyrpänsä pystyssä ja huomiota odottaen. Otinkin sen parhaaseen veljelliseen käsittelyyni, enkä montaa vetäisyä ehtinyt kun Kari koko järkälemäisessä koossaan, reidet kuin sähköpylväät jännittyi ja alkoi vapista ynisten ja nautinnosta vaikertaen. Puristaen minua itseään vasten, puuskuttaen kuin ympäristöään tiedostamatta. Tunsin Karin elimen entisestään vielä enemmän jännittyvän kourassani ja potkaisten räjäyttävän aikamoisen spermamällin vaaleana kaarena kauas sammalikkoon, useiden rytmikkäiden kuristusten seuratessa lennättävän vaaleita klimppejä lähi etumaastoon sammaleille pudoten. Puristelin hellästi kourassani pehmenevää siitintä huolehtivana miehenä viimeisiä siemennestetippoja koko virtsaputken matkalta esiin lypsäen. Hamuilimme taskuistamme talouspaperipaloja ja kuivailimme omat peniksemme taas sivistyneen näköisiksi hengityksiämme tasoitellen. Huomasimme koko pikku aukiomme täyttyvän juuri lennätetyn siemennesteen tuoksusta ja mietimme mikä tuoksun häive milloinkin on kummaltakin peräisin. Se yhteinen tuoksumme muistuu mieleeni edelleenkin aina tapaamistamme muistellessani. Naureskelimme näille miehen elämän ihmeille tyytyväisinä siitä että olimme tähän tapaamiseen rohjenneet lähteä.

Päätimme vakaasti että tulisimme tapaamaan toistekin, kun vaan sellaiseen saadaan tilaisuus järjestymään. Saimme siinä nosteltua taas kalsarit paikoilleen ja housut ylös. Kun olimme takaisin ryhdissämme, niin kuin yhteisestä ajatuksesta otimme askelet vastakkain ja kurotimme kädet taas toistemme ympärille ja rutistimme. Tietäen mihin olimme juuri keskenämme päässeet, ja että seuraavaa kertaa emme tietäisi milloin voisimme jatkaa. Oli hyvä ja raukean tyydyttynyt olo siitä mitä miehenä olimme toiselle miehelle saaneet aikaan, ja toisaalta haikea olo kun jouduimme jo näin pikaisesti eroamaan. Tällaistahan tämä on ukkomiehen elämä ja tällaisenahan tämä on otettava vastaan. Olimme siinä hetken kuin yhtä, kuitenkin kuin kaksi erilaista miestä, kuitenkin kuin yhdellä asialla, kuitenkin kuin vain lainassa sen hetken toisillaan. Se oli hieno hetki vaikkakin kuinka lyhyt. Puristimme myös housujen läpi upeiden runkkujen jälkeen kalsareissaan perusvalmiuteen asettuvia veijareitamme – toivottavasti tapaamme, ja nämäkin pääsevät tapaamaan vielä!

[Olemme kyllä tavanneet sitten uudemman kerran, mutta enemmänkin yhteydenpitomme on näiden perhe- ja työsyiden johdosta ollut lähinnä puhelinjuttuja ja sähköpostiviestittelyä. Olisi taas aika päästä luonnossakin näkemään, miettimään, juttelemaan ja touhuamaan näitä äijien juttuja. Tosi Mies, tosi miehet!]

Laita meiliä jos haluat kuulla lisää :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute