Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kiva kimppa
 Arja 28.10.2010
 
 
Olimme vaikeuksien jälkeen saaneet sovituksi kimppaillan tutun porukan kesken. Kolme ukkomiestä ja me, kaksi eronnutta naista. Ryhmä oli aikoinaan syntynyt nettituttavuuksien ja kokeiluiden tuloksena. Aluksi oli paljon huonoja kokemuksia ja pettymyksiäkin. Moni mukaan halunnut ei koskaan ilmaantunut vaikka netissä oli hyvinkin innostunut. Monet myös olivat ihan toista mitä netissä antoivat ymmärtää. No ilta oli saatu sovituksi ja paikkakin oli jo kaikille tuttu, Jaanan asunto eräässä pikkukaupungissa. Pääsin Jussin kyydissä koska asumme samalla suunnalla, Arto ja Make tulivat myös kyytiimme asemalta.

Jaana oli laittanut asunnon valmiiksi ja tarjoili kahvit ja tuoreet pullat tervetuliaisiksi. Kuulumiset vaihdettiin ja saunottiin asunnon pikkuruisessa saunassa. Sitten siirryttiin katsomaan Arton netistä ottamia kimppavideoita ja heitettiin pyyhkeet pois. Makella kalu seisoi jo ensimmäisten minuuttien aikana, kuten aina. Komea kyrpä ja kestävä. Arto otti sen heti suuhunsa ja Jusa oli hetkessä nuolemassa Jaanan pillua. Jaana laitettiin pöydälle perse pystyssä ja minä ja Jusa nuolimme ihanaa ja erittäin märkää pillua ja isoa persettä takaapäin.

Jaana runkkasi Jusan kalua kovaksi kun se ei aina tahtonut seistä kunnolla. Autoin myöskin Jusaa imemällä ja Jaana siirtyi nuolemaan minun pilluani. Make ja Arto olivat 69:sä matolla ja imivät toistensa kyrpiä kiimassa. Oli mahtavaa katsella kun kaksi komeaa miestä rakastelee antaumuksella. Jusan kalu saatiin vihdoin seisomaan ja sain sen takakautta sisääni. Jaana tuli allemme, sain nuolla hänen pilluaan kun hän nuoli minua ja imi Jusan kalua vuorotellen.

Arto tuli eteemme polvilleen ja työnsi kalunsa suuhuni ja sormensa Jaanan levitettyyn pilluun. Imin ihanaa kyrpää kun Jusa nussi minua takaapäin ja Jaana nuoli klitorista. Make imetti kyrpäänsä nyt Jusalla joka siis oli takanani kontallaan ja nussi minua. Olimme yhtenä kiimaisena ja huohottavana kasana matolla. Jaana pyysi Artoa jo nussimaan häntäkin. Oli kiva katsoa kun Arton kalu liikkui Jaanan litisevässä pillussa, nuolin aina välillä ihanaa kiimalimaa Jaanan pillusta, sitä tuli niin paljon että naamani oli ihan märkänä siitä. Jaanan isojen häpyhuulten välistä valui jatkuvasti ihanaa pillun nestettä, nuolin ja imin sitä suuhuni. Jusan kyrpä vitussani liikkui ihanasti ja kiihtyvään tahtiin. Jusa saikin ensimmäisenä orkun ja ruiski lastinsa pilluuni ja Jaanan kasvoille.

Make siirtyi nyt nussimaan minua takaa mutta nuoli ensin spermat pillustani ja valutti ne Jaanan suuhun ja kasvoille. Maken iso ja ihana kyrpä tunkeutui vittuuni ja tiesin että se kestäisi kauan ennen laukeamista. Arto nussi Jaanaa joka edelleen makasi allani jo jonka suuhun Maken kalu aina välillä eksyi. Jaana ei väsynyt myöskään nuolemaan vittuani. Sain monta orkkua pelkästään Jaanan kielestä, pilluni valui kiimaa ja huusin sekopäisenä Makea nussimaan kiimaista pilluani. Arto ruiski spermansa Jaanan vittuun ja sain nuolla märkää ja valuvaa spermaista pillua. Make veti kalunsa ulos pillustani ja tuli kanssani nuolemaan spermaa Jaanan pillusta. Sitten hän komensi meidät tytöt polvilleen eteensä ja Arin ja Jusan jalkojemme väliin nuolemaan spermaisia pillujamme. Jaana suuteli minua ja Arin kieli liikkui syvällä pillussani.

Kiimainen pillun ja sperman tuoksu oli huumaava, Jaanan huuletkin maistuivat vielä Jusan spermalta. Make runkkasi edessämme ja imetti kaluaan meillä molemmilla. Make osaa pidätellä ja laueta vasta kun haluaa. Viimein hän ruiski spermansa kasvoillemme ja siirtyi suutelemaan spermaisia kasvojamme ja suitamme, hän pitää spermaleikeistä ja ottaa usein Arilta lastin suuhunsa tai kasvoilleen. Nyt Make kuitenkin työnsi kyrpänsä Jaanan suuhun, kyrpä pysyi kokoajan kovana vaikka Make saikin orkun. Jaana lutkutti kalua innolla eikä antanut minun imeä sitä ollenkaan. Kieli pillussani teki kuitenkin tehtävänsä ja sain taas värisyttävän orkun. Make tuli alleni ja pian olin jo ratsailla, Jaanan hän pyysi istumaan kasvoilleen. Suutelimme Jaanan kanssa ja märät rintamme ja nännit tuntuivat ihanilta kun ne heiluivat toisiaan vasten. Ari työnsi kalunsa suuhuni ja pian sekin alkoi taas kovettua. Jusa runkkasi ja imetti myös kaluaan ensin Minulla ja sitten Arilla..näin iltamme yleensä alkaa, isolla kiimaisella kimpalla. Jos Make luet tämän, korjaa jos jotakin jäi kertomatta. Odotan jo seuraavaa kertaa...
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute