Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kahta naista
 olli 29.12.2010
 
 
Auringon säteet lämmittivät mukavasti ikkunan läpi, kun katselin kesäistä järven rantaa ja siellä uimassa olevia naisia. Olin yhdessä työkavereiden kanssa viettämässä perinteistä kesäpäivää johon kuuluvat osastopalaveri, saunominen, syöminen ja juominen suomalaiseen tyyliin. Puheet olivat pidetty ja hyvä ruoka oli jo syöty.

Siinä istuessani mietin Jaanaa, uhkea povista, mutta silti kiinteä pyllyistä kollegaa. Olin häntä 10v nuorempi ja työurallani saman verran jäljessä. Meillä kahdenkeskinen kemia toimi erittäin hyvin. Työ sujuivat ilman turhaa pingotusta ja pystyimme keskustelemaan useista asioista niiden lomassa. Olimme kumpikin pidättyväisiä keskustelemaan seksistä, vaikka useinkin olin haaveillut hänestä työnlomassa. Minkäs mies itselleen voi, kun dd-rinnat pursuavat välillä työpuserosta, joka oli numeron tai pari liian pieni. Tai esinettä nostaessa farkut kiristyvät pakaroita nuollen, kuin odottaen kouraisua.

En nähnyt häntä uimassa muiden kanssa vaikka kuinka tirkistelin ikkunan läpi. Onneksi muut miehet olivat toisella puolella huvilaa.

Lähdin toiselle puolelle jatkamaan ilosta juttelua nousu humalaisten miesten kanssa. Aiheet vain eivät jaksaneet minua kiinnostaa. Olin jo aiempina kesinä heidän kanssaan käynyt läpi intin, naiset ja musiikin. Lempinimikin minulle oli tullut samoista keskusteluista. Nappasin grillistä makkaran ja lähdin takaisin sisälle. Katsahdin ulos ja naiset olivat menneet jo saunaan takaisin. Sitten tapahtui se mitä en olisi halunnut.

- Hei, näkyykö mitään?

- Kaikki ovat jo saunassa,vastasin ja käännyin naama punaisena ääntä kohden.

- Eivät kaikki. Minäkin jätin väliin. Onko makkaraa tarjolla?

- Ei ole kuin tämä yksi. Voin hakea ulkoa, jos haluat?

- Näen kaksi makkaraa ja toista minä haluan. Pojat syököön grillarit.

- Oletko varma, että haluat sitä?

- Olen.

Mittailin Sannaa katseellaan. Hän oli kesätyöharjoittelija, hieman nokkava yliopisto ihminen, joka omisti mellevän pyllyn, pienet rinnat, sekä nakkelevat niskat. 20v nainen, joka luuli vuoden opiskelun jälkeen olevansa muita parempi. En tiedä mikä minussa häntä kiinnosti, mutta olin kolmessa viikossa saanut tottua hänen flirttailuun. Ajattelin antaa nyt takaisin ja katsoa saanko lörtsyä vai läsäriä. Hän oli houkutteleva näky polvihameessaan ja antavassa topissaan.

- Mennäänkö vessaan? kysyin yhtään hermoilematta ja popsin viimeisen makkaran palan.

- Mitä kuvittelet minulta saavan? En minä tosissani. Vastasi Sanna punaisena.

- Haluat makkaraa ja minun on nyt syöty. Lahkeessani on sitä mitä 10s sitten halusit. Älä pelaa, jos et uskalla.

- Mitä sinä Olli nyt tarkoitat. Läpällä minä tarkoitin.

- Sinä olet heittänyt tuota samaa juttua jo viikkoja. Nyt minä haluan nähdä, kumpi sinä olet. Haluan riisua pois ne mustat stringit mitkä tänäänkin vilkkuivat töissä. Ovatko ne jo märät? Astuin lähemmäs.

- Sika. Mistä tiedät. että mitä minulla on jalassa. Tirkisteletkö?

- En ole sika, eikä minun ole tarvinnut tirkistellä. Itse olet tarkoituksella pyllistellyt narut vilkkuen ja rivoja puhuen. Tule tänne niin kokeilen hameesi alta.

- Ne ovat märät ja jo pois jaloista. Mennään sitten sinne vessaan.

Kavutessa rappusia pitkin yläkerran vessaan näin hameen alta hyvin ajellun pillun, joka kiilteli hieman. En voinut olla koskematta, kun Sanna joutui pyllistämään hieman. Työnsin käteni kursailematta haaroihin ja keskisormen liu-utin sisään kuumaan ja kosteaan pilluun. Hyvin upposi sisään, Sanna oli kuin öljytty. Vessan ovi aukeni helposti ja tilava vessa päästi meidät sisään. Lavuaari, kylpyamme ja suihku odottivat meitä. käänsin Sannan itseäni vasten ja suutelin häntä.

- Nyt nuolet makkaraa,

Sanna avasi minun housuni ja antoi niiden pudota alas lattialle ja vapautti minun munani. Hän alkoi hitaasti imeä terskanpäätä ja tunsin hänen tehneen sitä joskus aiemminkin. Eikä aikaakaan kun munani oli lähes koko varren pituudeltaan kesätytön suussa. Kyllä teki hyvää, kun huulet puristuivat pitkin munani vartta. Samalla kädet kutittivat sileitä pallejani. Annoin mennä ja laukesin hänen suuhunsa ja osin naamalle.

- Kiitos teki hyvää.

- Minäkin haluan tuota makkaraa. Sanna vastasi naama valuvan sperman kuoruttamana.

- Odota hetki ja käy haarat levälleen. Saat antaa piirakkasi nuoltavaksi.

- Hetki.

Rupesin nuolemaan Sannan ajeltua pillua. Ensi hitaasti nivustaipeista kohti häpyhuultenreunoja ja sitten ylös ja alas pillun ympärillä. Sanna oli äänetöntä sorttia, ei ininää kummempaa kuulunut. Ujutin etusormeni sisään ja aloin tuntea Sannan tulevan. Pikku hiljaa pillu alkoi supistella enemmän ja enemmän. Kiihdytin vauhtia ja otin klitoriksen suuhuni. Imin sitä hiljaa ja samalla kieleni pyöri ympyrää. Sanna laukesi, kun ujutin märän etusormen hänen pyllyyn. Pyllyn oli tiukka, mutta liukas. Tunsin kuinka munani kovettui taas panokuntoon. Aloin naida Sannaa suoraan, kun nousin päälle.

Samalla toppi vapautti kiinteät rinnat nuoltavaksi. Imin nännejä ja panin menemään. Sanna alkoi tulla uudestaan.

- Käykö takaapäin?

Käännyimme kontilleen ja aloin naida kireähkö pillua. Sanna oli uskomattoman tiukan oloinen, vaikka kosteutta riitti ja oma munanikin on vain 18/4. Ehkä suihinotto ja muutama olut olivat saaneet minut tunnottomaksi, kun nyt sain naida pitkään. Sanna läheni huippua ja hieroin vielä klitorista, niin pillu puristui taas orgasmin merkkinä.

- Saanko panna pyllyyn?

- Jos varovasti..tuli hiljaa, mutta kiimaisesti.

Aloin hitaasti työntyä Sannan tiukkaan pyllyyn. Pikku hiljaa, kun työnnyin sisäänpäin ja Sannan työntyessä vastaan sain avattua tuon rusinan. Sanna pyysi joten annoin mennä. En kauaa ehtinyt nauttia, kun laukesin tiukimpaan pyllyyn mitä olin saanut kokea. Kello näytti, että tähän koko ihanuuteen oli kulunut 15min. Suutelin Sannan pakaroita.

- Kiitoksia vaan. Olipas se tiukka.

- Olit ensimmäinen, joka sai naida minua sinne.

- Käyhän pesulla ja ollaan loppuilta hiljaa tästä.

- Ok. Kiitos, Olli.

- Ei mitään Sanna. Minä menen jo. Olisitko kesäpanoni?

Rauhoittelin itseni ja nautin oluen terassilla. Naiset saapuivat jo saunasta, Jaanakin oli heidän kanssaan. Rinnat heiluivat tahdissa, kun he kapusivat rinnettä ylös.

- Oliko Jaana löylyä?

- Jäi vielä teillekin. Vesi on kylmää. Kuului Jaanan humalainen vastaus.

- Pitää varovasti mennä, ettei kutistu.

- Hoidetaan isoksi, jos niin käy.

- Älä lupaa jos vaikka pitääkin hoitaa.

- Kyllä mie hoidan. Silmää vinkaten Jaana lähti sisään.

Siinä miesten kanssa saunottiin ja uitiin. Ilta kului mukavasti lisää humaltuen ja pihapelejä pelaten. Jaana ei enää puhunut minulle seksistä, mutta jäin odottavalle kannalle. Vaihdoimme katseita ja hän flirttaili kyllä. Sannakin oli kai saanut mitä halusi. Tuntui viihtyvän hänkin mukavasti. Vanhemmat naiset kiusoittelivat häntä hänen autuaasta ilmeestä. Tuli aika siirtyä bussilla kaupunkiin ja istuin Jaanan viereen. Hänellä oli hame, sekä toppi. joku tämän kesän muoti-ilmiö. Hänellä vain oli enemmän tissiä kuin Sannalla.

- Minne ajattelit Jaana mennä jatkoille?

- Jos menisi muutamalle ravintolaan ja sitten kotiin.

- Voisiko olla sama matka?

- Voithan yrittää

- Onko? Laskin käteni hänen reidelle ja ujutin helman alle. Sisäreisi värähteli, kun kosketin hänen silkkistä ihoa.

- On. Kuului vaimeasti puoliummessa olevien silmien alta.

- Ota nyt käsi pois. Muut näkevät.

- Selvä.

Matka meni yhteislaulun säestämä nopeasti ja olimme pian perillä ravintolassa. Sanna jäi matkalle, joka sopi minulle hyvin. Sillä odotin kait sieltäkin jatkoseuraa. Jaanan mahdollisesti sanoessa ei. Ravintola oli puoli tyhjänä ja hakeuduimme lämpöiseen ulkoilmaan. Puhelin piippasi ja sain viestin Sannalta: Voin olla kesäpanosi, kiitos.

Lähdimme Jaanan kanssa kohti hänen asuntoa, onneksi matkamme oli oikeasti edes hetken yhteinen, ettei tullut jälkipuheita;)

- Mitä mieltä olit illasta?

- Siinähän se meni. On mukavampi näin kahdestaan, Olli. Mitähän loppuyö tuo tullessaan?

- Ajattelin jos naitaisiin hetki ja nukuttaisiin sitten sylikkäin. Aamulla sitten aamupala. Kävisikö?

- Kyllähän se käy. En vain ymmärrä mitä sinä Olli minussa näet.

- Nyt näen täydellisen naisen jota haluan naida. Kivan pyllyn joka keikkuu ja isot ihanat rintasi. Olen ajatellut sinua usein.

- Niin minäkin olen ajatellut sinua.

- Näyttäisitkö pakarat?

- Tässäkö? Etkö malta odottaa 5min? Joku voi tulla.

- Pliis! Ei kukaan tule. Senkus pyllistät.

- En.

Matkasimme nopeasti Jaanan asuntoon. Ja heti oven sisäpuolella Jaana kävi kontilleen vetäen hameensa yltään. Siinä oli koko kauneudessaan upea pylly ja siistitty pillu edessäni. Pieni karvakolmio hieman näkyi.

- Nyt saat katsoa…

Menin hänen taakseen ja aloin hitaasti hieroa ja kosketella noita täyteläisiä pakaroita ja pehmeitä reisiä. Sivelin hiljaa ja vältin koskemasta pilluun ja pyllyyn. Onnistuin hillitsemään itseni aika kauan, mutta mitä enemmän kuuntelin nousevaa vikinää aloin lähestyä ja hivellä ulkopuolelta tuota pillua. Tunsin kuinka kosteus vain lisääntyi hänen pillussa. Värähtäen Jaanakin tuli ja ääni oli kova. Kävin selälleen ja odotin mitä Jaana tekee. hän tuli hajareisin päälleni ja avasi housuni. Aloimme imemään toisiamme. Aluksi se sujui hyvin, mutta Jaanan rytmi sekosi hänen lähestyessä huippua. Käytin taas sormeani ja hän laukesi vielä kovempaan huutoon. Tunsin ja kuulin kuinka hän tuli. Jaana nousi ja riisui toppinsa, sekä liivit. Sain nyt nähdä nuo tissit vapaana. Hän tuli päälleni ja alkoi ratsastaa. Sain hyväillä noita rintoja ja imeä nännejä kuin pikkupoika. Munani kesti alkoholin takia taas lähes mitä vaan. Jaana laukesi ratsastaen ja kysyin saisinko peppua. Empimisen jälkeen Jaana kävi kontilleen ja pisti pyllyn pystyyn. Munani upposi vaivatta Jaanan piukkaan pyllyyn. Olimme molemmat estoista vapaina ja pillumehut olivat kostuttaneet pyllyn. Siinä aamun tunteina, nain työkaveriani pyllyyn, aamuauringon paisteessa. Oli ihana tunne laueta toisen kerran vuorokaudessa peppuun.

Ensin nuorempaan ja sitten vanhempaan, mutta kireitä olivat kumpikin.

- Käydäänkö nukkumaan, Jaanaseni?

- Käydään vaan Olli, rakas..
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute