Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Siivooja 2
 kari 28.01.2011
 
 
Edellisestä tapaamisesta oli kulunut noin 2 viikkoa kun sain tekstiviestin siivoojalta, ”kerkeätkö tulemaan kahville taukotilaani” tullaan heti vastasin hänelle.

Siivoojan taukotila sijaitsee meidän firman saunan yhteydessä johon suuntaan lähdin pikimmiten kävelemään, ajatukseni pyöri edellisessä kerrassa ja minua kyllä jonkun verran nolotti mennä tapaamaan häntä.

Nenääni tuoksahti tuoreen kahvin tuoksu saapuessani sauna osastolle, moi tokaisin mennessäni ovesta sisään koittaen piilottaa pienen nolotukseni ja esiin pyrkivän innostukseni.

Siinä hörppiessä kahvia siivooja näytti minulle toista tuolia joka oli pöydässä päässä ja sanoi, ”istu tuohon” minua rupesi saman tien kiihottamaan koska jostain syystä tykkään määrätietoisista naisista ja sellaisista jotka osaavat komentaa (taidan tykätä kun nainen alistaa).

Istuuduttuani tuolille hän tokaisi vain että ”olen kaivannut kullisi makua et saisinkos taas vähän maistaa sitä” samaan aikaan hänen kätensä olivat jo housujeni vyössä kiinni avaten ne ja vetäen housuni nilkkoihini, niin että kaluni suorastaan pongahti pystyyn enkä pystynyt kieltäytymään.

Hän aloitti viekoittelevasti nuolemaan kaluni vartta ja kives pussejani katsoen koko ajan silmiini jonka takia annoin silmäni sulkeutua ja rupesin nauttimaan saamastani käsittelystä, tunsin kuinka terskani päätä nuoltiin ja huulilla hyväiltiin niin että suustani pääsi tahaton voihkaisu jonka jälkeen kuulin vain kysymyksen ”haluatko että jatkan” enkä voinut enää muuta kuin vastata myöntävästi.

Kullini otettiin kokonaan suuhun ja kielillä ihanasti pyöriteltiin terskaani, mietin hivenen huvittuneena että tossa toi nainen imee ahnaasti ja ilmiselvästi nauttien, kulliani joka on muutama tunti sitten ollut oman vaimoni pillussa.

Kaivoin taskustani kondomin joka on ollut minulla jo pari viikkoa siellä, näytin sitä siivoojalle ja kysyin että käytetäänkö tätä, johon sain aluksi kieltävän vastauksen ja hän vain imutti kulliani entistä ahnaammin.

Ooh, hmmm, ooh, pääsi suustani tuntui niin helskutin hyvältä, totesin(anelin)et ihan tosi laitetaan kumi mulla muuten tulee kohta oot niin hyvä imemään.

Hän lopettikin imuttamisen ja rupesi ottamaan housuja pois samaan aikaan minä laitoin kumin kullilleni, hän meni selkäni taakse ja käski minut laittamaan käteni sinne enkä voinut kuin totella, tunsin kuinka ranteeni sidottiin yhteen enkä voinut niitä enää liikuttaa, hän tuli eteeni ja sitoi jalkani tuolin jalkoihin kiinni jotenka olin täysin hänen vallassaan, ”pitäisikö sinusta ottaa kuva ja lähettää vaimollesi” ei pidetään tämä meidän salaisuutena ”eikö” johon innokkaasti sanoin ihan mitä vaan sinä haluat, olin jostain syystä todella kiimainen kun olin täysin hänen armoillaan.

Hän otti kalustani kiinni, ”ai, haluaisi tämä pillua eikö vaimo anna kotona” ja rupesi ohjaamaan sitä sisäänsä, hän aloitti kevyeen ratsastuksen kullillani, ”ihana muna, ihana muna, uuh, oih, ”.

tahti alkoi kiihtymään ja siivoojan suusta tulevat äänet senkuin vain kovenivat, oli tainnut olla aika pitkään ilman munaa, minua rupesi pelottamaan jo kuuleeko joku tämän metelin mutta en ruvennut siitä enempää pään vaivaa ottamaan kuulkoot sama minulle tuntui niin perskuleen hyvältä olla sidottuna ja nainen ratsastaa päällä.

Tunsin kuinka siivooja alkoi vapisemaan päälläni ja painoi päätäni kohti rintojaan niin että minulta meinasi happi loppua”tulee, tulee, ihana muna, ihana muna, tulee, ooooh, ooooh”, sitten hiljaisuus ja siivooja istui päälläni, täydessä seisokissa oleva kullini hänen sisällään eikä hetkeen puhunut mitään, hän nousi päältäni ja irrotti kahleeni ottaen kullistani kiinni vieden minua kohti saunan pukuhuonetta ”täti haluaa vielä lisää ihanaa kullia”.

Jatketaanko mitä sitten tapahtui?
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute