Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Irja
 hannes 27.09.2011
 
 
Olen 45v mies. Olin ylitöissä ja menin käymään toimistolla. Luulin, että olin yksin töissä ja niin luuli ilmeisesti Irjakin, 58v eronnut nainen.

Astuin ovesta sisään ja Irjan huone oli heti oikealla kun tulin sisään. Ovi oli auki ja siinä Irja oli tissit paljaana seisomassa. ”Sori, olin vain vaihtamassa juoksuvaatteita ja luulin olevani yksin”, hän sanoi. ”No ei mua haittaa, hyvältähän noi näyttää”, vastasin ja jatkoin hänen täyteläisten riippuvien rintojen tuijottamista. ”No, ei näissä enää kehumista oo”, sanoi Irja. ”Musta ne on aivan syötävät”, vastasin. Irja ei peittänyt rintojaan vieläkään.

Astuin ovesta sisään ja jatkoin tuijotusta. Irja kysyi, että onko hänen rintansa oikeasti mielestäni hyvännäköiset. Astuin askeleen ja aloin hyväillä Irjan rintaa ja sanoin, että on ja tuntuukin hyvältä. Irja ei vastustanut kosketustani vaan huokaisi syvään.

Tästä rohkaistuneena otin nännin suuhun ja aloin hyväillä rintoja. Irja kysyi: ”Haluaisitko panna minua?” Vastasin, että mielelläni naisin tuollaista ihanaa vanhempaa herkkutissiä.

Otimme kumpikin vaatteet pois enempää ajattelematta, että joku voisi tulla. Suutelimme kiihkeästi ja käteni vaeltelivat Irjan vartalolla, samalla Irja runkkasi kovenevaa kaluani. Työnsin sormen pilluun ja Irja sanoi haluavansa kullini sisäänsä.

Irja istui työpöydälle ja levitti jalkansa, asetin kullini huulille ja työnsin hellästi sisään. Irja voihkaisi kiimasta ja pyysi nussimaan kunnolla. Aloitin hitaasti ja samalla imin rintoja. Kullini oli aivan kivikova ja kiihdytin tahtia. Irja alkoi huutaa kiimasta ja rynkytin tosissani Irjan kiimaista pillua.

Alkoi tuntua palleissa siltä että kohta Irja saa pillunsa täyteen spermaa. Huusin että nyt tulee, kiimapillu Irja. Siinä samassa Irjan pillu alkoi supistella ja lypsää spermaa kullistani. Huusimme kummatkin orgasmin kourissa ja lysähdimme pöydälle.

Irja kiitti ja sanoi että tästä ei sitten puhuta. Menimme pesemään paikkamme ja Irja vielä nuoli kullini päästä loput spermat. Nähdään taas joskus ylitöissä, sanoi Irja lähtiessään juoksemaan kotia kohti. Minä en kyennyt töihin ja lähdin myös kotiin. Toivottavasti näemme vielä Irjan kanssa ylitöissä!

60v naiset ottakaa rohkeasti yhteyttä jos haluatte!
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute