Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Pikapaloja Anopin kanssa
 Vävy 09.02.2012
 
 
Kerroin viime syksynä tarinassa ”Anoppia mökillä”, kuinka molemminpuolinen flirttailu johti lopulta siihen, että rakastelimme tai oikeastaan naimme anopin mökillä, kahteen otteeseen. Silloin olimme sitä mieltä, että siihenhän se jää, mutta eihän siinä niin käynyt. Tässä hiukan pikapaloja siihen, että mitä sitten tapahtui.

*************

Syyskuussa olimme anopin luon kylässä ja anopin kanssa vilkuilimme toisiamme, koska se oli ensimmäinen kerta tuon mökkireissun jälkeen kun näimme toisemme. Hymy siinä nousi jännityksen jälkeen pintaan, salaisuus oli säilynyt… mutta polte ei. Kun näin taas anopin kullini heräsi välittömästi. Jouduin sitä peittelemäänkin, jottei se olisi paistanut niin näkyvästi tiukoista farkuistani.

Myöhemmin illalla vaimo lähti käymään kaupassa ja jäimme anopin kanssa kahden. Hetken aikaa tilanne oli vaivaannuttava, kunnes anoppi totesi haluavansa lisää. Viime kerrasta oli jäänyt niin hyvät muistot. Kävelin anopin luokse, joka nojaili tiskipöytään. Suutelin häntä ja aloin hyväillä takapuolesta. Hän vastasi suudelmaani ja hieroi itseään minua vasten. Hyväillessäni huomasin, että anopilla ei ollut hameen alla mitään, kullini oli räjähtämäisillään saman tien. Sanoin anopille haluavani tätä ja käänsin hänet nojaamaan tiskipöytää vasten. Kaivoin täydessä seisokissa olevan kullini esiin housuista ja nostin anopin hametta. Ja todellakin, hänellä ei ollut alushousuja. Hän oli suunnitellut tämän.

Etsin hänen paljaiden pakaroiden välistä reitin hänen pyhimpäänsä, levitin sormillani hänen pilluaan ja hyväilin klitorista. Anoppi suorastaan valui reisilleen. Asetin kullini hänen huulilleen ja työnsin kerralla pohjaan asti. Anoppi parahti, nytkähti ja ulvoi himosta. Hän työnteli perseellään vastaan, kun minä puskin kuin raivohärkä häntä. Samalla laitoin kädet hänen rinnoilleen ja hyväilin niitä paidan läpi. Asento oli kuitenkin sen verran huono, että tartuin vain anoppia lantiosta kiinni ja tikkasin kuin viimeistä päivää. Anoppi huohotti ja työnsi kätensä klitalleen ja hyväili sitä. Tunsin tuloni olevan lähellä ja sanoin sen anopille. Hän pyysi jaksamaan vielä vähän, mutta lähes samassa sain ja purskutin spermani anopin vitun perukoille. Lysähdin anopin selkään ja kulli valahti ulos. Se oli anopille liikaa, joka vielä hieroi omaa klitoristaan. Hän alkoi sätkiä ja nykiä siinä allani, samalla spermat valuivat ulos pillusta tippuen lattialle. Kerkesimme kuitenkin siivoomaan itsemme ja jälkemme.

*************

Erosimme vaimoni kanssa lokakuun alussa, johtuen suurista erimielisyyksistä, ei siksi, että nain hänen äitiään. Muutimme eri osoitteisiin ja minä jäin asumaan kaksioomme. Yhtenä iltapäivänä ovikello soi. Kävelin ovelle ja anoppihan se siellä oli. Oli tullut kuulemma hakemaan mökin avainta, joka vielä oli minulla. Meikattu, siististi pukeutunut ja arvuuttelevan näköinen anoppi herätti taas kullini, vaikka en ollut anopista kuullut sitten edellisen käyntimme syyskuussa.

Pyysin anoppia kahville, mutta hän kieltäytyi kunniasta, koska hänellä oli kiire. Hain avaimen anopille kaapista ja ojensin sen anopille. Hän otti sen ja samalla tarttui käteeni ja veti minut luokseen. Kova kullini painautui hänen vatsaansa vasten, kun hän yritti suudella minua. Hetken emmittyäni vastasin anopin huulten tavoitteluun. Samalla hän avasi käsillään housujeni vyötä ja vetoketjua. Veti ne alas ja paljasti seisovan kullini. Sanaakaan sanomatta hän kävi maahan polvilleen eteeni ja alkoi runkkaamaan kulliani. Seisoin jalat levällään omassa eteisessäni ja vanhempi nainen runkkasi kulliani. Mitä sitä mies voi muuta toivoa?? Anoppi alkoi nuolemaan kulliani ja otti sen sitten suuhunsa. Samalla kunhan imutti sitä niin hän toisella kädellä runkkasi varresta ja toisella puristeli kassejani. Anopin himokas imutus sai minut laukeamisen partaalle. Kysyin olisko muutakin tarjolla. Anoppi ei vastannut vaan jatkoi entistä kovemmin imutusta. Mitään ei ollut enää tehtävissä, lasti oli lähdössä. Jätin sen kertomatta anopille, jolle orkkuni tuli yllätyksenä. Räjäytin koko lastin hänen nieluunsa, mutta hänen onnistui kuitenkin niellä kaiken. Hän vielä nuoli kaluani ja puristeli kassit tyhjäksi ja nousi sitten ylös ja sanoi ”Kiitos avaimesta”, ja poistui. Ja hölmistyneenä seisomaan veltostunut, mutta saanut kulli jalkojen välissä.

**************

Marraskuussa ajellessa maalla ajattelin käydä kurkkaamassa mitä anopin mökille kuuluu. Toiveissani oli, että anoppi olisi sattumalta paikalla. Soittaminen etukäteen tuntui tyhmältä idealta, kun ei oltu oltu missään yhteydessä. Päästessäni perille huomasin onnekseni, että anoppi oli paikalla. Kulli säpsähti saman tien, tosin enhän tiennyt oliko hän tuolla yksin vai esim. tyttärensä kanssa. Olinhan myös palaamassa ”rikospaikalle.”

Kävelin parkkipaikalta mökille päin ja huomasin tutun hahmon hommissa pihalla. Huutelin heiheitä kovaan ääneen ja sain ilahtuneen vastauksen. Anoppi tuli halaamaan minua ja kyseli luonnollisesti kuulumisia. Ihmettelin hiukan, että mistähän nyt tuulee, mihin on hävinnyt se vamppi, joka viikkoja sitten kävi imuttamassa minua minun eteisessä.

Anoppi pyysi minut kahville sisään ja kyseli kuulumisia ja juttelimme niitä näitä siinä kahvia juodessa. Hän oli tavannut tansseissa jonkin ihanan miehen, joka tosin nyt ei ollut paikalla, oli selvittelemässä sotkuisen sukunsa perintöasioita. Minä kerroin omat kuulumiseni, kertoen olevani edelleen samassa paikassa töissä ja muutenkin meni kohtuullisen hyvin.

Sitten erilaisten vaiheiden jälkeen puheemme kääntyi meidän suhteeseen ja siihen mitä tuossa muutaman metrin päässä sohvalla olimme naineet muutama kuukausi sitten. Lopulta anoppi tunnusti, että hän oli silloin saanut elämänsä orgasmin. Olin totta kai otettu ja sanoin, että olihan se minunkin unelmien täyttymys. Sitten anoppi pyyteli kahta edellistä kertaa anteeksi, oli kuulemma tuntunut vaan niin hyvältä, että hän oli itseään sormettaessa ajatellut, että uusinta pitää saada. Suihinotto kotonani oli ollut kiitos kahdesta edellisestä kerrasta ja häntä oli hävettänyt niin paljon, että oli sen vuoksi lähtenyt niin nopeasti. Naureskelimme tapahtuneelle.

Olin tekemässä lähtöä, kun sanoin anopille, että kyllä minä voisin häntä vieläkin panna, jos vain olisi mahdollisuus. Anoppi siihen leikillään, että nythän olisi. Aikaa on, eikä muita ole lähellä. Olin siinä huuli pyöreenä, kun anoppi jo liikkui minua kohti. Sanoin, no mikäpäs siinä, kyllä tässä panettaakin.

Suutelimme ja hyväilimme toisiamme siinä mökin ulko-ovella. Tartuin anoppiin ja nostin häneltä paidan pois. Samalla hän repi minulta paitaa pois. Sen lennettyä lattialle aukaisin anopin rintsikat ja ihanat rinnat pompahtivat esille, kumarruin suutelemaan ja puristelmaan niitä. Nousin uudelleen suutelemaan anoppia ja avaamaan hänen housujaan. Tuulipuvun housut putosivatkin lattialle nopeasti. Anoppi riuhtaisi omat housuni, alushousuineen kaikkineen lattialle. Siinä sitä oltiin taas kulli kovana anopin edessä. Anoppi veti minut kullista kiinni pitäen sohvalle. Kävi makaamaan siihen ja ohjasi minut jalkoväliinsä. Näin jo housujen läpi, että anoppi on taas märkänä.

Vedin housut pois ja ajeltu trimmattu pillu siinä odotti nuoliaansa. Aloitin tutusti klitasta ja siirryin sitten nuolemaan alempaan huulien välistä. Työnsin kieleni anopin sisään. Palasin klitalle ja imaisin sen suuhuni ja kielelläni lirputtelin sitä samalla imien. Työnsin sormen anopin märkään pilluun ja koitin etsiä anopin g-pistettä. Runkkasin sormeani anoppiin ja samalla nuolin. Tämä oli liikaa anopille ja hän laukesin kasvoilleni. Nousin ylös ja hymyilin. Anoppikin sai orgasminsa kourista väkinäisen hymyn aikaiseksi. Hetken levättyään hän nousi ylös ja tuli hajareisin syliini. Tarttui kullistani ja ohjasi sen sisäänsä. Samalla kun kulli työntyi hänen sisäänsä, anoppi sai uudelleen. Hän tärisi kuin heikkopäinen sylissäni ja olin tulla siinä samalla. Sain kuitenkin pidäteltyä itseni.

Lopulta anoppi toipui niin, että hän aloitti ratsastamisen sylissäni. Hän nousi ja laski rintojen koskettaessa suutani. Nuolin hänen rintojaan aina kun se oli mahdollista. Välillä otin anoppi lantiosta kiinni ja pumppasin häntä altapäin rajusti. Sitten anoppi kääntyi ja tuli takapuoli edellä syliini ja hyppyytti itseään keppini päällä. Ihailin näkyä ja samalla hänen edessäni keikkuvaan persereikään. Mietin siinä, että onkohan tuota koskaan korkattu. Työnsin sormea väliimme ja otin sieltä pillumehuja sormiimme ja levitin niitä anopin peppureiälle. Hän ei ollut moksiskaan siitä vaan jatkoi ratsastamistaan. Uskaltauduin työntämään sormen hänen perseeseen. Anoppi tärisi jälleen, mutta ei kuitenkaan saanut vielä. Liikutellessani sormea perseessä kysyin, että saisinko tulla hänen peppuun. Anoppi kääntyi ja sanoin, että oli odottanut jo tuota kysymystä.

Hän nousi ja tuli syliini. Levitti nesteitä peppuunsa ja otti kullistani kiinni ja ohjasi sen peppureiälleen. Silloin tiesin, että täällä on käyty ennenkin. Kulli luiskahti helposti ohi sulkijalihaksen ja valui pikku hiljaa syvemmälle ja syvemmälle. Sitten hän aloitti ratsastuksen ja hänen perseensä tiukkuus sai minut heti laukeamisen partaalle. Pidätys ei onnistunut ja purkauduin anopin suoleen rajusti. Anoppi jatkoi vielä hetken ja hieroi samalla itselleen klitasta kolmannen orkun. Ja valahti sitten syliini.

Poistumme hetken päästä pesulle ja minä lähdin tämän jälkeen taas kokemusta rikkaampana kotimatkalle. Mökkitiellä, jolta pääsi vain anopin mökille, tuli vastaan mersu, jonka ratissa oli vanhempi mies.

*************

Sellaista tällä kertaa, laittakaahan palautetta tulemaan.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute