Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Neitsyt narttu
 Masterof... 04.10.2012
 
 
Olemme sopineet että tulen hakemaan sinut, vietämme kivan illan ja yön yhdessä, saavumme kotiini...

Sinua jännittää selvästi, mutta kaikesta huomaa että haluat minua, riisun vaatteesi hitaasti ja hellästi, säpsähdät joka kerta kun kosketan ihoasi, kuinka suloinen oletkaan, tavallaan niin hauras mutta kuitenkin vahva. Nuoren naisen kroppasi on kananlihalla ja asetan sinut sängylle vatsallesi. Tulen viereesi ja alan sivellä kehoasi hiljalleen ja hellästi. Tiputan rasvaa vartalollesi ja jokainen pisara saa sinut säpsähtämään... alan hellän ja kiusoittelevan hieronnan, levitän rasvaa samalla hieroen. Liikut kosketukseni voimasta. Kun saavun pakaroillesi, kohotat sitä, toivoen että koskettaisin pilluasi, levität jalkojasi jotta minä voin halutessani koskettaa pyhintäsi. Näen kuinka kaunis ja niin viaton pillusi valuu kiimasta, pyöritän käsiäni pakaroillasi, mutta en koske pilluasi, yrität liikkeilläsi ohjata käteni jalkoväliisi, mutta väistän:) Sivelen sisäreisiäsi ja ohimennen kosketan hellästi pilluasi... säpsähdät kuin olisit saanut sähköiskun:)

jatkan matkaani asetun niin että olen povillani jalkojesi välissä, kuljetan käsiäni pitkin sääriäsi aina ala selkääsi astin painan pääni lähelle ihoasi... tunnet hengitykseni ja se saa sinut huokaisemaan, suutelen pakaroitasi ja huomaan kuinka toivoisit minun koskettavan taas pilluasia mutta ei, kiusoittelen sinua käsilläni, välillä suutelen hellästi sääriäsi, alaselkääsi ja pakaroitasi. Näen kuinka lakana on jo ihan läpimärkä nesteistäsi. Käännän sinut nyt selällesi. Tiputan taas rasvatippoja ympäri kehoasi, nännisi nöpöttävät kovana... Alan hieroa rasvaa taas kehollesi, pyöritän käsiäni rintojesi ympärillä, ja kun kosken nänneihisi, inahdat, nautinnosta.. käteni vaeltaa alemmaksi, vatsallesi ja siitä aina häpykummullesi. Liu'utan käsiäni pitkin sisäreisiäsi mutta tällä kertaa kosketan myös jo tuota kuumaa ja märkää pilluasi hellästi. Kumarrun yllesi suutelemaan sinua. Vastaat suuteluuni ahnaasti ja nostelet lantiotasi minua vasten, tunnet kuinka jo kovana seisova kaluni hipoo märkää pilluasi. Siirryn alemmaksi, pyöritän kieltäni rinnoillasi ja nänneilläsi. Hengityksesi muuttuu yhä vaan raskaammaksi, kiemurtelet käsittelyssäni ja pyydät tai suorastaan anelet hiljaa: "Herrani anna minulle jo tuota ihanaa kaluasi...." En vastaa mitään, suutelen vatsaasi ja liu'un vielä alemmaksi.

Pian olen jalkojesi välissä, voi kuinka kaunis pillusi onkaan. Tämä läpimärkä ja kiimasta turvoksissa oleva pillu suorastaan rukoilee kosketusta. Pian tunnet kieleni klitoriksellasi. Alat täristä välittömästi, minusta tuntuu että laukeat jo yhdestä kosketuksesta. Liikutaan kieltäni pitkin kummaa vakoasi. Maistut niin hyvälle ja mahlasi valuu pitkin kasvojani. Pian työnnän kieleni sisääsi, se saa sinut suorastaan huutamaan. Pyöritän kieltäni sisälläsi ja alat täristä siihen malliin että orgasmi on jo ihan ovella, siirryn klitoriksesi kimppuun, imaisen sen huulteni väliin, nuolen pitkin vedoin kunnes alan pyöritellä kieltäni klitoriksesi ympärillä, tartut hiuksiini kiinni ja nostata lantiosi vasten minua, laukeat huutaen... Irrotat otteesi hiuksistani ja jäät makaamaan raukeana. Kumarrun yllesi suutelemaan sinua, ja se saa taas sinut hulluksi, tulen viereesi ja sanon nyt sinun on aika maistaa minua. Otat kiinni kalustani ja alat imemään himokkaasti kovaa kaluani. Mumiset ja imet, sanot että voi kuinka ihana kalu herrallani onkaan, voitko herrani tehdä minusta naisen ja tulla tiukkaan pilluni nyt heti.

Kaikki aikanaan oma pikku narttuni. Jatkat imemistä, minä puristelen rintojasi ja hieron klitoristasi sormillani.... ”Herrani tule suuhuni”, sanot, anna minulle tämän jumalaisen kyrvän mehut. Nyt ei ole sen aika, otan hiuksistasi kiinni ja nostan katseesi kohti minua. Kuinka paljon narttuni haluaa kyrpääni sisään. Olet kiimasta aivan sekaisin ja sanot että teen mitä vain että herra tulisi nyt kuumaan tiukkaan pilluuni.

Käännän sinut selällesi, asetan kaluni pillun huulillesi ja hieron sitä pitkin vakoa, sinä ujellat jatkuvasti nautinnosta. Levität jalkasi täysin auki ja sormillasi levität pillusi huulia. Painan kaluni hitaasti sisääsi, olet niin tiukka että se hädin tuskin menee sisääsi. Olet kuitenkin jo niin märkä ja rentoutunut että alun jälkeen pillusi suorastaan imaisee kaluni sisään. Työnnä varovasti kaluani aina välillä pysähtyen, mutta sinä aloitat pyörittämään lantiotasi, kaluani vasten. kiihdytät vain tahtia, sinuun ei tunnu sattuvan yhtään. Olet niin sekaisin kiimasta että mielesi täyttää vain tiukka pillusi joka täynnä kovaa kyrpääni. Millään muulla ei ole väliä, haluat lisää ja huudat, anna minulla herra, annan tuota upeaa kullia nyt heti. Minä aloitan varovasti tahtia kiihdyttäen työntämään kaluani aina vaan syvemmälle, pian olenkin juurta myöten kuumassa pillussasi, tunnen kuinka pillusi supistelee kaluni ympärillä, ikään kuin saisit jatkuvasti orgasmeja, ja kaikesta päätellen niin taidat saadakin. aloitan hitaasti liikkumaan sisälläsi. Pillusi tuntuu puristuvan jokaisella sisään työnnöllä entistä tiukemmin kaluni ympärille..

Tämä on minulle liikaa ja pian laukean sisääsi, tunnet kuinka kaluni paisuu paisumistaan kunnes päästää matkaan kuuman lastinsa. Työnnyt entistä kovemmin minua vastaan ja suorastaan imet jokaisen pisaran kalustani, vetäydyn pillustasi ja pian näen kuinka sperma alkaa valua pillustasi, hieman tulee myös verta mutta ei paljoa. Alat levitellä spermaa pillullesi ja anuksellesi. Olet edelleen kiimasta sekaisin, haluat lisää....
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute