Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Tiibetiläinen käärö
 Coyote 05.08.2003
 
 
Nimeni on Ethan Sale ja olen viime vuosina oppinut seksistä ja elämästä enemmän kuin moni oppii koko ikänsä aikana. Ja etsin täydellistä naista tai oikeammin jumalatarta. Mutta ehkä on parempi, että aloitan alusta ja kerron miten kaikki alkoi.

Olen puoliksi Japanilainen ja puoliksi amerikkalainen. Äitini oli Japanilainen ja isäni Amerikkalainen. Molemmat vanhempani olivat tutkijoita ja arkeologeja joten pienestä pitäen opin vanhoista, muinaisista kulttuureista ja kansoista. Eikä ihme, että itsekin päädyin seuraamaan vanhempieni jalanjälkiä. Vuosien kuluessa opin tuntemaan monia muinaisia kirjoituksia mutta yhdestä löysin vain hämäriä mainintoja siellä täällä. Tiibetiläinen käärö, perimätiedon mukaan käärö sisältää kaiken tiedon seksistä mitä ihminen on koskaan tiennyt. Tuo on lähde josta Kama Sutra ja muut kirjoitukset on kopioitu.

Hämärien mainintojen ja vihjeitä seuraamalla päädyin viimein vanhaan luostariin Tiibetin vuoristossa, joka oli ollut autiona jo vuosisatoja. Tuolta monien muiden kääröjen joukosta löysin hopeasta valmistetun kotelon, joka sisälsi tuon mystisen Tiibetiläisen käärön.

Palattuani Tiibetistä New Yorkiin pystyin tutkimaan koteloa ja kääröä tarkemmin. Samalla löysin myös pienen pullon joka näytti sisältävän jotain kirkasta nestettä. Käärö oli kirjoitettu murteella jota oli vaikeaa mutta värikkäät ja yksityiskohtaiset kuvat antoivat jonkinlaisen käsityksen käärön sisällöstä. Näiden vähäisten tietojen ja oman uteliaisuuteni vuoksin päätin rohkaista mieleni ja juoda juoman jonka tarkoituksena oli nostaa mieskuntoa.

Vaikutus oli välitön, jos ei aivan sellainen kuin odotin. Maailma pyöri silmissäni ja seuraavaksi huomasin makaavani huoneistoni lattialla. Noustessani ylös katsahdin kelloon ja huomasin aikaa kuluneen melkein puoli vuorokautta. Oloni oli kuitenkin mahtava. Kaiken lisäksi huomasin pystyväni lukemaan kääröä aivan hyvin.

Käärö kuvaili kaikki tunnetut mahdolliset ja mahdottomat aktit joita mielikuvitus voi kuvitella. Lukeminen jäi kuitenkin kesken kun oloni alkoi tuntua oudolta. Tunsin nenässäni oudon mutta niin tutun tuoksun. Jokin voima veti minua kadulle, kuin joku olisi kutsunut minua.

Päästyäni kadulle vastaani löi suunnaton tunteiden tulva. Tuntui kuin kadun yllä olisi leijunut suitsuke pilvi. Ihmettelin miten kukaan muu ei haista tätä. Varsinkin naisista hehkui puhdasta himoa ja halua. Tuoksu oli huumaava. Makea, pistävä, kaikissa erilainen mutta kuitenkin niin kiihottavan samanlainen. Sitten nenääni sattui entistä kiihottavampi tuoksu. Edelläni kadun vilinässä kulki nainen, joka vilkaisi taaksensa. Katseemme kohtasivat ja tiesin hänen olevan tuon juovuttavan tuoksun lähde. Hänestä suorastaan tulvi tuota parfyymia, joka ajaa jokaisen miehen joskus hulluksi.

Tunne oli selvästi molemminpuolinen koska hän lähti kulkemaan edelläni aina välillä vilkaisten että minä seurasin. Olin kuin kuumeessa. En voinut odottaa, että nainen saapuisi asunnolleen. Viimein ovi sulkeutui takanamme ja olimme toistemme kimpussa kuin kaksi yhteen kietoutunutta käärmettä. Ilma kirjaimellisesti kipinöi välillämme. Jokainen kosketukseni aiheutti värähdyksen naisessa ja hänen hengityksensä muuttui syväksi huohotukseksi. Hän sai ensimmäisen orgasminsa jo ennen kuin pääsimme edes suutelua pitemmälle. Samalla koin energia virran, joka kulki naisesta minuun, tunsin virkistyväni entisestään. Tunne oli kuin orgasmi mutta voimakkaampi.

Pääsimme vihdoin naisen makuuhuoneeseen jättäen jälkeemme vaatteistamme koostuvan vanan. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme joka puolelta Eva sai useampia orgasmeja kuin pysyin laskuissa. Viimein hän suorastaan pakotti minut selälleen ja alkoi hyväillä miehuuttani. Hänen kuumat kosteat huulensa ottivat minut syleilyynsä ja en voinut muuta kuin huohottaa nautinnosta toivoen kestäväni vielä pitempään. Yllätyksekseni en ollut vielä lähelläkään tulemista vaan olisin voinut nauttia tästä ihanasta käsittelystä vaikka kuinka kauan. Halusin kuitenkin jo vihdoin tutustua Evan paratiisin porttiin, Joniin kuten naisen sukupuolielimiä Kama Sutrassa nimitetään. Tunne oli intensiivinen. Yhtyminen tuntui paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Eva oli kiihkeä valmis ja aktiivinen tuntui kuin hän olisi ollut aivan toisissa maailmoissa. Vihdoin hikisten vartaloidemme liikkuessa yhdessä saavutimme huipun, joka tuli ennen kokemattoman voimakkaan orgasmin muodossa. En ole koskaan kokenut mitään niin voimakasta tunnetta.

Eva lysähti tyydytettynä sängylle ja näytti nukahtavan melkein heti. Minä taas tunsin olevani täynnä energiaa ja oloni paremmaksi kuin koskaan. Yleensä rakastelun jälkeen oloni on raukea ja haluan vain maata. Nyt nousin ylös, suutelin Evaa vielä kiitokseksi, kokosin vaatteeni ja palasin kadun vilinään. Tunsin edelleen ympärillä kulkevien ihmisten tunteet mutta tällä kertaa heikompina, tai paremminkin en kiinnittänyt niihin huomiota. Päästyäni hotellille ja huoneeseeni en voinut ajatellakaan nukkumista vaikka kello näytti jo pitkälti aamu yön tunteja.

Istuin pöydän ääreen ja aloin tutkia kääröä. Yön kuluessa monet asiat alkoivat selkeytyä. Käärö todellakin sisälsi paljon tuntematonta tietoa seksistä ja nautinnon tuottamisesta niin naisille kuin miehille. Tämän tarpeellisen ja käytännöllisen tiedon lisäksi käärössä puhuttiin myös juomasta jota oli aikaisemmin juonut ja sen vaikutuksista.

Juoman tarkoituksena oli tosiaan lisätä mieskuntoisuutta. Samalla se myös muutti nauttijaansa siten, että tämä pystyy käyttämään seksissä vapautuvaa energiaa ravinnokseen menettämättä sitä itse. Mitä tämä pitemmällä aikavälillä sitten tarkoittaa voi vain arvailla. Ainakin on olemassa tarinoita munkeista jotka pystyivät elämään pitempään ja pystyivät huimiin suorituksiin.

Minulla oli tunne, että käärössä oli paljon muutakin mutta ainakaan vielä en siitä enempää saanut irti. Se ainakin oli varmaa, että tulevaisuus tulisi olemaan mielenkiintoinen. Parin päivän päästä minut valtasi tunne, että minun täytyy lähteä liikkeelle. Pakkasin tavarani ja käärön mukaani ja lähdin tien päälle.

En tiennyt mihin olin matkalla mutta tuntui, että jokin vaisto ohjasi minua. Aika ajoin joku nainen aiheutti samaisen reaktion kuin Evakin ja aina yhtä voimakkaana. Opin pian nauttimaan aivan uudella tavalla seksistä. Enää minun ei tarvinnut miettiä laukeamista vaan sain suuremman nautinnon kun tuotin naisille nautintoa ja otin vastaan heistä vapautuvan energian.

Tällä hetkellä istun Ateenalaisessa hotellissa ja naputtelen tätä tekstiä kokeelle. Tunnen koko ajan kadulla ja hotellissa olevista ihmisistä leijailevan tunteiden virran ja ihmettelen miten voi olla, että niin harvat osaavat tulkita niitä edes pienessä määrin. Aikaa tuosta ensimmäisestä kokemuksesta on kulunut muutamia vuosia enkä vieläkään tiedä kaikkea kääröstä. Yleensä kun saavun uuteen paikkaan jotain uutta aukeaa kääröstä. Voisi kai sanoa, että olen jonkinlainen vampyyri, joka ei ime verta vaan vapautuvaa seksuaalienergiaa. Ja etsii koko ajan lisää saalista.

Olen matkalla tapaamiseen jossain maailmaa. Kun olen saanut kerättyä tarpeeksi energiaa kaikki selkenee. Tapaaminen on minun ja Afroditen tai hedelmällisyyden jumalattaren kanssa. Häntä on kutsuttu monilla nimillä. Ehkä kerron myöhemmin lisää matkoistani mutta nyt minun on aika lopettaa ja lähteä etsimään saalista kaupungin ihmisvilinästä.
 

 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute