Herkku-puhelin
Miehen kanssa
ekakerta

Tarina on totta ja kertoo yhden ekan kerran karusta kulusta. Olin nuori silloin ja nyt reilu 30v.. Netissä löysin chatistä itselleni ikäseni 18v kundin jonka kanssa sovin tapaamisen kotiini. Kaluni on siitä ikävä että se valuttaa kiimalimaa jo pelkästä ajatuksesta ja sitä valuu todella paljon. Jouduin vaihtamaan 2 kertaa kalsarit. Kun aika tuli, poitsu saapui sovitusti luokseni. Istuimme hetken sohvalla ja sitten riisuimme vaatteet. Hän pyysi minua haarasentoon ja nostamaan toisen jalan sohvalle. Haarovälistä kosketteli terskaani ja sen liukasteita. Tunsin kuinka hän tuijotti samaan aikaan reikääni.

Sitten menimme sängylle ja ajattelin maistaa hänen kaluaan. Se seisoi varsin huonosti. Imasin sitä pari kertaa ja kusen maku sekä haju täytti ilman. Hikeäkin taisi joukossa olla. Hetken häntä runkattuani hän kysyi saako ottaa suihin. Ei kauaa mennyt kun tunsin mällin lentävän. Hän imi kaiken loppuun asti. Ja sitten juoksi sylkemään pois. Ei ihan ollut sellaista jota toivoin.

Sain pian toisen tilaisuuden jossa pienimunainen ja hyväkroppainen halusi panoseuraa. Mulle se sopi koska oma kalukin on 14cm. Tämä kerta eteni paremmin, hän työnsi kaluaan pari kertaa sisääni. Ja veti pois ettei laukeaisi. Sitten kokeilin oman kalun laittoa. Laitoin ensin liukastetta reikään ja tunsin reiän supistelevan sormeni ympärillä. Sitten kalu sisään ja menoksi. Ilmeisesti sulkijalihas tuntui kalun ympärillä renkaana mutta muutoin ei ollut mitään tiukkuuden tuntua. Mälli lensi sisään kortsuun ja kaveri valutteli omansa lakanoille.

Nyt etsin kunnon kertaa ja sopivaa kumppania, melkein sanoisin että ekaa kertaa tälläkin kertaa.. Kunnollista seksiä kuten asiaan kuuluu. Haluaisin jonkun nuolevan peppuani, hierovan pakaroitani ja kokeilevan sormea peppuun. Voisin kokeilla samanlaista takaspäin. Imeminen ja paneminen kiinnostaa myös, puhtaille paikoille :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute