Herkku-puhelin
Kesä panot
Irma ja naapurimme

Riisuin itseni saunan kuistilla ja menin Irman eteen paksu kulli pystyssä ja tarjosin sitä hyväiltäväksi, hän laski jalat maahan nojautui eteenpäin ja otti terskan suuhunsa ahnaasti.

Nautin kun Irma imi kyrpääni ja nuoli välillä pallejani puristellen kovaa kankeani, tönäisin hänet tuolin selkänojaan repäisten hänen kesämekkonsa edestä auki ja tarrasin paljaisiin pieniin rintoihin.

Puristelin nännejä ja työnsin sormen pilluun, Irma oli ihan märkä valmiina panoon, polvistuin kuitenkin hänen eteensä ja aloin nuolla pillua pitkin lipaisuin perseestä klitorikselle ja takaisin kielen ollessa kokoajan kiinni kiimalihassa.

Hän tarttui niskaani ja ulisi perse täristen, jatkoin nuolemista ja otin klitoriksen huulieni väliin imuttaen sitä kielen kosketellessa pikkuisen kerrallaan kiusaten hänet ihan villiksi.

Väliliha nytkähteli ja pillu supisteli kun mahtava orgasmi sai Irman ulvahtamaan nuole nyt se tulee,hän vapisi ja huusi, orgasmi oli raju, nousin ja tunkeuduin paksulla kullillani kerralla pillun perukoille, mikä ihana tunne kun puristeleva orgasmissa sykkivä pillu oli kullini ympärillä.

Pidin kyrpäni pohjassa ja nautin pillun puristelusta kunnes aloin hitaasti vetää ja työntää kiihdyttäen tahtia, nostin Irman syliini ja rynkytin kyrpääni pilluun hänen huutaessaan nautinnosta.

Painoin hänet seinää vasten ja ikkuna kolahteli kun hänen takaraivonsa osui siihen aina kun työnsin kyrpäni pohjaan, pallit vetäytyivät ja rynkytin rajummin kunnes laukesin murahdellen orgasmin ihanuudesta.

Irma voihki ja pyysi lisää, nostelin häntä kyrvän poratessa tietään maaliinsa kunnes hän kolautti päänsä ikkunan helähtäessä lauetessaan toistamiseen ja ulvoi niin että se kuului kauas.

Laskin Irman takaisin tuolille jalat levällään ihaillen kun spermaa pulpahti pillusta muutaman kerran ja valui perseen reijän peittäen ja siitä tuolille.


Vein Irman sisälle saunan eteiseen penkille perse pystyssä makaamaan. Aloin runkata pillua kahdella sormella. Hieroin toisen käden sormilla klitorista,hän oli taas saamassa, mutta lopetin ja hän älähti et lopeta vispaten perseellään tyhjää.

Painoin kyrpääni kiusoittelevasti pillunhuulille. Vetelin terskalla edestakaisin klitorikseen keskittyen, pitäen sen jatkuvassa hieronnassa, Irma tuli huipulle ja painoin nopeasti kyrpäni supistelevaan pilluun.

Annoin Irmalle kunnolla kyrpää ja melko pitkään nussittuamme saavutin itsekin rajun orgasmin, spermat pilluun ja vedin nyt kyrpäni pois pillusta.

Irma huokaili ja makasi pitkään vatsallaan pillunhuulet auki. Katselin miten hänen sisemmät häpyhuulensa nykivät harvakseltaan. Pyöräyttelin sormia pillussa.

Levättyämme vartin verran sain taas kullini kunnon seisokkiin ja panin Irmaa pystyssä edestäpäin rajusti pieneen pilluunsa tunkeutuen, huojuimme mutta pysyimme pystyssä kun hän tarrasi minuun lujalla otteella reuhtoen sekopäisenä kiimastaan huutaen nussi anna kullia tulee taas.

Pillu tiukkeni ja sykki rytmikkäästi kun Irma ulvoen laukesi ja huusi saan aina orgasmin kun nussit minua kovalla kyrvällä, kiihotuin ihan villiksi Irman huudosta ja orgasmin tullessa tuntui että menee pallit mukana pilluun kun roiskin spermat sisään pilluun.

Kullini veltostui ja lerpahti maiskahtaen äänekkäästi valuessaan pois Irman pillusta, spermaani oli riittänyt ihmeen paljon kun hän levitti haarojaan katsoimme miten siemen valui venyen pillusta ja lopulta tipahdellen lattialle.

Panimme yöllä veneessä ja se oli kaatua kun rytyytin Irmaa takaapäin, hän laukesi ja rojahti veneen pohjalle olin tulossa ja runkkasin kunnes spermaa ruiskusi Irman päälle.

Nyt huomasimme naapurin naisen katsovan laiturillaan meitä runkaten vittuansa rajusti, soudimme hänen luokseen ja astuin laiturille työnsin kovan kyrpäni seisaaltaan naapurin naisen vittuun ja nussin pitkään hänen lauetessaan ainakin kolmeen kertaan, Irma tuli hivelemään pallejani ja rytyytin kunnes sain orgasmin.

Naapurin 3- kymppinen nainen oli ihan läkähtyneenä kun laskin hänet laiturilleen selälleen, vitusta valui spermaa kun lähdimme taas kohti omaa rantaa ja naapurimme huudahti, "tulkaa taas käymään".

Emme sanoneet mitään vaan heilautin kättäni kullista kiinni pitäen ja tein runkkaus liikkeitä kunnes Irma tuli ja seivästi itsensä kulliini nussimme ainakin vartin verran kunnes saimme lähes yhtaikaiset orgasmit.

Sellainen kesä muistelu sateisesta Heinäkuusta 2015, Irman kanssa ei sade haitannut nussimme kymmeniä kertoja viikossa ja annoimme sateen ropista ajallaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute