Herkku-puhelin
Pasi ja Hanni
PasiPastilli

01 Pasi ja Hanni

Hanni oli ollut meidän perheen luona kylässä Tukholmassa viikon verran, ja vaikka Hannilla oli oma perhe Helsingissä, niin oli hän tällä kertaa lähtenyt meille kyläreissuun yksin. Käytiin porukalla katsomassa sitten nähtävyyksiä ja ihan vain kaupungin arkea. Hannin paluumatka laivalla oli suunniteltu siten, että pääsisin itse samalla hytillä Helsinkiin työasioihin.

Me vasta jonoteltiin terminaalissa lippukassalle, kun Hannille tuli mieleen.
- Ihan kuin me oltaisiin pariskunta.
- Joo, ihan totta, mä hetken mietin. - Häiritseekö se sua?
- Ei. Sitä on vaan jännä ajatella.
- Me ollaan oltu risteilyllä ja päivä Tukholmassa, aloin jatkamaan Hannin ajatuksia. - Ja nyt jonotellaan tässä, laitoin toisen käden Hannin ympärille.
- Paitsi että risteilymatkustajat ei jonottele tässä jonossa, Hanni sanoi.
- Aijuu, ja otin käteni pois Hannin ympäriltä ja molemmat naurahdettiin.
Sen jälkeen me juteltiin niitä näitä odottaessa laivaan pääsyä ja matkalla hyttiin. Hytti oli halvin Viking Linen hytti eli se tavallinen neljän hengen C-hytti autokannen alla, jossa me vähätuloisimmat ja piheimmät matkustamme. Hytissä on kahdella puolella kahdet sängyt joista toinen alempi on varsinaisesti sohva. Jätimme sohvan vapaaksi ja toiselta sivulta Hanni valitsi alemman sängyn ja minä otin sen yläsängyn. Avasin sänkyni ja heittelin jotain kamojani sinne, jotta sohvalla olisi tilaa istuskella. Hanni avasin oman sänkynsä ja meni sinne pötköttelemään ja katseli lappuja joita hytissä oli.
- On esitys ja tanssia seitsemältä, Hanni plaraili ohjelmaa.
- Mennään vaan katsomaan.
- Pitäisikö vaihtaa mekkoon, Hanni kysyi päällään farkut ja värikäs huppari.
- Riippuu siitä vaihdatko tässä vai vessassa, sanoin kun en pystynyt olemaan sanomattakaan.
- No ehkä mä vaihdan myöhemmin sitten jos tarvitsee, Hanni totesi mietteliään näköisenä kuin torjuen tarjouksen riisua edessäni.
- Ei mullakaan ole mekkoa, heitin paikkailemaan tilannetta ja menin vessaan.
Äh. Pissatessani mietin miksi mä sellaista menin sanomaan. Kun Hanni puhui meistä pariskuntana, niin se herätti heti mun fantasiointini. Jätin vessan vielä vetämättä. Katselin peilistä itseäni housut valahtaneena polviin ja värkkini kädessäni. Vetelin esinahkaa edestakaisin ja pohdin, että jos masturboisin nyt niin en ehkä heittelisi kaksimielisyyksiä enempää. Ja oli vähän kiihottavaa ajatella, että Hanni oli heti oven takana. Päädyin tumputtamaan, ei siinä montaa minuuttia menisi, jos olisin tehokas.
Haaveilin minusta ja Hannista heti oven takana pökkimässä takaapäin sänkyä vasten. Puristelisin Hannin peppua nylkyttäessäni koiran lailla. Olisin varmaan pian tullut lavuaariin jos ei Hanni olisi huudellut.
- Mä voisin käydä suihkussa ennen kuin mennään!
- Okei, yritin sanoa normaalilla äänellä ilman hengästymistä ja samalla kiihdyttäen ranneliikettäni.
- Mitä aikaisemmin ollaan siellä, sitä paremmat paikat saa.
- Joo-o, mun oli pakko selvästi lopettaa. Päädyinkin vaan lataamaan itseäni enkä suinkaan laukaisemaan. Pyyhin touhutipat paperiin, heitin pönttöön ja vedin vessan. Sulloin erektiossa olevan penikseni vaivoin housuihini.
Hanni odotti pyyhkeen kanssa ulkopuolella. Täysissä pukeissa.
- Voiko sinne mennä?
- Mä tulin jo pois, sanoin ihmetellen ja lievästi hengästyneenä.
- Voiko siellä myös hengittää?
- Joo, luulisin kyllä!
En nähnyt vilaustakaan mistään. Hanni meni housut jalassa ja huppari päällä suihkuun ja tuli sieltä ulos housut jalassa ja huppari päällä. Minä päädyin sillä aikaa vain kuvittelemaan Hannia suihkussa ja puristelemaan munaani housujen päältä röhnöttäessäni sohvalla.

Me mentiin kahville Mariellan tanssiravintolaan katselemaan esitystä ja sitä kun ihmiset tanssivat sen jälkeen.
- Vieläkö sä mietit mitä ihmiset ajattelee? Mä kysyin.
- No, kyllä se välillä mielessä käy, Hanni vastasi.
- Mehän voitaisiin leikkiä avioparia, mä sanoin. - Istua lähekkäin. Siirryin lähemmäs Hannia.
- Ja mennä tanssimaan, Hanni totesi.
- Noo-- en mä oikein osaa tanssia.
- Ei kukaan muukaan osaa, paitsi noi kaikki eläkeläiset.
Pian me oltiin tanssimassa mitä-lie tanssia. Yritin opetella siinä lennossa, enkä oikein osannut, mutta ei se haitannut. Oli ihana pitää Hannista kiinni. Kappale loppui ja tultiin takaisin pöytään. Sitten pian mentiin tanssimaan uudestaan ja sen jälkeen vähän halattiin. Sitten halattiin enemmän. Ja pian vähän suudeltiin. Ja sitten suudeltiin vähän lisää.
- Hanni? Joku miesääni kysyi.
Hanni pelästyi.
- Mitä sä täällä teet? Hanni sanoi takaisin.
Mä en tuntenut kaveria enkä tiennyt mistä tuntevat toisensa. Mies katseli minua arvioivasti.
- Tässä on sun miehesi ilmeisesti, mies sitten sanoi.
- Joo, Hanni vastasi.
- Markku, mies sanoi ja ojensi kättään.
- Veikko, mä vastasin Hannin miehen nimellä vitivalkoisena ja puristin Markun kättä.
- Mitä te täällä? Markku kysyi.
- Me ollaan ihan vaan risteilyllä, Hanni vastasi. - Mitä sä teet täällä?
- Mä olen myös risteilyllä, Markku vastasi.
- Perheen kanssako?
- Parin kaverin kanssa, ne on nyt taxfreessä käymässä, Markku sanoi. - En nähnyt teitä Tukholmaan tullessa.
- Me oltiin aika paljon hytissä, Hanni sanoi keksien juttuja nyt vapautuneemmin.
- Väsymyskö painoi?
- Ei kun meillä on vuosipäivä tässä niin juhlittiin sitä hytissä eilinen ilta, Hanni sanoi pienellä hymyllä ja otti mua kädestä kiinni mikä ikäänkuin kertoi mitä siellä tapahtui.
- Katselinkin tuolta että ketkä noin paljon suutelee ja tajusin että se oot sä, Markku sanoi ja iski silmää. - Montako vuotta olette olleet nyt yhdessä?
- Viisi vuotta, Hanni heitti. - Mutta nyt meidän täytyy mennä hyttiin.
- Aivan, aivan, kateeksi käy, Markku virnuili. - Kiva nähdä sutkin Veikko.
- Joo, oli kiva tavata, kuin olisin yhtään tiennyt kuka Markku on.
Me lähdimme kävelemään pois päin.
- Se oli yksi tuttu tuolta yhdistysjutuista. Ei se ole nähnyt Veikkoa, että voit alkaa hengittämään.
- Huh, olipas jännää.
- Mennäänkö oikeasti hyttiin jatkamaan juttuja? Ettei tuu lisäyllätyksiä, Hanni kysyi ja katseli mua vihjailevasti.
- Joo, mennään, mä sanoin.

Me mentiin yhä käsi kädessä ja lähes juosten portaita pitkin, koska hissiä ei kestetty odottaa. Jokainen vastaantulija tuntui katsovan meitä silmiin ja arvelevan mitä me ollaan menossa tekemään. Mun kädet tärisivät jännityksestä, kun otin avainkortin taskusta ja avasin ovea. Hannin täytyi nähdä se. Lopulta hytin ovi tömähti kiinni kuin holvin ovi, joka kätkee taaksensa kaikki salaisuudet.
Siinä me seistiin vastakkain hytissä ja katselimme toisiamme hiljaisina, kunnes sitten lähestyimme pienin askelin ja suutelimme melko vapautuneesti.
Hanni jonka tunsin muutama tunti sitten oli aivan eri Hanni kuin tämä jonka tunsin nyt. Tämän Hannin läheisyydessä sai olla, sekä fyysisesti että henkisesti, eikä siinä ollut mitään pahaa. Ainakaan Hannin tai minun mielestäni.
- Herra Jumala, mä sanoin päästäessäni Hannin huulilta irti. Rentouduin suudellessa ehkä muuten, mutta jännityin haaroistani. Hanni ei ehkä ollut huomaamatta asiaa, koska lakkasi suutelemasta.
- Tää on tosi ihanaa, mutta me ei oikeasti voida panna.
- Okei--, mä sanoin, aika paljon pettyneenä, mutta yritin niellä ja piilotella pettymystäni. Mä ehkä menetän rationaalisuuteni kaiken kontrollivallan pakkautuessa jalkoväliini, mutta Hannille ei selvästi käy samaa.
- Me voidaan kyllä halia ja suudella, Hanni sanoi.
- Kyllä mä haluan halia ja suudella, mä sanoin alistuen ja todeten tilannearvioni muuttuneen.
Me istuttiin sohvalle ja halittiin. Kyllä se haliminen vähän lohduttaa sitä ettei pääse panemaan. Hanni tuoksui Hannille. Ehkä se oli enemmänkin pesuaineen hajua vaatteista, vähän hikeä ja vähän Hannia. Enkä ollut koskaan sitä haistanut aikaisemmin, koska emme olleet olleet näin lähellä toisiamme. Silti tuntui että tämä oli olin tiennyt tämän aina Hannin tuoksuksi. Suutelin Hannin kaulaa, korvaa, niskaa, poskea, jokaista kohtaa jonka halusin suukotella itselleni muistojen varastoon. Tunnustelin kielelläni Hannin kieltä, joka vastasi uteliaasti tunnusteluuni, kunnes otti aikalisän.
- Huh, alkaa kyllä panettamaan tämä, Hanni sanoi.
- Mulla on seissyt koko tän ajan kun ollaan oltu täällä hytissä, mä sanoin siihen.
- No mä huomaan sen, Hanni sanoi naurahtaen ja vilkaisten housuihini muodostunutta telttaa.
- Onko se epätoivottua?
- Ei ollenkaan. Se on ihan luonnollista, Hanni jatkoi hymyilemistä ja vilkaisi taas jalkoväliini.
- No olisko se liian pitkälle mennyttä jos mä tunnustelen sun rintoja? Mä kysyin ja katselin avoimesti Hannin hupparin kohoumia.
- No--, Hanni sanoi ja hiljentyi miettimään. - Ei se varmaan ole. Onhan täällä vähän kuumakin.
Hanni otti hupparin pois päältä, jonka alla oli valkoinen ihonmyötäinen paita. Mä katselin Hannia ja Hannin rinnustoja vähän hämmentyneenä. Sijoittelin sitten hermostuneena vasenta kättäni Hannin oikean rinnan päälle ja Hanni katseli tapahtumaa kuin virallisena valvojana. Sitten laitoin oikean käteni vasemman rinnan päälle.
Hannilla oli käteen oikein sopivat rinnat. Mä katselin ja silittelin niitä, tunnustelin niiden pehmeyttä, seurasin rintaliivien ja ihon välistä saumaa ja yritin löytää paidan ja rintaliivien läpi nännit. Pidin käsiäni rinnoilla ja suudeltiin. Sitten aloitettiin alusta.
- Ei tää oikein toimi näin, Hanni sanoi ehkä viiden minuutin hyväilyjen jälkeen ja otti paidan pois päältään.
Ja taas mä aloitin alusta tunnustelukierroksen. Hanni oli niin kaunis urheiluliiveissään. Varmaan siihen vaikutti tämä tilanne ja kiihottuminen, mutta Hanni oli jo aikaisemmin ollut minusta kaunis, ja nyt kun vaatteita oli vähemmän ja siihen liittyvää sisältöä enemmän, niin Hanni näytti vain kauniimmalta. Hannin nännit olivat kovettuneet liivien alla. Siirsin käteni liivien taakse kuin avatakseni niitä ja jäin odottamaan Hannin reaktiota. - Saatko sä ne auki? Hanni kysyi odottavasti.
- Luulisin, sanoin ja halatessani availin samalla liivejä.
Rinnat olivat vähän isommat kuin miltä olivat hupparin alla näyttäneet, ja olin kyllä käyttänyt aikaa arvellakseni miltä ne näyttävät. Tässä ne nyt olivat. Pieniä nänninpihoja koristivat nännit kuin ne olisivat riemujen puutarhassa ja yksin minua varten.
- Ne on ihanat, mä sanoin.
- No ne nyt vaan on semmoset, Hanni vastasi kuin vähätellen.
Mä suutelin Hannin rintoja. Mä olisin voinut jäädä suutelemaan ja imemään niitä pidemmäksikin aikaa, ehkä vain täyttääkseni vauvaiän liian lyhyen imetyksen luomaa läheisyyden puutetta, mutta Hanni halusi ottaa paitani pois. En ehkä varsinaisesti ollut vastahakoinen, mutta en ollut asian kanssa täysin sujut. En sanonut sitä kuitenkaan ääneen.
Olen keski-ikäinen pyöreähkö mies. En mitenkään haluttava. Omasta mielestäni vähän vastenmielisen näköinen. Silti paitani riisuttiin, ja se tuntui hyvältä, vaikka myös hävettävältä. Suudellessa alastomien ylävartaloidemme haliessa toisiaan en kuitenkaan pystynyt muistamaan mitä häpeä on.
- Haluatko sä nähdä mut alasti? Hanni kysyi.
- Haluaisin, mä sanoin jännittyneenä. - Saanko mä riisua sua?
- Jos sä haluat. Hanni nousi seisomaan sängyltä mun eteeni. Mä avasin farkkujen napin ja vetoketjun ja punnersin housuja alaspäin. Pikkuhousut lensivät farkkujen mukana mytyksi jonnekin lattialle ja Hanni poseerasi mun edessä alasti. Ja mä katselin häpeämättömästi nyt luvalla. Varsinkin suloisen aikuista ja ajelematonta häpykarvoitusta joka jatkui jalkovälistä karvoitukseksi reisiin ja sääriin. Hanni ei ollut karvojaan ajellut. Kiersin käteni Hannin pepun ympärille ja vedin lähemmäksi halien ja painaen päätäni hänen vatsalleen.
- Sä olet niin kaunis, mä sanoin ja silittelin Hannin reittä ja pidin toista kättäni pepulla.
Hanni ei vastannut mitään. Nostelin kättäni reittä pitkin ylöspäin ja silittelin häpykarvoitusta. Koska en saanut mitään eleitä, että asia olisi kiellettyä niin aloin tutkimaan häpyhuulia ja klitorista sormellani. Hanni oli aivan märkänä. Pyöritellessäni sormea klitoriksella kuulin huokauksen. Ehkä se oli positiivinen.
- Tuu tänne sängylle mun kanssa. Ohjasin Hannin sängylle makuulle. Suudeltiin ja samalla hellin Hannia sormellani.
- Mä voin tehdä tätä niin pitkään kuin haluat, tai voidaan lopettaa heti kuin haluat, muistutin Hannia ja oikeastaan myös itseäni siitä. - Tai saisinko mä tehdä suulla?
- Jos sä haluat, mutta eikö sua haittaa karvat? Hanni vastasi.
- Ei haittaa karvat yhtään. Kyllä mä haluan, hymyilin Hannille.
Siirryin jalkoväliin. Otin pakaroista kiinni ja vedin kasvojani kohti Hannin rakkauden pesää. Nuuhkin tuoksua kuin koira niin lähellä että nenän pääni kosketti Hannin häpyhuulia. Suutelin muutaman kerran kevyesti ja sitten imaisin häpyhuulet suuhuni ja imin niistä mehut pois, jonka jälkeen aloin merkitsemään omaa reviiriäni kieleni kosteudella sen tilalle. Pyörin kielelläni kohti klitorista lopuksi peittäen sen kielelläni kuin suojatakseni muulta maailmalta. Sitten aloin tunnustelemaan ja kutittelemaan sitä samalla painaen kaikkia muotoja ja aistimuksia muistiini, jotta voisin myöhemmin ottaa sen sieltä tulevaisuuden satojen masturbointi-hetkien pohjaksi.
- Aivan ihana, mä sanoin alkututkimuksen jälkeen edetäkseni siitä varsinaiseen tutkimukseen. Jatkaessani pimpsan kiillotuspuuhia Hanni otti päästäni molemmilla käsillään kiinni antaen ohjeita nuolemisen voimakkuudelle painaen päätäni enemmän tai vähemmän kohti jalkoväliään. Hanni oli yleensä aika pidättyväinen, mutta tuntui nyt vapautuneen. Tätä jatkui jonkin aikaa, en varsinaisesti seurannut kelloa. Välillä pyyhin hellyysmehuja kasvoiltani lakanaan ja kävin suutelemassa Hannia huulille ja sitten takaisin suutelemaan Hannin häpyhuulia.
- Pidetään pieni tauko, Hanni sanoi ja työnsi päätäni pois.
- Onko huonoa? Mä kysyin heti.
- Ei kun mä käyn vaan juomassa.
Hanni meni hytin vessaan ja tuli pian takaisin. Katselin yhä kiihottuneena Hannin vartaloa. Hanni seisoi ja katseli mua takaisin.
- No nyt mä haluaisin nähdä sut alasti, jos sä haluat näyttäytyä, Hanni sanoi.
- Haluan mä, mä sanoin, vaikka olisi tehnyt mieli käydä ensin suihkussa, koska olin aivan hikinen housujen alta.
- No strippaa, Hanni sanoi ja meni sängylle istumaan odottavasti, josta mä sitten nousin ja käännyin Hannia kohden.
Penikseni sojotti kuin raketti boksereista kun vedin farkut alas.
- Anna mä autan. Hanni veti mun bokserit alas paljastaen mun salaisimman paikkani katseelleen, jota sitten katsoikin tutkivasti. - Saanko mä koskea?
- Jos sä haluat, mä vastasin ja odotin jo, koska se tapahtuisi.
- Tää on aika iso, Hanni lopulta sanoi ja rullaili kädellään esinahkaa edestakaisin. Ei se nyt niin iso ollut, ehkä vähän keskimääräistä pidempi ja paksumpi, mutta pakko myöntää että olin aivan järjettömän kiihottunut ja se näytti normaalia isommalta.
- Paitsi nää pallot on söpön pienet, Hanni jatkoi ilahtuneella äänellä ja toisella kädellä hipelöi karvaisia kiveksiäni silittäen ja hellästi sovittaen niitä käteensä.
Hanni katseli reaktioitani ja sitten suuteli terskan kärkeä pehmeästi muutaman kerran kuin varoen tutustuttaen huuliansa sille. Molemminpuolisen sanattoman hyväksynnän jälkeen huulet aukenivat ottaen kaluni pehmeään syleilyynsä. Siellä piilossa katseelta Hannin kieli tutki terskan muotoja ja Hannin kädet tutkivat hyväilevästi kiveksiäni ja peniksen vartta. Muutaman minuutin tutustumisen ja imemisen jälkeen Hannin suu päästi kalustani irti. Ensimmäinen ajatukseni oli heti että miten saada se sinne takaisin, mutta ei sitä tarvinnut pitkään pohtia.
- Voi se on hieno, Hanni sanoi huokaisten ja sitten lisäten. - Voitaisko me tehdä tätä yhtäaikaa?
- Mä pitäisin siitä, sanoin ehkä vähän viileästi, vaikka tarkoitin, että mikään maailmassa ei kuulosta nyt niin hyvältä kuin se.
Laivan sänkyjä ei ole kuusysiä varten rakennettu, mutta saimme asettauduttua sopivaan asentoon siihen kuitenkin. Kieleni koskettaessa Hannin klitorista tunsin saavani kuin sata pientä orgasmia ja lähettäväni ne takaisin. Hanni vastasi nuolentaani vain imemällä munaani entistä kiihkeämmällä imulla, johon minä vastasin taas samalla viestillä takaisin. Se oli intiimiä ja läheistä kommunikointia.
- Mä rakastan sua ja sun lemmenpesää, mä sanoin Hannin jalkovälistä käsin ja suukottelin sitä ihan rakastuneena.
- Se on hyvä, rakkautta me tarvitaankin, Hanni vastasi päästäen sekunniksi salkoni suustaan joka tuntuikin joka sekunti siltä kuin olisi räjähtämässä. Räjähtämässä se kai olikin, koska vaikka mä olisin kuinka toivonut, että sitä jatkuu koko yön, niin lastini lähti muutaman minuutin päästä lentoon osuen Hannin suuhun, poskelle, sängylle ja ja hytin seinäänkin Hannin väistäessä rakkauden osoitustani.
- Kiitos, mä sanoin suoraan sieltä mistä tuntui. Mistä se nyt sitten liekään. En tiennyt itsekään.
- Ole hyvä, Hanni hymyili, pyyhki poskeaan ja suukotteli kaluani muutaman kerran.
- Mä nuolen vielä sua.
- Joo.
Asettauduin parempaan nuolemisasentoon Hannin jalkoväliin ja halusin jakaa tätä rakkauden olotilaani kielelläni. Enää en saanut sataa pientä orgasmia itse samalla, mutta ehkä kymmenen. Tuntui, että tätä olen luotu tekemään, ja että tätä voisin tehdä koko elämäni, tai ainakin tämän yön. Olisin ehkä tehnytkin jos ei Hanni olisi alkanut kouristelemaan orgasmista vain muutaman minuutin rakkauden jakamisen jälkeen.
Me maattiin vierekkäin raukeina sängyllä ja mä silittelin Hannia rinnoista ja vatsasta.
- Tuntuu ihan siltä kuin me oltaisiin oikea pari.
- Niin tuntuu, Hanni sanoi.
- Mä masturboin aikaisemmin vessassa, kun sä huusit että haluat suihkuun.
- No musta vähän tuntuikin siltä ja yritin kuunnella oven läpi. Sitten kun tulit ulos naama punaisena ja sun housuissa pullotti niin olin varma. Mä masturboin sitten suihkussa ajatellen sitä, Hanni nauroi.
Me oltiin siinä ja juteltiin. Sen jälkeen käytiin ahtaassa suihkussa ja saippuoitiin toisiamme. Haikeana katselin kun lopulta Hannin vartalo piiloutui takaisin vaatteiden alle ja ajattelin että oliko tämä tässä.
Ei se ollut. Me mentiin diskoon, tanssittiin ja suudeltiin koko ajan. Tultiin takaisin hyttiin suutelemaan lisää ja riisumaan. Ja nyt me paneskeltiin ihan urakalla. Lopuksi nylkyttelin Hannia takaapäin sänkyä vasten ja tulin Hannin sisälle.
Me nukuttiin ja aamulla mä sain vielä nuolla Hannin pimpsaa, sen sijaan että olisimme menneet aamiaiselle jonka olimme jo maksaneet. Ei meillä silti ollut nälkä laivasta lähtiessä.
Mä ostin valokuvan joka oli otettu minusta ja Hannista, kun tultiin laivaan. Hanni otti musta kuvan kännykällään.
Hanni meni perheensä luokse ja minä työasioille. Palasimme aikaisempaan elämään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute