Herkku-puhelin
Oppisopimuslutka
porno-katri

Oppisopimuslutka
Perheeni oli köyhä, paremmin sanottuna rutiköyhä. Kouluaikoinani minua kiusattiin vaateitteni ja kenkieni vanhanaikaisuuden ja kuluneisuuden takia. Sain aina sisarusten pieneksi jääneet asusteet ja vihasi heitä sen takia. Vanhempani olivat juuri ja juuri peruskoulun läpikäyneitä ruumiillisen työn tekijöitä ja saivat pinta palkkaa jolla juuri ja juuri tulimme toimeen. Nälkää emme nähneet, mutta peri ankeaa oli elomme ja erityisesti koulukiusaaminen jätti melkoisesti kytemään sieluni sopukoihin.
Huonosta vaatetuksesta huolimatta alkoivat aikuiset ja miehet ja vähitellen myös luokkani murrosikäiset pojat katsella perääni. Köyhyyden lisäksi oli perinyt äidiltäni varsin hyvännäköisen kropan ja tumman tukan ja melkoisen mahtavan rinnanympäryksen. Isältä en muuta kuin suuret siniset silmät jotka tukkani kastajanruskean värin kanssa tuntuivat tekevän ihmisiin melkoisen vaikutuksen. Ulkonäköni aiheutti tietysti kateutta ikäisissäni tytöissä joiden poikakaverit kuolasivat perääni. Olin kokenut nk. parempien perheiden vesojen kiusaamisen, joten heidän kömpelöt lähentely-yrityksensä jättivät minut kylmiksi. Tietysti he olisivat mielellään ylpeilleet saavutuksillaan, jos olisivat saanet kallistettua koulun parhaimmannäköisen pimun patjalleen,. Käytökseni kaikki kohtaan oli niin kylmäkiskoista, että tähän suuntaan ei kuulunut miltään suunnalta pienimpiäkään vihjailuja. Koko kunnianhimoni suuntautui opiskeluun ja halisin näyttää että oli köyhyydestäni huolimatta muita parempi.
Ainoa ystävättäreni oli naapurin tyttö jonka tausta oli samantapainen kuin minulla. Ulkonäöltään hän oli kuitenkin mitäänsanomaton harmaavarpunen. Jaoimme ja surut ja murheet ja iän karttuessa keskustelumme myös toisesta sukupuolesta ja vertailimme ruumiittemme kehitystä. Kerran tällaisen vertailun aikana tunsi suunnatonta halua suudella häntä ja yrtin painaa huulen hänen huulilleen. Surauksena oli kuitenkin tämänkin ystävyyden loppu ja koteloitumiseni koulutyöhön.
Aherrukseni palkittiin sillä, että sain stipendin osavaltionpääkaupungin yliopistoon. Stipendi petti opiskelu ja asumiskulut, mutta kaikkeen muuhun, kuten vaatteisiin ja ruokaan raha oli hankittava omin voimin. Kävin iltaisin ja viikonloppuisin siivoamassa ja välillä tarjoilin hampurilaispaikoissa. Tarjoilija työskennellessäni oli takamuksen jatkuvasti mustelmilla, sillä miehet eivät malttaneet pitää sormiaan erossa takamuksestani. Parhaassa tapauksessa he tyytyivät silittämään pakaroitani, mutta useissa tapauksissa pakarani saivat läimäyksen tai mustelman tuttava nipistyksen.
Niinpä elin yliopistoaikani alun vain opiskelun ja työn parissa. Halusin saada kurssit suoritettua mahdollisimman lyhyessä ajassa ja parhain arvosanoin, päästäkseni mahdollisimman pian hankkimaan rahaa ja irti tästä kirotusta köyhyysloukusta.
Opiskeluun kuului säännöllinen internetin käyttö ja tätä kautta päädyin myös seksisivuille. Patoutunut seksuaalisuuteni purkautui näitten sivujen tutkintaan ja vähitellen päädyin yhä syvemmille ja härskimmille sivuille. Tyydytin itseäni kuvia ja filminpätkiä katsellen. Mielessäni kävin, että ostaisin itselleni kullinomaisen hieromasauvan, mutta rohkeuteni ei riittänyt mennä sisälle aseman seudulla sijaitseviin seksiliikkeisiin. Korvikkeena toimi eräästä kaupasta löytynyt kartionomainen kynttilänjalka, jonka paksuin kohta ylitti runsaasti näkemieni kullien mitat. Työnnellessäni sitä kiihkoissani vittuuni ja joskus myös peräsuoleeni unelmoin että joskus näihin paikkoihin saataisi päätyä myös oikea miehinen elin. Syvimmän vaikutuksen minuun tekivät kuitenkin aktit, jossa oli mukana useampia naisia. Minua kiihotti sektaaminen vanhempien naisten ja nuorten tyttöjen välillä, erityisesti jos vanhempi nainen oli hieman dominoiva ja näytti neitosille missä mennään ja miten…
+++
Erään perjantai-iltapäivän luentojen loputtua menin kirpputorilla hakeakseni täydennystä vaatekomeroni niukkaan sisältään. Vaatekasaa kaivellessani tunsi ilmassa erittäin miellyttävän tuoksun ja kohottaessani katsettani näin korihyllyn toisella puolella erittäin tyylikkäästi pukeutuneet, ehkä hieman noin viisikymppisen naisihmisen. Muodokasta vartaloa verhosi pehmeästi kurveja myötäilevä asuste jonka helma paljasti toisen polvea ja oli toiselta sivulta hieman peittävämpi. Veriltään tämä hamonen oli jotain oranssin ja vaaleanruskean väliltä ja hohti himmeästi helmiäisen omaisena. Vaaleat hiuksen laskeutuivat olkapäille ja pääsään naisella oli leveälierinen, leningin väriin sopiva päähine. Hän katseli suoraan minua kohti ja hymyili minulle ystävällisesti. Jostain syystä hänen hymynsä sain minut lähes punastumaan ja minulle tuli epätavallisen hyvä olo. En ilmaisesti ollut tottunut ystävällisiin eleisiin tai hymyihin vetovierailta ihmisiltä, etenkään naisilta. Hänellä oli kasivarrellaan ilmeisesti kalliimman tavaran ripustimista haettua paremman näköistä tavaraa. ”Tämä sopisi sinulle varmaakin erittäin hyvin” hän sanoin ja erotti kasivarreltaan ohut olkaimisen perinteisen pikkumustan hameen. Näin että hintalappuun oli merkitty viisikymmentä dollaria, lähes kahden viikon budjettini. ”liian kallis minulle” sanoin. ”Jos näin on , niin lahjoitan sen sinulle” nainen sanoin. ”En usko että käyn paikoissa jossa tällaiselle hameelle olisi käyttöä” sanoin. ”Höpsistä, tuon näköinen nuori naine saa kyllä kutsuja ties minne” nainen virkkoi, ”sinulla on enkelin kasvot ja vartalo, joka saa miehet miettimään aivan muuta kuin taivaan iloja”.
Katselin jo hieman kyllästyneesti ympärilleni, sillä ajattelun että keskustelukumppanini on jonkun hyväntekeväisyysjärjestön täti-ihmisiä joka ei ymmärrä elävästi elämästä ja sen huolista mitään.
”Nimeni on n Brenda. Voisin kertoa sinulla vähän enemmän, olisiko sinulla aikaa ?.
Mielessäni heräsi epäilyttävä tunne, ja aivan kuin sen huomaten, Brenda jatkoi: ”Sinä et menetä mitään muuta kuin korkeintaan vähän aikaa. Oletan, että kaikesta mitä kerron voisi olla sinulle hyötyä. Näen, että olet rahan tarpeessa ja voisin auttaa sinua hankkimaan sievoisia summia opiskelujesi ohessa. Suoraan sanottuna - kyseessä on korkeamman luokan seuralaispalvelu joka kattaa seuranpidon lisäksi lähes kaiken mitä asiakas pyytää.
Olin hieman hämmentynyt mutta nainen sai toden totta mielenkiintoni heräämään. Punastuin hieman, sillä vaikka olin juuri täyttänyt kahdeksantoista olin edelleen neitsyt ja nyt minulle tarjottiin seksityöntekijän hommia!!!
”Miten ne asiakkaat sitten voisivat pyytää”? – kysyin ujosti.
- Jotkut ovat tyytyväisiä pelkkään seuranpitoon tai haluavat hyvännäköisen nuoren naisen seurakseen joihinkin tilaisuuksiin. Jotkut taas haluavat vähä enemmän ja jotkut erittäin paljon enemmän. Mutta mitä enenemän he haluavat ja saavat, sitä enemmän he myös maksavat…
Punastuin yhä enemmän ja tunsin perhosia vatsassani. Mieleeni tulivat kaikenlaiset netissä näkemäni irstauden. Miehet työntelivät kalujaan kaikki mahdollisiin paikkoihin ja useampi mies saattoi olla samanaikaisesti naaraan kimpussa. Mieleni vilahti miltä tuntuisi olla tällaisen käsittelyn kohteena elävässä elämässä, vittuuni työntyisi kalu, ja toinen ehkä takamukseeni, vittuani nuoltaisiin ja minä nuolisin kulleja. Tunsin miten jalkojeni väli rupesi kostumaan.. mieleeni välähti, että toiminnassa saattaisi olla mukana useampia naisia ja että saattaisin miesten vaatimuksesta suudella heitä, kosketella rintoja ja vaikka nuolla heidän pillujaan… Hengitykseni kiihtyi asia rupesi tuntumaan yhä mielenkiintoisemmalta.
”Jos sinulla ei ole mitä vastaan niin ajetaan minun luokseni ja saat paremman kuvan siitä mistä on kyse, Brenda ehdotti.
”Minun täytyy ensi keroa sinulle yksi asia. Olen juuri täyttänyt kahdeksantoista mutta en ole vielä ollut kertaakaan miehen kanssa. Olen yhä neitsyt” änkytin punastuen. Olen kyllä työntänyt jo sisälleni yhtä ja toista ja uskon että siltä osin olen kyllä tiettyihin asioihin tottunut…”
Brenda keskeytti selitykseni: ”Älä huolehdi. Sittenhän sinulla ei ole vanhoja painolasteja ja voit heti tarttua asiaan ammattilaisen ottein, Brenda vastasi. Jos asia on todella niinikuin sanot, voit tehdä neitsyydelläsi paljon rahaa. Asia vain täytyy markkinoida sopivalla tavalla sopiville asiakkaille.”
Hymyilin hyväksyvästi ja kävelimme yhdessä hieman sivummalle pysäköidy urheilullisen Bemarin luo. Brenda painoi avaimensa nappulaa, jolloin Bemarin valot välähtivät ja istuin pian hänen vieressään. Kaasutellessaan ulos keskustasta Brenda puhui kännykkäänsä. En kuullut kaikkea, mutta kyse tuntui olevan kylvystä, hieronnasta ja johonkin tilaisuuteen varattavista vaatteista. Varttitunnun kuluttua olimme läheisellä asuinalueella ja Brenda kurvasi pramean kolmikerroksisen asuintalon parkkipaikalle. Kun lähestyimme ulko-ovea se avautui ja mustaihoinen suoriin housuihin, liiviin ja rusettiin sonnustautunut nuori mies tervehti meitä tuttavallisesti.
”Tämä on Rhonda”, Brenda esitteli, toivon että näet hänet tulevaisuudessa täällä hyvinkin usein.”
Astuimme suureen hallin jonka keskellä oli sohvaryhmä ja sen ääressä pöytä. Pöydällä oli samppanjapullo ja kaksi täyteen kaadettua lasia. Brenda otti molemmat lasit käteensä, ojensi toisen minulla, ja sanoi: „Rhonda, olen iloinen että tapasimme. On ilo nähdä sinut ja katsella sinua. Ole niin kaunis.. Kauneutesi on pääomasi, haluan auttaa sinua sijoittamaan sen mahdollisimman tuottavasti. Brenda siemaisi lasistaan ja minä tein samoin.
Kun asetimme lasit takaisin pöydälle, aulaan ilmaantui kaksi valkoisiin työtakkeihin sonnustautunutta aasialaista naista. Brenda viittasi minua seuraamaan heitä. Astuimme lasisten pariovien kautta ylelliseen pukeutumis- tai paremminkin sanottuna, riisuuntumishuoneeseen, sillä välittömästi sisään astuttuamme Brenda vapautti yhdellä kedenliikkeellä leninkinsä jalkoihinsa, joista toinen naisista nappasi sen välittömästi ylös.
Polveni notkahtivat, sillä Brendan ele ja eteeni avautuva näkymä olivat todella vaikuttavat. Brendalla oli edelleen hattu kutriensa peittona ja jalassaan korkeakorkoiset tyylikkäät kengät. Runsaat rinnat olivat leningin värisestä ohuesta materialista valmistuttujen, niukkojen rintsikoiden verhoamat. Nännit nököttivät uhmakkaan näköisinä kuidun läpi ja suuren kehän yläreuna pilkotti alasuurettujen kuppien reunan yläpuolella. Alapään varustus oli todellinen pieni taideteos. Lanteiden yli pakaroiden väliin johtivat ohuet taidokkaasti punotut nyörit jotka kannattelivat etupuolelta juuri ja juuri häpyhuulet peittävää kaistaletta. Brenda supisti suutaan, kumartui hieman eteenpäin rintoja ja lanteitaan keinuttaen. Sitten hän hyväili etusormellaan pilluaan peittävää kaistaletta. ”Tekeekö mieli?” hän kysyi ilkikurisesti.
2
Pettymyksekseni Brenda kuitenkin vakavoitui välittömästi ja sipaisi itsensä ilkosilleen. Tein samoin ja seurasimme taustalla odottaneita aasialaisia suihkuhuoneeseen. Ihailin syrjäsilmällä Brendan vartaloa. Rinnat ja takamus olivat sanalla sanottuna rehevät ja naiselliset, mutta samanaikaisesti kiinteän ja terhakkaanoloiset. Ryhti oli kaikin puolin moitteeton ja vyötärö hoikka.
Toinen naisista suihkutteli Brendan ja toinen minut, jonka jälkeen he kuivasivat meidät joka puolelta. Pian tunsin jotain lämmintä ja tuoksuvaa ihollani. Naiset alkoivat oljytä ihoamme. Saatuaan työnsä päätökseen naiset kietoivat meidät, meidän edelleen seisoessa suuriin pyyhkeisiin ja viittasivat meidät siirtymään seuraavaan huoneeseen, jossa mitä jo odotti kaksi tummakutrista nuorta miestä. Asetuimme huoneessa oleville hierontapöydille ja miehet aloittivat hieronnan. Jumalainen tunne, jota kesti runsaan puolen tunnin, rentouduin niin että melkein nukahdin. Tämän jälkeen asetuimme lepotuoleille ja aasiattaret olivat jälleen vuorissa. He ryhtyivät käsittelemään ensin sormieni ja niiden jälkeen varpaitteni kynsiä. Ajatukseni harhailivat sinne tänne. Vain pari tuntia sitten olin penkonut kirppiksen koria löytääkseni vaivaisen dollarin maksavan T-paidan ja nyt minua palveltiin kuin Saaban kuningatarta.
Ajatukseni keskeytyivät miesten astuessa uudelleen sisään. Edelleen kylpytakkeihimme sonnustautuneina siirryimme seuraavaan salonkiin ja miehet kävivät hiustemme kimppuun. Kutrejani käsitellyt mies näytti minulle saksiaan ja nyökkäsin hyväksyvästi.
Tukkamme pestiin ja föönattiin.
Tässä aiheessa Brenda nousu ylös ja veti minut peräsään huoneeseen, jossa oli sänky ja pari tuolia pienen pöydän ääressä. Yhden seinän täytti liukuovin varustettu kaapisto. Samppanjapullo ja lasit ilmestyivät pian pöydälle ja Brenda aloitti keskustelun.
Ajattelin että keskustelen kanssasi ja lähetän sinut sitten kotiin miettimään vastaustasi. Nyt kun näen miten katselet minua tulin toisiin ajatuksiin. Minulla on muutaman tunnin kulutta hoidettava erittäin miellyttävä ja myös erittäin antelias asiakas. Haluan, että teet päätöksesi nyt. Jos lähdet, saat päällesi uudet vaateet, jotka saat valita valikoimistamme. Jos haluat, jäät minun ja asiakkaan seuraksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, ainoastaan seurata tilannetta ja ottaa opiksesi. Tietysti, jos mielesi tekee, ja se sopii tilanteeseen, voit osallistua työskentelyyn. Mitäs sanot?
Minun ei tarvinnut ajatella hetkeäkään. Kaikki kokemani ja näkemäni oli ollut minulle enemmän kuin mieleen. ”Minä jään. Haluan olla oppilaasi.. haluan että minusta tulee luksushuora, ehkä jonain päivänä yhtä hyvä ja menestynyt kuin sinä”.
”Suuremoista” Brenda hymyili ja ojensi minulle lasin. Nielaisin aika kulauksen ja tunsin pian pienen kihauksen päässäni, sillä en ollut tottunut alkoholiin.
Asiakas pitää pehmeistä ja puhtaista asioista, Brenda sanoin. Hän painoi oven pienessä olevaa nappia ja sanoi pari sanaa sisäpuhelimeen. Kohta toinen aasialaisnainen saapui huoneeseen mukanaan iso pesuvati, partaveitsi ja pari suurta pyyhettä.
Kun nainen poistui, Brenda avasi kylpytäkkini ja sitten omansa. ”Mielestäni tämä työkalu on tehokkaampi ja parempi kuin nykyiset voiteet ja vahat” hän sanoin. Hän työnsi minut selälleni vuotelle, asetti pyyheliinan takamukseni alle ja levitti jalkani. En tiennyt mitä maatessani vittu avoimena Brendan edessä, mutta ajattelulle ei jäänyt paljon aikaa, sillä Brenda asetti veitsen pöydälle ja lähestyi kasvoillaan kasvojani. Tunsin hänen ihonsa tuoksun ja hengityksensä lämmön. Brenda katsoi syvälle silmiini, siveli hellästi kasvojani ja suuteli kaulaani korvan alta. Kieli piirteli kuvioita poskelleni ja päätyi huulilleni. Tunsi värähteleväni kiihkosta ja painoin huuliani Brendan huulia kohden. Brenda veti kädellään pääni lujemmin itseään kohti. Huulet painautuivat vastakkain ja kielet kohtasivat toisensa. Tunsin rintojen hyväilevän rintojani ja pehmeän lantion painuvan lantiotani vasten. Alitajunnassani välähti, että olen lesboilmassa huoran, jopa melko vanhan huoran kanssa. Suutelin naista ja hän minua. Se oli suurenmoista, nautin toisen ihmisen läheisyydestä ensi kertaa elämässäni. Kohta Brenda näykki huuliani hampaillaan, hän hymyili hellästi ja kuiskutteli korvaani: „Olet ihana kullanmuru, meillä tulee olemaan ihanaa paitsi keskenänne, myös asiakkaiden kanssa, olen varma siitä”.
”Kuten sanottu, asiakas pitää pehmeistä ja sileistä pinnoista”, Brenda ilmoitti ja leväytti partaveitsen auki. Hän vaahdotti vittuni ja alkoi käsitellä paikkoja tottuneen taitavasti. ”Sinullahan ei ole karvoja lainkaan”, pelkkää untuvaa, hän kujersi. Hän levitti häpyhuuleni sormillaan ja kosketteli sormenpäällään klittaani. Tuntui kuin säkillinen pieni kulkusia olisi ravisteltu jalkojeni väliin. Pienen hetken kuluttua Brenda käsitteli jakovälini kostealla pyyhkeellä ilmoitti olevansa työnsä tulosiin tyytyväinen. Hän tarkasteli vielä sääriäni ja käytteli partaveistä hieman pohkeiden alapuolella.
Brenda levitti jalkojani ja polvitaipeista ja katsoi kiinteästi pilluuni. ”Voi luoja kun se on ihanan näköinen” hän huokasi ja painoi päänsä ala ja sitten huulensa häpyhuuliani vasten. Kieli painui onkalooni ja en voinut olla kiemurtelematta nautinnosta. Tunsin kuinka syvyyksistäni hulvahti annos kosteutta suora Brendan suuhun. “Suurenmoinen tyttö, … saat asiakkaat hulluiksi, he tulevat himoitsemaan sinua ja vain sinua Brenda huohotti. imiessään pillunani yhä kiivaammin.
Nousimme istumaan ja Brenda suuteli mehukkaita huuliani, tarjoten oman vittuni aromeja maisteltavakseni. Suudelma tuntui äärimmäisen irstaalta mutta ihanalta. Tunsin halua kaivautua Brenda jalkojen väliin ja vastata samalla mitalla.
Brenda kuitenkin keskeytti aikeeni. Pukeudutaanpa nyt työasuun, hän sanoi. Ensi etsimme sopivat alusasut. Brenda astui kaapin eteen ja veto liukuoven sivuun. Hans valikoi hyllystä pakkauksia, joissa oli mustia hepeneitä ojentaen ne minulle. Olin lentää takamuksilleni kun näin että pakkauksessa luku ” Victoria Secret”. Itselleen hän valitsi samaa sarjaa mutta väri oli puhtaan valkoinen. Aloin lajitella läjää ja an oikein tiennyt missä järjestyksessä hepeneet olisi pitänyt pukea. ”Vedä ensi sukat jalkaasi, sitten sukkanauhavyö ja sen jälkeen pöksyt. Yläosan korsetin kanssa autan sinua. Tein Brendan ohjeiden mukaan tuntien kalliiden materiaalien kiihottava kosketuksen ihoani vasten. Brenda hyväili stringien paljaaksi jättämiä pakaroita ja takaapäin myös rintojani. Hän kietoi rintojen peitoksi korsetin joka ulottui vain hieman niiden alapuolelle. Kupin nostivat uljaat rintani ylpeästi ylöspäin. Brendan taitavat kädet kiinnittivät pian korsetin hakasen ja hipelöivät kohta reisiäni sukkanauhoja kiinnittäen. Lopuksi hän pujotti jalkoihini piikkikorkoiset suippokärkiset kengät. Kaapin liukuovien välistä löytyi kokovartalopeili jonka Brenda veti esiin ja käänsi minut ihailemaan itseäni ja voin sanoa että jos vaateet tekevät miehen niin vähäinen vaatetus naisen. Brenda katsoi minua iloisen ylpeänä. ”Kun näin sinut kirppiksen koreja penkomassa tiesin, että tihkut seksiä, sen on vain annettava tulle vapaasi esiin.
Jostakin löytyi taas samppanjapullo ja nautimme taas lasillisen. ”Jos jatkamme näin, niin polveni pettävät”. sanoin Brendalle. Jos polvesi pettävät niin eivät samppanjasta vaan aivan muista nautinnoista Brenda lupasi ilkikurisesti hymyillen. Hän ei malttanut pitää sormiaan irti minusta vaan ne vaeltelivat lähes olemattomien pöksyjen sisällä klitoristani hieroen. Ja jälleen kieli olisi suussani, tosin vitunmehujen maun sijasta tunsin Brendan suusta maistuvan kuohujuoman aromin. Hän hörppäsi jällen kulauksen suuhunsa, taivutti päätäni taaksepäin valuttaen nesteen suustaan suuhuni. Kädet vaeltelivat vartalollani rintoja hieroen ja eksyivät sitten pöksyjeni sisälle. Sormet avasivat pilluni huulet ja yksi sormi työntyi emättimeen. Tämä kaikki tapahtui kiihkeän suudelman saattelemana. Vartaloni varisi kiimasta, Brenda huomasi sen ja voimisti työskentelyään. Sormi siirtyi tekemään pyörittävää liikettä klitoriksellani.
Kukaan ei ollut koskettanut minua aikaisemmin tällä tavoin enkö ollut voinut kuvitella että seksi voisi olla näin ihanaa. Vittuni valutti nesteitään Brendan sormille.
Brenda katsoi minua hymyillen. Hän veti pikkupöksyni alas ja työnsi minut tuolille istumaan. Hän polvistui eteeni. tarttui nilkoistani ja veti reiteni levälleen. Sitten hän siirsi kätensä pakaroilleni vetäen minut tuolin reunalle, nosti jalkani tuolin käsinojille ja ihaili astelemaa pää hieman kallellaan. Katsoin takasin onnellisesi hymyillen. Olin alasti, märkä, juuri paljaaksi ajeltu vittu levällään muutama tunti sitten tapaamani naisen edessä ja tunsin oloni äärettömän hyväksi. Minulla oli äärettömän seksikkäät alusvaatteet ylläni, ylös vedetyt sukat hyväilivät reisiäni ja rintojani puolestaan korsetin puristus. Oloani paransi Brendan kuuma hengitys ja tieto siitä että hänen suunsa työstäisi pilluani edelleen. Rakastavia, pehmeitä siloisia suudelmia reisille ja vitun huulille. Levitin reisiäni mikäli mahdollista vieläkin leveämmälle ja työnsi latinoitani eteenpäin, sillä halusin hänen taivaallisen kielensä vaginaani. Toiveeni toteutuu ja kieli nussi vittuani ihan syvältä. Kiihkoni nouse ja kuulen miten kurkustani pääsee kiihottuneita ulvaisuja. Kieli pumppasi vittuani kullin tavoin ja joko vedolla ja työnnöllä ajaudun yhä syvempään kiimaan. Runsaina vellovat rinnat hyväilevät reisieni sisäpintoja. Brenda kädet kiskovat pilluni huulia levälleen ja kieli penkoi vaginan syvyyksissä. Huulet painuvat häpyä vasten, välillä paine nousee, välillä se kasvaa. Orgasmin aalto alkavat vallata alavataloani. Näen Brendan väillä ylöspäin tähyilevät silmät reisieni välistä, hänen kasvonsa kiiltävät syljestä ja vittuni nesteistä.
Henkistykseni vinkuu ja läähätän ekstaasissa. Brendan kieli on aloittanut loppukuirinsa ja hieroo keskistyneesti, kovalla paineella pelkästään klitorista. Vittuni alkaa kouristella ja tunne kuinka sen sisältä ruiskuaa nestettä. ”Brenda minä kastelen sinut, sinä teet minulle liian hyvää, kusen suuhusi” huudan vartaloni heittelehtiessä niin, että tuoli on vähällä kaatua. Brendalla tuntuu olevan kokemusta siitä mitä on tulossa, silla hän avaa suunsa ja painaa samalla klitoristani sormellaan. Näen miten nestettä ruiskahtaa vitustani hänen suuhunsa ja kasvoilleen. Huudan suoraa huutoa ja uusi entistä voimakkaampi ruiskaus suuntautuu suoraan Brenda suuhun, sitten hieman heikompi ja lopuksi vittuni rauhoittuu.
Anteeksi, en voinut sille mitään – pahoittelen, mutta Brenda hymy ja sanat rauhoittavat minut.
”Mmm Rhonda… se olo niin hyvää, herkullista suorastaan, olet niin lahjakas, sinun kanssasi voi todella lyödä rahoiksi” Brenda huokailee. ”Ejakuloivia naisia löytyy harvassa ja vielä harvemmassa ovat ne jotka saavat aidon orgasmin huoratessaan. Orgasmi on nimittäin ehto sille että nesteet lähtevät liikkeelle. Sinulla tuntuu olevan taito nauttia nussimisesta. Jos pystyt ruiskimaan nesteesi asiakkaiden päälle he ovat valmiita maksamaan siitä todella hyvän lisämaksun.
Saako tästä ruiskimisesta lisämaksun, kysy yllättyneenä - jos niin on, niin kastelen koko maailman. Jälleen Brenda hymyilee säteilevästi. Voi sinua pikkuhutsua. Olen varmasti nähnyt pornofilmeissä miten miehet ejakuloivat elikkä ruiskuttavat siemenensä ties minne. Vittuunhan luonto on sen ensi alkuun tarkoittanut, mutta monet ottavat liemet mielellään suuhunsa, kasvoilleen tai vaikkapa peppureikään. Naiset voivat myös ejakuloida, useimmiten kuinkin vain vähän ja heikosti. Sinulla on tämä lahjakkuus ja jos opit hallitsemaan sen, eli ruiskit nesteesi oikeaan aikaan ja oikeille asiakkaille niin voit saada ruhtinaalliset lisätienestit. Parasta on, että asiakas saa sinut ruiskimaan mehusi naamalleen kun hän on lipomassa pikku vittuasi.
Mutta minulta ruiskusi niin paljon ja voimakkaasti koska sinä olet niin hyvä ja ihana, - sanoin Brendalle.
Kyllä sinulle tulee vielä hyviä ja ihania asiakkaita ja voit kontrolloida tunteitasi ajattelemalla esimerkiksi sitä mitä juuri teimme yhdessä. Olet kasvoiltasi kaunis ja puhdas, mutta mieltäsi olet sopivan irstas huoran ammattiin. Sinulla on kova tausta, joka on kouluttanut sinut menestymään tässä ammatissa. Sinulla on suuri ja rikas tulevaisuus, jos vain pidät pääsi kylmänä ja kroppasi kuumana. Uskon että saat tänään hyvän kuvan monista tämän ammatin puolista. Mutta nyt, otetaan vielä lasi samppanjaa ja siivotaan puhdistetaan paikkamme. Tuolla kaapissa roikkuu sinulle varaamani puku, pue se yllesi. Toivottavasti pidät siitä, tänään meidän on näytettävä hienoistuneilta, mutta samanaikaisesti mahdollisimman seksikkäiltä.
Jätin päälleni samat alusvaatteet, mutta Brenda kehotti minua vetämään kuivat pöksyt haaroihini. Brenda ojensi minulle alusasun väriin sopivat pikkumustan iltahameen. Itselleen hän otti muuten samanlaisen mutta väriltään valkoisen. Sain korviin kalliinoloiset korvikset ja kaulaani ohueen kultaketjuun pujotetun amuletin.
Aika lähteä, viittasi Brenda ja kävelimme käytäviä pitkin ulko-ovelle.
Vaatetuksemme oli täydellinen, ja samaa luokka oli kuljetukseemme varattu ajoneuvo. Pitkä valkoinen limusiini, jonka istuimille vajosimme, emme istumaan vaan lähinnä makaaman.
Ajoimme keskikaupungille ja sille pysähdyimme korkean toimistotalon eteen, jonka alimmat kerrokset olivat kauppakeskuksena. Hissi voi meidät muutaman kerroksen ylöspäin ja astuessamme siitä ulos olimme japanilaisravintolan aulassa. Tämä tuntui minusta hieman oudolta, silla en ollut nähnyt rakennuksen ulkopuolella minkäänlaista merkkiä ravintolan olemassaolosta.
Kyseessä tuntui olevan jonkinlainen yksityisklubi. Himmeälasinen ovi avautui ja eteemme ilmestyi ehkä noin nelikymppinen tummana pukuun ja tyylikkääseen solmioon sonnustautunut miehen, jonka rotua oli vaikea määrittää. Hän oli kuin sekoitus aasilaista, mustaa ja valkoista, Joka tapauksessa kokonaisvaikutelma oli erittäin miellyttävä. Tunsi olevan kuin jonkun Hollywood leffan kohtauksessa niin erilaine koko ympäristö ja tilanne minulle olivat.
”Iltaa Leo-Lee, saanko esitellä, tämä on Rhonda. Hän liittyy tänään seuramme jos sinä et pane vastaan”.
”Brenda, sinä vanha kettu. Tiedät hyvin että pidän yllätyksistä, varsinkin tämäntapaisista. En suinkaan ole häntä vastaan. Päinvastoin, voin onnitella sinua, että olet saanut talliisi todellisen valioyksilön. Vietän mielihyvin tämän illan, en vain yhden, vaan kahden kiihottavan ladyn seurassa.”
Astuimme ovista sisään erilliseen kabinettiin, jossa oli japanilasityylinen polvenkorkuinen pöytä. Emme joutuneet kuitenkaan istumaan jalat ristissä, sillä pöydän alle oli tehty kunnon syvennys jalkoja varten.
Meitä palveli kaksi kimonoihin pukeutunutta tarjoilijatarta. Pöydälle tuotiin erilaisia japanilaisia antimia, joista tunsi ennestään vain sushin. Erilaisia meren eläviä oli muutenkin runsaasti tarjolla. Laseihimme tarjoiltiin aina uutta, minulle erittäin hyvin maistuvaa valkoviiniä. Sain maistaakseni kuuma sakea mutta pidättäydyin pienen kulauksen jälkeen viinilinjalla. Kaikki pöydän antimet maistuivat minulle erinomaisesti. Keskusteli eteni harvakseltaan pääasiassa Brendan ja Leo-Leen välillä. Rentouduin tunnelman ja viinin ansiosta. Asiakastamme katsellessani en voinut olla ajattelematta, miltä tuntuisi saada hänen kyrpänsä sisälleni.
Kun kaikki olivat saaneet ruoasta ja juomista tarpeekseen palasimme aulaan ja astuimme hissiin. Leo painoi jotkin ylemmän kerroksen nappuloista ja hetken kuluttua ovi avautui suoraan hotelli sviittiin. Jäimme Brenda kanssa olohuoneeseen, jonka keskellä oli pari sohvan muodostama ryhmä, pöytä ja nojatuoli. Asiakkaamme pyysi anteeksi poistumistaan hetkeksi ja astui makuuhuoneeseen sulkien oven peräsään.
Brenda ryhtyi opastamaan minua siitä mitä olisi tulossa ja miten toimisimme.
” Uskon että Leolla on taas voimia vetää läpi koko kolmiottelu” hän opasti. Kun katsoi häntä kysyvästi hän osoittin sormellaan ensin suutaan, sitten jalkojensa väliä ensin edestä ja sitten takaa.

”Suu, vittu, perse” kuiskasin Brendalle ja hän nyökkäsi hyväksyvästi ja hän jatkoi opastustaan:
”Kun Leo tulee takaisin kylpyhuoneesta sinä jäät istumaan tälle pienemmälle sohvalle. Minä käsittelen häntä aluksi tämän suuremman sohvan päällä. Kun hän alkaa käydä kuumana, riisuudumme strippaamalle hänelle. Voi olla, että hän auttaa meitä jossain vaiheissa. Minä koskettelen ja käsittelen hänen kulliaan tarpeen mukaan niin että saamme sen nautittavaan kuntoon. Loppuvaiheessa voimme auttaa tosiamme riisuuntumisessa ja tehdä jotain mukavaa mitä Leo mahdollisesta mielellään katselee. Joka tapauksessa jätämme tässä vaiheessa vielä hepeneitä pillujemme ja tissiemme peitoksi. Sinun ei tarvitse olla ainakaan vielä aktiivinen, yritä pysy taka-alalla ja ottaa opiksesi. ”
Nyökkäsi Brendalle osoittaakseni, että olin ymmärtänyt hänen ohjeensa.
Asiakas astui huoneeseen silkkinen aamutakki yllään ja istuutui sohvalle. Brendalla oli jo kaukosäädin kädessään ja huoneeseen virtasi musiikki. Hän aloitti seksikkään tanssin, jota katsellessani tunsin pöksyjeni jälleen kostuvan. Brenda veti minut luokseen ja liityin tanssiin. Hyväilemme käsillämme toistemme vartaloita. Minun ei tarvinnut mitenkään näytellä tai teeskennellä, tein vain sen mitä mieli teki ja asiakas tuntui olevan näkemästään enemmän kuin innoissaan. Hän paljasti kullinsa ammutakin kätköistä ja alkoi vedelle esinahkaa edestakaisin nautinnollisen hitain vedoin. Ihastuttava elin. Se osoitti suoraan kattoa kohden äärimmilleen paisuneena. Vatsanpohjaani kutittaa kun ajattelen mihin asti tuollainen elin nussimisen yhteydessä ulottuisi.
Brenda päättää parantaa tunnelmaa entisestään. Hän vetää minut luokseen ja hyväilee käsillään takaraivoani. Hän suukottelee otsaani ja nenänpäätäni ja sen painaa viimein huulensa huulilleni. Kieli kohtaa kielen ja tunne jälleen nousevan seitsemänteen taivaaseen. Kädet pujottautuvat hameen olkaimien alle ja aistin miten hänen hamosensa valahtaa lattialle. Seuraan Brendan esimerkkiä ja pian asiakkaan edessä tanssii kaksi toistensa kanssa sekstaavaa naarasta niukoissa alusvaatteissaan. Mustaa ja valkoinen verhoavat nuorempaa ja vanhempaa ihoa.
Brenda painaa olkapäistäni niin, että edelleen musiikin tahdissa keinuva niukasti verhottu takamukseni esittäytyy paljastavasti asiakkaalle. Saan kurkistettua jalkojeni välistä asiakkaan suuntaa ja näen, että runkkauksen rytmi kiihtyy.
Brenda ohjailee vartaloni liikkeitä ja asentoa. Tunne eron hänen kosketuksessaan. Käsien kosketus on nyt määräävä ja dominoiva. Nyt toimimme asiakkaan ehdoilla. Brenda käsi vetää pikkuhousujani sivuun paljastaen siloisen vittuni asiakkaan ihailtavaksi. Kiihotun sekunti sekunnilta yhä enemmän. Sormet erottavat häpyhuuleni erilleen ja venyttävät niitä ulospäin. Peukalo alkaa pyöriä klitoriksen ympärillä. Brenda suorittaa irstasta tuote-esittelyä.
Uusi tilanne syöksee uusia ajatuksia mieleeni. Olen kouluttautumassa huoraksi ja Brenda esittelee asiakkaalle tavaraa, jota huora tarjoaa. Minua tullaan käyttämään hyväksi eri tavoin enempiä kyselemättä. Kaikki netissä näkemäni pornoilu olisi olennainen osa työtäni. Brenda levittää nyt pakaroitani ja esittelee perseläpeäni ja tunne että tämä työ sopii minulle. Irstas levittely miellyttää minua. Kyrpä kovenee entisestään, asiakkaan kiihko kohottaa minua, samoin kuin tunne että voin nauttia huorana olemisesta, ainakin tällä hetkellä ja uskoakseni myös tulevaisuudessa.
Tilanne parantaa se, että Brenda vetää nyt päätäni jalkojensa väliin. Hän vettä kostuneiden pöksyjensä haarakiilan sivuun ja edessäni kiiltelee Brendan mehevä vittu. Brenda painaa suuni vulvaansa vasten ja puristaa reisillään pääni tiukasi sitä vasten. Hän tuoksuu kiimaiselta naaralta. Vitunhuulet ovat irstaan paksut, tummat ja vähän riippuvat. Niiden välistä pursuaa ihanaa kiimalimaa, jota hamuan suuhuni kuin huumetta. Brenda sormet levittelevät puolestaan pilluani entistä rajummin ja asiakas saa nauttia kahden kiimaisen huoran pelehtimisestä. Asiakas runkkaa kulliaan aina vain voimakkaammin, tilanne on todella seksikäs. Paksu kulli ja limaiset vitut esittävä hardcorea livenä. Ihanaa, nautinnollista… teki niin hyvää ja halusin, että myös Brenda nauttisi suuni käsittelystä mahdollisimman paljon.
Brendan kädet vaeltavat vilkkaasi alapäässäni ja sormi eksyy vaginan sisään. Sitten, en olisi voinut uskoa, että voisi mokomasta nauttia, limainen sormi alkaa hieroo persereikääni. Asiakas kumartuu lähemmäksi ja naurahtaa kannustavasti. Jalassani on edelleen korkeakorkoiset kengät. Brenda työntäessä toisen kätensä sormen perseeseeni horjahdan himan koroillani niin molemmat sormet luiskahtavat äkkiä sisälleni koko pituudeltaan. Älähdin hieman säikähdyksestä, mutta olin niin kiimainen että aloin pyörittää persettäni Brendan kättä vasten. Tunne oli pienestä ohimenevästä kirpaisusta huolilimatta suurenmoinen. Brenda esittelee anustani asiakkaalle suolta sormillaan venyttäen ja minä inisen mielihyvästä. Tätä jatkui pienen hetken jonka jälkeen Brenda vetää sormensa säiltäni ja painaa minut povilleni. Hän katselee perseessäni ollutta oikean käden sormeaan ja vie sen hymyillen suuhunsa. Vasemman käden etusormen hän työntää minun suuhuni. Muodistamme soman asteleman, jota asiakkaamme ihastelee kiihkoissaan.
”Aika ime kulliani, Brenda”, asiakas ähkäisi kiihkoissaan ja nousee seisomaan. ++++
Brenda polvistui Leon eteen ja viittasi minut selälleni jalkojensa väliin. Minulle avautui ihan näköala hänen vittuunsa sekä asiakkaan riippuviin pusseihin ja kyrvänvarteen. ”Sormeile vittuani, ole niin kiltti” Brenda pyysi ja sujautin pari sormeani liukkaaseen vaginaan. Asiakas istuutui sohvan reunalle, jolloin Brenda kumartui hänen kullinsa perässä alemmaksi. Aluksi hän hieroo Leon kiveksi ja kulin vartta käsillään. Minä puolestani hieron molemmilla käsilläni Brendan vittua, jolloin hän tarttuu toiseen käteeni ja vie sen pilluni päälle. ”Hyväile myös itseäsi” hän kuiskaa, ”saat tilanteesta enemmän irti”. Brenda vitun omaperäinen, kiimainen ja voimakas aromi tunkeutuu sieraimiini ja se päihdyttää minut tehokkaammin kuin aiemmin nauttimani viini. Välillä hän kyykistyy niin syvään että pääsen nuolemaan tai maisemaan hänen limojaan. Samanaikaisesti Brenda häärii kullin kanssa. ”Nouse ylös kultaseni” Brenda pyytää, ”teet todella vitun hyvää vitulleni, mutta haluan että näet lähietäisyydeltä miten käsittelen Leon kyrpää”. Toimin Brenda ohjeiden mukaan mutta sujautan toisen käteni Brenda takamuksen yli hänen vulvaansa ja jatkan toisella oman vittuni hierontaa. Hymyilen suloisinta hymyäni Brendan käsittelemälle asiakkaalle. Kulli on Brenda kädessä vain muutaman sentin päässä kasvoistani. Brenda nuolaisee sitä ja upottaa sitten kirsikanomaisen kauniin terskan suuhunsa. Hän puristelee kullin juurta jolloin veri pakkautuu siihen mahdollisimman tehokkaasti ja terskan väri tummenee. Kyrvän päästä erittyy kirkasta limaa, jolloin Brenda supistaa huuliaan suudellen liman huulilleen ja suuntaa sitten ihanat kyrvänmakuiset huulensa suudeltavakseni. Kädet pumppaavat ja sivelevät jatkuvasti kullin vartta ja kiveksiä, suu työstää terskaa monipuolisin sulavin liikkein. Katselen tarkasti Brendan työskentely ja yritän paina mahdollisimman paljon mieleeni. Hänen liikkeensä ovat määrätietoisia ja samalla niissä on tiettyä suloutta. Tiesin, että äärimmäisen harva aloitteleva huora saa mahdollisuuden korkean tason yksityisopetukseen, joten yritän ottaa tilanteesta irti kaiken mahdollisen. Brenda työstää Lein jakoväli täysipainoisesti. Välillä hän nuolee kivespusseja ja ottaa koko kiveksen suuhunsa. Myös esinahka saa erityishuomion. Välillä se on äärimmilleen taakse vedettynä, välillä edessä jolloin Brendan kieli työntyy hellästi sen alle. Kyrvän imeminen ja nuoleminen on mielestäni äärimmäisen eroottista puuhaa ja haluaisin osallistua siihen mahdollisimman pian.
Brendalla on kuitenkin vielä näytettävää. Hän vatkaa kulli voimakkaammin. Sitten hän kohottautuu niin että kasvot ovat kohtisuoraan vapaasi seisovan kullin yläpuolella. Asiakas tietää mitä on tulossa ja hän urahtaa hyväksyvästi. Brenda avaa suunsa mahdollisimman avoimeksi ja painaa päänsä kyrvän puoleen. Kyrpä häviää yhä syvemmälle Brendan nieluun ja lopulta Brendan huulet koskettavat miehen häpykarvoja. Kulli ei ole enää pelkistään Brendan suussa vaan syvällä hänen nielussaan. Miehen silmät ovat melkein nurin päässä ja hän huohottaa kiihkeästi. Brenda on todella huipputekijä. Näkemissäni pornopätkissä huorat kakistelevat ja yskivät kullin painuessa nieluun, mutta Brenda hallitsee tilanteen täydellisesti. Muutaman toiston jälkeen mies on niin kiimoissaan että hän nousee ylös ja ottaa ohjat itselleen. Hän painaa Brendan lattialle istumaan, tukee hänen päänsä sohvan käsinojaa vasten ja aloittaa estottoman nussimisen tämän suuhun. Välillä hän pysähtyy kulli syvälle Brendan kurkussa ja nauttii hetken kurkunpään hyväilyistä. Samanaikaisesti Brenda kieli pystyy tunkeutumaan ulos suusta ja jatkamaan kivesten nuolemista.
Raju käsittely on ilmeisesti Brendan mieleen, sillä ujutan käteni hänen vittuunsa, joka valuu virtamaan kiimalimaa. Asiakas estää pääsyni vitun ääreen, mutta nuolen välillä sormiani päästäkseni osalliseksi Brendan nautinnosta. Brenda kohotti takamutaan ja nosti jalkaansa. Uhkeiden pakaroiden välistä avautuu henkeäsalpaava, laaja, ruskea rotkoa ja sen keskellä suuri ryppyinen rusetti, joka supisteli ja pullisteli kutsuvasti. Ymmärsin että Brenda halusi myös perseläpensä saavan huomiota osakseen ja työnsin vittua hierovan käden peukalon enempää aikailematta rajusti hänen ryppyreikäänsä. Asiakas huomasi minut häärivan Brenda alapäässä, jäi hetkeksi seuraamaan työskentelyäni ja tämä tuntui kiihottavan hänet entistä rajumpaan naintiin. Hän nussi Brendan kurkkua molemmilla käsillään tämän päästä kiinni pitäen ja tuijotti kiimaisena minua kohden. Hänen kurkustaan kuului yhä äänekkäämpää urina ja karjaisuja. Tiesin että työstö loppuisi millä hetkellä tahansa nautinnolliseen lopputulokseen. Myös Brenda alapää alkoi kouristella ja perse puski voimakkaasti peukaloani vasten. Nussiva asiakas veti kullinsa muutan kerran kokonaan ulos Brendan suusta ja junttasi sen koko vartalonsa voimalla Brendan kurkkuun. Sitten, kyrpä syvälle Brendan nielussa, hän jäykistyi ja vartalo teki nykiviä liikkeitä. Brendan vartalo alkoi täristä ja hänen kurkustaan kuului kyrvän tukahduttamaa yninää. Ymmärsin, että Brenda sai orgasmin miehen suihkuttaessa siemenensä hänen kurkkuunsa ja tämän tajuaminen sai minut sellaiseen kiihkoon, että myös minun alapäässäni alkoi pysäyttämätön reaktion. Brenda vitusta lähti voimakas suihkaus ja tajusin että minulla olisi mahdollisuus yrittää samaa. Yritin vapauttaa kaikki lihaksen ja antaa vittuni ottaa laukeamisen vastaan mahdollisimman vapautuneesti. Asenteeni oli oikea sille kouristusten lomassa vittuni ruiskautti runsaasti nestettä jonka annoin estettä lentää tasapuolisesti sekä Brendan että asiakkaan päälle. Huoneen matto sai oman osansa ja asiakas limaa kasvoihinsa: „Onko teillä huorille nykyään tapana merkitä reviirinne koirien tapaan?” hän kysyi nauraen.
Hymyilimme kaikki mutta Brenda jotenkin hillitymmin. Aistin pian syyn pidättyneeseen hymyyn kun kumartui puoleeni ja raotti suutaan minua suudellakseen. Kultainen Brendani oli säilönyt suuhunsa kunnon annoksen asiakkaan spermaan. En ollut koskaan nähnyt sitä luonnossa ja nyt sain nauttia siitä ensimmäisen kerran näin ihanasti tarjoiltuna. Näin miten se harmahtava siemenneste valui osittain Brendan huulille ja tunsi sen omaperäisen kiihottavan hajun. Pian tunsi sen aiheuttaman limaisen tunteen suussani Brendan suudellessa minua kiihkeästi. Mieleeni palautui Brenda samppanjalla tekemä valutustemppu, sillä hän painon pääni takanenoon, avasi suuni kädelläni ja valutti spermaa suuhuni ohuena vanana supistettujen huuliensa läpi. Toimin tietoisesti pornovideoissa näkemäni kaavan mukaan ja huomasi, että tulos oli mitä nautittavin. Säilöin nesteen suuhuni ja purskutin sitä hieman suussani. Avasin suuni avoimeksi ja näytin asiakkaalle ja Brendalle sinne varastoituneen määrä, joka jälkeen nielaisin kaiken yhdellä kulauksella alas. Tämän jälkeen lahjoitin kiitokseksi asiakkaallemme häikäisevimmän hymyni. Taidat pitää kullinlimasta” asiakas sanoi ja ojensi vielä nainnin jäljiltä limaisen kyrpänsä suuni eteen. ”Suuret kiitokset ” lausuin ystävällisesti ja sain, taaskin ensimmäistä kertaa elämässäni, kyrvän suuhuni. Kolmiottelun ensimmäinen laji oli saatu viety kaikki tyydyttävään lopputulokseen.
Kyrpä oli veltostunut ja limainen. Seurasin parhaani mukaan Brendan juuri antamaa esimerkki. Nuoleskelin ensi pussita aloittaen ja terskan kärjessä lopettaen kaikki jätökset suuhuni. Eritteiden maku sai minut tuntemaan oloni todella riettaaksi. Asiakas, tai ainakin hänen kullinsa, olivat käsittelyyni tyytyväisiä, koska elin alkoi kasvaa nopeasti. Kätkin sen suuhuni. Nautin sen sykinnästä ja irstaasta tunteesta kalun kasvaessa yhä suuremmaksi ja paksummaksi suuni sisällä.
Brenda antoi tämän tapahtua ja katseli minua suloisesti hymyillen ja tunsin lämpimän tunteen sisälläni. Kyrvän imeminen oli ihanaa ja etenkin kun toimitusta seurasi hymyilevä, suloinen Brenda.
Kun Leo rupesi voihkimaan nautinnosta Brenda viitasi Leon selälleen pehmeälle matolle ja kyykistyi takamus hänen kasvojaan kohden kyrvän ylle. Hän ohjasi kalun vittunsa aukolle ja huokasi autuaasti sen painuessa emättimen syvyyksiin. Olin polvillani Brendan edessä kasoin miten paksu kalu levitti häpyhuulet erilleen ja emätin pyöristyi kyrvän varren ympärille. Brenda on todella seksikäs. Kyrpä jyystää ihanaa vittua Brendan kohottaessa vartaloaan ylös ja alas. Rinnat läiskyvät valtoimenaan vartaloa vasten ja rehevät reidet jännittyvät vartalon keinunnan tahdissa.
Pian Brenda viittaa minut minua lähemmäksi ja vetää minut takamuksista painaen lähemmäksi. Hän työntää yhden sormensa litisevään vittuuni ja kaksi muuta sormeilee pilluani kuin soitinta. En voi olla painamatta vittuani yhä voimakkaammin somia vasten. Samalla levitän jalkojani yhä enemmän. Värähdän yllätyksestä kun yksi Brendan sormista pujahtaa persereikääni ja oloni paranee entisestään. Seisominen tuottaa minulle pian vaikeuksia sillä jalkanani alkavat tärisemään ja tunnet sisälläni lähestyvän orgasmin aallot. Brenda keskeyttää työskentelynsä. ”Ei ihan vielä” hän naurahtaa ja vettä sormet sisältäni.
Brenda on todella huippuhuora. Hänen alapäänsä työstään miehen kyrpää ja samanaikaisesti hän saa käsiteltyä minut orgasmin partaalle. Hänen seuraava ehdotuksensa saa minut yhä suurempaan kiihkoon. ”Polvistu syliini ja nuolle klitoristani” hän huohottaa ”opettele nuolemaan nussimisen aikana, mukaudu rytmiin”. Paina pääni Brendan äidilliseen syliin. Tunnen hänen vittunsa naisellisen tuoksun sieraimissani ja kuuluen kullin aiheuttaman litinän voimakkaana korvissani. Kullin yläpuolella pömpöttävä klitoris saa minulta suukkoja ja pian nuolen sitä parhaani mukaan. Kulli tuo terveisiään vitun syvyyksistä ja Brenda pullauttaa sen ulos vitustaan ohjaten sen odottavaan suuhuni. Kokemus on suurenmoinen. Limainen, vitulta maistuva paksu kulli hyväilee kieltäni.
Kokemus on myös asiakkaan mieleen sillä hänen työntöjensä tahti kiihtyy. Asiakkaan kädet pursitavat Brendan lantioita, ja puskevat niitä voimakkaasti kyrpää vastaan. Kieleni tanssi hänen klitoriksellaan on ilmeisen tehokas sillä paitsi asiakkaan, myös Brendan kurkusta kuuluu kiimaista, eläimellistä ääntelyä. On selvää että molemman ovat pääsemällä päämääräänsä. Ilokseni Brendan vittu valuu yhä runsaammin limaa. Lantio soutaa edestakaisin kieleni ja nussivan kyrvän välissä ja sitten kimeän kirkumisen säestämänä, Brenda lyyhistyy päälleni vartalo täristen ja tunne hänen orgasminsa suloisen tuoksun. Vitun maku on samanaikaisesti suolainen ja makea. Kyrpä tikkaa voipunutta vittua kiivaasti ja limapisarat roiskuvat iloisesti odottaville kasvoilleni. Minut täyttää jännittynyt odotus sillä tiedän, että naiselliset eritteet saavat millä hetkellä hyvänsä seurakseen miehekkään latauksen. Nussivien vartaloiden kontakti on niin voimakas, että joudu vetäytymään sivuun. Muutaman työnnön jälkeen Leo päästä kurkustaan voimakkaan karjaisun ja lantio nytkähtelee Brendan lantioihin painautuneena. Kolmiottelun toinen laji oli Leon osalta lopussa mutta minulla ja Brendalla oli vielä mahdollisuus jälkipeliin.
Jään lattialle istumaan ja odottamaan. Tuokion kuluttua Leo vetäytyy Brendan vitusta ja jää selälleen loikoilemaan limainen vielä puolijäykkä kyrpä vatsansa päällä. Brenda nousee ylös ja astuu luokseni. Hän asettuu hajareisin seisomaan kasvojeni ylle ja laskee pilluaan kasvojani kohden. Yhdellä kädellään hän terttu hiuksistani ja ohjaa suuni suoraan vittunsa aukolle. Tunnen miten Brenda jännittä vittunsa lihaksia. Rusottavien häpyhuulten välistä pilkottaa vaginan kolo. Kolon suulle ilmaantuu valkea piste joka kasvaa yhä suuremmaksi. Pienen hetken kuluttua suuhuni valuu Brendan vittumehujen ja Leon siemennesteen sitkeän suloinen vana. Suukottelen ja imeskelen Brendan siemennettyä vittua. Teen parhaani saadakseni kaiken niellyksi. “Sinun täytyy oppia nielemään paljon spermaa ja jos haluat saavuttaa huipputulot tässä ammatissa” Brenda sanoo “tosin tunnut olevan luonnonlahjakkuus. Suuni on melkoisen täynnä ja vastukseksi Brendan ohjeille kallistan päätäni taaksepäin ja kurlaan sekoitusta kurkussani. Katson häntä kiinteästi silmiin ja nieleskelen mäihät kurkustani alas.
Brenda laskeutuu alas Leon kyrvän puoleen suukotellen sitä hellästi ja puhdistaen sitä kielellään. Seuraan häntä ja painan huuleni hänen edelleen kiimalimoja valuvalle vitulleen. Pienen nuoleskeluhetken jälkeen kasvomme kohtaavat. Minusta rupeaa tuntumaan että sperman vaihto suusta suuhun tulee kuulumaan lähiaikoina mieliharrastuksiini, ainakin jos san tehdä sitä Brendaa suukotellen. Spermalla kuorrutetut huuliemme kohtaavat toiseensa irstaan liman valuessa rinnoillamme, joilta hamuamme uusia annoksia suuhumme. Brenda työntää kätensä jakojensa väliin ja pian kämmenellä on harmaa lätäkkö, jota hän sivelee huulilleni ja saan imaista koko klimpin nieluuni.
Kun olemme nuollet toisemme, sekä Leon kyrvän puhtaiksi Brenda nousee hakemaan meille lailliset samppanjaa. Vaikka Leon kulli on puolijäykkä ja mahtava oloine tuntuu hänen olemuksena muutoin melko voipuneelta. ”Voi vittu Brenda, sinä olet ylväin ja samalla irstain käyttämäni huora ja teidät miten mielelläni ja usein käytän palvelujasi. Voin vain sanoa että tämän pikkupillun mukaanotto on parasta, mitä olet tarjonnut pitkään aikaan. Olet todella suloinen Rhonda, näytät niin viattomalta ja kainolta mutta sinulla on irstaan huoran sielu. Ja tämä ei ole tarkoitettu loukkaukseksi vaan on suurin ylistys, jonka voin sinulle sanoiksi pukea”.
”Kiitos kohteliaisuudesta, otan sen mielihyvin vastaan” sanon Leolle. Brenda lisää: ”Tapasi Rhondan ostoksilla ollessani muutaman vasta vähän aikaa sitten. Tunsin heti, että jos saan hänet talliini minulla on tarjottavana todellinen alan tähti. Otin hänet mukaani, että hän voisi seurata tapahtumia sivusta ja oppia, mutta kuten näet hän osallistuu toimintaan ja käyttäytyy jopa riettaammin kuin parhaan tason ammattilainen”
Emme olleet kuitenkaan tulleet keskustelukerhoon, joten Brenda otti taas ohjat käsiinsä. Hän asettui kyljelleen sohvalle. Tule kainalooni pikkuinen, haluan nauttia sinusta Leon kanssa vielä pienen hetken. Hän veti minut kiinni itseensä ja käyttäytyi vanhojen leffojen kuin romanttinen rakastaja. Sain pikku pusuja vähän joka puolelle ja sitten huulet painivat huulille pitkään kiihkeään tulisuudelmaan. Brendan kädet vaeltelivat ihanasti vartalollani.
Brenda jatkaa suukotteluaan ja näykkii nännejäni hampaillaan. Sitten hän imee toisen rinnan suuhunsa ja hieroo toista samanaikaisesti voimakkaasti kädellään. Brenda työstäessä vartaloani painan jakojani hänen jalkojensa väliin. Häpymme hankautuvat yhä voimakkaammin toisiaan vasten. Brendan suudelmat käyvät yhä kiihkeämmäksi, pian hänen päänsä lähtee vaeltamaan alaspäin ja kohta tunne paljaaksi ajellulla vitullani hänen kuuman hengityksenä.
Silmäkulmastani näin että Leon kalu ei ollut enää puolijäykkä vaan oli täysiin mittoihin kasvanut seisova kyrpä.
Levitin jalkojani antaakseni Brendan kielelle vapaan pääsyn vittuni sopukoihin ja pian tunsinkin hänen kiihkeiden huuliensa painautuvan karvattomia häpyhuuliani vasten. Olen jalat levitettynä Leon silmien edessä vittuani nuollaan – ihanaa. Brenda levittää pilluani sormillaan päästäkseen imemään sen mehuja yhä syvemmältä. Hän työntää molempia käsiensä etusormet sisään ja levittää vitun reunoja erilleen sisältö Leolle esitellen. Leon runkkauksen tahti kiihtyy. Pian Brendan kieli on ainakin kasi tuumaa syvällä emättimessäni.
Pian Brendan sormi hieroo persereikääni ja pujahtaa sen sisälle. Paine lisäytyy sillä etusormen sijasta peppuun painuu Brendan peukalo ja kohta myös toinen. Tiedän, että vuorossa on vielä kolmiottelun viimeinen laji ja ymmärrän Brendan kiinnostukseen perseläpeäni kohtaan. Odotan jännittyneenä miten tilanne kehittyisi ja rivo koskettelunsa kiihottaa minua yhä enemmän. Hänen sormensa eivät kuitenkaan työnny syvemmälle vaan tyytyvät levittämään rengaslihasta joka suuntaan. Brenda selvästi harjoittaa ryppyreikääni tulevia koitoksia varten. Asiakkaat maksavat peruspalveluista perustaksan ja erikoistempuista saisi tietysti erikoislisät. Ymmärsin, että Brendan henkilökunnan oletetaan suoriutuvan kaikista alaan liittyvistä tehtävistä.
Brendan sormet vetäytyivät perseestäni ja seuraavaksi tunsin pakaroitteni välissä ikään kuin tuulenvireen. Brenda puhalsi hiljaa ja suuteli sitten monien mielestä kaikkien tuhminta paikkaani. Jotain ihanaa painuu pyllyyni – Brendan kieli! Tuntemukseni on sanoinkuvaamaton. Ihana Brenda nuolee persereikääni ja nussii sitä kielellään. Hän painaa kasvonsa pakaroitteni väliin ja hieroo nenäänsä aukkoa vasten. Leo tarkastelee näytelmää lähietäisyydeltä ja ähkyy kiihkosta. Käteni löytää tiensä vitulleni ja en voi olla hankaamatta sitä. Vittu valuu mahlojaan ja kiihotun taas lähes hillittömään tilaan.
Juuri kun orgasmi alkaa ilmoitella tulostaan Brenda vetää päänsä pois ja kääntää minut selälleen ja asettuu päälleni niin, että olemme kuusysi asennossa. Hänen ihastuttava, mehukas pillunsa levittäytyy kasvojeni eteen ja hän hieroo sitä suutani ja koko kasvojani vasten. Samanaikaisesti hänen kielensä vaeltaa ristiretkillään alapäässäni. Saan kiedottuna käteni Brendan perseen ympärille ja syleilen sitä kaikesta sydämestäni. Saan sormeni kankkujen väliin ja saan tuntuman siitä, miltä peräsuolen sisäpuoli tuntuu. Huomaan että Brenda toistaa tekemäni temput ja aloitan pienen leikin. Puraisen hieman Brendan häpyhuulta hellästi ja hän tekee samoin minulle. imeskelemme, sormeilemme ja suukottelemme toisiamme toistemme yksityisalueita – tai oikeastaan huoran kyseessä ollen olisi parempi puhua julkisista tiloista.
”Kostuta peppureikä taistelukuntoon,” Brenda pyytää ja se on helppo tehtävä sillä hänen vitustaan valuu vuolaasti limaa jota imen suuhuni. Painan huuleni tiukasti perseaukkoa vasten ja puhallan voimakkaasti suuni sisällön suolen sisään. Leo, joka on kärsivällisesti odottanut vuoroaan saa Brendalta merkin ja tunne pian hänen kivespussinsa kasvoillani. Tartun kyrvästä kiinni, työnnän terskan suuhuni. Leo nussii suutani ja läpsii samalla avoimilla kämmenillään Brendan persettä. Lyönnit ovat lujia ja pese alkaa punoittaa yhä enemmän. Tunnen miten Leo värisee kiihkosta ja hänen kullinsa paisuu teräksenkovaksi. Kankkujen käsittelyä kestää joitakin minuutteja ja sen aikana Brenda ulisee ja nyyhkyttää hellyttävästi, mikä tuntuu olevan kovasti Leon mieleen. Perse loistaa punaisena lyöntien jäljiltä. Kun Leo vetää kyrvän suustani muutamaksi hetkeksi ja rupean ohjaamaan sitä Brendan suoleen. Levitän toisella kädelleni perseposkea niine että näen miten terska työntää ruskeaa rusettia yhä syvemmälle. Pakotie ei kuitenkaan jatku loputtomiin ja peräaukon reunat alkavat avautua ja kuroutua terskan ympärille ja se muljahtaa pari senttiä suolen sisään. Brenda päästää kurkustaan epämääräisiä ääniä ja hänen häpyhuuliensa välistä tirskahtelee kirkasta nestettä.
Brenda tuntuu tietävän Leon aikeet; sillä hän työntää minut sivuun ja koko hänen vartalonsa jäykistyy. Leo tarttuu lujasti Brendan lanteista ja vetää kullinsa ulos. Väkivaltaisesti, rajulla töyssäyksellä, äänekkäästi karjaisten hän tökkää melansa koko pituudeltaan Brendan suoleen. Leo ääntelee villin eläimen tavoin. Hän on hurjana kiihkosta ja vetää joka vedolla kyrvän ulos suolesta, upottaen sen sitten välittömästi mahdollisimman kauas perseen syvyyteen. Hän nostaa hohottaa Brendan lantioista ilmaan ja retuuttaa häntä lähes yksinomaan kyrpänsä varassa.
Seuraan tätä villiä näytelmää mahdollisimman läheltä ja kiihotun, mikäli mahdollista, entistä enemmän, tai ainakin uudella tavalla. Minut valtaa halu kokea juuri tällaista käsittelyä.
Jotenkin pääsen pujottautumaan Brendan alle ja saan suullani tuntuman hänen pilluunsa jonka yläpuolella myllertää Leon kyrpä. Vedän käsilläni pakaroita erilleen ja nautin lähietäisyydeltä anaaliyhdynnän yksityiskohdista. Pornoa livenä ja vielä itse toiminnassa mukana, ja minulle maksettaisiin tästä!
Olemme kaikki melkoisessa ekstaasissa. Pilluni ajautuu tees Brendan suun ulottuville ja asiantunteva käsittely alkaa jällen vaikutta minuun huumaavasti. Brenda alkaa antaa minulle oppia siitä mitä hän saa kokea työntämälle sormen peräsuoleeni. Hän pyörittelee sormeaan sisälläni ja suukottelee anustani jonkin aikaa, jolloin se rentoutuu. Pian sormi saa kaverikseen toisen ja kohta kolmannenkin. Käsittely tekee taas niin hyvää, että vittu vuotaa mahlansa Brendan sormille jotka painuvat yhä syvemmälle. Koko homma tuntuu hoituvan Brendalta vaistonvaraisesti, sillä Leo nussii edelleen hänen persettään voimallisesti ja hän puolestaan suullaan ja kielellään minun vittuani. Brenda ynisee ja ulvahtelee todella seksikkäästi. Olemme kaikki juovuksissa rajusta irstaasta seksistä. Suu, kyrpä, perse vittu ja kaikki aistit ovat pelissä mukana. Toisaalta, olen edelleen kullin ja vitun yhdynnän osalta neitsyt. Kuitenkin olen päässyt mukaan kokemaan jotain uutta ja erilaista ja olin varman, että haluaisin lisää samanlaatuista käsittelyä ja pilluni korkkaus kyrvällä tulisi olemaan vain pienen ajan kysymys. Halusin oppia olemaan hyvä huora, ei mikään katutyttö, vaan luxushuora joka toimittaa laadukasta palvelua laadukkaaseen hintaan.
Paine perseessäni tuntui kasvavan ja nyt Brendan sormikimpussa olivat myös neljäs sormi ja jopa peukalo. En olisi voinut uskoa että perseeni rengaslihas olisi näin joustava. Yhtäältä tunne oli kuin kauheassa kakkahädässä, toisaalta irstas ja uhmakas ja siihen sekoittui vielä jonkinlainen, vatsanpohjassa asti kouristeleva, epämääräinen nautinnon tunne jonka halusin voimistuvan.
Ihana Brendani käsittelee perseellään asiakasta joka tökkii hänen anustaan kuin kaivosmies kuokkiessaan. Samalla Brenda suoritti kanssani anaaliyhdynnän rentoutusharjoituksia.
Pusken persettäni yhä voimakkaan Brendan kättä vasten. Paine tuntuu valtavalta se tekee kipeää, mutta samalla se tuntui äärettömän hyvältä. Aikaisemmin en olisi uskonut, että perseeseen voisi työntää edes yhden sormen, nyt minulla oli siellä kokonainen nyrkki.
Brenda kääntelee nyrkkiään suoleni sisällä ja teki pientä edestakaista liikettä Leon nussimisen tahdissa. Imen hänen häpyhuuliaan, jotka olin imaissut kokonaan suuhuni.
Tämä oli uskomaton hetki vaikka koko ilta on ollut kuin unelmaa. Olen saanut tuntea ihanan, rakastettavan, naisen, asiantunteva lutka, suudelmia ja huorata hänen kanssaan, kaikkia mahdollisia ja mahdottomiakin paikkoja kokeillen ja maistellen. Olen nähnyt hänen tekevän asiakkaan kanssa lähes koko skaalan asentoja ja yhdyntätapoja joihin ihminen vain pystyä. Olin saanut nuolla hänen vittuaan ja persettään, samalla kun häntä nussittiin.
Hänen kätensä on edelleen perseessäni ja hän nuolee kiivaasti klitoristani ja minä yritin vastata hänen nuolemiseensa samalla mitalla.
Leo ärjähtelee yhä voimakkaammin ja ilmoittaa, että hän laukeaisi millä hetkellä hyvänsä. Asiakas on laukeamassa, samoin kuin minä ja arvattavasti myös Brenda.
Purkauksen aloitti Leo joka tikkasi Brendan suolta vielä hetken aikaan uskomattomalla nopeudella ja Brenda käsi vääntelehtii suolessani voimakkaasti ja vittuni imu voimistui lähes tuskalliseksi.
Leo tökkää vielä muutaman töyssyn Brendan suoleen ja peli oli hänen osaltaan ohi. Brenda puolestaan alkaa vapista orgasminsa kourussa ja hänen vitustaan räjähtää todellinen mahlapommi kasvoilleni. Tämä laukaisee minun orgasmini ja vittuni vastaa Brendan anteliaisuuteen samalla mitalla. Kiemurtelimme orgasmiemme kourissa loputtomalta tuntuvan ajan.
Sueraavaksi tajusin, että Leon kyrpä vetäytyy limaisena Brendan perseestä ja putoaa kasvoilleni. Hamuan tuon irstaan, Brendan persettä jyystäneen tuhruisen elimen suuhuni ja alan nuolla sen vartta ja imaisen lopuksi terskan suuhuni. Näen miten Brendan käsi vetää kullin ulos ja hän suo minulle ystävällisen hymyn. Hän kyykistyy kasvojeni ylle vittu silmiäni kohden. Sitten hän vetää nyrkkinsä perseestäni, jolloin voihkaisen kivunsekaisesta nautinnosta. Brenda painaa kätensä kasvoilleni ja työntää sormen suuhuni. ”Halutatko todella olla huora”, hän kysyy ilkamoiden. Kun nyökkään myöntävästi, hän työntää suuhuni seuraavan sormen ja toistaa kysymyksen. Sama toistuu viisi kertaa. Brenda kohottautuu hieman, ja kuiskaa korvaani: “Nyt saat oppiäidiltäsi oikean huoran kasteen”. Hän asettuu perseineen kasvojeni ylle. Anus on rajun nainnin jälkeen ulospäin pullistunut ja todella käytetynnäköinen. Brenda ohjaa ryppyrusettinsa suoran huulilleni ja suukottelen sitä, ja työnnän kieleni suoleen, jolloin perseestä tuhahtaa hieman ilmaa ja sitten, Brendan huokaisun saattelemana, suoli ulostaa suuhuni Leon spermaa. Brenda heiluttaa persettään niin, että sperma leviää tasapuolisesti ympäri kasvojani.
Hän ottaa Leon kädestä kiinni ja he katselevat minua ihastuneen näköisenä. ”Eikö hän olekin suloinen, synnynnäinen lutka enkelin ruumiissa” Brenda kysyy Leolta joka nyökkää myöntävästi. Brenda painuu limaisten kasvojeni puoleen ja suukottelee niitä joka puolelta. Hän imeskelee spermaklimppejä suuhunsa. Kauniiksi lopuksi jaamme annokset suusta suuhun menetelmällä ja nielemme ne. Finaali vaikuttaa minuun niin, että pystyisin aloittamaan leikin alusta, mutta Brenda nostaa minut jaloilleni. Leo kumartaa minulle kohteliaasti: ”Olit todella ihana, olen varman, että tulemme tapaamaan vielä usein”, hän sanoo.
Brenda ohjaa minut suihkuun. Hän saippuoi minut ja pesee sitten helläsi joka puolelta.
Kun palaamme huoneeseen on asiakas lähtenyt. Pöydällä on tukku seteleitä jotka Brenda ottaa käteensä. Laskettuaan ne hän ojentaa minulle tuhat taalaa. ”Mistä hyvästä, minähän en tehnyt mitään” kysyin epäilevästi. Höpsistä kultaseni, tämä oli vain ylimääräinen juomaraha siitä hyvästi että esittelin sinut Leolle. Laitan sanan kiertämään, että minulla on tarjottavana tyttö jolla on neitseellinen vittu. Minulla on asiakkaita, jotka ovat valmiit maksamaan korkkaamisestasi ruhtinaallisen summan. Haluatko että järjestän asian?”
”Mitä nopeammin, sen parempi” on vastaukseni.
++++

Ъъъъъ

Hänen äänensä hyväili sisintäni jopa puhelinlinjojen kautta: “Hei, kulta pieni, minulla on erikoispyyntö pitkäaikaiselta asiakkaalta. Sopisit täydellisesti toimenkuvaan ja korvaus olisi ruhtinaallinen. Mutta nyt ryhdytään syvälliseen työhön, pelkkä tuote-esittely ja neitseellisyys eivät tällä kertaa riitä.”
“Kaiken sen jälkeen, mitä esitit ja teit minulle, kaikki ne ihanat rivoudet – haluan kokea näkemäni käytännössä mahdollisimman pian. Anna osoite ja minä tyydytän asiakkaasi niin, että valituksia ei tule. Päinvastoin, hän tulee kerjäämään lisää.”
Olin valmis mihin tahansa perversioihin, sillä koko viikonlopun ajan olin ollut Brendan käsittelyn lumoissa. Halusin menettää vittuni neitsyyden ja rahastaa siitä hyvästä mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman paljon. Brenda oli sanonut, että kokemattomuus olisi tällä alalla kullan arvoinen asia, mutta vain mitättömän lyhyen ajan. Halusin kartuttaa kokemuksiani, ja Brendan antaman käsittelyn perusteella uskoin, että tulisin nauttimaan työstäni ja vähintään sen tuottamasta korvauksesta.
“Olen iloinen, että olet valmis käymään tositoimiin. Minulla ei ollut epäilyjä vastauksesi suhteen, joten olen jo sopinut ajan ja muut yksityiskohdat. Asiakas, tai oikeastaan heitä on useampia, ovat valmiita maksamaan melkoisen summan siitä, että saavat työntää kyrpänsä neitseelliseen vittuun. Pikkuinen simpukkasi saa viimeinkin miehisen elimen, ehkäpä useampia, sisuksiinsa… Sopimukseen kuuluu, että läsnä on useampia henkilöitä, miehiä, ja ainakin yksi nainen. Kaikki saavat käyttää sinua hyväkseen haluamallaan, mahdollisesti hyvinkin rajulla tavalla ja sinä alistut kaikkiin pyyntöihin. Hyväksytkö ehdot?”
“Kyseessä ovat luksushuoran luontaisedut”, vastasin. Ajattelin Brendan mainitsemaa rahasummaa ja lisäsin: “Tällaista korvausta vastaan teen mitä vain. Asiakkaat haluavat unohtumattomia elämyksiä, ja niitä haluan minäkin.”
“Loistavaa. En epäillyt hetkeäkään, että kieltäytyisit, siksi olen sopinut kaiken valmiiksi. Taksi noutaa sinut varttitunnin kuluttua ja tuo sinut ensin minun luokseni. Vaatetan ja ehostan sinut tehtävän vaatimalla tavalla. Asiakas haluaa, että näytät kiltiltä koulutytöltä, ja minulla on kaikki rooliin tarvittavat varusteet. Ostin joskus aikoinaan hyväntekeväisyysmyyjäisistä jonkun sisäoppilaitoksen koulupuvun ja nyt sille tulee viimeinkin käyttöä.”
Tunsin, miten vittuni valahti likomäräksi ja sydän löi kiivaaseen tahtiin. Ensimmäinen asiakaskäynti huoran ammatissa oli edessä ja Brendan kertoman mukaan kaikki viittasi paremman luokan orgioihin, useampia ihmisiä olisi läsnä. Koko vartaloni vapisi kiihkosta ja jännityksestä. Halusin paitsi työn tuoman rahan, myös estotonta seksiä.
Taksi toi minut Brendan asunnolle. Kuljettaja katseli minua ilkikurisesti hymyillen, koska ei varmaankaan ajanut ensi kertaa tyttöjä tähän osoitteeseen. Brenda avasi oven ja veti minut heti oviaukosta syleilyynsä. Pian hänen kielensä hyväili kieltäni. Suukottelun lomassa hän ohjasi minut vaatehuoneeseen, jossa “työpukuni” oli laitettu esille. Brenda auttoi minua riisumaan farkkuni ja puseroni. Auttamisen lisäksi Brendan kädet hyväilivät rintojani ja vilahtivat välillä pakaroitteni väliin tai hävyn alueelle.
Parin minuutin kuluttua seisoin Brendan edessä melkein ilkosillani. Kiihkeinä nököttävät nännini saivat ihanat imaisut. Vittuani peittävien punaisten tangojen haarakiila oli kosteudesta tummunut. Brenda laskeutui vartaloani hyväillen polvilleen, veti tangat sivuun ja erotti yhtyeenliimaantuneet häpyhuuleni kielellään. Hänen kätensä hieroivat pakaroitani ja hyväilevä sormi hieroi peräaukkoa. Brenda halusi selvästi kiihottaa minut työvireeseen ja onnistui siinä erinomaisesti. Halusin lisää toimintaa jalkojeni väliin ja koko keholleni.
“Olet maukas ja olet viimeistellyt paikkasi asiakasystävälliseen kuntoon”, Brenda kehui. “Olet todellinen setien unelma, pikku koulutyttö, alistuvainen, mutta et missään nimessä kiltti.”
Brenda alkoi pukea minua. Ensin hän auttoi jalkoihini valkoiset polvisukat. Sitten seurasivat suloiset puuvillaiset pikkuhousut, joiden etupuolella oli nallekarhun kuva. Pöksyt olivat pari numeroa liian pienet ja kiristyivät tiukasti, todella niukan näköisinä vitun ja takapuolen verhoksi. Koska pienet koulutytöt eivät käytä rintaliivejä, jäin ilman niitä ja sain päälleni valkoisen paitapuseron, joka kiristyi tiukasti rintojeni päälle. Kaksi ylimmäistä nappia Brenda jätti auki, samoin kuin yhden alanapeista navan kohdalta, jolloin nämä osat kehostani peittyivät tai näkyivät mahdollisimman herkullisella tavalla. Jalkaani sain hieman kömpelön näköiset remmisandaalit ja kauniiksi lopuksi astuin pieneen skottiruudulliseen hamoseen. Hame oli tarpeeksi niukka paljastamaan altaan vilahtelevien pikkuhousujen piukkuuden ja pakaroiden houkuttelevuuden.
“Rhonda kultaseni, näytät lapsenomaisen kauniilta. Asiakkaat tulevat olemaan hulluna sinuun”, Brenda ihasteli työnsä tuloksia. “Yksi asia kuitenkin puuttuu vielä.”
Brenda asetti minut istumaan peilin eteen ja alkoi letittää tukkaani. Solmittuaan letteihini vaaleanpunaiset nauhat hän ohjasi minut suuren peilin eteen. Olin hämmästynyt ja ihastunut tuloksesta. Näytin paljon ikäistäni nuoremmalta mutta äärimmäisen seksikkäältä. Olin yhdistelmä koulutytöstä ja himokkaasta huorasta, joka on valmis harjoittamaan ammattiaan.
“Rhonda, näetkö, miten tehokkaalta näytät? Saat sekä miehet että naiset hulluksi kiimasta. Mutta muistathan asiakkaan ehdot. Olemuksesi saa heidät pois tolaltaan, joten kaikki on mahdollista. He voivat käyttäytyä todella härskisti. Oletko varma, että olet valmis haasteeseen?” Brenda kysyi ikään kuin varmistaakseen, että olin ymmärtänyt, mihin olin joutumassa.
“Olen ihan varma, että haluan tämän homman. Toivon, että asiakkaat ymmärtävät, miten laadukasta tavaraa he saavat ja käyttäytyvät asiaan kuuluvan irstaasti”, vastasin Brendalle vittuani hieroen.
“Hyvä tyttö, sinulla on oikea asenne. Unohda, että olet palkkatyöläinen. Vaikka olet maksettu nainen, olet nyt ennen kaikkea kiimainen narttu, joka on menossa nussimaan ja haluaa saada elämänsä panon.”
Jännitykseni ja pelkoni katosivat ja muuttuivat puhtaaksi kiimaksi. Painoin lujan suudelman Brendan huulille. Katsoin häntä suoraan silmiin. “Kiitos tästä mahdollisuudesta. Haluan oppia kaiken ja saada yrityksesi maineen kasvamaan. Annan asiakkaille parastani ja teen sen mielelläni.”
—–
Astuessani hissistä minusta tuntui, että vitunmahlat valuivat reisiä pitkin aina polvisukkiin saakka. Tässä minä olin — vielä viime viikolla olin ollut aloitteleva opiskelija ja nyt koulutytön pukuun sonnustettu Lolita-huora menossa panettamaan itseään ties kenelle ja ties miten. He odottivat minua ja heillä oli suunnitelmia varalleni… He halusivat nussia tiukkaa ja tuoretta tavaraa, jota minulla oli tarjolla.
Matka kesti vajaat kymmenen minuuttia. Päädyimme pramean näköisen esikaupunkitalon eteen. Taksikuljettaja oli sama, joka oli tuonut minut Brendan luo. “Odotan sinua täällä niin kauan kuin on sovittu. Jos asiakas haluaa jatkoaikaa, hän soittaa Brendalle. Muuten tulen hakemaan sinut. Joten ole huoleti, turvallisuutesi on taattu niin pitkälle kuin näissä olosuhteissa on mahdollista. Sitä paitsi Brenda tuntee asiakkaan, joten sinulla ei ole syytä todelliseen huoleen, vaikka joinakin hetkinä tuntisitkin itsesi epävarmaksi.”
Nousin talon portaat ja käytin suurta metallista kolkutinta. Pienen hetken kuluttua ovi avautui ja aamutakkiin sonnustautunut, reilusti yli viidenkymmenen ikäinen nainen avasi oven.
“Sinun täytyy olla Rhonda”, nainen totesi.
“Kyllä olen Rhonda ja olen täällä miellyttääkseni teitä”, vastasin ujolla koulutytön äännellä.
“Näytät kovin nuorelta. Kertoiko Brenda, mitä olemme toivoneet?” nainen kysyi.
“Kyllä, rouva, ja olen täällä palvellakseni teitä tai ketä muuta tahansa millä tahansa tavalla”, vastasin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute