Herkku-puhelin
Koukussa
Amberian yöt

Odotan miestäni kotiin. Olen valinnut ylleni punaisen pienen alusmekon, josta uhkeat muotoni käyvät kyllä hyvin selville. Olen punatukkainen nainen, ja mieheni sanoo minulle aina ettei punaista voi olla liikaa, joten häntä kiihottaakseni punaan huuleni ja nostan pitkät hiukseni ylös kiinalaisella hiuspuikolla, pari suortuvaa silmille ja se on siinä.

Kaadan laseihin viiniä, kumarrun hieman ja näen peilistä kiiltävät häpyhuuleni turpeana kiimasta. Näky on rietas, levitän jalkojani vähän ja pienen pieni tippa kiirii alas rehevää reittäni. Olen äärimmäisen halukas, en voi koskettaa itseäni, sillä haluan antaa kaikkeni vasta kun hän tulee. Kannan pöytään salaatin, pihvit ja lisukkeet. Rintani niukin naukin pysyvät kankaan sisällä kumartaessani ja pitsinen kangas kiihottaa aistejani hankaamalla nännejäni joka liikkeen aikana. Kaikki on valmista, odotan kynttilänvalossa.

Ovi aukeaa ja upea mieheni astuu sisään. Hän on habitukseltaan hyvin tavallinen mies, minua melkein 10 vuotta vanhempi, seksikäs ja niin haluttava nelikymppinen mies. Hänen kanssaan osaan olla aivan minä, en jännitä enkä estoile. Hän riisuu ulkovaatteensa ja työvaatteensa ja astuu olohuoneeseen jossa minä istun haarat auki keskellä pehmoista mattoa. Vakoni on riettaasti leväällään, huolitellusti ajeltu karvakolmio näkyy puoliksi mekon alta. Pillunhuulet kimaltelevat halusta. Ei tarvitse sanoa mitään, hän riisuu housunsa ja kyrpä lähes jo vatsaa vasten hän tulee luokseni, kumartuu suutelemaan minua suulle. Hän jää seisomaan eteeni ja vien kieleni kärjen lirkuttelemaan terskan poimuille, tiedän että hän pitää siitä. Imeskelen hellästi kyrvän päätä, upotan välillä vartta enemmän suuhun. Kieleni kulkee pitkin elimen vartta ja kaksi pallia eksyy huulilleni. Imen ja nuolen niitä, kiihotun aivan valtavasti. Huuleni kiipeävät takaisin kyrvälle, upotan sen niin syvälle kurkkuuni kun saan ja hän alkaa automaattisesti työntelemään lantiotaan päätäni vasten. Olen niin kiihoittunut että pelkään laukevani tähän paikkaan!

Hän laskeutuu, suutelee minua riettaasti ja paljastaa suuret rintani. Hieman kipeää tekevä imu ja hyväily saavat alavatsani polttelemaan ja tunnen kuinka pilluni kostuu lisää. Hän riisuu pienen mekon päältäni ja painaa minut selälleni matolle. Levitän jalkani aivan auki ja tunnen kuinka hänen huulensa alkavat ahnaasti syömään minua. Karhea parransänki kastuu mehuistani kun työntelen lantiotani häntä vasten. Ensimmäinen orgasmini tulee nyt kun hän lipsuttaa klitoristani kuin koira ja työntelee sormenpäätään välillä pilluun ja välillä peppureiälle. Oi luoja..

Tunnen kovan kyrvän liukuvan sisälleni, turpea pillu maiskahtaa ja on todella ahdas orgasmin jäljiltä. Kova työntö saa rintani heilumaan holtittomasti, tarraan hänen käsivarsiinsa ja katselen noita hulluna kiilteleviä silmiä edessäni, huudan voimakkaasti jokaisella työnnöllä, tuntuu niin hyvältä saada häntä sisälleni. Hän nousee päältänija kääntää minut kontilleen, teidän että nyt saan anaaliseksiä. Tunnen kovan käyrän kyrvän tunkeutuvan pieneen reikään kuin halkaisten minut täysin. Vauhti ei ole niin luja, hän tietää täsmälleen mistä pidän ja se lisää haluani häntä kohtaan entisestään. Karhea käsi hyväilee märkiä häpyhuuliani, olen tavoittamassa jonkinlaista hekumaa jälleen, sillä silmäni sumeutuvat, ylävartaloni lysähtää lattiaan. Mieheni voimakkaat kädet pitelevät lantiotaipeistani kiinni ja kyrpä soutaa edestakaisin. Levitän itseäni enemmän, työnnän itseäni enemmän häntä vasten ja tulen taas. Järisyttävä orgasmi saa melkein itkun silmääni, miten hyvältä voi tuntua! Liike loppuu ja minut nostetaan ylös. Suutelemme, hänen kielensä kulkee suuni jokaisella pinnalla. Kävelemme nojatuolille johon hän istahtaa, katselen tuota seksikästä omaa miestäni ja kiihotun äärettömyyksiin.

Käteni runkkaa täysin pystyssä sojottavaa kyrpää, puhun hänelle tuhmia ja hän nappaa hiuksistani kiinni kallistaen pääni toiselle puolelle. Nousen hänen syliinsä ja tuo kova kalu uppoaa pilluni sisuksiin kiristäen lihakseni aivan maksimiin. Rinnat eksyvät kuin automaattisesti hänen huulilleen, kädet puristelevat pakaroitani. Nussin häntä minkä pystyn, lantioni hakkaa häntä vasten niin lujaa kun vain jaksan. Tunnen tuttua ähinää ja tiedän että kohta ollaan lähellä. Nousen hänen päältään ja käännyn kaikella akrobatiallani niin että perseeni on täysin hänen naamaansa vasten ja kumarrun runkkaamaan häntä toivoen kieltä pilluuni vielä. Hänen koko naamansa uppoutuu pakaroideni väliin, kumarrun enemmän ja saan kyrvän huulilleni, imen ja runkkaan häntä, hän huohottaa ja nytkii, ja samassa valtava kuuma lasti purkautuu puoliksi suuhuni ja puoliksi kasvoilleni. Nuolen häntä puhtaaksi ja laskeudun hänen syliinsä.

Nyt vasta sanomme ensimmäiset sanamme, pyydän häntä pöydän ääreen illalliselle. Pöydässä odottaa herkullinen illallinen viinilaseineen. Jälkiruoaksi sitten jotakin herkkua;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute