Herkku-puhelin
Kaappaus
Ari

Olin tulossa töistä aika myöhään illalla, kello oli jo pitkälti yli kymmenen. Autoni oli parkissa eräässä pihassa koska näin säästyin parkkisakoilta. Avatessani auton ovea huomasin tutun naiskaksikon pihassa. He olivat tulossa jonkinlaisista pippaloista, kapakan kautta tietty. Likat vaativat minua mukaansa yömyssylle. Toinen heistä asui nimittäin kyseisessä talossa. Menin tietty mukaan koska oli perjantai-iltakin ja pääsisin hyvin bussilla kotiin myöhemmin. Ajattelin käydä sit baarissakin kun kerran yömyssyt tarjottiin. Tytöt olivat parhaassa kikatuskännissä ja sisällä avattiin heti pullo kuohuvaa. Juteltiin kuulumiset ja Jaana teki vielä meille hyvät yöpalatkin.

Hän muisti myös kun olimme kännipäissämme suudelleet jossakin kapakassa. Hän myös kysyi olenko suudellut Tiinaa, toista ladya joka siis oli myös mukana. En ollut joten minut määrättiin suutelemaan Tiinaa. Jaana katseli vierestä ja kommentoi pussailua. Jaana myös kysyi olenko koskaan nähnyt kahden naisen suutelevan? Tottakai olin nähnyt. Tytöt suutelivat sitten toisiaan ja kysyivät kiihottiko se minua? Vastasin myöntävästi, koska asia olikin juuri näin. Sitten suudeltiin kolmistaan, leikittiin kielillä. Seisooko sulla jo, kysyi Jaana. Seisoihan minulla. Tytöt halusivat nähdä kaluni. No avasin vetoketjun ja otin kalun esiin. Tytöt hämmästyivät hieman että uskalsin tehdä niin mutta olivat pian jo kontillaan esdessäni. Tiina otti kalun suuhunsa kyselemättä ja alkoi imeä. Mun vuoro välillä. sanoi Jaana. Tytöt nuolivat ja imivät kaluani...Nyt on sit mun vuoro maistaa teitä, ilmoitin. Kumpi ekaksi, kysyi Jaana. Sanoin että Tiina ois ekana ja vaadin Tiinaa nousemaan pöydälle peppu pystyssä ilman pikkareita. Tiina saatiin pöydälle kontilleen ja minä ja Jaana katselimme ihanaa näkyä, märkää karvaista pillua. Maista nyt, sanoi Jaana. Levitin pillua sormilla ja maistoin sormistani pillun kiimalimaa. Masituuko hyvältä, kysyi Jaana. Namm.....maista itse sanoin. Jaana työnsi kasvonsa lähemmäksi. Ihana tuoksu, hän sanoi. Levitin lisää pillun huulia sormillani. Maista vaan, sanoin. Saanko maistaa sun pimppaa Jaana kysyi Tiinalta. Saat, maista vaan, Tiina lupasi. Jaana katseli kiimasista tuoksuvaa pillua ja minua. Näyttää ihanalta hän sanoi ja työnsi kielensä sisään. Hän kiihottui hetkessä ja nuoli pillua todella innokkaasti.

Tiina voihki äänekkäästi. Siirryin Jaanan taakse ja riisuin häneltäkin pikkarit ja aloin nuolla pillua ja peppua takaapäin...namm. Tytöt tulivat kiimaiseksi ja estottomiksi, samoin minä. Paninkin Jaanaa takaapäin hetken ja sitten imetin pillunmakuista kyrpää Tiinalla jota Jaana edelleen nuoli hullun lailla. Pyysin vihdoin Jaanan matolle selälleen ja Tiinan päälle 69 asentoon. Tytöt nuolivat siinä toisiaan innoissaan ja kiimaisina.

Menin Tiinan, joka oli päälimmäisenä, taakse. Työnsin aluksi kaluni Jaanan suuhun kasteltavaksi ja sitten Tiinan märkään pilluun. Jaana nuoli Tiinan klittaa ja välillä kaluni vartta. Välillä Jaana otti myös kaluni suuhunsa ja ohjasi sen taas takaisin Tiinan pilluun. Nussin Tiinaa takaapäin ja tytöt nuolivat toisiaan. Olimme kaikki todella kiimassa olohuoneen matolla. Minulta meinasi jo tulla mutta menin itse matolle selälleni ja Jaana tuli ratsastamaan kalullani, Tiinan komensin istumaan kasvoilleni. Nuolin Tiinan liukasta pillua ja Jaana ratsasti kyrvälläni. Tytöt alkoivat suudella ja isot rinnat heiluivat silmieni edessä. Vihdoin minulta tuli Jaanan pilluun iso lasti. Hän ehdotti että nuolisimme pillun puhtaaksi Tiinan kanssa.

Jaana meni sohvan reunalle ja sperma valui Tiinan suuhun. Suutelin Tiinaa ja sain häneltä spermaa suuhuni.Valutin vielä spermat Jaanan suuhun ja suutelin molempia tyttöjä. Kielemme leikkivät spermalla, se kiihotti ja minulla alkoi aika pian seistä uudelleen...en sit päässyt kotiin kun myöhästyin vikastakin bussista. Mutta se ei ollut ollenkaan paha juttu se...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute