Herkku-puhelin
Alistus ja suunnanmuutos
Ikäwä..

Mun nimi on Joona, ja aijon kertoa nyt mun tarinan, miten musta tuli homo. Tää on mun eka tarina, joten olkaa kilttejä kommenteissa :'). Saa ehdottaa tapaamisia ;). Ja ainiin, friidu tarkottaa tyttöä, jos erehdyn kirjottaan slangilla.

Mun sen aikanen friidu kutsu mut luokseen viettään iltaa. Sen vanhemmat oli kuulemma poissa. Noni, ajattelin. Taitaa tulla kiva ilta. Laitoin hetkeksi anustapin perseeseeni. En voinut sietää ajatusta, että joku panis mua. Mut välillä anustapin laitto toi mukavaa vaihtelua. Liikuttelin sitä hetken ja hieroin eturauhastani. Vitsi miten hyvältä se tuntuikaan. Meinasin laueta ja vedin anustapin pois. Aijoin säästää herkkuni Jennalle (Lupa nimen laittoon). Vaihdoin puhtaat alushousut ja revityt farkkushortisit, lämpöä oli +24°C. Valkonen lyhythihanen t-paita, mistä näky hyvin mun lihakset. Nahkarotsi päälle, Harrikan avaimet mukaan, kypärä päähän ja menoks. Laitoin ovet lukkoon ja tarkistin ikkunat. Kerran varastettuna ei voi olla ikinä liian varovainen. Avasin autotallin (Tällä hetkellä motskaritallin) ovet ja näin kaunokaiseni, silmäteräni. Viininpunainen Harley Davidson. Oli ollut mulla vasta muutaman kuukauden, sain sen synttärilahjaksi 3kk sitten, mutta oli auttanut Jennankin iskemisessä. Mut se on eri tarina se. Vedin moottoripyöräni ulos, lukitsin tallin ovet ja käynnistin koneen. Vitsi miten hyvin se hyrrää. Lähetin Jennalle viestin: "Moi muwu <3. Lähen ajelee sinne päin ;)." Puhelin rotsin taskuun ja kävin istumaan satulalle. Sain yht äkkiä pervoimman ideani ikinä. Sammutin koneen ja kipasin sisällä. Laitoin anustapin sisääni housut päälle ja takasin pyörän selkään. Ai vitsi miten hyvältä tuntu. Hiero ihan saatanan hyvin eturauhasta..
Jennan luona otin anustapin pois ja piilotin sen satulan alle. Siinä oli pieni kolo, kuin juuri tapilleni tehty. Kävelin ovelle ja rimpautin ovikelloa. Järkytyin nähdessäni Rikun, Jennan exsän edessäni. Siirsin katsettani hitaasti alaspäin ja huomasin Rikun olevan alasti. Seuraava järkytys oli Rikun kivi kova kalu. "Tuu sisään vaan." Riku sanoi ja vinkkasi silmää. Nielaisin ja kävelin peremmälle. Riku puristi persettäni kävellessäni hänen ohitseen.
Jenna ilmestyi makkaristaan ja sanoi: "Huomaat varmaan mitä ollaan tehty. Ja Rikun kyrpä ei kiiltele mistään kiimalimasta, vaan mun pillunesteistä. Oli ihana saada Rikua pitkästä aikaa. Mut tuus Joona tänne makkarin puolelle, mul on sulle yks juttu." Tapitan silmät selälläni Jennaa, joka hymyilee söpösti, ehkä hieman alistavasti. "Eikö sana kuulu?" Riku kysyy ja tönäsee mut matkaan. Seuraan Jennaa makuuhuoneeseen.
Nään sängyllä rintaliivit, stringit, hameen, sukkikset, tuubitopin, blondin peruukin, missä on pinkkejä raitoja ja meikkejä. "Kaikki sua varten, baby." Jenna sanoo takanani. Tässä vaiheessa olisi ehkä hyvä sanoa, että olin aika hintelä vartaloltani. Uskoin vaatteiden sopivan täydellisesti. "Noni alahan pukeutua, ei meillä oo koko päivää aikaa odottaa." Jenna sanoo hieman ärtyneesti. "En varmana pue noita. En mä oo mikään tyttö!" Huudahdan. "Et vielä, mutta kohta olet. Riku, täällä tarvitaan sun apua!" Jenna sanoo oven toisella puolella olevalle Rikulle. Riku tulee huoneeseen ja kaataa mut suoraan sängylle. Jenna kiinnittää käteni käsirautoin mitkä on sängyn päädyssä kiinni. "Mä oon kuullu Jennalta vähän juttuja, liittyen sun tappipuuhiis." Riku kuiskailee korvaani, hiplaa nännejäni paidan läpi ja puree hellästi korvalehteäni. Hetken tätä jatkettuaan hän alkaa myös hinkkaamaan kovaa kaluaan mun kalua vasten housujen läpi. Kauhukseni huomaan sen nousevan toisi nopeasti. "Taidat tykätä?" Riku kysyy viettelevästi.

Jatkuu pian :')

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute