Herkku-puhelin
Hekumanautintoja kylpylähotellissa
Jarkko

Olin menossa kylpylähotellissa järjestettävään kunta-alan seminaariin ”Kuntatalouden uudet haasteet”, joka kestäisi koko perjantaipäivän. Samaan aikaan munaskuitani pakotti, tunsin että minun on pian pakko saada naista. Työpaineet olivat viime aikoina olleet kovat. Oli jo useita viikkoja siitä, kun olin viimeksi päässyt nousemaan pukille ja tyhjentämään pussit kunnolla. En tiedä onnistuisiko se tuolla kylpylähotellissa, luultavasti minun oli heti seminaarin jälkeen lähdettävä kaupunkiin kokeilemaan onneani siellä.

Seminaarihuoneessa viereeni istui nainen. En tuntenut häntä, mutta hän, kuten minäkin, istui samalla valitsemallaan paikalla koko päivän, kuten ihmisillä on tuollaisissa tilaisuuksissa tapana. Hän oli keski-ikäinen, tummatukkainen, hyvännäköinen ja hyvin säilynyt. Esitelmät olivat toisinaan tylsiä, sen vuoksi minulla oli tuollaisissa tilaisuuksissa usein tapana lohkoa vitsejä käsiteltävistä aiheista tai puhujasta, niin nytkin. Kerroin lohkaisuni vierelläni olevalle naiselle, ja ne tuntuivat huvittavan häntä. Tämä auttoi murtamaan puhumattomuuden jään välillämme.

Tauolla kuljin hänen perässään kahvipöydän luokse ja tein muutamia huomioita. Nainen oli pitkä, olisi ollut ilman korkokenkiäänkin. Hyvin istuva jakkupuku paljasti muodokkaan mutta ei ylipainoisen vartalon, kapean vyötärön ja suurehkot rinnat. Hänen hyvin muodostunut takapuolensa keinui hänen kävellessään korkeissa, naisellisissa korkokengissään. Onnistuin saamaan paikan hänen viereltään myös kahvipöydässä ja esittäydyin hänelle ojentaen käteni:
- Minä olen muuten Jarkko.
- Merja. Hauska tutustua.
Juttelumme edistyi. Kerroin itsestäni saadakseni hänetkin avautumaan minulle. Hän kertoi olevansa 44-vuotias, eronnut ja 20-vuotiaan juuri kotoa muuttaneen tyttären äiti. Hän oli koulutukseltaan ekonomi, asui Jyväskylässä ja vastasi eräästä kuntatalouden osa-alueesta kaupungin hallinnossa. Harrastuksia olivat voimistelu, kuntosaliharjoittelu ja lukeminen.

Istuin hänen vieressään koko päivän, olin myös hänen seurassaan kaikkia tauot ja lounastunnin. Minusta tuntui jotenkin selvältä, että viettäisimme tämän seminaarin yhdessä. Mutta seminaari päättyi kello 16.30 ja osanottajat lähtivät viikonlopun viettoon. Tähänkö tämä nyt jäisi, enkö näkisi häntä enää?

Hän sanoi haaveksiva ilme silmissään:
- On ollut aikamoista stressiä töissä viime ajat, tekisi mieli rentoutua jotenkin, kun kerran kylpylähotellissakin ollaan. Laukaista stressi, purkaa paineet, nauttia oikein kunnolla…
- Pidätkö kylpylöistä?
- Pidän, pidän… harmi, että tämä oli vain yhden päivän seminaari, kylpylässäkään ei ehtinyt käydä.
- Ei kai se mahdotontakaan ole.
Sitten rohkaisin mieleni ja lausuin julki ehdotukseni, jota olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni:
- Mitäs jos jäädään tänne huomiseen asti? Otetaan huoneet hotellista ja nautitaan tänä iltana kylpylästä.
Hänen ilmeensä kirkastui. Hän vastasi ilkikurisesti:
- Muuten kävisi mutta ei käy.
- Onko sinulla sitten huomenna muuta ohjelmaa?
- Ei ole, mutta ei vaan käy.
- Miksi ei?
- No siksi, kun sanoit ”otetaan huoneet”. Ei siinä ole mitään järkeä. Me olemme aikuisia, vapaita ihmisiä. Kai me voimme samassakin huoneessa yöpyä, se tulee niin paljon halvemmaksi. Yksi kahden hengen huone riittäisi.

Olin tyrmistynyt siitä, mitä hän sanoi. Kuinka luontevasti hän asian esittikään! Kuinka luonnollista voisi kahden, toisilleen lähes tuntemattoman eri sukupuolta olevan ihmisen yöpyminen samassa huoneessa hänen mielestään olla! Ja vain kustannusten säästämiseksi, ainakin näennäisesti ilman erotiikan häivääkään. Vastasin viipymättä myönteisesti:
- Totta kai voimme olla samassa huoneessa, kustannusten säästämiseksi, hyvä idea. Muuten, kylpylässä käyntiä varten, onko sinulla bikinit mukana?
- On aina, tietokonelaukussa. Tykkään käydä työmatkoillakin uimahallissa aina kun on tilaisuus.

Kävelimme kohti vastaanottotiskiä varataksemme huoneen. Kuljimme hotellin myymälän ohi, jolloin hän sanoi:
- Käydäänkö tuolla? En ollut varautunut yöpymiseen, täytyy ostaa hammasharja ja kosmetiikkatarvikkeita, pikkarit ynnä muuta.

Myynnissä oli suomalaista luomukosmetiikkaa. Merjan katse vaelsi hyllyllä, yht’ äkkiä hän purskahti nauruun. Kosmetiikkapurkin kyljessä luki ”Naimavoide”. Kommentoin:
- On ne nimen keksineet.
Merja sanoi:
- Täytyypä huvin vuoksi ostaa purkki. Vien sen sitten töihin näytille. Ehkä pääsisi joskus kokeilemaankin…

Saatuamme huoneen menimme sinne vaihtamaan bikinit ja uimahousut päällemme, siveellisyyssyistä Merja vessassa ja minä huoneen puolella. Vessan ovi oli kuitenkin, vahingossa tai tahallisesti, raollaan, ja ehdin nähdä vilauksen Merjan upeista rinnoista. Olimme sitten kohta kylpytakit päällä valmiit kylpylään lähtöön. Sitten Merjan katse osui yöpöydälle, hän sanoi muka tuohtuneena, mutta selvästikin todellisuudessa huvittuneena:
- Katso, mitä tuossa on! Paketti gondoomeja! Henkilökunta on laittanut ne siihen, kuinka vihjailevan julkeaa! Että kehtaavat! Millaisiksi he meitä oikein luulevat?
- No, se on varmaan vain normaali menettely silloin kun samaan huoneeseen majoittuu mies ja nainen. Eiväthän he voi tietää, että otimme yhteisen huoneen vain kustannusten säästämiseksi.
- Niin, niin se kai täytyy olla.

Kylpylässä nautimme täysillä lämpimistä kylvyistä, poreammeista ja useista eri saunoista. En voinut olla ihailematta Merjan upeaa, lähes alastonta urheilijanvartaloa, jota verhosivat vain niukat seksibikinit. Hänen vartalonsa herätti minussa valtavan kaipuun, jossa konkretisoitui se puute, jonka vallassa olin viime ajat ollut. Peruskysymys oli: Vieläkään Merja ei ollut selvästi antanut ymmärtää, ymmärtäisikö hän antaa. Vihjailuja oli hänen puheissaan ollut: Stressin laukaisu, paineiden purkaminen, nauttiminen, yhteinen huone muka kustannusten säästämiseksi, naimavoide, gondoomit… Mutta suoranaisesti seksuaalisuudesta tai erotiikasta puhumista hän oli välttänyt. Myöskään minä en tässä vaiheessa uskaltanut ottaa asiaa esille, se olisi voinut pilata kaiken.

Porealtaassa istuin hänen vierellään, lähellä häntä. Tunsin hänen ihonsa vasten paljasta ihoani veden alla. Vaikutus oli väistämätön, minulla alkoi mieletön seisokki. Kaikkihan näkisivät, kuinka voisin lainkaan nousta altaasta? Speedo-tyyppiset uimahousuni olivat tosin kireät, tukevaa kangasta ja pitivät pullistuman melko hyvin kurissa, mutta se näkyisi silti. Ja sitten Merjan käsi hipaisi veden alla etumustani, muka vahingossa. Hänen täytyi huomata se, hän hymyili mutta ei sanonut mitään. Noustessamme altaasta pidin käsiäni edessäni ja kävelin nopeasti, etteivät muut ja varsinkaan Merja huomaisi. Menimme vierekkäisiin suihkuihin. En enää välittänyt, huomaisiko Merja, sitä ei voisi enää välttää. Suihkuvesi valui vilvoittavana päällemme. Katsoimme toisiamme silmiin. Hänen silmänsä loistivat. Katselimme toisiamme kauan, emme sanoneet mitään. Sitten suutelin häntä suulle. Hän vaikutti hiukan yllättyneeltä, hymyili minulle. Viisi sekuntia myöhemmin hän suorastaan syöksyi suutelemaan minua, kietoutui ympärilleni, suudelleen ahnaasti suu auki, painaen lantionsa vasten lantiotani, tuntien valtavan pönkkäpuun uimahousuissani painautuvan häpyhuuliaan vasten. Lopetettuaan viimein suudelmansa hän kuiskasi minulle käheästi:
- Eikö mentäisi jo tuonne hotellihuoneeseen?

Puimme kylpytakit päällemme voidaksemme liikkua siveästi hotellin käytävillä. Hän kävi vielä kylpylän vessassa, sitten lähdimme huoneeseemme. Saavuimme huoneeseen kiihkeän odotuksen vallassa. Sitten hän pudotti kylpytakkinsa lattialle. Olin saada sokin nähdessäni, että hänellä ei ollut kylpytakin alla bikineitä, hän oli alasti! Hän ilmeisesti oli riisunut bikinit vessassa. Sitten hän syöksyi kimppuuni repien uimahousut jaloistani. En vastustellut, tätähän minä olin koko ajan toivonut.

Heittäydyimme vuoteelle. En ehtinyt ajatella gondoomeja, survaisin kivikovaksi paisuneen munani tuuhean karvakolmion sisällä odottavaan liukkaaseen ja limaiseen loveen. Alkoi kiihkeä panopoljento, jota naisen lantio myötäili omalla rytmikkäällä jumpallaan. Merja kiemurteli, pyöritti lantiotaan ja voihki nautinnosta. Hetken kuluttua hän laukesi räjähtävään organismiin. Sänky natisi kuin viimeistä päivää, se ja nautinnon äänet eivät jättäneet kenellekään kuuntelijalle epäselväksi, että tuossa hotellihuoneessa naidaan. Laukesin voihkien hänen emättimeensä täyttäen koko pillun spermalla, kaikki ei mahtunutkaan sinne vaan valui ulos.

Ensimmäisen yhdynnän jälkeen vedin phalloksen ulos, mutta olin edelleen niin kiihottunut, että seisokkini ei millään ottanut loppuakseen vaan jatkui aina vaan. Merja huomasi tämän, käytti tilaisuutta hyväkseen ja ohjasi päättäväisin ottein lantioni takaisin reisiensä väliin. Työnnyin uudelleen nautintojen alkulähteille. Tällä kertaa yhdyntä kesti kauan, kauan… sen aikana Merja laukesi ja sai organismin useita kertoja. Lopulta minäkin taas purkauduin useina ryöppyinä jo ennestään kiihotuslimaa ja spermaa täynnä olevaan emättimeen. Olimme molemmat uupuneita, makasimme sylikkäin hengästyneinä ja hikisinä. Hän sanoi:
- Tuntui siis makealta, niin makealta… ihanaa saada sinua.
- Yksi kysymys, saanko udella miksi erosit miehestäsi?
- Niin, meillä oli seksiä todella harvoin, ehkä kerran kuukaudessa. Hänelle se riitti, mutta minä halusin lisää. En halunnut pettää häntä, joten ainoa keino oli erota.
- Miten sitten eron jälkeen?
- Nytkin minua naitattaa melkein koko ajan. Mutta ainakin minulla on nyt lupa nauttia, kun tapaan sellaisen miehen kuin sinä. Kun olimme seminaarissa, kun istuit vierelläni, halusin testata sinua, onko pääkopassasi muutakin kuin sahanpurua. Halusin jutella kanssasi, tutustua sinuun. Ajattelin, että jos olet fiksu, niin haluan myös… yhtyä sinuun. Täytyy sanoa, että läpäisit testin.
- Kuinka sattuikin, että satuimme samaan seminaariin, ja istumaan vierekkäin.
- Minulla todellakin kävi flaksi. Sinä tiedät kunta-alan miehet, millaisia he yleensä ovat. Jos heitä katsoo sivulta päin alasti, niin etummaisena on valtava maha. Sitten ehkä nenä. Lopulta pienimpänä kikkeli, jos se edes näkyy läskikerrosten alta. Täytyy sanoa, että sinulla nuo ovat päinvastaisessa järjestyksessä. Ulkonevin ruumiinosasi ei todellakaan ole maha. Eikä nenä. Eikä läskiä näy missään.

Nukahdimme rauenneina ja tyydytettyinä. Nukuin sikeästi, kun jokin herätti minut. Luullakseni oli aamuyö. Merja istui hajareisin päälläni ja runkkasi puolittain seisovaa munaani. Tuntui liukkaalta, syykin liukkauteen selvisi. Hänellä oli toisessa kädessään avattu voidepurkki, jossa luki ”Naimavoide”. Sitä hän nyt voiteli munani päälle. Se tuntui liukkaalta ja valtavan kiihottavalta, munani paisui vähitellen täyteen seisomamittaansa. Hän voiteli ja siveli taitavasti myös kiveksiäni, se sai minut voihkimaan nautinnosta jo nyt. Kiihotusta lisäsi tietoisuus siitä, että varma saama odotti minua, että kohta minä taas saisin naista… varmuus siitä tuntui mielettömän hyvältä.

Lopulta Merja lopetti voitelun, meni selälleen, levitti reitensä leveään haara-asentoon ja kuiskasi:
- Minä en enää jaksa odottaa, nouse jo pukille!
Phallokseni seisoi kivikovana, liu’uin hitaasti ja nautinnollisesti tuohon kuumaan, kiimaisena odottavaan loveen. Ilman voiteluakin se olisi ollut valtavan liukas. Kuitenkin tietoisuus siitä, että munani oli voideltu Naimavoiteella lisäsi kiihotustani vielä entisestään. Hekumoin ajatuksella, kuinka liukas tuo voideltu lovi on, kuinka liukas ja halukas… ja kuinka valtavan suureksi paisunut ja mielettömän jäykkä phallokseni on… minä pumppaan, pumppaan… nainen nauttii, puhumattakaan siitä kuinka itse nautin…

Nainen sai organismin, joka oli kaikkia edellisiä voimakkaampi. Tuntui siltä, että hänen naimanautintojensa äänet herättäisivät koko hotellin. Sänky natisi liitoksistaan, tuntui siltä että se voisi romahtaa hetkellä millä hyvänsä. Lopulta hän laukesi raukeana ja täydellisesti tyydytettynä sanoen:
- Nai loppuun saakka. Nauti, olet sen ansainnut…

Sain siis nauttia oikein luvan kanssa. Päätin kokeilla pitkitettyä organismia eli moniorganismia. Se on tekniikka, jota olin harjoitellut runkkaamalla, mutta en vielä koskaan ollut soveltanut käytäntöön yhdynnässä. Moniorganisminen mies nai, kunnes on lähellä purkautumista eli siemensyöksyä. Sitten hän pysäyttää poljennon muutamaksi sekunniksi. Tämän jälkeen tehdään kolme yhdynnän työntöä, pitkiä, syviä työntöjä keskeyttäen ne taas muutamaksi sekunniksi. Sitten taas kolme työntöä ja niin edelleen. Säätelemällä työntöjen välisten taukojen pituutta voidaan saavuttaa olotila, jossa ollaan koko ajan hekuman huipulla tai lähellä sitä. Tätä olotilaa voidaan jatkaa lähes kuinka kauan tahansa, vasta lopulta haluttuna ajankohtana seuraa väistämätön siemensyöksy. Tärkeintä on oppia säätelemään työntöjä ja niiden välisten taukojen pituutta ennenaikaisen siemensyöksyn välttämiseksi ja nautinnon pitkittämiseksi.

Noudatin kuvattua tekniikkaa. Minulla seisoi valtavasti, liukas ja melko tiukka pillu tuntui mielettömän makealta, jokainen kolmen työnnön sarja tuntui taivaalliselta ja niitä saattoi toistaa kerta toisensa jälkeen laukeamatta, laukeaminen olisi merkinnyt nautintojen loppua. Se oli kuin jatkuvaa organismia, sitähän se itse asiassa olikin, ja sitä jatkui minuuttikaupalla. Tuntui mielettömältä, hengitin kiihkeästi, en ollut koskaan ennen kokenut sellaisia naimanautintoja, hekuma vain jatkui ja jatkui… en halunnut sen koskaan päättyvän. Työntöjen välillä palvoin katseellani Merjan upeaa, täysin alastonta vartaloa, jonka saatoin erottaa yön hämärässä valossa.

Merja seurasi uteliaana erikoista naimapoljentoani, hän makasi selällään eikä jo täysin saaneena enempää jaksanut osallistua yhdyntään. Hän kysyi:
- Mitä sinä oikein teet?
- Minä nain.
- Näen sen, ja tunnen pillussani, mutta miten?
Huohotukseni ja voihkeeni seasta sain sanotuksi:
- Sinulla on tosi ihana pillu, tämä on yhtä jatkuvaa organismia, tuntuu siis mielettömän hyvältä, sitä vain jatkuu…

Tuo menetelmä vaati tarkkaavaisuutta jatkuvan hekumanautinnon ylläpitämiseksi. Tarkkaavaisuuteni kuitenkin herpaantui hetkeksi ja tein yhden työnnön liikaa, se riitti. Tunsin, että siemensyöksy on lopultakin tulossa eikä mikään mahti maailmassa voi sitä estää. Organismin jo kestettyä varmaan kymmenkunta minuuttia valtava spermalasti lähti liikkeelle syvältä lantioni uumenista. Siemennesteen ryöpytessä kuumaan loveen tunsin todellista siittämisen himoa. Tuon ihanan sex-naisen pillu täyttyi taas spermasta ääriään myöten ja ylikin, vaikka olin purkautunut jo kahdesti aiemmin tuona yönä. Kivespusseissa oleva spermamäärä vain oli pidättäytymisen jäljiltä niin valtava, että sitä riitti useisiin yhdyntöihin.

Nukahdin täysin tyydytettynä, täysin raukeana.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute