Herkku-puhelin
Kiimatyttö
Ida_Tv

Miten voi olla näin kiimassa, levoton olo sai kaasupolkimen painumaan liian syvälle ja kameratolpan välähdys sai ärräpäät purkautumaan suustani. Voi helvetti ajattelin. Tuleekohan tuo lappu kotiin vai joudunko käymään asemalla? Että pitikin pukeutua valmiiksi, entä jos kirje kuvan kanssa tulee kotiin?

Parkkipaikalla viimeistelen huulipunan ja asettelen peruukin paikoilleen. Tiukat farkut ja nahkarotsi, aurinkolasit ja ruskeanpunaiset huulet, meikkivoide ja vähän puuteria. Kävelen musta laukku olalla sorakäytävää, peppuni on pieni mutta tiukka ja klittani painettu huolella piiloon ettei se aiheuta ikävää kohoumaa strechfarkkuihini. Mustat korkkarit rasahtelevat soralla, kulkuni on aavistuksen keinuvaa ja yritän saada peppuni pyörimään. Heilutat minulle ikkunan läpi ja tulet avaamaan oven kauluspaidassa ja tervehdimme kuin aina, kätesi kulkee pakaralleni ja suutelet minua yhtä kiimaisena kuin minä sinua. -Tule, tahdon sinua.

Seuraan sinua olohuoneeseen ja lasken laukkuni nojatuoliin. Musiikki soi vaimeana ja tulet riisumaan takkini. Valkoinen lyhythihainen kauluspaitani on avoin ja liivieni kaaret kuultavat sen läpi. Pitelet minua kiinni, vartalomme liikkuvat musiikin tahtiin ja tunnen kovuutesi. Avaan paitasi napit ja suutelen rintaasi, nännisi ovat pienet ja kovat, imen niitä ja kuuntelen hengityksesi nautinnollisia huokauksia. Laskeudun alas suudellen ja hyväillen vartaloasi, vyösi solki avautuu helposti ja housuista tulee esiin kalusi, olet ilman alushousuja ja kiimalimainen sinipunainen terska liukuu suuhuni. Sen samenttinen pinta ja makea maku saavat minut ekstaasin. Suuni ottaa paksun kalusi kokonaan, nieluun asti. En välitä mistään, kuola valuu suustani kun nain sinua märällä suullani. Otat päästäni kiinni ja hellität. Et tahdo laueta vielä. Nostat mniut ylös ja suutelet minua, sormesi avaavat puseroni. Annan sen pudota lattialle, pitsiset liivini jätät vielä ylleni. Avaan housujeni napin ja vetoketjun, kireät farkkuni kuoriutuvat päältäni ja seison edessäsi stringeissä ja stayupeissa. Oma klittani on aavistuksen kovettunut mutta pujotan sen piiloon jalkojeni väliin. Keikistelen edessäsi imien sormeani ja houkuttelen sinua hieromalla rintojani ja sileää vatsaani. Käännyn ympäri ja kumarrun alas, pyllyni pyöristyy ja hieron pakaroitani stringien päältä. Riisun stringini ja heitän ne sinulle. Istut sohvalla ja hierot terskaasi stringeihini, kalusi on suuri ja voimakkaan näköinen. Istun syliisi ja otan kullistasi kiinni. Ohjaan sen tiukalle anukselleni ja painun hitaasti alas. Peppuni ottaa kyrpäsi vastaan ja istun keinuen sylissäsi sinua suudellen. Kätesi hierovat pakaroitani kun alan ratsastamaan sinulla. Otat pienet rintani esiin liivien kupeista ja imet nännejäni. Voihkin ja pitelen päästäsi, luoja kuinka lähellä olen laukeamista. Kalusi hieroo eturauhastani ihanasti, kätesi puristelee klittaani ja huulesi rintojani, orgasmini leviää ympäriinsä. Spermani räjähtää rinnallesi ja olen vaaleanpunaisessa maailmassa suuri kyrpä sisälläni, seivästettynä ja lauenneena. Voipuneena nousen sylistäsi, kalusi on kova ja julkea. Annan terskallesi suukon ennenkuin nuolen spermani pois rinnaltasi. Otan käsilaukustani kosteuspyyhkeen ja pyyhin kalusi puhtaaksi.

-Tule, tartut käteeni ja viet minut makuuhuoneeseen. Seuraan sinua, saat minut, taas.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute