Herkku-puhelin
Sonnina japanilaisessa kylpylässä
Jorma

Kun en yliopistollisten jatko-opintojenikaan jälkeen saanut koulutustani vastaavaa työtä, aloin katsella muuta. Japanilainen nimeltä Takahiki Matsuhito perusti niihin aikoihin Suomeen perinteisen japanilaisen kylpylän pääkaupunkiseudun läheisyyteen. Sinne haettiin työntekijöitä. Ajattelin, että se voisi tilapäishommana olla mukava, parempaa paikkaa katsellessa. Matsuhito-san haastatteli minua, ja kuultuaan että olin opiskellut hiukan japania ja olin kiinnostunut sikäläisestä kulttuurista, tarjosi minulle heti töitä. Työnkuvani selvisi minulle vasta vähitellen. Matsuhito-san selitti:
- Kylpylä on auki joka päivä kello 12.00 – 21.00. Tarkoitus on luoda Suomeen todellinen japanilainen kylpylä, sellaisena kuin ne olivat Edossa eli nykyisessä Tokiossa, mutta nykyajan mukavuuksilla varustettuina. Naisille ja miehille on eri päivät, miehille kolme ja naisille neljä kertaa viikossa. Naisten kylpylää kutsutaan nimellä onna yu. Tarvitsemme sinua nimenomaan naisten vuoroihin. Työaika on siis neljä kertaa yhdeksän eli 36 tuntia viikossa. Tehtäväsi on olla noina neljänä päivänä viikossa sansuke.
- Mikä on sansuke?
- Sansuken tehtävä on Japanissa arvostettu. Hän vastaa toiminnasta työvuoronsa aikana, esimerkiksi veden lämmityksestä ja valvoo yleistä hygieniaa ja puhtautta. Hän myös pesee kylpylävieraat.
- Pesenkö siis naiset?
- Juuri niin. Käytät pesusientä ja saippuaa. Kylpyaltaisiin mennessä pitää olla puhdas.
- Ei kai, siis… mikä on pukeutumiskoodi? Ovatko naiset… alasti?
- Totta kai. Eihän vaatteet päällä voi peseytyä. Ei kai se ole mikään ongelma.

Tässä vaiheessa minua alkoi todella kuumottaa. Sanoin:
- Selvä, eiköhän se onnistu. Entä minä itse, millaisissa vaatteissa hoidan tehtäviäni?
- Sinulla on päälläsi fundoshi, japanilainen lannevaate. Vähän niin kuin uimahousut, mutta se ei peitä mitään muuta kuin munaskuut. Takapuolikin on lähes paljaana. Ei kai se ole ongelma? Olet nuori mies, bodattu vartalo, kiinteät lihakset, ei ylipainoa, naiset katselevat sinua ihan mielellään. Ryhtyisin itse tuohon hommaan, mutta ikäni takia se alkaa olla hankalaa, 70 vuotta tuli juuri täyteen.
- Tämä selvä.

Sitten Matsuhito-san alensi ääntään ja lisäsi:
- Kylpylän on tarkoitus olla myös kodakara no yu.
- Mitä se tarkoittaa?
- Meillä Japanissa on paikkoja, ainakin oli Edo-kaudella, joissa lapsettomat naiset saivat apua hedelmättömyysongelmaansa. Siis siinä tapauksessa, että lapsettomuus johtui heidän aviomiehistään. Nämä paikat olivat kylpylöitä, niitä kutsuttiin nimellä kodakara no yu. Tarkoitus on nyt elvyttää tämä perinne täällä Suomessa. Kysyntää varmaan riittää täälläkin.

Juttu alkoi vaikuttaa yhä kiinnostavammalta. Arvasin jo vastauksen, mutta kysyin:
- Miten tämä liittyy työtehtävääni?
- Ei varsinaisesti liity, tuon asian hoitaminen ei kuulu palkkatyöhösi. Mutta jos asia kiinnostaa, niin todettakoon että sansuket ovat perinteisesti auttaneet naisia näissä asioissa, täysin vapaaehtoispohjalta molemmin puolin.

Menin hetkeksi sanattomaksi, mietin kuulemaani. Sitten oleellinen kysymys:
- Paljonko palkka olisi?
Matsuhito-san kertoi. Minusta palkka oli aika huono, ja sanoinkin sen. Hän vastasi:
- Ota huomioon, että tässä on merkittävä lisäetu. Tässä hommassa saat pillua niin paljon kuin haluat.

Aloitin työt heti seuraavana päivänä. Tuntui uskomattomalta, kaikki nuo alastomat naiset jotka pesin, en ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Saippuoin ja pesin heidän reisiään, pyllyjään, tissejään… aivan mieletöntä! Ja miten he suhtautuivat minuun? He olivat etukäteen tietoisia siitä, että mies pesisi heidät, he hyväksyivät se itsestäänselvyytenä ja tykkäsivät siitä. Valtavan iloisia ja miellyttäviä naisia, ja valtavan seksikkäitä myös. Moni halusi, että pesisin heidän haarojensa välin erityisen huolellisesti, niin ja tissit.

Matsuhito-san oli korostanut, että erektio oli työssä sopimaton. Yritinkin välttää sitä kaikin keinoin, jossain määrin onnistuenkin. Jos phallos stondailisi kunnolla, sen kyllä huomaisi lannevaatteen alta. Mutta työvuoron jälkeen minua ei pidätellyt mikään, oli pakko Nyrkki-Kyllikin kanssa purkaa paineita muistellessani päivän aikana näkemiäni ja pesemiäni naisia.

Kylpylän toiminnan päästyä vauhtiin sille muodostui vakituinen asiakaskunta. Monet naiset alkoivat käydä säännöllisesti ja tottuivat minuun. He myös huomasivat, että en ollut gay. Silloin alkoivat ehdotukset. Huomasin, että Matsuhito-san oli puhunut totta. Monesti ennen sulkemisaikaa joku naisista tuli kysymään minulta, voisiko hän jäädä kanssani paikalle vielä sulkemisajan jälkeen. Olin sopinut Matsuhito-sanin kanssa, että näin voidaan tehdä. Siirryin sitten alastoman naisen kanssa saunan viereiseen takkahuoneeseen. Ai sitä nautintojen määrää, jonka me molemmat siellä koimme… Sana näistä tilaisuuksista kiersi.

Olin sitten ollut siellä töissä vuoden verran, kun eräs nainen otti minuun yhteyttä puhelimitse;
- Olen Tanja Tikkarinen, Nainen-lehden toimittaja. Voisinko haastatella sinua lehteemme?
- Käyhän se. Mistä aiheesta?
- Tietooni on tullut, että siellä harrastetaan perinteistä japanilaista kylpyläkulttuuria, se kiinnostaa lukijoitamme. Olen myös kuullut, että monet naiset ovat saaneet siellä avun ongelmiinsa… Saisinko siis haastattelun?
- Saat, yhdellä ehdolla. Oikeaa nimeäni ei saa mainita. Haastattelussa olen ”Jorma”.
- Selvä on, Jorma.

Hän saapui yhdeksältä kylpylän sulkeutuessa. En ollut nyt lannevaatteessa, olin pukeutunut verkkareihin. Nainen oli tummatukkainen ja silmälasipäinen, lukeneen näköinen, hänellä oli housupuku ja kireä T-paita, jonka alla pullistelivat täyteläiset rinnat. Ja nuo reidet… nainen ei ollut lihava, mutta hänellä oli muodot oikeissa paikoissa. Vaikka olin taas nähnyt alastomia naisia koko päivän, minua kiinnosti eniten miltä tuo nainen näyttäisi ilman vaatteita. Keskityin kuitenkin vastaamaan hänen kysymyksiinsä. Kuvasin ensin toimenkuvani yleisluontoisesti menemättä työajan ulkopuolisiin yksityiskohtiin. Hän kysyi:
- Oletko tosiaan filosofian tohtori, kuten sanotaan.
- Kyllä se totta on. Jos työpaikkaani ihmetellään, niin ensinnäkin en ole saanut koulutustani vastaavaa työtä, ja toiseksi tämä työpaikka on parempi kuin mikään muu, jonka voisin kuvitella. Paras työ, mikä minulla on koskaan ollut.

Sitten hän sanoi:
- Voit kyllä kertoa asioista vapaamminkin taustatiedoksi, en minä kaikkea kirjoita juttuuni. Ja voit tarkastaa juttuni etukäteen. Miltä se miehestä tuntuu, pestä alastomia naisia?
- Erittäin miellyttävältä. Sanon suoraan, että se tuntuu valtavan eroottiselta. Mutta jos se ei ole naisille ongelma, niin ei se totisesti ole minullekaan. Yritän herrasmiehenä niin sanotusti pysyä housuissani, vaikka se onkin joskus vaikeaa.
- Ymmärrän. Työhoususi eivät todellakaan ole kovin suuret, niissä pysyminen voi olla haaste.

Sitten hän vakavoitui, otti asiallisen ilmeen ja sanoi:
- Sosiaalisessa mediassa kulkee juttuja, joiden mukaan autat naisia hedelmällisyysasioissa. Onko se totta?
- Sanon suoraan, että on. Annan joskus naisille täällä työajan jälkeen ”konsulttiapua” lapsettomuusongelmiin, nimenomaan siinä tapauksessa että lapsettomuus johtuu miehestä eikä naisesta. Edellytän myös, että toimintaan on avio- tai avomiehen suostumus.
- Tarkoitatko, että panet siis naisia paksuksi?
- No, jos noin karkeaa ilmaisua haluaa käyttää. Niinhän se käytännössä tapahtuu.
- Kuinka monta lasta olet siittänyt?
- No, olen ollut täällä vuoden, pari naista viikossa noissa asioissa, jos jokainen olisi tullut raskaaksi niin enintään sata. No, ei tietenkään jokainen heti tule, mutta aika moni tulee. Eivät he kuitenkaan yleensä kerro minulle jälkeenpäin, miten kävi. He tulevat tänne oikealla hetkellä, juuri ovulaation aikaan tai vähän sitä ennen, jolloin hedelmöittymistodennäköisyys on suurimmillaan. Sitä paitsi minulta tulee spermaa erittäin paljon, moninkertainen määrä keskivertomieheen verrattuna, ja se on erittäin hyvälaatuista. Siittiöitä on tutkitusti valtava määrä ja niiden liikkuvuus on parasta A-luokkaa. Varmuuden vuoksi minä myös yhdyn heihin en vain kerran, vaan kaksi tai kolmekin kertaa peräkkäin onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tanja haukkoi henkeään:
- Voi hyvä tavaton, tuollaista minä kuvittelin, mutta en voinut uskoa todeksi. Mikä mies! Sinä olet todellinen siitossonni!
- Kiitos kohteliaisuudesta. Jokainen mies olisi imarreltu kuullessaan tuollaista.
- Noiden hedelmöityshommien lisäksi, teetkö muuta?
- Kyllä, minä toimin eräänlaisena terapeuttina. Moni täällä kylpylässä käyvä nainen kääntyy puoleeni siksi, että heillä on lantion seudulla selittämättömiä kipuja, jotka johtuvat sisäisistä jännitystiloista. Kipujen poistamiseksi pyrin laukaisemaan jännitystilat sillä tavalla, jonka osaan parhaiten. Aluksi rentouttava hieronta, jossa keskityn alastoman naisen reisiin ja takapuoleen, erityisesti pakaralihaksiin. Se toimii valmisteluna suurempiin nautintoihin. Sitten siirryn etupuolelle ja hieron perusteellisesti pillun. Tässä vaiheessa minulla viimeistään on jykevä seisokki, ja rullaan munan päälle kumigondoomin. Sen jälkeen seuraa nautinnollinen yhdyntä. Se huipentuu järisyttävään organismiin, joka laukaisee naisen lantionseudun jännitystilat paremmin kuin mikään muu.
- Teet siis sekä hedelmöityshoitoja että terapeuttista työtä?
- No, täytyy myöntää, että vähän muutakin. Noiden kahden edellä kuvatun asian lisäksi on joukko naisia, joilla ei ole mitään hedelmällisyys- eikä terveysongelmia, he yksinkertaisesti vain haluavat nauttia yhdynnöistä ja seksistä. Ja mikä minä olisin heiltä nautinnot kieltämään, jos kerran voin sellaisia antaa. Hoitelen kuitenkin tällä tavalla vain sinkkunaisia, ristiriitojen välttämiseksi. Nämä edellä mainitut kolme toiminta-aluetta työllistävät minut täysin, kysyntää on niin paljon, että minun täytyy usein kieltäytyä, koska olen jo sopinut jääväni työajan jälkeen jonkun muun kanssa takkahuoneeseen. Ai niin, minun täytyy huomauttaa Matsuhito-sanille että huoneen sohva pitää uusia, se muuten hajoaa kohta koska se natisee tuntikausia joka ilta… Niin, ja sitten täytyy vielä korostaa, että muiden paitsi hedelmöityshoitoa tarvitsevien kanssa käytän aina gondoomia.

Muistelin tuossa vaiheessa erästä äskettäin kylpylässä käynyttä naista, mutta en kertonut sitä ääneen Tanjalle. Tuo nainen, tunnistin hänet julkkikseksi joka esiintyi TV-juontajana ja lehtien palstoilla. Kaunis nainen, entinen malli, hän esiintyi edelleen bikinikuvissa iltapäivälehdissä vaikka oli jo 44-vuotias. Hän oli myös jokin aika sitten eronnut, joten häntä uskalsi lähestyä pienen flirtin merkeissä. Hän tuli lähellä sulkemisaikaa, ilmeisen tarkoituksella, muita asiakkaita ei enää ollut paljon. Tällä kertaa ei bikineissä vaan täysin alasti, mikä upea vartalo… kun saippuoin ja pesin hänet, minun oli tavallistakin vaikeampi pidätellä painetta jonka tunsin lannevaatteeni alla. Tällä kertaan pullotus näkyisi, sille ei voisi mitään, mutta mitä väliä! Nainen huomasi sen, tajusi pelin hengen yhtä hyvin kuin minäkin, ellei paremmin. Muut asiakkaat olivat jo lähteneet. Sanaakaan ei lausuttu, mutta kumpikin tiesi mitä halusi. Kuljimme käsi kädessä takkahuoneeseen. Otin siellä seinällä olevasta kaapista paketin gondoomeja. Sitten riisuin lannevaatteen yhdellä nopealla nykäisyllä. Mahtava phallokseni sojotti kivikovana kohti kattoa. Nainenhan oli jo alasti, hänen ei tarvinnut riisua…

Havahduin ajatuksistani Tanjan kysymykseen:
- Entä sitten seksuaalivähemmistöt, miten heidän oikeutensa on huomioitu?
- Tarkoitat varmaan lesboja. Heitäkin käy silloin tällöin, haluavat lapsen ja minä autan heitä.
- Ihanko normaalissa yhdynnässä vai miten?
- Kyllä se vanha konsti on edelleen paras myös heidän tapauksessaan. ”Muumimukimenetelmässä” on se vika, että sperman laatu heikkenee kuljetuksen aikana ja osa siitä jää matkan varrelle, mukiin ja muualle. Kyllä phallos on syytä työntää sisään ja siemenet on paras syöstä suoraan kohdun suulle, siihen tarvitaan iso, pohjaan saakka ulottuva muna kuten minulla. Lesbojen tapauksessa on lisäksi yritettävä lieventää miehen läheisyyden aiheuttamaa inhoa toimituksen aikana. Se tapahtuu esimerkiksi siten, että naisen naispuolinen lesbokumppani on mukana, hänkin tietysti alasti. Ensin kumppani hieroo tai nuolee naisen pillun liukkaaksi, jonka jälkeen minä nousen pukille. Sitten kumppani suutelee naista ja hyväilee hänen rintojaan samalla kun minä nain naista.
- Otatko maksun kaikista näistä palveluista?
- En tietenkään! Millaisena sinä minua oikein pidät? En ole mikään prostituoitu. Teen tätä vapaaehtoistyönä, autan apua tarvitsevia.
- Mutta sinä itse, mitä sinä siitä saat?
- Hyvän mielen ja… sitten tietenkin tuo itse saaminen. En kai ole vielä muistanut mainita, että pidän mielettömän paljon seksistä! Jokainen nainen on niin ihmeellinen ja ihana, en voi kuvitella mitään parempaa kuin yhtyä heihin.

Tanja esitti vielä joitakin kysymyksiä. Yritin pitkittää haastattelua, en olisi vielä halunnut erota tuosta naisesta. Lopuksi hän sanoi sen, mitä olin koko illan odottanut:
- Minä haluaisin, että sinä peset minut. Missä voin riisuutua?
- Tuolla pukuhuoneessa.

Nyt minun tuli kiire. Riensin riisumaan verkkarit ja laittamaan lannevaatteen päälleni. Ja sitten menin pesuhuoneeseen odottamaan Tanjaa. Olimme kahden kylpylässä, muut asiakkaat olivat lähteneet. Sydämeni löi tuhatta ja sataa, kun otin käteeni pesusienen ja saippuoin sen. Näkisin siis Tanjan alastomana! Saisin koskea häneen ja pestä hänet! Vaikka näin työssäni jatkuvasti alastomia naisia, kukaan heistä ei saanut minussa aikaan tällaisia reaktioita.

Kun Tanja ilmestyi oviaukkoon ilkosen alastomana, haukoin henkeäni. Ryhdyin välittömästi teltantekoon, teltan keskisalko kohosi lannevaatteen alla mahtavaan pönkötykseen. Kun saippuoin ja pesin hänet, olin kuin transsitilassa. Tuo lantio, ennen kaikkea nuo reidet, musta karvakolmio, isot tissit… mitään niin eroottista en ollut koskaan ennen kokenut, paitsi ehkä pari päivää ennen, jolloin olin sen julkkisnaisen kanssa… ei, en silloinkaan. Äkkiä hän vei molemmat kätensä lannevaatteeni alle ja tarttui tukevasti isoon, pönköttävään munaani.
- Tuollainen pitää miehellä olla. Kunnon kyrpä! Mennään jo tuonne takkahuoneeseen. Noppaan!

Lähdimme juoksemaan kohti takkahuonetta. Juoksun aikana katselin hänen rintojaan ja niiden liikehdintää kuin hidastetussa filmissä. Upeat, isot tissit heiluivat ylös-alas, ylös-alas tuon alastoman naisen juostessa. Se kiihotti minua entistä enemmän.

Takkahuoneessa kysyin, käytetäänkö gondoomia. Vastaus oli: ”Ei missään tapauksessa”. Nyt ymmärsin täydellisesti mitä hän halusi. Hän halusi tuntea hedelmöittymisen riemun, johon samalla liittyi valtava seksuaalinen halu. Minä puolestani aloin tuntea mahtavaa siittämisen himoa. Sen vallassa phallokseni liukui sisään kuumaan, limaiseen loveen.

Kyrpä pumppasi Tanjan pilluun kuin mäntä moottorin sylinterissä, valtavan liukkaana voiteluaineena kiihotuslima. Panokone kävi. Tanja huohotti: ”Nussi… aah… nussi…. nussi …. aah… ” Ja minä totisesti nussin. Tanjan lantio liikkui rytmikkäästi työntöjeni tahdissa. Tunsin itseni todelliseksi panomieheksi, suurin nautinto oli, kun sain tuottaa naiselle nautintoa.

Hekumallisin nautinto oli kuitenkin vasta edessäpäin. Tapahtui väistämätön: Tanja laukesi räjähtävään organismiin. Sitä kesti ja kesti, hänen ääntelynsä oli niin voimakasta että se kuului varmaan koko kylpylään ja ulos asti. Samalla hänen emättimensä teki voimakkaita supistusliikkeitä. Panopaine phalloksessani kasvoi niin suureksi, että en enää kyennyt pidättäytymään. Valtava määrä spermaa ja siittiöitä ryöppysi räjähdysmäisesti Tanjan emättimeen jatkaakseen siitä vauhdilla aina munasarjoihin asti, jossa kiimainen munasolu jo odotti. Nautintojen huuma vei minut tajuttomuuden rajamaille. Voihkin kilpaa Tanjan kanssa.

Suurimman hekuman hetkellä tapahtui muutakin. Kuului räsähdys ja tunsimme putoavamme. Mitä ihmettä tämä oli? Kova lattia kuitenkin tuli vastaan. Sohvatyynyt vaimensivat putoamisesta johtuvaa iskua. Tajusimme, että putoaminen oli pysähtynyt ja olimme kunnossa. Pelästys purkautui molemmilla hysteeriseen nauruun. Sohva oli vihdoin romahtanut, niinhän minä olin jo aiemmin epäillyt käyvän. Olin nussinut tuolla sohvalla niin paljon, että sen rakenteet eivät enää kestäneet. Tavallista kiihkeämpi yhdyntä sitten lopulta romahdutti sen.

Yhtyminen onnistui myös romahtaneella sohvalla. Kymmenen minuutin kuluttua minulla seisoi taas jämäkkänä. Kun puhutaan seksuaalisesta tyydytyksestä, niin käsite pitää sisällään ajatuksen, että naituaan ihminen saisi tarpeekseen eikä enää haluaisi yhtyä. Pötypuhetta! Päinvastoin käy niin, että koettuaan yhdynnän hekumalliset nautinnot ihminen haluaa niitä lisää. Himo kasvaa naidessa! Näin meillekin Tanjan kanssa kävi. Työnnyin uudestaan hekuman alkulähteille, halu loisti uudelleen myös Tanjan silmistä. Tuntui mahtavan hyvältä päästä ”omille liukkaille”. Joka työnnöllä emättimestä pursusi edellisen yhdynnän jäljiltä sinne jäänyttä sperman ja kiihotusliman seosta. Se valui sohvatyynyille, mutta niiden tahriintumisesta ei tarvinnut huolestua, sohva oli nyt muutenkin piloilla. Naimme hitaasti nauttien. Yhdyntä kesti kauan, mutta lopulta purkauduin uudestaan kuumaan loveen.

En kohta enää kyennyt laskemaan yhdyntöjemme määrää sinä yönä, sekosin laskuissa. Varmaa oli ainoastaan nautinto, sitä jatkui tuntikausia. Lopulta tunsin kiveksissäni, että ne olivat tyhjät. Olin ruiskuttanut joka ikisen spermapisaran tuon naisen emättimeen. Tuntui mahtavalta, että kerrankin olin päässyt tyhjentämään pussit oikein kunnolla. Olin antanut hänelle kaiken, mitä minulla oli.

Hän lähti aamuyöllä. Tilasin hänelle taksin ja sitä odotellessamme seisoimme ulkona. Sanoin:
- Sä olet ihana nainen.

Hän hymyili ja suuteli minua. Suudelmamme oli ihana ja hellä ja kesti kauan. Sitten hän sanoi:
- Mä lähetän sulle viestin.

Noin kuukauden kuluttua sain tekstiviestin: ”Pulla on uunissa. Kiitos.”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute