Herkku-puhelin
Petollinen johtaja
Luntunalku

Laura oli työpaikan suuresta yrityksestä, hän oli työskennellyt puoli vuotta ahkerasti. Nuori ja kaunis nainen oli saanut monia uusia tuttavia toimistolta ja oli erittäin mielissään tästä suurenmoisesta mahdollisuudesta.

Yksi asia vain rikkoi täydellisyyden hänen loistavassa tulevaisuudessaan ja se asia sattui olemaan hänen suuri johtajansa. Mies oli vilkuillut Lauran vartaloa ällöttävällä tavalla jo alusta asti, mikä sai Lauran harkitsemaan edes työpaikan vastaanottamista.

Johtaja Rinteen katse viipyi usein hänen ehkä hieman syväänuuretulla kaula-aukollaan, mutta Laura oli sitä mieltä, ettei hänen tarvitsisi peitellä muotojaan moisen pervon vuoksi, vaan kantoi melonejaan ylpeänä. Rinne ei ollut ainoa joka huomasi Lauran kauneuden, mutta muu toimiston väki pitäytyi aikeissaan taka-alalla.

Suuri johataja, Martti Rinne oli kuulu valloituksistaan työpaikallaan, hän oli houkutellut monet nuoret kissat toimistoonsa ja työntänyt suuren kullinsa mihinkä vain halusi. Eikä herra Rinne ollut mielissään tilanteessa jossa hän joutui vikittelemään noin vastentahtoista ostajan lunttua kuin Laura.

Martti Rinne ei ollut kunnian mies ja älyä tällä kuuttakymmentä lähenevällä herralla riitti. Hän oli kehitellyt idean, melkoisen yksinkertaisen ja julkean, tämän neidon astumiseksi. Martilla oli tiedossaan Lauran veljen tausta ja tilanne oli mitä parhain hänen kannaltaan. Veli oli nimittäin kunnostautunut narkkari Rinteen tytäryhtiössä. Säälistä mies oli saanut työnsä takaisin, mutta häntä vahdittiin tarkasti. Ei tarvittaisi kuin yksi tabletti ja köyhän miehen ura sekä perhe olisi mennyttä. Toki mies oli ollut kuivilla jo 2 vuotta, mutta kuka vanhaa narkkaria uskoisi. Rinteellä oli nyt valta käsissään.

Laura hämmästyi ja säikähti kun sai kutsun Rinteen huoneeseen. Nuori ostaja pelkäsi työpaikkansa puolesta ja selaili mielessään viikon tapahtumia. Kulmat kurtussa hän asteli hisseiltä ylimmän kerroksen huoneen ovelle. Koputus kävi ja Laura kutsuttiin sisään.

"Te kysyitte minua?" Laura sanoi kuivaa kurkkuaan kakistellen

"Niin aivan, ole hyvä.." Martti kehoitti kädellään Lauraa istumaan.

"Minulla olisi teille ehdotus.." mies tokaisi "niin herra Rinne...?" Laura sanoi ja kurtisti taas kulmiaan.

"Kuten olette huomannut neiti Valli olen erityisen mieltynyt teihin, kuten myös työnjälkeenne ja siksi haluaisin tarjota teille mahdollisuutta.."

"Kiitos, olen otettu, mutta millaisesta mahdollisuudesta me mahdamme puhua?"

"Olen katsellut työskentelyänne erittäin kiinteästi ja jos olen tulkinnut oikein saattaisitte olla erittäin pätevä tähän tehtävään. Haluaisin tarjota teille palkankorotusta ja hieman uudenlaisia työtehtäviä..."

"Minkähänlaisista työtehtävistä me puhumme herra Rinne?" Laura kysyi epäiöyksen kasvaessa hänen mielessään.

"Niin aivan, minä tahtoisin teidän täyteläiset huulenne ja kiimaperseenne käyttööni työpäiviemme iloksi..." Martti tokaisi ja odotti räjähdystä ja osasi odottaa reaktiota joka oli tulossa. Lauran posket punehtukvat häpeästä ja suuttumuksesta, hän kiehui vihasta tätä kuvottavaa miestä kohtaan, kuinka kukaan julkesi puhua naiselle noin?

"Luuletteko te minua joksikin maksulliseksi huoraksi?! Minä en suostu! En suostu!!" Laura yritti hillitä äänenkäyttöään ja pitää kiinni omasta kunniastaan.

"Niin arvelinki" Martti huokaisi "mutta en kertonut vielä yhtä seikkaa..."

"Nähkääs olen tutustunut hurmaavan veljenne taustoihin ja otaksun, että hänellä on ollut, no, pieniä ongelmia yksityis- että työelämässään?" Mies kääntyi katsomaan mykistynyttä Lauraa.

"Hänen toimistostaan saattaisi löytyä yksikin pilleri jonka hänen kolleegansa sattuisi löytämään hänen työpöytänsä laatikosta..."

"Kuinka te kehtaatte!! Ette te voi...! Jussi on täysin syytön tähän! Se on hänen ainoa mahdollisuutensa, kiltti älkää..." Lauran silmiin syttyi kauhua veljensä kohaton puolesta.

"Se riippuu aivan tasan teistä Laura hyvä, te saatte päättää veljenne kohtalon."

Laura oli jähmettynyt kauhusta, ajatukset pomppoilivat hänen päässään ja nainen ei keksinyt yhtäkään hyvää ratkaisua. Laura oli nujerrettu, ahdistettu nurkkaan ja hän vihasi tätä miestä.

"Selvä, minä suostun..." Laura sanoi päättäväisenä, mutta mieheen katsomatta.

"Loistavaa, tapaamme siis hissien luona tasan kello 18.30 kun koko toimisto on tyhjentynyt, onko selvä?" Rinne sanoi riemuiten voitostaan.

"Selvä" Laura vastasi ja inhon kyyneleet kihosivat silmiin.

"Oli ilo asioda kanssanne, voitte nyt poistua."

Ja niin Laura poistui tyrmistyneenä paikalta.

Tasan kello 18.30 olivat molemmat sovitulla paikalla. Laura seisoi jähmettyneenä Martin vieressä hissin ovien edessä. Martti painoi hissin nappulaa ja siirsi kätensä Lauran ristiselälle. Nuorta neitoa kuvotti miehen julkea käpälöinti johon hänen oli vain alistuttava. Hissin ovien avauduttua mies työnsi Lauraa ovien sisäpuolelle pepusta töytäisten. Hän asettui tytön taakse, asetteli tämän hiuksia hieman sivuun ja silitteli mehustaa. Raskas hengitys ja etumus painautuivat Lauraa vasten. Ovet avautuivat jälleen ja Laura käveli haparoivin askelin huoneen ovelle. "Avatkaapa ovi" Martti tokaisi ja röyhkeästi tunki sormensa Lauran mekon alle lupaa kysymättä. Laura haparoivin ottein avasi oven ja astui sisään johtajan huoneeseen.

 Ovi sulkeutui Lauran takana ja Martin vartalo painautui häntä vasten käsi hänen vatsallaan. Lauraa inhotti, mutta hän yritti hoitaa itsensä nopeasti pois tästä tilanteesta. Nuori nainen koukisti selkäänsä ja painoi pyöreät pakaransa miehen kovenevaa elintä vasten.

 Martti innostui huomatessaan huoransa antautuneen tilanteen uhriksi. Hän hivutti molemmat kätensä nyt raskaille rinnoille joista oli jo ehtinyt hekumoida aijemmin mielessään. Rinnat tuntuivat ihanan lämpimiltä Martin kourissa. Hänen housuissaan nytkähti uudelleen huomatessaan, ettei Laura käyttänyt rintaliivejä tiukan mekkonsa alla. Mies pyöritteli mehukkaita lolloja kämmenissään ja hankasi kulliaan naisen herkkupeppua vasten. Nämä mehukkaat tissit oli saatava näkyviin, hän ajatteli ja laski topin reunaa alaspäin.

 Maidonvalkeat, pystyt ja suuret nuoren naisen tisut tulivat Martin näkyville. Hänellä oli oiva näköala Lauran takaa eikä hän malttanut olla leikittelemättä näillä mansikkaa muistuttavilla nänneillä. Voitonriemuinen hymy nousi Martin huulille hänen humatessaan nännien kiihotuksen tästä kosketuksesta.

 Lauraa inhotti, inhotti omat tuntemuksensa, miksi jokin näin ällöttävä sai hänet kuitenkin tuntemaan näin. Laura piti inhostaan kiinni kuin viimeisestä oljenkorrestaan eikä halunnut päästä irti.

 Martti oli aloittanut nyt Lauran pakaroiden palvomisen, hän siirsi tiukan mekon reunaa ylös jotta pääsi kunnolla käsiksi tähän herkkuun. Hän levitteli pakaroita ja siveli Lauran häpyä, välillä painaen sormeaan reikien kohdalle.

 Maurin sormi hyväili Lauran kostuvaa pimppiä pikkuhousujen päältä ja käytti välillä sormiaan suussaan. Mies ei kuitenkaan malttanut odottaa vaan läiskäytti kiinteää pakaraa merkiksi tammalle liikkua.

  Lauraa kulki eteenpäin epävarmoin askelin kunnes Martti painoi hänet toimiston sohvan nojaa vasten ja työnsi päätä vasten samettista verhoilua. Pikkarit Martti vetäisi lortolta alas alta aika yksikön jotta pääsisi käsiksi tähän herkkuun. Hän laskeutui täydellisten pakaroiden väliin, levitti jalkoja ja maistoin lorton mahlaa.

 Tukahtunut yninä purkautui Lauran huulilta hänän pimppiään livottaessa. Huomaamattaan hän nosti pyllyään enemmän tarjolle ja avasi lisää suloisia sääriään.

 Martille riitti huoran miellyttäminen, hän halusi saada tuntea nuoren reiän lihanuijansa ympärillä. Mies nousi ylös ja otti suuren melansa esiin, hän aikoi seivästää sillä Laura rukan.

 Laura tunsi nyt terskan kuumana aukollaan, kiusoitellen ja hyväillen, hänellä ei ollut aavistustakaan mitä oli luvassa. "Nyt saat kuules huora kunnolla kyrpää" Martti röhähti ja tunki valtavan elimensä Lauraan. Nainen parahti, mutta kulli aloitti heti kovan tahtinsa, elin tuntui valtavalta eikä hän voinut muuta kuin ulista miehen alla.

 Martilla oli ote tikkauksen tahdissa keinuvista pakaroista ja hän oli jo tulla pelkästä näystä. Hänellä oli uhkea tyttö allaan ja kulli souti taivaallisen tiukassa tavarassa. Ponihännästä kiskoen hän nautti huorastaa muristen. Urahdukset ja kiljahdukset sekoittuivat toisiinsa kun perse läiskyi Martin alla.

 Martin oli vedettävä itsensä ulos Laurasta. "Kontillesi" nainen totteli häkeltyneenä Martin ohjetta ja kompuroi alas sohvan nojalta sojottavan kullin eteen. Martti otti Lauran päästä otteen ja ohjasi lihanuijan lämpimään suuhun.

 Laura tiesi, ettei hänella ollut muita vaihtoehtoja kuin totella miestä. Hän alkoi imeskella omalta mehultaan maistuvaa sauvaa pontevasti.

Laura lutkutti Martin kosteudesta kiiltävää kyrpää niin nopeasti kuin vain kykeni, sitä nopeammin se olisi ohi. Hän nuoli ja maiskutti jykevää kullia minkä ehti kosteassa suussa. Martti örisi ja nautiskeli myöntyvyydestä ja tunteestä kyrvässään. Hän alkoi naida neidoin suuta hieman innokkaammin ja huomasi kutinan alkavan uudelleen kasseissaan, mutta ei halunnut laueta vielä.

  Ähkäisten mies vetäisi limaisen kullin ulos lutkansa suusta ja siirtyi sohvalle istumaan. Lauran hän komensi syliinsä hajareisin ratsastamaan kullinsa päällä. Laura seurasi miehen perässä ja asettautui hajareisin miehen eteen sohvalle. Martti kiskaisi tytön loputkin vaatteet maahan ja puristeli kahta mehukastaa melonin puolikasta käsissään. Mies painoi nuo kimpaleet yhteen ja nuolaisi vakoa, sitten lipaisu molemmille nänneille ja imaisu. Kädet siirtyivät pakaroille kun suu yhä hamusi lutkan mansikoita suuhunsa.

  Martti nautiskeli ja maiskutteli kuolasta kiiltelevillä tisuilla käsien painaessa Lauran lantiota seisovaa lihanuijaa kohti. Hän asetteli kyrpänsä pillun huulille ja painoi lutkaa sitä vasten. Vikinä alkoi kuulua taas emman suusta Martin hyppyyttäessä häntä paksun kullinsa päällä.

 Lauran klitta hankasi ja hänen tissinsa olivat imutuksen uhreina, hän tiesi orgasmin olevan tulossa. Laura ei voinut pidätellä sitä vaan alkoi kiljua vimmatusti vatkaten miehen sylissä. "Tule, huora, tule!!" Martti karjahteli kiimassaa ja läiski kiimaista narttua tisseille ja pyllylle kämmenellään.

 Kiimapillu supisteli Martin kyrvän ympärillä ja niin hän purkautui ilman ehkäisyä kiimaisen huoransa sisälle karjuen.

 

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute