Herkku-puhelin
Jälleen jaossa
Seppo

Kesällä 2015

Olen n 44 v mies ja puolisoni muutaman vuoden nuorempi.

Vaimoni Satu on aika muodokas pakkaus ja kilot osuneet oikeaan paikkaa ja etenkin rinnat ovat pyöreät ja ryhdikkäät,koko 80D pituutta 175/65 ja pukeutuminen tyylikästä ja muotoja korostavaa.

Taas on aikaa vierinyt ja Satukin taas oli käynyt vieraissa vaikkei sitä myöntänytkään mutta tavat tuntien , vaikkei se yllätys ollut kun jo aikaisemmin oli päässyt vieraan makuun melkein luvalla kun olin Pekan ja kumppanit päästänyt sen kimppuun vaikkei Satu sitä tiennytkään.

No seksi oli talosta hiipunut ja kaksin asustelimme taloa , kun vanha kaverini Matti soitti turusta että on uudelleen kouluttautunut hierojan töihin ja nyt sitten tulossa jotain tutkintoa suorittamaan tampereelle ja olisi yö sijaa vailla ja samalla voitas hieman parantaa maailmaa.

Sovittiin että saapuu seuraavana lauantaina niin keretään pari iltaa pitkästä aikaa höpötellä.
Matti saapui lauantaina kolmen aikaan ja minä kysyinkin että laitetaanko heti sauna vai sen jälkeen kun olen käynyt työpaikalla jonne oli aina pakko jonkun mennä lauantaisin pyörähtään ,Matillehan kaikki sopii kaikki paremmin kuin hyvin .

Matti tarjosi autostaan kylmän huurteisen ja kysyi että mihis emännän oot laittanut kun en sitä oo vielä nähnyt ?

Totesin että tulee kohta on tyttöjen kanssa syömässä ja todennäköisesti myös muutamat viinit naukkaamassa Tampereella ,mutta laitetaan sun kamas tuonne piharakennuksen vieras tilaan sillä välin.

Ihmettelin kun Matti kantoi isohkon laatikon myös sisään mutta selvitti että pitäisi hieronta pöytään joku ruuvi laittaa että olis maanataina sitten kunnossa.

Kasasimme pöydän ja noudan hukkuneen ruuvintilalle uuden Masan kertoessä että pöydässä on öljyn lämmitin ja joitakin muitakin sähköisiä toimintoja pistäessään töpseliä pistorasiaan , käymme samalla myös perhe tilannettamme läpi kun Mattikin oli eronnut ja asui tyttärensä kanssa kaksiossa ja valitteli ettei oikein ole mahdollista naisseuraa asuntoon viedä kun on niin pieni, ja kuuluu kaikki äänet huoneesta toiseen.

Matti kertoi että on tiukka paikka aina kun joku hemaiseva nainen tulee hierottavaksi niin on kuulemma lähellä ettei housuun tule samalla naureskellen leveä virne naamallaan.

Kuuntelin juttua ja kerroin ettei meilläkään sitä elämää ole ja samassa alkoikin vaimo huhuilemaan oveta että Seppo missä olet , hihkaisin että ollaan täällä takkahuoneessa ja piikkarit kopisivat kohti ja hieman enemmän kui vähän nauttinut rouva tuli sisään posket hehkuen ja tuijotti Mattia kun ei koskaan ollut nähnyt ja kättelivät vaimon kysyessä mitä onkos täällä hierontaa … Matti vilkaisi minua ja hierontapöytää ja totesi että kyllä jos kiinnostaa .

Totesin että saunassa alkaa kohta olla lämmintä mutta minun pitää kyllä käydä siellä töissä ennen kuin otan toista olutta.
Rouva poistui sisälle taloon ja Matti tokaisi virne naamalla että aika mirrin olet saanut mutta eihän siitä mitään iloa ole jos ei kehrää....

Matti tuijotti minua jo kuusi olutta ottaneena että paljonko täytyy maksaa että saa sitä luvan kanssa painaa jos saan sen antamaan?

Kysyin että mitä ?

Niin jos pihtari mirriä hieron ja saan sen antamaan niin paljonko se maksaa?

En vastannut vaan mietin.... ja samassa Matin puhelin soi , jotkut Matin ammatti veljet oli ilmeisesti myös tulossa tampereelle tutkintoon ja Matti innostui että olis kiva nähdä jo nyt mutta hän on täällä kaverin luona ja ei ole hotellia ole varannut . Kysyin että montako niitä on ja Matti näytti että kahta sormea....

Sano niille että tulkoon saunomaan matkalla hotellille mutta ottakoon omat juomat.. ..
tulossa reilun tunnin päästä sanoi Masa leveästi hymyillen.

No kysyi Masa?

Ja tajusin että sitä hintaa se tivaa vieläkin ja samalla otti pienet siivut kahvilikööri pullosta .

No jos se antaa …......niin 200€ ja Masa tyrkkäs heti kättä, jäin miettimään että mitähän sitä taas tuli luvattua .

Mentiin sisälle ja Satu kysyi että jokos saunaan , sanoin että mene vaan ja Matti siihen että hieronta sitten siinä saunan jälkeen ja sitten uudestaan saunaan jolloin Satu joka käy muutenkin säännöllisesti hieronnassa totesi että sen hän veloittaa majoituksesta ja nauroi lähtiessään siiderit korissa kohti saunaa hemaisevan näköisenä valkoisessa lyhyehkössä saunatakissaan.

Annoin Matille pyyhkeen ja sanoin että tarvii varmaan kohta lähteä sinne töihin ja samassa puhelin jo soikin , Ville soitti ja sanoi että voi hoitaa keikan kun muutenkin menee työmaalle joten totesin että okei mutta en kertonut Matille että lähtö peruuntui.

Siirryimme terassan kautta vieras huoneeseen ja otin takin mukaan kuin olisin lähdössä työmaalla.

Satu huhuili jo että mitä laittaa päälle hierontaan ja Matti totesi että vain pyyhe .
Matti laittoi hieronta pöydän koriin kaikkenlaisia purnukoita ja vermeitä joista osa olisi voinut olla vaikka hieromasauva koteloita mutta uskoin että on jotain öljyjä tai vastaavia.

Satu sipsutti sisään ja otti pitkän siivun Matin tarjoamasta pullosta kikatellen ja alkoi yskimään että olipa tuhtia ja vetäisi siideriä päälle jotta helpottaisi .

Matti oli asettanut hieronta pöydän huoneen avarinpaan tilaan niin että mahtuu pyörimään sen ympärillä ja niin että hierottavan jalat on kohti terassin ulko-ovea joka oli auki kun ulkona oli n 25 astetta lämmintä ja terassi on niin suojaisessa paikassa ettei sieltä ole näköyhteyttä naapureihin.

Matti kuitenkin opasti Satua että siihen mahalleen niin että hän saa siirrettyä pyyhettä tarpeen mukaan , ja kysyi että laittaanko ovi kiinni johon Satu ettei ainakaan hänen takia tarvii... kun niin kuumakin .

Matti aloitti öljyllä laittamalla harteista alkaen hitain liikkein ja kuulin ja näin kuinka Satu henkäisi samalla lihaksensa rentouttaen kysyen minulta että eikös sun pitänyt mennä jo , nousin ja sanoin että mulla menee se pari tuntia ainakin ja soitan kun lähden ajelemaan takaisin päin lisäten että Ville poimii mut tuosta portilta kohta kyytiin . ( etteivät ihmettele miksi auto on pihassa).

Kipaisen ulos ja kiiveten varovasti piharakennuksen yläkertaan jonne olen tehnyt hieman varusteluja juuri tälläistä tilannetta varten, piha rakennuksessa on liiketunnistimet joka huoneessa joissa huomaamaton kamera samoin lisäksi huoneessa missä Masa hieroo on pari ylimääräistä kameraa joista yksi on suunnattu pari sänkyyn , arvasin että nyt on tilaisuus saada hyvä video kun Masa soitti.

Avasin kuvaruudun ja näin että Masa hieroo pitkin kohtuu voimakkain ja liukuvin vedoin alaselkää höpöttäen Satulle että oletpa sinä hienossa kuosissa vaikka jo 40 on ikää , pyyhe oli ”siirtänyt ” jo pois ja ihaili vaimoni upeata ruskettunutta runkoa kuin tarjottimella ojentaen jotain pulloa vähän väliä Satulle joka siitä nappailikin pitkiä siivuja valittaen että pitäisi olla pilli niin saisi imeä kasvo reiästä ja samassa Masa taikookin pillin pulloon ja näkyy vaihtavan samalla täyden pullon Satulle pillin kera joka imaiseekin pitkän siivun naama kasvoreiässä laittaen pullon pöydän alla olevaan koriin ja rentoutuu sanoo että tuntuupä hyvälle.. Masa virnistelee vartaloa selkeästi tarkasti silmäillen.

Masa ylittää jo pakarat ja käsien liukuessa hitaasti reisille lisäten lämmintäöljyä muodokkaasti kaartuvan peffan päälle niin että osa näkyy valuvan persvakoonkin saaden sen kiiltämään öljyisenä.

Huomaan että Masa hieroo hetkittäin yhdellä kädellä ilmeisesti laittaen viestiä jollekin tottaen sen jälkeen kännykällä kuvia rouvasta takaapäin kuvakulmaa vaihtaen aina erilaiseksi.

Kädet vaeltavat nyt molemmilla jaloilla osittain myös reisien väliin samalla työntäen äärimmäisen hitaasti jalkoja erilleen ja haaroja levittäen, pöydässä on molemmille jaloille erillinen osa jotta saa jalat auki kuin gynekologin toimenpide pöydässä ilman että jalat luiskahtavat pöydältä.

Vaimoni maatessa mahallaa haarat reilusti levällään Masa ihailee maisemia samalla pohkeita ja reisiä hieronen hitain pitkin vedoin, vuoroin yhdellä toisen käden hoitaessa kuvaamista ja toisen hieroessa ,väliin molemmilla käsillä niiden liukessa reisien sisäpintaa myöden aivan pillun tuntumaan.

Masa napsii muutaman kuvan suoraan pillusta vain vajaan 15cm etäisyydeltä vilkaisee kelloa ja jatkaa hierontaa painaen jalat jälleen hitaasti yhteen ja laittaen pyyhkeen selän päälle todeten sitten että käännytkö?

Satu säpsähtää ja tajuaa että mitä pyydettiin oli ilmeisesti nukahtanut.
Satu asettuu selälleen ottaen kuitenkin loput pullosta ja on silmin nähden jo aika päihtyneessä tilassa .
Masa kysyy että hierotaanko rintalihakset johon vaimoni vastaa että kyllä tissit tykkää erityisesti hieromisesta , Masa naurahtaa ja toteaa että antaa niille pyydetyn erityis huomion ja virnistää leveästi

Masa aloittaa hartioista mutta siirtyy kohtuu nopeasti alemmas öljyten ja ohittaen tissit aluksi muutamalla kevyellä hieronta liikkeellä , siirtyen vatsaan ,siitä hitaasti kohti reisiä palaten taas rintoihin joita pyöritteleekin useamman minuutin Sadun maatessa selällään ilman pyyhettä jonka Masa liutti heti alkukierroksella pöydän koriin saadakseen ihailla vaimoni täydellisesti ruskettunutta upeaa vartaloa jossa isot kiinteät 80D rinnat miltei täydellisen ja uhmakkaana sojottavat kohti kattoa ilman minkäänlaisia rusketus raito isojen nännien napottaessa kovana ja kosketusta vaativina.

Masan toinen käsi liukuu reidellä ja toinen ottaa kuvia laittaen välillä puhelimen koriin laskien käden häpykummulle käden aloittaessa pienen pyörittävän liikkeen lisäten voimaa liukuen sentti sentiltä lähemmäs häpyhuulia puristaen lisääöljyä käden liukuessa häpyhuulien yli hitaasti mutta varmasti ja jokaisessa paluu liikkeessä keskisormi hieman koukistuu ja luiskahtaa kerta kerralta syvemmälle ja syvemmälle huulien väliin .
Satu makaa kasvot ylöspäin silmät kiinni ja vaikuttaa että on unessa toisen käden hieroessa vartaloa nousten jo vuoron perään rinnoille toisen käden touhutessa jo kohtuu syvällä pillussa .

Masa lisää yhä uudestaan öljyä siistityllehäpykummulle josta karvoituson ajeltu niin että jäljellä pieni kiila , öljy valuu kummulta suoraan huulin väliin mistä sitä Masa sormettaa pillun sisälle.
Masan kaksi sormea raottaa toisen sormen välillä tuuppatessa öljya sisälle sormen mennessä joka koukistuksella aina vaan syvemmälle .

Masa laittaa nyt kämmenensä kouruksi työntäen kaikki sormet pilluun juuri ja juuri sisään ja kaataa lämmintä öljyä kämmeneen josta se kourua myöten valuu holahtaen suoraan vaimoni sisään ilman että juurikaan öljyä valuisi muualla kuin avoimeen kutsuvaan pilluun. Masa pistää öljypullon pois ja toinen käsi aloittaa öljyisellä kädellä rintojen hitaan hieronnan ja toinen käsi sukeltaa kohti pillua sisälttäen jonkin pyöreän pitkulaisen aivan kuin hieroma sauvan........

Samassa oviaukossa näkyy joku ja huomaan kuinka Masa näyttä tulijalle että ei ääntä laittaen sormen huulien eteen laittaen samalla pitkulaisen vehkeen koriin takaisin jatkaen hierontaa näyttäen kaverille että lämmittää kätensä.
Kaveri on varmaan 25-30v myöhemmin kuulen että nimi oli Lauri joka näkyy olevan aika hyvässä kunnossa fyysisesti, salilla on käyty, samassa ovelle tulee hieman ehkä noin 35v ” Jouni” vuotias hänkin salimiehiä ja saa äänettömästi samat ohjeet kuin edellinen.

Nuorempi kaveri siirtyy hieromaan aloittaen vatsasta ja siirtyen isohin rintoihin öljyten ja pyöritellen niitä kuin melooneja Masan ottaessa kauempaa kuvaa monesta eri kulmasta , toinen kaveri tulee toiselle puolen ja nuoremman ottaessa toisen kätensä pois Jouninkin aloittaessa hieronnan ja Masa kuvaa koko ajan ilmeisesti videota , äijät näyttää toisella kädellä voiton merkkejä kyykistyen hieman että saavat kaikkien kolmen kasvot samaan kuvaan Masan kuvatessa jalkopäästä niin että vaimoni upea vartalo ja pojat ovat samassa kuvassa
samalla kuitenkin kädet hieroo ruskettunutta vartaloa kuvakulmien ja asentojen vaihtuessa käsie kuitenkin hieroessa koko ajan .
Lauri siirtää hieronnan painopisteen omalta osalta jo vatsalla toisen käden liukuessa öljyiselle pillulle hitaasti pillun huulien väliin ja siitä hitaasti painaen kolme sormea syvälle pilluun ja peukalo näkyy pyörivän klitoriksen päällä kevyesti samalla kun kolme sormea soutaa pilluun sisään ja ulos .

Masa ottaa pyyhkeen ja taittaa sen kapeaksi ja laskee sen hitaasti Vaimoni kasvojen päälle niin että se peittää silmät ja siirtyy vaimoni jalkojen luo avaten ne hitaasti levälleen samalla kun nuorempi hieroo pillua tipauttaen aina väliin öljyä ja samassa huomaan että Masalla on samainen musta pötkö kädessä kun hän näyttää kaverilleen että tipautaa siihen öljyä .
Lauri hieroo häpykumpua ja Masa alkaa hitaasti työntää sauvaa vaimoni pyhimpään vaimoni maatessa aivan tyynenä pöydällä mutta pieni pyörittävä liike lantionseudulla kertoo että on tajuissaan .
Sauva liikkuu edestakaisin saaden muutaman tipan öljyä aina silloin tällöin varteensa jelly peniksen mennessä aina vaan syvemmällle kerta kerran jälkeen lantion kertoessa että tuntuu jo kutinaa oikeassa paikassa.
Jouni ottaa videota pillussa soutavasta sauvasta kaivaen samalla kyrpänsä käteen kääntyen niin että saa koko kuvaa paketista kyrvästä ja sauvasta Masan aukoessa housujaan laskien ne lattialla heittäen paidankin pois siirtyessään vaimoni jalkojen väliin ottaen sauvan Laurilta joka souti jellyä vaimoni pillussa pyörittäen ja työntäen edes takaisin hitaasti aivan juurta myöden syvyyksiin samalla kun alkaa ajamaan jalkatukia korkammalle pienen surinan säestäessä liikettä , jalat nousevat ja jäävät kuitenkin levälleen korkealle pillun ollessa avoimena kuin tarjottimella juuri sopivalla pano korkeudella.


Masa vetää sauvan pillusta asettaen oman aidon aika kookkaan pitkän kyrvän aivan pillun huulille huulia lipsuttaen terskan päällä väliin työntäen terskaa puoliksi sisään Jounin kuvatessa vain muutaman kymmenen sentin päästä valmistautuen selkeästi myös dokumentoimaan vieraan kyrvän sisään tunkeutumisen vaimoni upeaan pilluun kaveri nostaa peukua ja Masa lykkää kyrpää äärimmäisen hitaasti kyrvän liukuessä öljyttyyn liukkaaseen kiima pilluun vaimon ynähtäessä kun varsi loppuu ja nuppi tapaa pitkään käyttämättömänä olleen pillun pohjan , kyrpä alkaa soutamaan kiihtyvään tahtiin vaimoni litisevässä liukkaassa pillussa vaimon lantion heiluessa työntöjen tahtiin, Masa hidastaa ja kiihdyttää tahtia takoen kyrpää sisään ja ulos viitisen minuuttia näyttäen Laurille joka seisoo jo ilman housuja vieressä että tulee tilalle .
Masa vetää kyrvän hitaasti ulos vaihtaen jellyn siksi aikaa Laurin liikuttaessa sitä hetken siirtyessään jalkojen väliin livauttaen oman lyhyen mutta paksun kyrvän jellyn tilalle aloittaen hitaasti kiihdyttäen samalla kun vaimoni Satu alkaa huokailemaan äänekkäämmin ja vatsa alkaa hieman värähdellä kaverin painaessa kuin jo höyry juna Masan ja Jounin kuvatessa kokoajan eri kuva kulmista kuvaa ja videota vaimoni kiljahdellessa kyrvän syöksyessä sisään ja ulos.


Jouni riisuuntunut kokonaan ja siirtyi nuoremman tilalle aloittaen sovittamaan isohkolla mutterilla varustettua kyrpää pilluun vaimon kopatessa kaveria vyötäröltä että nyt kyrpä takaisin sisään ja kaveri tietty toteuttaa pyynnön ilomielin ja muutama voimakas pitkä työntö ja vaimoni tärisee orgasmin kourissa mutta kaveri hidastaa liikkeen hitaaksi joksikin aikaa ja aloittaa kiihdyttämään vauhtia koko ajan lisäten vauhtia kunnes noin kymmenen minuuttin jyystämisen jälkeen vaimoni lanteet alkaa jälleen pyörimään kuin yrittäisi alta karkuun samalla kuitenkin kiskoen kaveria syvemmälle ja syvemmälle ja taas kuuluu huutoa ja voihketta kun vaimoni saa uuden orgasmin joka kestää ja kestää.

Jouni vetää kyrvän vaimostani ja Masa näyttää ja kavereille että menkää terassille piiloon ja asettuu vaimoni jalkoväliin hieroen hitaasti häpykumpua ,vatsaa ,rintoja ja taas siitä reisille samalla kun työntyy pilluun liikuttaen kyrpää hitaasti edes takaisin kiihdyttäen täyteen vauhtiin kunnes lanteet nykii ja Masa purkautuu pilluun pitkään hemputtaen pientä liikettä .
Masa vetää hitaasti kyrvän joka edelleen seisoo vaimoni pillusta sperman turskahtaessa pillun huulien välistä harmaana paksuna vellinä ja sitä tulee paljon.

Vaimoni nostaa päätään ja toteaa että tätä minä tarvitsinkin.....

Vaimo nousee ja poistuu saunan kautta sisälle jonka jälkeen Masakin menee saunaan . Odottelin viisitoista minuuttia ja menen terassin kautta Masan luo , otimme olutta saunoimme ja paransimme maailmaa sen illan ja tais mennä jopa seuraavaan päivään.

Masa otti vielä uusinnan sunnuntaina vaimoni kanssa josta ehkä myöhemmin.

Maanatai aamuna menin hakemaan Masaa aamupalalle mutta mies oli jo poistunut ja vieras huoneen pöydällä oli 600€ ja lappu että 200 se kai oli per nuppi …....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute