Herkku-puhelin
Festarivieraat
Kirjailija

Siitä on jo aikaa, kun 28-vuotiaana miehenä matkustin Turkuun DBTL-festareille. Olimme reissulla kaverini Jarkon ja hänen tyttöystävänsä Anun kanssa, mutta telttamajoituksen sijasta olimme sopineet yöpyvämme Jarkon tädin Irman luona. Suunnitelmana oli saapuminen perjantaina ja lähtö sunnuntaina.

Jarkon tädistä Irmasta minulla on yhä valokuva. Hän näyttää kuvassa 40-vuotiaalta, vaikkakin hassu 80-luvulta periytyvä otsatukka pörröisillä permiskiharoilla vaikeuttaa arvailua. Pitkällä ja hoikkasäärisellä naisella olisi varmasti ollut vientiä, mikäli hän ei olisi ollut kovin hermostuneen oloinen. Irman mies oli lähtenyt ensin ulkomaan komennukselle ja sitten jäänyt sille tielleen, jättäen Irmalle suuren asunnon. Ehkä hän jännitti pärjäämistään yksin tai toisten suhtautumista itseensä.

Jarkolla ja minulla ei kyllä ollut rentousongelmia, sellaisia renttuja oltiin kumpikin. Jarkko oli pukeutunut vaaleisiin Leviksiin ja farkkutakkiin. Miesten niskatukka taisi olla jo poistunut muodista, tyttöystävä Anulla sen sijaan oli huippumuodikas Rachel-tukka Frendit-sarjasta. Anu oli muutenkin sellainen naapurin tyttö, joka oli Jarkkoon palavasti rakastunut. Omakin parisuhdehistoriani oli koostunut parikymppisistä tytöistä, eikä minulla ollut sillä hetkellä kierrossa ketään.

Meillä oli festarivarusteiden sijasta lähinnä olutta mukanamme saapuessamme Irman luo. Jarkko oli saanut idean soittaa tädilleen ja kutsua itsensä vieraaksi, ja kyllähän kämpässä tilaa oli. Talo oli rakennettu rinteeseen useampaan limittäiseen tasoon, ja sen pohjakerroksessa olivat sauna- ja allastilat. Minulla oli oma pieni huoneeni, ja Jarkko ja Anu jakoivat parisängyllä varustetun huoneen, joka oli muunnettu makuuhuoneeksi jonkinlaisesta varastotilasta.

Halusimme Jarkon kanssa saunaan, joten Anu jäi pitämään Irmalle seuraa miesten saunoessa. Pian nautimme kaikki saunajuomia allasosastolla ja puhuimme mitä sylki suuhun toi. Naistenkin varautuneisuus väistyi hassutteluidemme edessä viimeistään esittäessämme Zorbas-tanssia kylpypyyhkeissä. Anu nauroi poikaystävänsä härskeillekin jutuille eikä pannut kiusoittelua pahakseen. Irmakin seurasi meidän touhujamme ikäisekseen yllättävän tarkkaavaisena, minkä vuoksi aloin katsella häntä uudella silmällä. Täti-ihmiseksi nainen oli kyllä aika vetävän näköinen. Hänen tuuheat kiharat hiuksensa hyväilivät hihattoman topin olkapäitä ja eikä hän ollut pessyt pois meikkiään, vaikka hän olikin vaihtanut verkkareihin. Punaiseksi lakatut huolitellut kynnet kertoivat naisesta, joka huolehti itsestään.

Juttua riitti, kunnes kaljakori tyhjeni. Sitten tuli hetken hiljaisuus, jonka Jarkko tahtoi pelleilyllä rikkoa. Hän hyppäsi ylös, kiersi Anun taa ja kouraisi takaapäin tyttöystävänsä tissejä röyhkeästi. "Nyt neito lähdetään köyrimään!" hän tokaisi. Anu kirkaisi, mutta protestoinnin sijasta suhtautui käpälöintiin nolostuneesti hymähdellen. Jarkko ja Anu lähtivät, päättäen yhteisen illan, ja jäimme Irman kanssa katselemaan pariskunnan perään. En oikein tiennyt, mitä minun olisi pitänyt Jarkon tädille sanoa ja tokaisin sitten jotain Jarkon olevan vähän renttu, mutta Irma kuittasi tapahtuneen vain kevyellä naurahduksella: "Ei se haittaa."

Menin huoneeseeni laittamaan vähän vaatetta päälleni ja rojahdin hetkeksi sängylle. En voinut olla ajattelematta, miten kaverini siellä naiskenteli parhaillaan tyttöystävänsä, varsinainen sonni. Meillä oli miesten kesken selvä sääntö, ettei toisten tyttöystäviin sekaannuta, mutta panetusta tai kateellisuutta ei se toki estänyt.

En viitsinyt vetää käteen, vaan nousin sängystä iltapesulle. Huomasin, ettei minulla ollut hammastahnaa mukana. Lähdin etsimään sitä yläkerrasta ja nousin sukkasillani ylös portaita. Koko yläkerta oli pimeänä, ja kerroksen ainoa valonlähde oli Jarkon ja Anun huoneesta kajastava valo. Entisen varastohuoneen katon rajassa kun oli muutamia kapeita ikkunoita, jotka aukenivat yläkerran käytävään.

Siinä käytävällä näin Irman. Hän oli polvistunut tyynyn päälle ja tuijotti ääneti alas huoneeseen. Koska valaistusta huoneesta ei voinut nähdä pimeään käytävään, tajusin heti, että nainen tirkisteli. Irman vasen käsi oli puristuneena rintojen ympäri, ja oikea käsi liikkui verkkarihousujen sisällä. Nainen tarkkaili pariskunnan rakastelua ja masturboi. Hänen ilmeensä oli keskittynyt, ja välillä hänen alahuulensa raottui hiljaiseen huokaukseen.

Olin sopivassa humalatilassa ja riittävän röyhkeä, etten edes harkinnut tekojani. Kevensin askeltani ja pääsin sukkasillani aivan polvistuneen naisen viereen, ennen kuin hän pelästyi säpsähtäen ja veti pikaisesti kätensä housuistaan. Laskin käteni ensin naisen hennoille olkapäille, mutta sitten puristauduin tämän selkää vasten ja kuljetin käteni tisseille. Tunsin pienten rintojen olevan poissa rintaliivien kupeista ja nännien nöpöttävän kovana. "Sinäpäs kiimainen olet", kuiskasin ja aloin nipistellä nännejä sormenpäitteni välissä. Irma vinkaisi.

Huoneessa Anu ratsasti Jarkon päällä kaverini pyöritellessä nenän edessä tyrkyllä olevia tissejä kämmeniensä välissä. Tyttö puri huultansa nautinnollisen näköisenä ja vaihteli asentoa polvillaan ja kyykyssä olon välillä, kun hänen pituutensa ei aivan ollut riittää puuhaan. Jarkko ei malttanut pysyä aloillaan vaan haki patjasta tukea nussiakseen tyttöä vasten niin että sänky rasahteli. Sinänsä kivan näköinen touhu ei kiinnostanut minua yhtä paljon kuin sylissäni oleva nainen, sillä olimme aiemmin jakaneet festareilla saman teltan muhinoidessamme tyttöjen kanssa.

Kiusoittelin Irmaa kuiskaamalla: "Tahtoisitkos saada nuorta kyrpää, tahtoisitkos? Tätihän on varsinainen munahaukka..." Puumista ei tuolloin vielä puhuttu. Kuljetin toisen käteni verkkarihousujen sisään ja ujutin sormeni Irman kosteiden pikkuhousujen alle. Irma oli aivan likomärkä koko haarojenvälin alueelta tavalla, joka kertoi pitkäaikaisesta kiihotuksesta. Sormeni upposivat kuumaan, liukkaaseen pilluun. Kosketukseni sai naisen vavahtamaan ja katkennut voihkaisu purkautui tämän huulilta. Irma puristi vaistomaisesti reitensä tiukasti yhteen käteni ympärille ja värähti sormenpäideni pienestäkin liikkeestä.

En tietenkään luovuttanut. Tukin Irman suun vasemmalla kädelläni ja vedin hänen päätään taakse määräävästi. Työnsin jalkani naisen polvien väliin ja vedin tämän jalat erilleen. Pimpsan tuoksu ja litinä täyttivät tilan alkaessani sormettaa vanhempaa naista, ja se kiihotti minua. Turpea häpykieli oli helppo löytää ja aloin pyörittää sitä liukkaiden sormieni välissä. Irman selkä kaareutui ja keho jännittyi. Sitten orgasmin aallot iskivät, mutten hellittänyt otettani tai lopettanut kovakouraista hierontaani, ennen kuin hänen kehonsa jännitys helpotti ja tukahtuneet parkaisut muuttuivat tasaisemmaksi yninäksi.

Kuulostaa ehkä hassulta, mutta mielessäni ei ollut heti oma nautintoni, koska pelkäsin yllättävästi syntyneen tilanteen muuttuvan vaivautuneeksi. Nousin vain ylös, pyyhin käteni ja palasin hiljaa huoneeseeni. Vasta asettauduttuani makuulle sängylleni tapahtunut alkoi virnuiluttamaan minua. Kiihottuneessa ja humalaisessa mielentilassa pienikin kosketus riitti kovettamaan kaluni ja aloin hieroa itseäni. Kuvittelin Jarkon nussimaan tätiään ja Anun hierovan samalla tissejään Irman kasvoja vasten, ja sitten huomasin imeskeleväni pillussa käyneitä sormiani.

Huoneeni ovi kävi yllättäen, ja ehdin tuskin vetää peittoa kyrpäni päälle, kun Irma tuli huoneeseen. Hän seisahtui hetkeksi ovelle, mutta rohkaisi sitten mielensä ja tuli istumaan sängyn reunalle. Nainen oli saanut koottua itsensä, mikä hänen tapauksessaan tarkoitti aiemman hermostuneisuuden paluuta. "Kuule... Ethän puhu tästä koskaan kenellekään?" hän kysyi.

Naurahdin, koska yllättävä huoli tuntui silloin kaukaa haetulta. Kohottauduin istumaan ja tartuin naista kädestä. "Älä hermoile, en minä sinua paljasta", rauhoittelin, mutta ajatukseni olivat jo seuraavassa asiassa. Halusin jatkaa suoraan siitä, mihin olimme jääneet. Ohjasin naisen käden kovana jököttävän kyrpäni varrelle. "Jeesaisitko vähän?" vonkasin suorasukaisesti ja selitin: "Haluan sinua".

Irma sulki sormensa kaluni varren ympärille ja veti henkeä. Tarkkailin hänen empivää katsettaan ja tarkasti rajattuja silmiään naisen tehdessä päätöstään. Terskani kimmelteli tummanpunaisena, ja Irman vetäessä esinahkaa taakse pieni kiimanesteen noro pääsi valumaan tummanpunaisiksi lakatuille kynsille. Se taisi auttaa päätöksenteossa, sillä nainen kumartui nuolaisemaan sen pois kyrpäni varrelta ja otti sitten terskani huultensa väliin.

Silitin kädelläni Irman vaaleita hiuksia ja tartuin hänen päähänsä. Humalatila humisi korvissani ja keskityin nauttimaan hoidosta. Lämmin suu hyväili kaluani, hoikat sormet puristelivat pussejani ja tunsin kielenkärjen kutittelevan välillä terskani takaosaa. Katsoessani alaspäin huomasin Irman tarkkailevan ilmettäni ja reaktioitani. Hymyilin hänelle takaisin ja tiukensin otettani hänen niskahiuksistaan.

Olisin pian ollut valmis laukeamaan, mutta Irma yllätti minut haluamalla enemmän. Imettyään minut kivikovaksi hän riisui housunsa ja kävi sängylle makaamaan. Nainen levitti jalkansa levälleen siten, että tavara oli riettaasti tyrkyllä. Trimmaamaton häpykarvoitus oli kiharalla kuivahtamaan alkaneista kiimanesteistä, mutta häpyhuulet punottivat vielä turvotustaan. "Aiotkos vain katsella?" vanhempi nainen kysyi kiusoitellen ja jatkoi viettelevällä äänellä: "Häpäise minut nyt loppuun asti, kun kerran aloititkin..."

Se sai minuun liikettä. Syntyi pientä sähläystä hakiessani kilttinä poikana takin taskusta kondomin ja rullatessani sen kyrvälleni. Koulun terveystiedon tunneilla aikoinaan annettu sukupuolitautien pelkoa lietsova valistus oli mennyt perille. Kokeilin ja levitin sormillani edessäni makaavan naisen pillua ja asettelin kovan kyrpäni paikalleen. Sitten tartuin kaksin käsin kiinni vyötäröstä ja luisevasta lantiosta ja aloin yhtyä häneen kasvavalla innolla. Liukas pillu mukautui penikseeni vaivatta ja Irma alkoi voihkia ja nussia takaisin paukuttaessani hänen kohtunsa suuta. Kun Irma kohotti jalkojaan päästääkseen minut entistä paremmin sisäänsä, tartuin häntä nilkoista ja nussin kevyttä naista leveässä V-asennossa niin että tämän selkä kaareutui. Murahtelin ja ynähtelin kiimaisena, haluamatta pidätellä tai pitkittää lopputulosta enää. Vaikka kumi kadottikin terävimmän tunnon nautinnosta, laukesin pian hänen sisällään.

Kömmin pitkäkseni Irman viereen ja otin hoikan naisen kainalooni. Jätin käteni hänen tissilleen ja painoin pääni hänen poskeaan vasten siten, etteivät hänen pörröisät hiukset päässeet kutittamaan. Päässäni humisi, suljin silmäni ja annoin väsymykselle periksi. Kun heräsin, hän oli poissa.

---

Loikoilin aamulla sängyssä myöhään, kunnes puoli yhdeltätoista lähdin aamusuihkuun. Vain painauma vieressäni sängyssä muistutti minua villistä edellisillasta. Muu porukka olikin jo aamiaisella, ja istuin tyhjälle paikalla hieman epävarmana. Tavoittelin Irman katsetta etsiäkseni siitä vinkkiä, miten hän eiliseen suhtautuisi. Nainen ei tarttunut katseeseeni, vaan hän oli käytöksellään korostetun tasapuolinen vieraitaan kohtaan. Arvasin, ettei hän halunnut muiden tietävän mitään tapahtuneen välillämme illalla.

Aamiaisella minua odotti uutinen: Irma oli päättänyt lähteä mukaan festareille. Jarkko suhtautui asiaan juuri niin happamasti kuin tuskin äidin valvonnasta päässeen nuoren miehen voi kuvitellakin, mutta Anu ei pannut seuraa pahakseen. Se on kumma, miten pussien tyhjentäminen vaikuttaa mieheen: olin itsekin alkanut pitää Jarkon tätiä ihan kivana henkilönä.

Siispä lähdimme matkaan ja kävelimme festaribussin pysäkille. Jarkolla oli päällä farkkutakkinsa ja -housunsa, Anulla napapaita, jossa oli hymynaaman kuva, ja Irma oli pukeutunut farkkuihin ja ruutupaitaan, jonka hihat oli kääritty. En muista, mitä minulla oli päälläni, mutta muistan vyöllä roikkuneen mehukattitölkin, joka piti saada tyhjennettyä bussimatkan aikana ja josta jakelin naukkuja kumppaneilleni ja vähän muillekin bussissa olijoille.

Festivaalien sää oli aurinkoinen. Nousuhumalan ansiosta päivän ensimmäinen keikka meni energisesti riehuen, mutta väistämättömän väsymyksen istuessa paistattelimme päivää nurmikolla, nautimme olutta ja söimme nakkiperunoita. Jarkko ja Anu kieriskelivät nurmella pussaillen, minä kuuntelin musiikkia ja söin jäätelöä Irman kierrellessä festarialuetta välillä omatoimisesti. Läheisen lavan jumputukseen oli helppo torkahtaa.

Havahduin hetkeksi joidenkin tyyppien kompuroidessa makuupaikkamme läpi. Anu makasi Jarkon päällä ja oli käärinyt tämän paidan ylös rapsutellakseen miehen rintakarvoja ja pussatakseen tämän nännejä. Käännyin toiselle kyljelleni ja huomasin Irman seisahtuneen pienen matkan päähän katselemaan touhua. Virnistin tälle ja näytin vihjailevaa käsimerkkiä, josta nainen punastui ja käänsi meille selkänsä. Suljin jälleen silmäni ja nautin löhöilystä.

Tunnelma alkoi taas tiivistyä Miljoonasateen soittaessa Marraskuuta ja siirtyessämme lavan eteen. Suosikkibändin yleisöä olivat kaikenikäiset ihmiset, mutta lavan edessä tanssivat pari-kolmekymppiset aikuiset. Jarkko kietoi kätensä edessään tanssivan Anun ympäri ja suuteli tämän kaulaa. Minä yritin saada katsekontaktia yleisössä oleviin tyttöihin ja huomasin Irman hymyilevän minulle. Hymyilin takaisin ja tartuin tätä kädestä, pyöräytellen häntä ympäri, mutta arastelin vielä kosketella häntä julkisesti.

Keskikesän yön hieman hämärtyessä aloitti yhtye Yö keikkansa. Sitä kaverini eivät olleet seuraamassa, Jarkko oli ehkä tahallaan kadottanut meidät. Kymmenet sytyttimet heiluivat Joutsenlaulun soidessa, ja Irma kietoutui minua vasten. Laskin käteni hänen tiukalle takamukselleen, ja painaessani pienen epäröinnin jälkeen huulemme yhteen tunsin hänen kielensä etsivän omani. Tunsin hänen lantionsa hierovan farkkujeni etumusta, ja suudelma muuttui intohimoiseksi. Unohdin ympäröivän yleisön ja ennakkoluuloni vanhemman naisen ikää kohtaan.

"Haluan sinua", kuiskasin yleisön taputtaessa bändiä encorelle, ja Irma naurahti ja vastasi: "Tule, mennään". Ehdimme juuri seisomapaikoille seuraavaan kaupunkiin palaavaan bussiin, ja pidellessäni kiinni kattohihnasta Irma roikkui minussa ja nuoleskeli kaulaani. Jos edellisilta oli ollut jonkinlaista sekoilua, niin toisena iltana tiesimme aivan tarkalleen, mitä tahdoimme.

Saavuimme talolle ensimmäisenä ja tiesimme, ettei meitä yllätettäisi. Riisuin Irman päällysvaatteet ja rintaliivit jo eteisaulassa ja potkin housut jaloistani. Kevyttekoinen nainen painautui minua vasten, ja kun suutelin häntä, hän hyppäsi syliini kietoen hoikat säärensä ympärilleni. Kannoin hänet olohuoneeseen ja laskin hänet selälleen sohvalle. Näykin hampaillani kovana nöpöttäviä nännejä ja työnsin ahnaasti käteni kuumottaviin pikkuhousuihin. Sormeni tapasivat sängen, ja huomatessani yllättyneen ilmeeni Irma tyrkkäsi minut kujeellisesti pois päältään. Hän kyykistyi sohvan päälle ja nojasi jalat levällään selkänojaa vasten. Kostea vako ja turpea, paljaaksi ajeltu häpykumpu kimaltelivat kiihottavasti ja Irma levitti ulompia häpyhuulia riettaasti sormillaan näyttääkseen minulle pimpsansa. Tajusin hänen ajelleen itsensä posliiniksi heti aamulla.

En pidätellyt itseäni, vaan työnsin kieleni oitis hänen kosteaan vakoonsa. Irma parahti kieleni löytäessä hänen klitoriksen. Vein käteni hänen reisilleen pidätelläkseni häntä paikoillaan. Naisen maku kiihotti minua ja lirkuttelin pillua kielelläni parhaani mukaan. Vanhempi nainen voihki ja kiemurteli käsittelyssäni, ja hänen alkaessa tottua kieleni kosketukseen upotin samalla kaksi sormea hänen sisälleen ja koukistelin niitä hitaasti tavalla, mistä tiesin aiempien kumppanieni pitäneen. Hän oli aivan yhtä vastaanottavainen kuin nuoremmatkin naiset, ehkä jopa näitä kiihkeämpi.

Tunsin Irman lantion jännittyvän ja hänen hengityksensä kiihtyvän, mutta nainen ei halunnut laueta kielelleni. Hän työnsi kasvojani kauemmaksi ja aneli kiimaisena kyrpää sisälleen. "Ala tulla", myönnyin ja nostin hänet sohvalta. Vein hänet Jarkon ja Anun makuuhuoneeseen, riisuin housuni ja kävin makaamaan samalle sängylle, jossa he olivat edellisiltana naineet. Pumppasin kädelläni kyrpääni ja kehotin: "Kiipeä päälle, tiedän kyllä että haluat sitä". Jarkon täti ei epäröinyt asettua hajareisin päälleni ja laskeutua kovalle kyrvälleni. Huokaisin nautinnosta tuntiessani napakan pillun mukautuvan kalulleni. Irma sulki silmänsä ja alkoi ratsastaa minulla, mikä onnistui pitkäkoipiselta naiselta helposti. Kun nainen nojasi eteenpäin hangatakseen klitoristaan kyrpääni vasten, tartuin hänen pieniin terhakoihin rintoihinsa. Asento oli aivan sama kuin mitä olimme edellisiltana tirkistelleet.

Minun ei tarvinnut tehdä mitään. Annoin kiihkeän naisen tyydyttää itseään minua vasten. Hän sulki silmänsä, laski kätensä rintakehääni vasten, nussi minua lantiollaan ja huojui ylläni ynisten nautinnosta. Minulle oli ihan sama, kenen kanssa hän fantasioi naivansa. Irma huohotti, hänen selkänsä kaareutui ja hänen kyntensä raapivat rintakehääni voimakkaan orgasmin hetkellä.

Irman saatua tarpeekseen oli minun vuoroni. Asetin hänet pyllistämään nelinkontin ja tunsin yhä hänen sykintänsä sorkkiessani avonaista pillua sormin. Sitä minun oli pakko maistaa uudelleen, ja nuolin kiihkoissani hänen välilihaansa pyllyreikään saakka. Hän otti yhtä ahnaasti pillussa käyneen kyrpäni imettäväkseen, eikä vastustellut ottaestani hänestä taskupokkarilla valokuvan.

"Naama tyynyä vasten ja perse taas pystyyn", käskin asetellessani hänet uudelleen asentoon. Huomasin sängyn vieressä mytyssä olevat naisten alushousut, joissa oli kuivunutta spermaa, ja sain perverssin mielijohteen. "Suu auki, saat jotain imeskeltävää", käskin ja sulloin ne hänen suuhunsa. Runnoin kyrpäni takaapäin hänen pilluunsa ja aloitin kovakouraisen nainnin. Kiihottava tilanne sai minut suulaaksi. Kutsuin häntä likapyykin varastajaksi ja sukurutsariksi ja työnsin peukalonpääni hänen pyllyreikäänsä. Kiusoittelin häntä spermankipeäksi lutkaksi joka olisi valmis nuolemaan Jarkon siemenet vaikka tyttöystävän pillusta. Fantasiamme ja fetissimme sekoittuivat yhdeksi kiimaiseksi nainniksi, kunnes lopulta lauetessani tunsin Irmankin värisevän ja sykkivän allani. Se oli likaista, rietasta ja estotonta. Luulen, että ymmärsimme toisiamme riittävän hyvin, ettemme edes yrittäneet puhua siitä jälkeenpäin. Peseydyimme yhdessä suihkussa ja siivosimme jälkemme ennen Jarkon ja Anun paluuta.

---

Seuraavana aamuna koitti lähdön hetki. Olimme kaikki viikonlopusta väsyneitä ja onnellisia, mutta huomasin vierailun tehneen varsinkin Irmalle hyvää. Hän tuntui päässeen hermostuneisuudestaan eroon ja hän oli muutenkin itsevarmemman ja hyväntuulisen oloinen. Elävä todiste siis kyrvän saamisen hyvää tekevästä vaikutuksesta.

Vaihdoimme puhelinnumeroita ja postiosoitteita, kuten tapana tuolloin oli, mutta enhän minä ottanut yhteyttä ja mitäpä asiaa minulla olisi Turkuun tullut. En joutunut edes kuuntelemaan Jarkon kiusausta tätinsä vikittelystä.

Minulle kokemus oli merkittävä. Irma oli ensimmäinen oikeasti aikuinen, itsenäinen nainen, jonka kanssa olin ollut. Opin hänen kanssaan, miten suorasukaisin ja päättäväisin ottein kiihkeää naista kuului käsitellä ja miten hävyttömillä puheilla päästään naisen pään sisälle. Säilyttämäni valokuva alastomasta pörröpäästä muistuttaa minua aina asiallisen ulkokuoren alla piilevästä lutkasta, joka minun pitää vain löytää.

Ja mitä Irmalle sitten kävi? Häntä en ole sittemmin tavannut, mutta kuulin hänen pariutuneen jonkun itseään kymmenen vuotta nuoremman kollin kanssa, joka muutti sisään samaan omakotitaloon. Välillä mietin, vieläkö Irma asuu siellä ja haluaakohan hän yhä rakastella sen saman varastohuoneen sängyn päällä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute