Herkku-puhelin
Tyttöjen irstailurinki
Kaisa

Mulla ja parhailla kavereillani Terhillä ja Minttu-Maarialla on kolmen tytön irstailukerho. Siellä me tehdään juttuja mitä emme koskaan kehtaisi miesten kanssa, toteutamme rivoimpia fantasioitamme ihan tyttöjen kesken. Nuolemme tietysti toistemme pimpsaa mutta myös peräreikää. Me nussitaan toisiamme sormilla ja leluilla, käytetään sylkeä ja nimitellään toisiamme huoriksi. Arkisin me ollaan kilttejä tyttöjä, mutta kolmen kesken me halutaan olla kiimaisia lutkia ja saada rajuja orkkuja.

Kun tietenkin haluatte tietää, Terhi on 21 v., vaaleat pitkät hiukset. Sillä on isot d-kupin tissit ja leveet lanteet, levee mutta kiinteä perse. Pillunkarvoja on paljon mutta ne on niin vaaleat, että pimppa näkyy hyvin alta. Mä oon 20 v., mulla on lyhyet pikimustat hiukset, pienet tissit (pitkät nännit) mutta tosi pysty peppu. Pilllunkarvat mä olen ajellut niin, että vaon yläpuolella on pieni mutta paksu tuppo mustaa karvaa. Minttu-Maaria on vasta 18, varsinainen söpöliisa. Tummanruskea aaltoileva tukka, teinitissit jotka on niin pystyt että nännit osoittaa ylöspäin, aika kapee mutta täydellisen pyöreä ja timmi perse. Pillunkarvat ajeltu pois.

Tällä kertaa meidän piti tavata Terhin luona, ja kuten tavallista, mun pillu oli jo ihan turvonnu ja valui kiimamehuja pikkareihin jo matkalla. Soitin ovikelloa ja Terhi tuli avaamaan. Sen isot tissit pullisteli rintsikoissa, mutta mitään muuta sillä ei ollutkaan päällään. Mä pudottauduin heti polvilleen ja työnsin nenäni sen vittuun. Kostean vaon haju tulvahti heti sieraimiin. ”Törkee lutka, käy heti toisen pimppiin kiinni”, moitti Terhi mutta työnsi samalla päätäni syvemmälle haaroihinsa. ”Haiseeks hyvälle?” ”Haisee kiimapillulle”, mumisin tukahtuneesti naama tussussa. Terhi päästi irti ja kääntyi makkariin. ”Kiimapilluista puheen ollen, täällä on yks!”

Minttu-Maaria siellä makoili pelkät polvisukat jalassaan, haarat levällään ja pimpero esillä. Oli aina yhtä kiihottavaa nähdä tollainen söpöliini käyttäytymässä kuin huora. ”Hei Kaisa! Kuka haluu nuolla teinipillua?” tyttö sanoi iloisesti. ”Minä, mutta en mä ole kuin kaksi vuotta sua vanhempi”, muistutin kiskoessani itseni ilkialasti. Sukelsin sängylle Minttu-Maarian jalkoväliin ja painoin suuni paljaille, pehmeille häpyhuulille. Nuori lortto työnsi heti innoissaan haaroväliään tiiviimmin suutani vasten. Lipoessani teinireikää nostin oman perseeni pystyyn eikä mun kauan tarvinnutkaan odottaa, kun tunsin Terhin tarttuvan pakaroihin ja levittävän niitä. Värähdin kun tunsin kuolaisen kielen pyllyreiälläni. Minttu-Maaria puristeli tissejään ja huohotti nuollessani hänen pilluaan, ja itse sain nauttia kun Terhi upotti häpeämättömästi kielensä mun anaaliin. Pakkohan siinä oli omaa pimpsaa hieroa ja kohta sain kivan pikku orkun. Samalla Minttu-Maaria puristi solakoita reisiään pääni ympärillä ja vinkui kimeellä tytönäänellään. Johan teinin vittu purskautti huulilleni kiimamehua. Nousin jalkovälistä ja annoin Minttu-Maarialle pitkän suudelman, että tyttö sai maistaa oman pillunsa maun. Sitten Terhi tunki siihen ja antoi mulle kuolaisen kielarin. Se kieli oli just ollu mun persereiässä (joka tosin oli puhdas, me peseydyttiin aina huolella ennen irstailuja), mutta maistuhan siinä silti pyllyn nahkea aromi. Mun pillu alkoi taas vuotaa ihan vaan tosta meidän rivoudesta, että mä maistelin mun omaa peppua toisen naisen kielestä.


Mä heittäydyin Terhin päälle ja aloin imeä sen isoja tissejä, tungin niitä suuhun niin paljon kuin sain ja valutin kuolaa sen rinnoille. Noi paksut hinkit sai mut kourimaan niitä kuin joku kiimanen jätkä ja läiskimään niitä rivosti toisiaan vasten. Ja entäs Terhin perse, kourin sitäkin ja levittelin niitä leveitä pakaroita niin että Minttu-Maaria innostu työntämään naamansa Terhin pyllyvakoon. Terhi nousi kontilleen ja työnsi peräänsä tytön naamaa vasten. Mä meinasin laueta kun näin teinin söpöt silmät kurkistelemassa pakaroiden takaa ja kuulin sieltä takaa alkavan rivon maiskutuksen. Terhi vielä alkoi hinkkaamaan persettään ylös alas Minttu-Maarian naamaa pitkin ja sotki tyttöparan kasvot pillumehuun ja pyllyhikeen. Vaan se nuori huora innostu siitä vaan lisää ja maiskutti Terhin vittua. ”Ah! Ah! Ah! Nyt tulee”, Terhi vinkui ja sen leveä perä tärisi kun se sai orkut suoraan Minttu-Maarian naamalle. Mä säntäsin heti nuolemaan Minttu-Maarian seksille haisevaa naamaa ja imemään sen terhakoita tissejä. Kohta me jo sormitettiin toisiamme, molemmilla oli kaks sormee toisen pimpassa. Minttu-Maarian tiukka ja lämmin vittu puristui sormien ympärille. Kun aloin pyöritellä peukaloa klitan päällä, tyttö alkoi uikuttaa ja täristä. Nopeaoppisena huorana se teki saman mulle ja kohta mun pillu alkoi supistella neidin sormien ympärillä. Mä kiljaisin ja nylkytin haarojani tytön sormia vasten. Sitten mekin lysähdettiin huohottavina Terhin viereen. Huoneessa haisi pillu, pylly, parfyymi ja hiki.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute