Herkku-puhelin
Aito näköala
Annen pillua

Avasin Annen housut laskien ne alas, hän astui pois niistä Hänellä oli pienet liivit rintojensa kokoon nähden ja pikkuhousutkin oli minikokoiset.

Kullini kovettui ja pullisti kalsareitten etuosan Anne katsoi himokkaana siihen, kun laskin housuni alas ja kullini osoitti kohti kattoa T-paita saman tien pois ja siitä sitten suutelemaan . Avasin liivien hakaset, otin liivit pois ja hyväilin kahta kiinteää pientä rintaa,Anne värisi ja nautti kun nuoleskelin nännejä.

Talutin hänet vuoteen viereen ja asetin selälleen. Nuolin siroa vartaloa kauttaaltaan kunnes hän oli ihan kiimassa ja hyväili itse pilluaan.

Venytin pikkuhousut pillun tieltä nuolaisin kevyesti häpyhuulia Anne nytkähti kun kieleni kosketti klitorista Pillusta valui limaa Se maistui hyvälle ja nielin sitä nauttien kiusoittelin hänet lähes orgasmiin ja lopetin juuri ennen laukeamista.

Nousin Annen päälle ja ohjasin terskani häpyhuulille Hyväilin sillä liukasta pillua ja klitorista kunnes Anne alkoi pyörittää voimakkaasti lantiotaan ja minä pidin kullini paikallaan hänen hangatessaan siten kuin tahtoi.

Anne huokaili, tarttui kulliini pyöritti terskaani klitoriksen ympärillä hankasi häpyhuuliaan ja tunsin miten pillun kouristukset alkoivat kun hän oli saamassa orgasmin.

Anne vatkasi villisti kulliani pillunsa lotistessa ja voihki äänekkäästi,laitoin terskan häpyhuulten väliin ja työnnyin orgasmissa kouristelevaan pilluun rajusti, Anne villiintyi yhä enemmän, raapi minua kynsillään Aloin työnnellä voimakkaita pitkiä liikkeitä Anne nautti.

Vedin kullin pois Käänsin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin rajusti pilluun Katsoen hurmioituneena Annen ampiaisvartaloa kun uppouduin häneen ja tunsin miten pillu supisteli orgasmissa.

Nylkytin nopeaan tahtiin ja hetki tuli, Puristin Annen pakaroita kun spermaa ruiski pilluun. Nytkyin kullia pillussa kunnes olin ihan uupunut orgasmin ihanuudesta.

Anne laskeutui vatsalleen ja kulli luisti avoimesta pillusta, Levitin Annen pillua ja katsoin kun spermaa lirahteli pillusta. Otin sormiini spermaa, Vein ne Annen suuhun ja hän imi ne puhtaaksi kääntyi selälleen jalat levällään ja kahmi itse lisää suuhunsa lemmensekoitustamme.

Lepäsimme ja talutin hänet ikkunan eteen josta on näkymä entisen seuralaiseni Tertun ikkunaan, soitin Tertulle ja kehotin katsomaan ikkunastaan minun asuntooni.

olin vetänyt pöydän ikkunan eteen ja nussin Annea takaapäin Tertun katsoessa raivon partaalla touhuamme, puhelu oli päällä kokoajan ja Terttu raivosi ulvoen "senkin huorapukki" huokailin ettei ole muita huoria tullut nussittua kuin sinua ja laitoin puhelimen Annen suun eteen.

Anne ulvoi ja laukesi kun työnsin pitkiä syviä työntöjä pilluun, otin puhelimen korvaani vasten ja laukaisin karjuen spermaa Annen kireään pilluun, Terttu kiljui raivoisaan ja lopetin puhelun heiluttaen hänelle kädelläni ja suljin kaihtimen.

Terttu yritti soittaa mutten vastannut ja tekstiviesti saapui, siinä luki senkin huorapukki kaipaan kulliasi milloin saan sitä? Vastasin ettei se ole huoraa varten ja otin puhelimen pois päältä kun arvasin että Terttu pommittaisi raivoissaan puheluita ja viestejä.

Olen kirjoittanut tuosta Tertusta vuosia sitten tänne jutun mikä on tosi kuten tämäkin, naisen viha on ikuinen sen olen saanut kokea, tai ainakin Tertun viha, no nussin häntäkin aikoinaan joitakin vuosia mutta täytyy sanoa ettei hän ole kuin pelkkä alusmatto, ei osaa mitään tehdä miehelle, pelkkä teline jossa on reikä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute