Herkku-puhelin
Miehestä lutkaksi
slut

Olis jo pidemmän aikaa etsinyt iskurista itselleni sopivaa seuraa. Tarkoituksena oli löytää nainen joka vaihtaisi kanssani rooleja ja tekisi minusta itsellensä oman pikku lutkan. Seuran löytäminen osoittautui todella vaikeaksi mutta lopulta sain sähköpostiini viestin jossa itsensä helenaksi esittelevä nainen ilmoitti olevansa kiinnostunut. Vaihtelimme viestejä sähköpostin välityksellä ja lopulta sovimme tapaamisen.

Olin sovittuna päivänä hänen ovensa takana kello 20.00 niinkuin oli sovittu. Soitin ovikella jännittyneenä ja avaamaan tuli noin neljäkymppinen ruskeahiuksinen kaunis nainen. Helena pyysi minut sisään. Suljin oven perässäni. Laitoin takin naulakkoon ja kävelin hänen perässää olohuoneeseen. Hän asettui sohvalle istumaan ja pyysi minut seisomaan keskelle huonetta hänen eteensä. Katse meni edes takaisin päästä varpaisiin ja hän pyysi vielä pyörähtämään edessään. "Ihan kiva tyttöhän me sinusta saadaan" hän lopulta sanoi.

Helena käski minua jäämään seisomaan ja lähti itse pois huoneesta. Takaisin palatessaan hänellä oli mukanaan kasa vaatteita. "Otappa nyt vaatteesi pois" hän käski tomerasti. Tottelin häntä ja aloin riisua itseäni. Kun oli alasti hän otti vaatteni ja sanoi etten tarvitsisi nnitä tänään ja vei ne pois.

Palatessaan hän asettui taas sohvalle ja käski ensiksi laittaa punaiset pitsiset stringit päälle. Tämän jälkeen vuorossa oli stringeisin sopivat rintaliivit joihin hän käski laittaa ilmeisesti silikoonista valmistetut rintojen muotoiset täytteet. Alusvaatteisillani siinä seistessä tunsin itseni jo todella tyttömäiseksi. Seuraavaksi vuorossa oli todella lyhyt vähän niinkuin cheerleeder hame ja tiukka ja todella avoin toppi. Hän pyysi minua taas pyörähtämään ja hymyili vähän ilkikurisesti. Lopuksi sain päähäni vaalean peruukin ja hän viimeisteli työnsä vielä laittamalla huuliini kirkkaan punaista huulipunaa. Lopuksi sain vielä kaulapannan josta lähti ketju.

"Nyt olet valmis" hän naurahti tyytyväisenä. "Oletko valmis palvelemaan minua niinkuin kiltin lutkan kuuluu?"
"Kyllä olen" sain innostukseltani hihkaistua.
"Hyvä!" Hän vastasi ja lähti ketjusta vetäen viemään minua kohti makuuhuonetta.

Makuuhuoneeseen päästyämme hän käski minut polvillee sängyn viereen ja meni itse viereiseen huoneeseen. Hän tuli takaisin liukkarin, anaalitapin ja ison strap-on dildon kanssa. "Käänny ympäri ja laita pääsi lattiaan" tuli käsky ja minähän tottelin. Tunsin kylmän liukasteen valuvan peppureiälle ja sormen työntyvän sisään. Tämä sai penikseni heräämään mikä ei jäänyt helenalta huomaamatta koska hame ei tässä asennossa mitään peittänyt. "Taidan todella pitää kun pepullasi leikitään" hän naurahti ja läimäisi pakaraani. Tämän jälkeen hän otti sormen pois ja alkoi asettelemaan tappia paikoilleen. "Noin nyt kun tappi on paikallaa niin saat ensimmäiseksi antaa minulle nautintoa. Tule tänne ja ala nuolla!" Kun käännyin ympäri huomasin hänen ottaneen vaatteensa pois ja että hän istui sängyn reunalla jalat leväällään. Tein työtä käskettyä ja asetin pääni jalkojen väliin ja aloin kielellä liikkua pillua ylös alas. Kun huomasin hänen kostuneen aloin nuolla ja imeä hänen klitoristaan. Kauaa ei kestänyt kunnes hän alkoi täristä ja sai ensimmäisen orgasmin. Olin nousemassa ylös kun hän otti hartioistani kiinni ja siirsi pääni hänen peppureiälleen. "Nuole vielä sieltäkin lutka!" ja tein taas työtä käskettyä. Hetken aikaa nuoltuani käski hän minut sängylle nelin kontin peppu häntä kohti. "Nyt saat lutka sinäkin sen käsittelyn minkä ansaitsetkin." Hän otti tapin pois pepustani ja asettelin sträpin lanteilleen. Hän tuli taakseni ja alkoi asetella isoa dildoa reiälleni. Olin ihan varma ettei se mahtuisi mutta hetken aikaa yritettyään helena sai se sujahtamaan sisään. Se kiristi reikääni ja tunsin olevani ihan täynnä tuota isoa mustaa dildoa. En ollut koskaan tuntenut itseäni niin lutkamaiseksi kuin siinä tilanteessa. Täysin naiseksi puettuna ja peppu pystyssä ihan täynnä mustaa dildoa. Helena aloitti rauhallisen edestakas liikkeen ja hetken päästä aloin jo nauttia tuota tunteesta. Aloin liikuttaa lantiotani helenaa vastaan ja tämän huomatessaa hän alkoi nopeuttaa tahtiaan. "Oletko valmis elämäsi kyytiin?" Helena kysyi johon vastasin minkä ähkimiseltä pystyin että kyllä olen rouva. Tästä alkoin todella raju paneminen ja tunsin olevani taivaassa. "Lujempaa rouva, pane lutkaasi oikein kunnolla" huusin ja helena jatkoi rajua panemista ja läpsi minua pakaroille.

Yhtäkki helena veti dildon pois ja astui taakseppäin. "Nyt saat sinä tehdä töitä." Hän veti ketjusta minut seisomaan ja asettui itse selänneen sängylle. "Tule ratsastamaan huora." Asetuin hänen päällee ja aloin laskeutua dildon päälle. Se sujahti äskeisen panon jälkeen helposti sisään ja aloin rauhallisesti ratsastamaan helenan päällä. "Kovempaa!" huusi helena ja läpäsytti minua kovana seisovaan kyrpään. Aloin ratsastaa niin lujaa kuin vain pystyin ja olin niin kiimassa että huomasin kohta laukeavani. Ilmoitin tämän Helenalle. Hän käski minut sängyn päähän siten että että olin jalat ilmassa ja sähkäni nolasi sängyn päätyyn. Hän tuli päälleni ja alkoi työntää dildoa suoraan ylhäältä alaspäin sisääni. Kun hän tottui asentoon alkoi hän taas panemaan kovalla vauhdilla ja minulla oli vaikeuksia olla laukeamatta. Sitähän hän tietysti toivoi koska kyrpäni osoitti suoraan kasvoilleni. Huomatessaan tämän hän alkoi hieman hyväillä kyrpääni enkä voinut itselleni mitään vaan laukesin suoraan suuhuni ja kasvoilleni. Helena nauroi vähän ilkeästi ja käski minun niellä kaikki suuhuni menneet spermat. Hän veti minut pystyyn ja otti sormillaan spermaa karvoiltaan ja siveli sitä peppureijälleen ja käski nuolla sen puhtaaksi. Loput spermat kasvoiltani hän käski itse pyyhkiä suuhuni. Tämän tehtyäni hän antoi minulle pusun ja sanoi että "Olit tänään kiltti huora, Löydän sinulle varmasti käyttöä jatkossakin. Minulle on ensi viikonloppuna tulossa muutama naisystävä ja sinä saat tulla viihdyttämään meitä kaikkia." Lupasin tulla paikalle ja aloin vaihtaa vaatteitani. "Jätä stringit ja liivit päällesi" hän käski ja otti omat alusvaatteeni itselleen. "Tulet sitten ensiviikonloppuna valmiiksi pukeutuneena." Kävellesäni autolle olin pelkkää hymyä enkä voinut olla ajattelematta ensiviikonloppua.

Pahoittelen jos tekstin jaottelussa on sanomista mutta edellisestä tarinasta on jo aikaa. Palautetta otan mielelläni ja ideoita jatkoon.

Tämä ei ole tapahtunut mutta on minun suurin fantasiani ja jos koet että olisit kiinnostunut samoista asioita niin ota ihmeessä yhteyttä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute