Herkku-puhelin
Nuori herra
Don Michael

1.
Lady Evelyn marssi pitkin kartanon suurta eteishallia määrätietoinen ilme kauniilla kasvoillaan. Hänen lihaksikkaat lanteensa keinuivat keltaisen silkkileningin alla. Korsetin esittelemät kookkaat mutta kiinteät rinnat kohoilivat rytmikkään hengittämisen tahdissa. Tummat kutrit oli kiinnitetty hopeisella hiuslaitteella aaltoilemaan hänen paljaille harteilleen. Neljänkymmenen vuoden ikäinen Evelyn oli lady joka tuumaltaan, kartanon herratar, ja tottunut siihen että häntä toteltiin. Nyt hänen suojattinsa olivat kuitenkin myöhässä hänen käskyistään huolimatta.

Evelyn astui ulos kartanon portaille palvelijan avattua hänelle oven, ja suuntasi katseensa kohti läheistä lammikkoa. Lauma ilkialastomia naisia oli kerääntynyt sen rannalle leikkimään vesileikkejä ja kylpemään. Evelyn mutristi täyteläisiä huuliaan ja nosti niille kullatun pillin. Kimeä ääni viilsi ilmaa, ja naiset kääntyivät katsomaan kohti kartanoa. Nähtyään Evelynin tuiman hahmon he alkoivat kikattaen koota pukeitaan ja tarpeitaan. Naislauma kiiruhti puolipukeisena kartanoon Evelynin valvovien silmien alla.

Naiset olivat iältään yhdeksäntoistavuotiaasta kolmeenkymmeneen, kaikki nuorempia kuin Evelyn. Tumma ja hoikka Marie, joka oli muita pidempi, vaaleat Madeleine ja Laura, punapäinen kaunotar Aurora, intialaisverta omaava notkea nuorinainen Lotte, ja moni muu heidän entisen miehensä, lordi Robertin, jalkavaimoista. Robert oli ottanut useita vaimoja Evelynin jälkeen, ja hänellä oli lain suoma oikeus siihen. Yksikään vaimoista ei ollut synnyttänyt lasta, ja kolme kuukautta sitten kuollut Robert oli jättänyt kartanon ja haareminsa ensimmäisen vaimonsa Evelynin osaavaan mutta väliaikaiseen hoitoon. Kartanon uusi herra oli tänään saapumassa uuteen kotiinsa, ja naisten täytyi ottaa hänet vastaan edustavina, olihan hän heidän tuleva aviomiehensä.

Evelyn oli raivostunut kuultuaan suvun päämieheltä, että heille oli löytynyt uusi aviomies Robertin sukulaisten joukosta. Robertin 20-vuotias serkku Michael oli naimaton, juuri palannut sodasta ja kyvykäs ottamaan perheen ja kartanon vastuulleen. Evelyn oli luullut kaikkien Robertin veljien ja serkkujen olevan joko haudassa tai naimisissa, ja saavansa jäädä elämään leskirouvan elämää. Lain mukaan naimattomat miespuoliset sukulaiset olivat kuitenkin oikeutettuja ja velvoitettuja huolehtimaan vainajan perheestä kuin omastaan. Nyt laki pakottaisi Evelynin jonkun nulikan vaimoksi. Nulikan, joka voisi ikänsä puolesta olla hänen poikansa!

2.
Tytöt supattivat keskenään hermostuneina. He olivat pukeutuneet parhaimpiinsa, pitkiin leninkeihin, jotka korostivat heidän urheilullisia, upeita vartaloitaan ja erityisesti niiden parhaita puolia. Evelyn rohkaisi ja neuvoi heitä pyrkien rauhoittamaan leskisiskojaan omalla rauhallisella esimerkillään. Hän oli huolehtinut tytöistä Robertin kuoleman jälkeen parhaansa mukaan. Lohduttanut heitä, keksinyt heille tekemistä, ja ottanut joka yö sänkyynsä yhden heistä petikumppanikseen. Täytyihän nuorten, viriilien naisten saada tyydytettyä seksuaalisetkin tarpeensa. Evelyn oli toki nauttinut heidän seurastaan jo aiemmin yhdessä Robertin kanssa. Evelynin suosikki oli pitkä, hieman poikamainen Marie. Nytkin hän tunsi himonsa heräävän katsoessaan tämän solakkaa vartaloa ja täydellisiä kasvoja. Hän tiesi noiden pitkien jalkojen välissä odottavan nautinnon lähteen ja tuikkivien silmien takana piileskelevät tuhmat halut ja ajatukset. Evelyn lipaisi punaisia huuliaan ja jakoi intohimoisen katseen Marien kanssa.

Kartanon ovet avautuivat, ja hovimestari johdatti tulijat saliin. Kolme miestä, joista yksi oli sonnustautunut koristeelliseen asepukuun. Michael, ritari ja kavaljeeri, hänen aseenkantajansa ja miespalvelija. Naiset niiasivat Michaelille syvään, ja tämä pysähtyi heidän eteensä tarkastelemaan kutakin vuorollaan kumarrettuaan elegantisti. Evelyn päästi pienen helpotuksen huokauksen. Michael oli varsin miehekäs nuoresta iästään huolimatta. Tummat lyhyet kiharat reunustivat ylväitä kasvoja, pitkä ja jäntevä vartalo paljasti Michaelin olevan tottunut fyysisiin rasituksiin, miekan heiluttamiseen ja sotaratsun selässä istumiseen. Ehkä Evelynin tulevasta avioliitosta ei tulisi täyttä kärsimystä, vain suurta sellaista.

"Tervetuloa Holloway Manoriin, sir Michael. Olen Evelyn, edesmenneen serkkunne Robertin ensimmäinen vaimo," Evelyn sanoi kohteliaasti mutta varsin kylmäkiskoisesti. Michael käänsi tummien silmiensä katseen häneen, ja arvioi tulevaa ladyaan päästä varpaisiin. Sitten hänen kasvoilleen nousi pieni, tyytyväinen hymy. Evelynin sisällä kiehahti äkillinen suuttumus siitä, että häntä arvioitiin kuin hevosta markkinoilla tai markan letukkaa. Jos katse voisi tappaa, olisi nuori sir Michael kaatunut niille sijoilleen.

"Kiitos, milady. Voin ilokseni todeta, että serkullani Robertilla oli varsin hyvä maku. Odotan innolla, että saan tutustua teihin kaikkiin, ja uuteen kotiini, paremmin. Butler! Olen väsynyt matkasta. Viekää matkatavarani tiloihini ja käskekää piikojen valmistaa minulle kylpy. Lady Evelyn, arvon ladyt." Niine sanoineen sir Michael seurasi hovimestaria kohti huoneitaan ja jätti tulevat vaimonsa supattamaan innoissaan keskenään. Vain Evelyn oli hiljaa, kädet lanteillaan, katsoen jäisin silmin nulikkasulhasensa harppomista pitkin mahonginvärisiä portaita.

3.
Evelyn ja seitsemäntoista muuta morsianta vihittiin Michaelin kanssa kahden viikon kuluttua. Paikallinen kirkkoherra toteutti vihkimisen kirkossaan. Vieraita oli varsin vähän, sillä polygamisen yläluokan parissa häitä tanssittiin usein. Juhlamenojen jälkeen suurin osa vieraista matkusti kotiinsa, mutta muutama taipaleen takaa saapunut majoitettiin kartanon tiloihin. Sir Michael ja vaimonsa peseytyivät tahoillaan ja valmistautuivat seremonioiden, mässäilyn ja tanssien jälkeen yöpuulle. Evelyn ja muut kylpivät pitkän kaavan mukaan lämpimissä, hyväntuoksuisissa kylvyissä, ja pesivät toisensa nauraen ja päivän kokemuksia kerraten. Erityisesti nuorimmat vaimoista, kuten Lotte ja lapsekas Stephanie, olivat täysin ihastuneita tuoreeseen aviomieheensä. Aurora oli harjaamassa Evelynin pitkiä, tummia suortuvia, kun Lotte hauskuutti aviosiskojaan härskeillä jutuillaan.

"Mick on siis niin ihana, etten kestä! En jaksa odottaa ekaa kertaa. Susa (piika) kertoi nähneensä SEN kun Mick kävi kylvyssä. Mick on kuulemma puoliksi hevonen, enkä puhu nyt yläpäästä!" Tytöt kiljuivat riemuissaan, ja Stephanie totesi ilkikurisesti:
"Luulen, että yksi meistä saa arvioida sen omin silmin ja pilluin tänä yönä." Naiset punastelivat ja vilkuilivat Evelyniin, joka jäykistyi kuultuaan Stephanien sanat. Kuinka he julkesivat! Olettaa nyt että hän alentuisi ottamaan sen POJAN vuoteeseensa. Avioliitto oli vain lain määräämä muodollisuus. Michael saisi leikkiä kartanonherraa, mutta ei enempää. Hän ei ollut Robert, ei sinne päinkään.

Aurora valeli hajuvettä Evelynin hiuksiin, kaulalle ja yhä terhakkaille tisseille.
"Tänä yönä käyt vuoteeseen niin kauniina, Evelyn. Onhan meidän hääyömme," Aurora kuiskutti hänen korvaansa ja hieraisi hajuvettä vielä Evelynin karvattomille häpyhuulille. Robert oli aina vaatinut vaimojaan siistimään toistensa karvoituksen. "Siitä tulee ihanaa."

4.
Ladyt nukkuivat yhdessä suuressa makuusalissa. Leveät kaiverretut puusängyt oli aseteltu riviin kaksin puolin salia. Evelyn nukkui suurimmassa sängyssä, joka oli keskeisellä paikalla. Naiset kävivät levolle alastomina kuunvalon hivellessä heidän muotojaan. Kartanossa oli kesäisin lämmin, ja yövaatteet kävivät liian tukaliksi. He vääntelehtivät rauhattomina lakanoissaan, eikä kukaan saanut helposti unta. Sitten makuusalin ulkopuolelta kuului lattian narinaa. Tytöt istahtivat säikähtäneinä, kietoen puhtaan valkeat lakanat ympärilleen. Narina lähestyi, ja joku avasi oven. Evelyn nousi seisomaan pitäen lakanan vartalonsa suojana.

Sir Michael astui naisten makuusaliin, ja hänen vaimonsa henkäisivät ja huokailivat. Michaelilla ei ollut vaatteita yllään, ja kuun valossa hän näytti kreikkalaiselta jumalalta, nuorelta ja voimakkaalta. Puoliksi paisunut elin roikkui vielä velttona hänen jalkovälissään, mutta sen näkeminen sai aikaan sähköiskun monen vaimon sisällä. Se ei ollut valtava, eikä missään nimessä pieni, vaan sopivan kookas, täydellinen. Michael näki Evelynin seisovan hahmon ja asteli itsevarmasti kohti vanhinta vaimoaan. Evelyn suoristautui täyteen pituuteensa ja puristi lakanaa suojakseen rystyset valkeina.

"Olemme nukkumassa, nuori herra. Et ole tervetullut...et saa...häiritä untamme!" Evelyn kielsi yrittäen vaikuttaa tilanteen herrattarelta. Michael ei välittänyt torjuvista sanoista, vaan tarttui neitseellisen valkeaan lakanaan ja riuhtaisi sen Evelynin yltä paljastaen vaimonsa kypsät sulot. Evelyn tunsi jalkojaan heikottavan, eikä hän kyennyt estämään, kun Michael tarttui voimakkaasti häneen, puristi oikean kouransa hänen timmille perseelleen ja vasemman hänen niskaansa. Michaelin suudelma oli raju, ja se jätti Evelynin haukkomaan henkeään, kun Michael siirtyi nuoren miehen himolla imemään ja näykkimään vanhemman naisen kaulaa. Evelynin heikot yritykset saada itsensä hallintaansa hajosivat Michaelin häpeämättömien kosketusten tuottamiin aistimuksiin. Evelyn tajusi jalkovälinsä kostuneen läpimäräksi tilanteen saaman odottamattoman käänteen myötä. Michaelin kyrpä oli noussut tanaan, ja se tökki Evelynin vatsaa kun nuori ritari imi Evelynin tahtoa tämän täyteläisiltä huulilta ja hänen känsäiset kätensä vaelsivat tutkimaan vaimonsa perää ja kosteaa vittua. Evelyn huokaili miehen syleilyssä ja tarjosi vartaloaan nautittavaksi estottomasti. Hän tajusi nuorempien naisten kertyneen hänen sänkynsä ympärille seuraamaan, kuinka nuoriherra otti heidän alfanaaraansa.

5.
Jos Evelyn oli luullut, että nuori Michael olisi kokematon ja hätäinen, hän oli pahasti erehtynyt. Michael rakasteli vaimoaan kokenein ottein. Hän oli asettunut istumaan Evelynin sänkyyn vasten suuria tyynyjä. Evelyn istui selin hänen sylissään, jalat levitettyinä, miehen kädet polvitaipeissa, kova kyrpä nuorekasta, synnyttämätöntä vittua pumpaten. Evelyn oli täysin avoin ja esillä, ja häpeän, himon ja nautinnon tunteet pyyhkivät hänen sisintään kuin monsuunisateet. Hänen itsevarmuutensa ja itsekurinsa olivat hajonneet kuin savu tuuleen, ja nyt häntä nussittiin takaapäin kuin piikaa. Evelynin voihke, Michaelin ähinä ja lihan lätinä sekoittuivat intensiiviseksi musiikiksi, jonka tahdissa toiset vaimot hyväilivät itseään ja toisiaan sängyn ympärillä, yhtyen Evelynin eläimellisiin voihkeisiin ja parkaisuihin.

Michael vaihtoi asentoa, ja nosti Evelynin sängylle nelinkontin. Tämän tiimalasivartalo oli, jos mahdollista, vieläkin kauniimpi takaa kuin edestä, ja nelikymmenvuotiaan aatelisrouvan ratsastuksen ja urheilun kiinteyttämä perse asettui Michaelin eteen kuin tarjottimelle. Evelynin tissit riippuivat kovettunein nännein tämän käsivarsia vasten. Michael nousi pukille ja työnsi aseensa Evelyniin aloittaen kiihkeän naimisen. Evelyn ei enää estellyt, vaan notkisti selkäänsä näyttääkseen Michaelin silmissä mahdollisimman seksikkäältä. Naishahmot heidän ympärillään kiemurtelivat toisiaan vasten hurmiossa, sormien hieroessa häpykieliä ja toisten kielten nuollessa niitä tai vaihtaessa märkiä suudelmia. Michael kiihdytti tahtiaan nähdessään upean kaunottaren pyllistävän edessään. Kyrpä souti Evelynin sisässä yhä nopeammin ja nopeammin, ja Michael alkoi voihkia lähes samoin kuin nainen jota hän nussi. Äkkiä Michael veti Evelynin ylös itseään vasten, tarttui molemmin käsin tätä tisseistä sormillaan kivikovia nännejä puristaen, työnsi kielensä vaimonsa suuhun ja laukesi tämän sisään rajun nylkytyksen myötä.

Voipuneina he lysähtivät sänkyyn makaamaan muut vaimot ympärillään. Värisevä Evelyn huohotti moninkertaisten nautinnon kliimaksien tuottamassa väsymyksessä, pakarat hikisinä vasten Michaelin lihaksikkaita kupeita, tämän elin yhä hänen sisällään. Michaelin kädet hyväilivät Evelyniä nyt hellästi, ja vanhempi nainen loi mieheensä aistillisen katseen. Kuinka hän olikaan erehtynyt itsensä ja tämän suhteen. Evelyn kääntyi, ja Michelin pehmentynyt kalu luiskahti hänestä. Evelyn tunsi välitöntä kaipausta sen aiheuttamaa tunnetta kohtaan, mutta tiesi, että saattaisi joutua odottamaan Michaelin kosketusta pitkään. Olihan tällä seitsemäntoista muuta vaimoa, aviovuodetta ja hääyötä koettavinaan. Tänä yönä Michael oli kuitenkin vain hänen. Tyytyväisenä lady Evelyn käpertyi ihanan nuoren herransa kainaloon.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute