Herkku-puhelin
Sinä
kiimamm

Heräsin keväiseen aamuun, auringon säteet pilkistivät ikkunasta ja hyväilivät ihoani. Makasin alastomana vuoteessa. Odotin tulevaa päivää innolla. Näkisin sinut.

Olemme tapailleet jo tovin ja tutustuneet toisiimme. Olemme vaihtaneet jo suudelmia ja halukkaita kosketuksia, mutta seksiä emme ole vielä harrastaneet. Viime aikaisten puheiden perusteella kuitenkin on aavistettavissa, että pian koittaa se hetki, jossa pääsemme nauttimaan toisistamme, toistemme paljaasta ihosta, kosketuksista ja halun huokauksista. Minulla on tunne, että tänään on se päivä.

Kävelen suihkuun, haluan olla sinulle puhdas. Annan kuuman, höyryävän veden laskeutua vartaloani pitkin, isojen täytetäisten rintojeni uumaan, lanteilleni ja kostuttaa haarani. Pesen itseni saippualla hyvin, tarkasti joka paikan, käsilläni huolehdin, että alapääni on valmis sinua varten. Tunnen kuinka häpyhuuleni kihelmöivät ajatuksesta, että saavat tänään sinut lähelleen, kuinka klitorikseni kovettuu tietäessään sinun koskettavan illalla, ja kuinka vakoni valmistautuu ottamaan sinut vastaan. Käytän pestessä sormeani sisälläni, kuvittelen kuinka sinä paisut siellä tänään. Huokaisen halusta. En malta odottaa.

Ajelen vielä itseni posliiniksi sinulle. Jotta näkisit minun haarojeni koko kauneuden, kun ensi kerran tänään lasket sinne katseesi. Haluan antaa itseni sinulle, raa'alla, alkukantaisella tavalla, viettien viemänä.

Valmistaudun sinua varten, harjaan hiukseni, meikkaan somasti ja puen paljastavat vaatteet ylleni, että voisit olla varma aikeistani. Suihkautan vielä hieman hajuvettä, jotta tuoksun hyvälle sinua varten.

Pian ovikello jo soikin, olet luonani. Oven avatessa huuleni kaartuvat hymyyn, pidän siitä mitä näen. Olet niin miehekäs, seksikäs. Olet juuri sitä, mitä nainen voi vain toivoa. Kävelet sisään ja suutelet minua pehmeillä huulillasi pitkään. Vastaan suudelmaan ja pian se jo muuttuukin himokkaaksi ahmimiseksi. Haluamme toisiamme, haluamme toistemme vartaloita. Olemme jo odottaneet niin pitkään.

Heität päällimmäiset vaatteesi pois ja suudellen siirrymme sängylleni. Suutelemme, koskettelemme. Kätesi vaeltaa innokkaasti rinnoillani saaden nännini kovettumaan paitani alla, jossa minulle ei ole rintaliivejä. Hymyilet onnellisena, rakastat rintojani. Nostat paitaani ylös ja riisut sen pois. Katseesi lepää tissieni päällä, silittelet niitä, puristelet ja kourit. Lasket kasvosi rinnoilleni ja hellästi suutelet nännejäni, jotka pinkeinä ottavat suudelmasi vastaan. Käteni on takaraivollasi ja painan sinun kasvojasi rintojani vasten, suudelmasi tuntuu niin hyvältä.

Hivutan paitaasi pois päältäsi, sinulla on niin komeat hartiat, tahdon antautua niiden huomaan täysin. Tahdon, että otat minut tässä ja nyt. Tahdon, että nait minua. Avaat vyön solkesi ja lasket housusi pois, joista paljastuu niin suuri ja upea kulli, joka keinuu puoliksi kovana. Lasken varovasti käteni vatsallesi ja suutelen huuliaisi, jatkan alaspäin ja suutelen vatsaasi. Käteni jo hipuavat reisiäsi, sisäreisiäsi, osuen välillä "vahingossa" kiveksiisi ja kulliisi. Huomaan, että kovetut koko ajan enemmän. Kalusi on kuin halko. Tahdon sitä.

Siirrän toisen käteni kalusi varteen ja teen muutaman edestaikaisen vedon, toisella kädellä hyväilen kiveksiäsi. Varovasti, hitaasti, kiusaavan hitaasti siirrän suuni ja huuleni terskallesi ja maistan sitä. Huomaan sinunkin olevan puhdas minua varten. Mutta maistan samalla myös kiimasi, joka on käsin kosketeltavaa. Terskasi on paisunut, se on kova ja komea. Jatkan sen suutelua ja ahmimista, kiusaan kielelläni välillä, samaan aikaan kun tahditan suutani kädellä, jolla teen työtä kullisi varressa. Huomaan, ettet kestä enää kauaa. Jatkan kuitenkin vielä vähän, vieden toisen käden pakaroillesi ja puristan niitä, tiedät, että tahdon imeä sinua.

Rauhoitan itseni ja tunnen kuinka alushousuni ovat jo märät kiimasta. Siirryn taaksepäin vuoteelle makamaan yläosattomana, avaten reisiäni sinulle. Ymmärrät vihjeen ja riisut farkkuni pois paljastaen pitsiset alushousuni, joista voit nähdä läpi. Häpyhuuleni ovat turpeat halusta, jotka näkyvätkin pehmeinä. Silität niitä hetken ja katselet samalla minua. Riisut minut paljaaksi ja näet, kuinka olen laittautunut sinua varten. Näet posliinisen pilluni, johon valon osuessa saatat nähdä märkyyteni. Avaat reisiäni hyväillen niitä, hyväilet vaivihkaa paljasta häpyäni. siirryt koskettamaan klitoristani saaden minut huokailemaan halusta. Toisella kädellä sivelet rintojani. Teet ahkerasti työtä, joka saa minut valumaan halusta, voikertelmaan hyvän olon tunteesta ja laukeamaan onnesta käsillesi. Hetken jo kerkeän hieman punastua, kun katselit alastonta kehoani ja supistelevaa pilluani. Olen kuitenkin tässä sinua varten, annan itseni sinulle. Joten nautithan, kaikin tavoin.

Hivuttaudut päälleni, tulet aivan kiinni haaroillasi minun haaroihini. Tunnen kovan kalusi vasten märkää pilluani, tiedän, että sinäkin tunnet sen. Liikutat uljasta kyrpääsi kosteassa vaossani pysähtyen reikäni suulle. Katsot minua lupaa kysyen, nyökkään ja tunnen kuinka varovasti painut sisääni, hitaasti, vahvana. Suurena. Tunnen kuinka paisunut terskasi uppoaa uumeniini, kovan vartesi täyttäessä koko pilluni. Päästän huokauksen suustani, taivutan selkäni kaarelle, olen täynnä sinua. Työnnyt minuun syvälle, niin syvälle, että melkein sattuu. Tunnut niin hyvälle.

Aloitat tarmokkaat työntösi, ensin rauhallisesti ja pian kiihtyvämmin. Tunnen kun kiveksesi paiskovat pakaroitani, kuinka sinä huokailet ja katsot minua kiimaisesti. Katselet työntöjesi voimasta heiluvia rintojani, annan niiden hölskyä vapaana, saat nauttia naiseudestani. Puristan pakaroitasi, jotta saisin sinut minua vasten vielä syvemmälle ja sinähän tottelet. Sinä otat polveni alta kiinni ja saat reikäni tuntumaan entistä tiukemmalta kullisi ympärillä. Pimppani kiristää kalusi vartta, saaden sinut voihkimaan nautinnosta. Nait minua niin taitavasti, nait minua kovaa, halulla. Himoitset minua ja minä tunnen sen. Tunnen kuinka klitorikseni herkistyy jokaiselta työnnöltäsi. Alan lähestymään huippuani. Rytmitän lantiollani liikkeitäsi ja saavutan huipun. Menetän kehoni kontrollin allasi, kadotan hetkeksi ajan tajun, tiedän vain kuinka onnelliseksi mies voi naisen tehdä. Sinä teit minulle juuri niin.

Huomaan sinun kiihottuneen laukeamisestani ja pidättelet omaa tuloasi viimeiseen saakka. Suutelen sinua, annan sinun työstää kulliasi pilluni sisällä kovin vedoin. Tunnen kuinka jännityt, oma kontrollisi katoaa ja sykit kuumaa spermaa sisääni voimalla. Olen märkä omasta halusta ja sinun nautinnosta. Valun pakaroille meitä. Valun meidän yhteistä naintia lakanoillemme samalla kun sinä lysähdät päälleni väsyneenä, mutta onnellisena. Suutelet minua hellästi, vetäen minut kainaloosi. Makaamme vierekkäin hengästyneinä. Saimme toisiamme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute