Herkku-puhelin
Tertun tarjous
Naista tarvitseva mies

Olin paikallisessa suositussa tanssipaikassa ja illan mittaan olin joitakin kappaleita käynyt lattialla vetäisemässä. Ilta oli kuitenkin vielä nuori kun satuin hakemaan erästä itseäni reilusti varttuneempaa naista kanssani lattialle. Nainen oli melko mitäänsanomattoman ulkomuodon omaava, mutta hän oli erityisen povekas, ja tämä sai minut liekkeihin! Naisen rintavarustus oli kylläkin alhaalla, lähellä vyötäröä, mutta en siihen nyt suhtautunut kielteisesti, päinvastoin!

Nainen oli kevyt tanssitettava, mutta ehkä juuri ikäero teki sen, että emme saattaneet oikein keskusteluyhteyttä saada, tosin musiikkikin oli liian voimakasta. Kappaleen jälkeen aioin kuitenkin yrittää iskeä tämän hyvin hillityn naisen lopuksi iltaa seuraani.

- Voisitko lähteä baarin puolelle, saisimme paremmin keskusteltua siellä? kysyin naiselta ja tämä vaikutti yllättyneeltä, tosin hyvillä mielin.

Olimme istuneet baarissa ehkä vartin ja juttu ei oikein lähtenyt etenemään. Nainen vihjasi olevansa jo piankin lähdössä ja nyt päätin iskeä!

- Voisimme mennä samaa matkaa! Viehättävä naisseura olisi niin nastaa, että..., ja voisimme tutustuakin.

- Ai, haluaisit sinä, nuori ja komea tutustua minunlaiseeni tätityyppiin? Minä hämmästelen!

- No, saisimmehan me kumpainenkin siinä seuraa...yksinäisyyteen...eikö? Ja olisihan se vastasukupuolinen seura hyvinkin ....tarpeeseen, lisäsin matalalla äänellä aivan naisen korvaan.

- Mitä oikein ..., nainen oli mietteliäs, mutta sitten...- No hyvä, mennään vaan jos vaikka saisimme juttua... seuraa...toisistamme.

Nainen tarttui minua kädestä kun tulimme pihaan, mikä oli varsin hämmentävä kokemus, tosin ulkona oli jo pimeää ja katuvalot olivat hyvin huonot.

- Saanko suudella sinua? kysyin siinä samassa, sillä jotenkin unohdin ikäeromme ja naisen seura oli vallannut mielikuvitukseni. Halusin tätä uhkeaa naista.

Kävelimme vieretysten enkä ollut suudellut, vielä. Nainen oli nyt puhelias, liekö baarissa tarjoilemani likööri vaikuttanut . Tulimme autoni viereen ja nyt aivan spontaanisti kaappasin naisen itseäni vasten. Hän oli aluksi hieman vastusteleva, mutta kun sain huuleni naisen huulille, tilanne muuttui aivan täysin. Naisen täyteläiset huulet imivät huuliani hyvinkin kiihkeästi. Rintavarustus tuntui sekin sangen miellyttävältä!

Olimme sopineet, että veisin naisen tämän asunnolle, ja matka ei erityisen pitkä sinne ollut. Nyt kerrostalon edessä parkkeerasin ajokkini ja nainen, Terttu oli tässä vaiheessa käynyt käteeni tiukasti kiinni.

- Ethän lähde heti, kun voisin tarjota sinulle vaikkapa yömyssyt, hän sanoi.

- Ihanko tosi, upeaa! vastasin, ja nopeasti nousimme hissillä naisen kerrokseen.

Eteisessä olimme hämmennyksen vallassa, mutta uskaltauduin kuitenkin suutelemaan naista jälleen kerran. Nyt naisen, Tertun huulet tuntuivat uskomattoman kuumilta.

- Voisitko tulla kanssani , täksi yöksi? hän pyysi ja äänessä oli käheyttä jota tuskin yksikään nuori mies kykenisi vastustamaan. - En ole mikään kaunis nainen, tällainen yli-iso kun olen, mutta minulla ei ole miestä... hän suorastaan aneli!

- Sinä, sinua juuri ...haluan, että...

Olimme naisen makuuhuoneessa pimeydessä ja ehkä niin oli ainakin aluksi helpompaa. Terttu oli riisuutunut ja minä seurasin perästä. Tunnustelin naisen pehmeitä kaaria heti ensi töikseni peiton alta käsin ja samassa naisen kädet jo olivat itseni kimpussa. Naisella oli kaluni hetkessä käsiotteessa ja olihan se niin julma, että siitä sai todella hyvin kiinni. Terttu tuntui haluavan minua yhtä suuresti kuin minä häntä. Saatoinkin nyt suorittaa jo vaginan esikäsittelyn, ja liukashan se oli, aivan vuotavan märkä! Mutta toisella kädellä pitelin nyt naisen rintoja, valtavia riipputissejä jotka olivat valahtaneet naisen kainaloihin. Mutta se oli kuitenkin upeaa ja suuret nisät, nekin olivat kuin luotuja miehen käsien kosketeltaviksi. Hetkessä olimme niin suuressa kiimassa, että oli suorastaan pakko nousta ratsaille!

Terttu otti minua aivan samassa ja tuntui kuin olisin valahtamassa kokonaan naisen vaginaan, sellaiset supistuksetkin kun nainen minulle antoi! naimme nyt hurmioituneina ja vauhtia riitti, aivan mielettömästi. Työnsin ja vedin, työnsin ja vedin... ja nainen allani oli kuin kirnu jota sauvallani survoin.

Ensimmäinen akti oli lyhyt, mutta kuten arvata saattoi, se ei ollut viimeinen, vaan jo hetken kuluttua Terttu kosketteli sukukalleuksiani ja hellät kädet saivat vieläpä pehmeät huulet mukaansa. Naimme siinä samassa jo uudelleen ja nyt nainen oli päälläni pillu suorastaan puristavan tiukkana kaluani sisäänsä ottaen. Nainen oli mahtava, mutta niin piti minun itsenikin olla jotta kykenin taltuttamaan tämän huikean kiihkeän tamman! Isot rinnat heiluivat silmieni edessä ja aina välillä otin nännit vuoron perää suuhuni ja lutkutin niitä kuin ne olisivat alkaneet vuotamaan valkoista ja makeaa - juuri minulle! Terttu oli kyltymätön ja saatoimme lutkuttaa pitkin vedoin hyvinkin pitkään. Lopuksi kuitenkin minun oli pakko antautua, ja olihan Terttukin jatkuvista orgasmeistaan melkoisen loppuun ajettu!

Leikkimme ei jäänyt tähän, vaan naisen uhkeus suorastaan pakotti minut uusimaan siemennyksen ja otimme seuraavaksi erän jossa sain naista takaapäin ja oikein tuntuvaa sellaista..., että..!

- Ota minulta rintaa, ota...ota! nainen tuhisi korvaani kun naintimme oli saamassa sen kaikkein kuumimman lakipisteensä, ja otinhan minä... kaksin käsi lypsien! Mutta sellaisia rintoja tuskin voisikaan olla huomaamatta, pitkiä riippurintoja jotka huitelivat kasvoja vasten kun mäntäni lutkutteli naisen sisuksia.

Suhteemme jatkuu ja jatkuu eikä seksistä tunnu saavan tarpeekseen, niin liukas tämä vastasukupuolinen on ...ja halukas! Ja suuseksi, siinä täyteläiset huulet ovat kyllä omiaan ja voittavat lähes kaikki vaihtoehdot.... lähes!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute