Herkku-puhelin
Haaveiluja exästä, johti yleisvessaa
Jado

Saavuin tänään oikeustalolle turvatarkastukseen. Ex-mieheni juuri kävi tarkastusta läpi ennen minua. Meillä olo hänen kanssa lapsi kiista. Jotenkin kiihotuin näkeväni hänet, ja tunsin itseni jollakin tavalla sairaaksi. Emme olleet nähneet yli puoleen vuoteen. Ajatukseni laukkasi kiihkeissämme hetkissä.

Kävelimme portaita ylös ja exäni käveli perässä. Haaveilin hänen katsovan minun takaamusta kiihottuneesti. Istuin hänen vastakkaiselle penkille ja hän alkoi kyselemään raskaudestani ja selittelee lapsi asioista. Minun ajatukseni kävi hänen jalkovälissä olevasta isosta kyrvässä.

Hänen selitykset meni ohi, sillä minä kuvittelin;

« koskevan vetoketjua ja hieromalla hänen kyrpäänsä varosti edes takaisin. Tuntien kuinka hänen kyrpässä kasvoi ja koveittui tiukoissa mustissa housuissaan.

Avasin hänen housua ja hän vähän esteli sillä hänellä oli esteitä. Suutelin hänen kättäänsä ja siirsin kätensä pois. Avasin hitaasti hänen housunsa ja hieroin kyrpää kiihottuneesti kädessäni edes takaisin. Kostutin syljellä kyrvän satulan ja hieroin sitä niin että näin miehen kasvoilta kuinka hän kaipasi kosketustani. Hän hivoitteli hiuksiin kiinni ja alkoi työntämään päätäni kohti kyrpäänsä. Hänen iso kyrpänsä kosketteli huuliani. Työnsin kieleni ulos ja nuolin kyrvän satulaa. Sylki valui kieltä pitkin kyrvän päähän ja valui pitkin kyrpää.

Avasin suuni hellästi ja hitaasti samalla kun työnsin sitä suuhuni hitaasti. Työnsin kyrvän syvälle niin että sain antaa ex-miehelleni sellaisen nautinnon että hän ei unohda sitä koskaan.

Imin kyrpää kostealla suullani voimakkaasti, tunsin kiihotuksen suussani ja sen makoisan sperman maun. Nautin kun mies otti tukasta kiinni ja hiveli rintaani. Nuolin kyrpää ja aloin samalla riisumaan takkiani pois. Kuumuus ja kiihottuneisuus sais minut kuumaksi.

Ex- mieheni työnsi käden alaspäin pienen pallo mahani päälle. En ollut miehen ksoketusta tuntenut puoleen vuoteen. Se tuntu kiihottavalta, tunsin kuinka stringini kastuivat pienestä koskettelusta...»

... Oikeuden käsittely alkoi, kävelin sisälle tietenkin ex-miehen edessä. Joitakin asioit mitä hän selitti samalla kun minä kävin kiihkeässä mielikuvituksessani.

Oikeus päättyi, pääsimme pois ja silloi kaikki tuntui hyvältä, kaikki tuntui palaavan takaisin.
Kävin oikeuden käynnin kiihottuneesti.
Lähdin oikeustalolta ja menin lähimpää yleisvessaan. Pakko oli saada tämä kikhottuneisuus pois. Ja unohtaa likaiset kuvitelmat.

Työnsin käteni sisälle, ja silti exä tuli mieleen työnsin kättäni kosteaan pilluuni. Suljin silmäni kiinni ja yhdellä sormellä läpräsin klitoristani, samalla ajattelin exäni nuolevan minun klitorista kiihottavasti, oikeaoppisesti. Työnsin sormeni hitaasti vaginaani ja voihkaisin. Tunsin samalla mielessä kuinka exäni työnsi ison kyrpänsä minuun ja minä tunsin kiihottuneeni. Työnsi sitä niin syvälle että kiihotuin hitaalla temmolla vauhti kiihtyi, jalkani nousi ilmaa ja sain kovan nautinnon niin että en unohda sitä. Pilluni kostui pitkästä aikaa niin että tiesin saavan voimakkaan orgasmin. Työntöä sisään, voihkelua lujaa. Aaaahhhh... Kaksi sormea upposi pilluuni ja työnsin voimalla, samalla ajattelin vain exän kyrpää niin että kiihotus vain entistä pahentui. Pidätin orgasmia. Unohdin täysin että yleis vessalla runkkasin ja ajattelin likaisesti eksääni. Mmmmhh... Aahh.. Työntää sormia lisää, pillu vedet lenteli pitkin poikin. Halusin lisää ajattelin ja lisää ja lisää... Aahhh. Se voimakas tunne alamahassa tuli se orgasmi mitä en ollut ikinä saanut tuli sillä sekunnilla. Vetäsin housuni ylös sillä hokasin et oli metelöinnyt vessassa. Tulin pois yleisvessasta ja tunne kuinka toiset tuijotti minua. Minä maha pystyssä hikisenä kävilin ulos. Kyllä hävetti vqikka toisaalta nauratti kuinka sekaisin exä näkeminen sai minut.

Tulipas koettuu tuollaistakin

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute