Herkku-puhelin
Lomareissussa runkulla
pete

Tämä perustuu tositapahtumiin.

Olin päättänyt lähteä kavereideni kanssa kesäreissuun New Yorkiin eräänä vuonna. Olin tuolloin 27-vuotias.

Pääsimme lopulta perille ja kiertelimme eri nähtävyyksiä jne. Olimme sopineet myös, että osan ajasta liikkuisimme täysin yksin. Tämä lähinnä siksi, että jokaisella oli vähän eri intressit nähtävyyksien ja ostosten suhteen ja aikaa oli rajallisesti.

Olin jo pitkään tiedostanut olevani bi-seksuaali. Tästä tosin en ollut kertonut kavereilleni. Jo ennen NYCin reissua olin haaveillut kimpparunkuista ja muutama kokemuskin löytyi kotimaassa, niistä ehkä herkullisin erään itseäni noin 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. Googlasin että löytyisikö NYCistä mitään klubia tms ja niimpä sieltä heti löytyikin NYJacks. Heillä oli kokoontumisia kahtena päivänä viikossa. Kuinka ollakaan yksi päivistä sattuisi päivälle, jolloin oli tarkoitus käydä yksin ostoksilla.

Asia oli selvä. Lähtisin siis "ostoksille" illalla. Tosiasiassa menin siis metrolla mahdollisimman lähelle tuota klubia ja kävelin perille. Sisäänpääsymaksua perittiin jotain 25 dollaria. Maksun peri ihan mukavan oloinen kaveri sellaisen ilmoittautumisluukulta näyttävän tiskin takaa. Maksun jälkeen hän avasi oven, jotta pääsin siirtymään klubin puolelle. Heti sisään päsätyä narikassa tuli riisua kaikki vaatteet ja antaa ne säilytykseen. Kengät toki sai ja kuuluikin pitää jalassa ja narikkalappu kengän sisälle.

Klubin sääntöihin kuuluu, että "ei huulia vyötärön alapuolelle" ja kukaan ei työnny mihinkään tai kehenkään. Vain runkkaamista siis miesten kesken. Aikaa olisi noin 3 tuntia, sillä tapahtuma oli paikallista aikaa klo 19-22 välissä. Tapahtuma itsessään luonnollisesti päihteetön ja jokaisella oikeus kieltäytyä tai poistua paikalta, jos ei koe oloaan mukavaksi.

Taustalla pyöri pornoa ja baaritiskillä oli mehua, vettä ja pieniä suupaloja tarjolla. Ympäri klubia oli tarjolla vaseliinia, talouspaperia ja sääntöjen mukaan mällit saisi roiskia ihan vapaasti lattialle tai vaikka toisen rinnuksille.

Olen itse sellainen en laiha, enkä järkyttävän lihavakaan, mutta jonkun verran kaljoittelu näkyy valitettavasti. Itselläni on noin 0.5 cm parransänki, kun se mielestäni näyttää miehekkäältä. Käsilihaksiakin olen jonkunverran saanut kun kävin aika paljon salilla yhdessä välissä.

Nyt tuolla klubilla sitten suuntasin nurkkaukseen, jossa oli jo muitakin miehiä runkulla. Innostuin erityisesti eräästä vähän karvaisemmasta miehestä, jolla oli ympärileikattu ehkä noin 19 cm muna. Ainakin 3-4 cm pidempi siis kuin minulla. Hän oli kanssa ristiverinen ja hieman parrakas. Otin vaseliinia ja aloin lypsää tuota parrua. Hän samalla runkkasi vieressään olevaa miestä ja toisella kädellä hyväili minua. Hänen takanansa toinen mies hyväili hänen peppuaan ja vartaloaan takaapäin.

Siinä sitten vuorotellen runkkasin itseäni ja taas muita. Kiimainen yninä ja litinä täytti tilan. Siinä siis kädet vaelsivat toistemme kehoilla ja kaluilla. Tässä nurkkauksessa meitä oli noin 4-5 henkilöä. Emme kukana halunneet laueta heti. Mielenkiintoisinta oli, että emme siinä oikeastaan puhuneet mitään vaan pelkkä katse ja kehonkieli ohjasi tilannetta paljon. Kiimalimaa tuli paljon ainakin minulta. Aika monta kertaa meistä useampi kävi ihan orgasmin partaalla ja siihen sitten muut vaan kannusti että "Not yet, hold it! Hold it!"

Lopulta vieressäni seissyt noin 1.9m pituinen bodattu mies roiski ensimmäisenä kunnon lastit lattialle ja karjui orgasmin kourissa. Ihmettelin, että keneltäkään voisi tulla niin paljon spermaa. Itsekin olin tuossa vaiheessa jo niin kiimassa, että päätin antaa tulla. Niinpä annoin ymmärtää olevani lähellä ja ympärilläni olevat hienosti kannustivat "Shoot that load!" Kyllä sitä itselläkin roiskahti oikein kunnolla.

Tämän jälkeen olo helpottuneena olikin jo kiva pesujen kautta lähteä hotellille takaisin. Muut jatkoivat ja klubille tuli vielä lisää henkilöitä, kun meistä ensimmäiset lähtivät pois.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute