Herkku-puhelin
Rouvan otteessa
SB - uppiniska tyttö

Olen töissä erään kerrostalon porraskäytävässä. Maalaamme seinä ja rappus pintoja uusiksi. Päivän mittaan rappukäytävässä menee ja tulee porukkaa. Joidenkin kanssa tulee vaihdettua sana, jos toinenkin. Jotkut vain tervehtivät nopeasti ja jatkavat matkaansa.

Tänään herään ajatuksistani kun rappukäytävässä kuuluu määrätietoinen korkokenkien kopina. Valmistaudun väistämään kohteliaasti, mutta kun henkilö tuli kohdalle niin yllätyin...

Nainen: Hei, kun te maalaatte täällä, niin voisitko tulla katsomaan minun yhtä huonettani?

Katson tuota minua melkein päätä pidempää naista hämmentyneenä. Nainen on varmaan 35 - 45 ikävuoden väliin. Naisella on tummat hiukset tiukasti nutturalla. Pitkä takki, joka yltää reippaasti yli polvien ja mustat saappaat, joissa on 10cm korko. Nainen katsoo lempeästi ja ehkä aavistuksen intensiivisesti..

Minä: Tuota.. Kaipa sitä voisin vilkaista.
Nainen: Hienoa, kerkiätkö nyt?
Minä: öö.. No kyllähän sitä pikaisesti ehtii.

Nainen lähtee kapuamaan ylöspäin ja minä seuraan vähänmatkan päässä perässä. Menemme ylimpään kerrokseen, kuten olin arvellutkin. Nainen kaivelee laukustaan avaimet ja aukaisee oven. Seuraan perässä sisälle ja suljen oven.

Nainen: Huone on tuolla perällä.
Minä: Okei, riisunko kengät?
Nainen: Ei tarvitse.

Nainen menee lanteet keikkuen edeltä. Huoneisto on melkein kuin jostain muotilehden kuvastosta. Valkoista, mustaa, värillisiä yksityiskohtia. Ajatukseni katkeaa kun nainen rupeaa esittelemään maalausta kaipaavaa huonettaan.

Nainen: Tässä tämä olisi. Tähän tulee vielä pöytää, kaapistoa, naulakkoa...
Minä: Aa, aivan..
Nainen: Saa sinne mennä sisälle katsomaan.
Minä: Juu

Menen huoneeseen katsomaan seinäpintoja, mahdollisien paikkauksien varalta. Ohimennen näen seinillä erikoisia kiinnikkeitä ja katossa koukkuja.

Nainen: Seinät olisi tarkoitus maalata muuten mustiksi, mutta yksi seinä tulee beigen värisellä. Onnistuuko sellainen?
Minä: Niin juu. Onnistuuhan se. Tosin ei nyt, mutta viikon päästä. Käykö sellainen aikataulu?
Nainen: Hienoa, se käy oikein hyvin.

Käännyn takaisin ovelle päin ja huomaan, että tämä nainen seisoo siinä koko leveydeltä.

Minä: Tuota, mun pitäisi mennä jatkamaan maalausta..
Nainen: Aivan, niinhän sinun varmaan pitää..

Tulen lähemmäksi ove, mutta nainen ei näytä merkkiäkään että olisi väistämässä. Hän katsoo minua lempeällä läpitunkevalla katseella. Väistän hieman tuota katsetta ja pyydän naista ystävällisesti väistymään. Nainen liikahtaa, mutta ei siihen suuntaan mihin olin ajatellut. Nainen tulee aivan iholle kiinnin, nappaa ranteesta, kiepsauttaa minut ympäri ja vääntää käden selän taakse.

Minä: Hei, mitä sä teet!!?
Nainen: Älä rimpuile, niin suhun ei koske.

Rupean tietenkin vaistonvaraisesti vääntämään vastaan, mutta nainen on vahva. Hän saa hetkessä molemmat käteni haltuunsa ja painaa minut vasten lattiaa. Koitan laittaa vastaan sen minkä pystyn, mutta nainen on päälläni. Nopealla liikkellä nainen saa laitettua raudat käsiini. Tunnen kuinka hän nousee päältäni ja siirtyy vähän matkan päähän. Aloitan välittömästi kiemurtelun lattialla päästäkseni irti, mutta raudat pitävät. Koitan saada naiselta vastausta tälläiseen "vieraanvaraisuuteen".

M: Mitä tää on? Mitä sä teet!!? Päästä mut!
N: Hiljaa!

Nainen tulee ja kyykistyy viereeni. Hän silittää hiuksiani hellästi, siirtyy alemmas pepulle, jolloin hän läimäyttää sitä. Nainen on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän siirtyy riisumaan kenkiäni ja housuja pois päältäni. Pistän vastaan sen minkä kädet sidottuina pystyn, koska onhan tämä nyt varsin tunkeilevaa käytöstä. Nainen kuitenkin antaa ymmärtää ettei minulla ole mahdollisuuksia, mutta en suostu luovuttamaan niin helpolla. Hän nousee viereltäni ja suuntaa huoneessa olevalle puiselle arkulle. Nainen kaivaa arkkua tovin ja tulee esittelemään minulle nahkaista piiskaa, joka tekisi erittäin kipeää. Koitan kammeta itseäni pystyyn, mutta olen jo selkä huoneen nurkkaa vasten

M: Et oo tosissas!?
N: Voi kyllä olen...

Ilmeeni kertoo naiselle kaiken. Se on samaan aikaan pelokas, mutta silti uhmakas. Nainen puolestaan virnistää ilkikurisesti ja sivelee piiskalla paljasta pyllyäni. Odotan iskua, jota ei tule. Nainen häviää huoneesta mutta palaa hetken päästä puisen tuolin kanssa. Hän laittaa tuolin keskelle huonetta ja tulee luokseni. Hän painaa jalallaan selkääni, niin etten pääse kääntymään. Saappaiden korko painaa ikävästi kylkeä, joka ei naista kiinnosta, koska hän on päättänyt merkata tuolla piiskalla pyllyni.

N: Saat muutaman iskun ensin tässä ja sitten tuolilla istuessasi loput. Lasket mukana tai iskut tuplaantuvat. Ja tästä edes sanot minua Rouvaksi. Ymmärsitkö?
M: Ymmärsin
N: Mikä unohtui?
M: ....Rouva

Esimmäinen isku osuu vasempaan pakaraan niin että tuntuu. Huudahdan säikähdyksestä ja kivusta.

N: Niin, pyydäppä nyt kiltisti anteeksi. Ja muista laskea!
M: Anteeksi..
M: Rouva!
N: Ai ai, kuinkas se noin jo pääsi unohtumaan..

Nainen lyö napakasti tiukat kaksi iskua oikean puoleiseen pakaraan. Huudan ja rimpuilen, minkä pystyn.

Nainen: Mihin ne numerot jäi?!
Minä: Et sä voi tehdä näin!
Nainen: Jaha, uppiniskainenkin vielä...

Nainen antaa molemmille pakaroille viisi napakkaa iskua, jotka saavat kyynelkanavani valumaan. Mutta se ei jää siihen, nainen on päättänyt antaa piiskaa myös takareisille, jolloin minun on pakko ruveta anelemaan, että nainen loppettaisi.

Minä: Rouva lopettakaa, en kestä enää.
Rouva: No niin nyt kuulostaa jo paremmalta! Vaan ei ihan.. Numeroita ei ole edelleenkään tipahdellut suustasi.
Minä: Rouva hyvä, olkaa niin kiltti.
Rouva: Noh, olkoon. Kerta näyttäisi menneen perille, niin menköön tämän kerran. Mutta jos yrität karata kun irroitan raudat, niin saat toisen vielä pahemman käsittelyn. Ymmärsitkö?
Minä: ymmärsin, Rouva

Rouva auttaa minut ylös ja taluttaa tuolille. Hän kerkeää aukaista käsiraudat, jolloin puhelin soi.

Rouva: Odotat siinä nätisti. Et liiku yhtään mihinkään kun käyn vastaamassa puhelimeen.
Minä: selvä, Rouva

Jään istumaan penkille kun Rouva häviää keittiöön. En mieti edes sadasosa sekuntia kun jo vedän housut jalkaan ja suuntaan ovelle. Pahaksi onnekseni Rouva lopettaa puhelun ja palaa takaisin, jolloin olen kerennyt eteiseen. Koitan pinkaista ovelle, mutta Rouva saa napattua hiuksistani kiinni.

Rouva: Minähän sanoin, että pysy paikallasi!
Minä: Kiitos mulle riittää..
Rouva: Eihän me olla edes aloitettu... (ivallista naurua)

Rouvan kylmän viielä ääni saa minut hieman paniikkin. Alan rimpuilla ja laitan vastaan sen minkä kerkiän kun Rouva raahaa minut hiuksista takaisin huoneeseen. Rouva istuttaa minut penkille ja istuu itse päälleni, niin etten pääse nousemaan pois. Hän kahlitsee käteni raudoilla kiinni penkkiin ja riisuu housuni, jotka hädin tuskin ovat edes kiinni. Hän riisuu myös alushousuni, jolloin tunnen viileä ilmavirran.

Rouva laittaa jalat penkin jalkoihin nippusiteillä kiinni, jotten pääse potkimaan, myöskin siksi että pysyn paikallani. Rouva mittaillee minua katseellaan. Ilmeestä päätelleen luvassa on jotain mitä en edes uskalla ajatella...

Rouva: Noniin neiti. Nyt et pääse siitä mihinkään, joten alistu vain kohtaloosi. Tuollainen karkailu ei ole ollenkaan sopivaa.
Minä: Mut...
Rouva: Niin? Parempi kun olet hiljaa ja vastaat silloin kun kysytään.

Rouva hivelee piiskalla reisiäni ja yhtäkkiä napauttaa piiskalla. Huudan ja kiemurtelen, mutta penkissä ei ole paljoakaan liikkumatilaa. Saan toisenkin iskun joka on edellistäkin kovempi. Rouva ottaa leuastani kiinni ja kääntää päätäni itseään kohti. Koitan kääntää pääni pois, mutta ote vain tiukkenee. Nyt katsomme toisiamme silmästä silmään ja tiedän, että jos oma katseeni ei väistä, niin saan piiskasta.

Rouva: Voi tuota uppiniskaista uhmaa. Kyllä se vielä siitä taittuu kun vähän koulutetaan ja käsitellään. Jos et väistä katsetta, niin saat piiskasta ja taidatkin sen jo tietää.
Minä: Tiedän, Rouva
Rouva: Miksi sitten et ole jo laskenut katsettasi?
Minä: En suostu, Rouva

Saman tien piiska sivaltaa reittä, niin että tuntuu. Huudan täyttä kurkkua ja kiroan, jolloin iskuja tulee sarjassa.

Rouva: Nyt kannattaisi ihan oman mukavuuden vuoksi alistua.
Minä: kyllä, Rouva
Rouva: Noin, eihän se vaikeaa ollut?
Minä: ei, Rouva

Rouva kiertää tuolia kuin kissa kuumaa puuroa. Kuin arpoen, että kumpaanhan reiteen mahtuisi vielä pari iskua. Jo nyt reisien juovat näkyvät tummanpunaisina ja niitä kuumottaa, mutta Rouva jakelee niihin siitä huolimatta iskuja.

Rouva: Noniin, eiköhän tämä riitä tältä erää.
Minä: kiitän, Rouva
Rouva: Oleppa hyvä, tyttö

Rouva pistää piiskan sivuun ja tulee istumaan päälleni irrottaakseen käsiraudat, jotta saa paitani pois päältä. En pistä vastaan, vaan teen kuten Rouva sanoo. Hän laittaa raudat uudelleen kiinni ja suutelee kaulaani. Hätkähdän omaa kehon värinää. Ei sillä ettekö olisi aiemminkin naisten kanssa ollut, mutta tilanteeseen nähden tämä oli aika uutta.

Rouva: Nyt kiusaan sinua niin kauan kuin haluan, etkä sinä mahda sille mitään. Ei auta edes anelu.
Minä: Mutta Rouva, minun pitäisi palata maalaamaan..
Rouva: Hiljaa! Menet sinne vasta kun minän niin sanon.

Rouva rupeaa leipomaan toista rintaani kovakouraisesti. Samalla hän näykkii ja puree sitä saaden minut inisemään ja vinkumaan. Sama toistuu toisellekin rinnalle ja tunnen alkanavani kostua, mutta toivon ettei Rouva huomaa sitä, mutta se toive on turha. Rouva kuin lukien ajatukseni, vie kätensä hävylleni..

Rouva: Jaha, sitähän ollaan jo aika kosteana. Katsotaanpa saadaanko sinne tälläinen pieni kiva huristin.

Katson Rouvan kädessä olevaa kauko-ojattavaa vibraattoria. Koitan vetää reisiä yhteen mutta se ei onnistu. Rouva aloittaa rintojen käsittelyn uudelleen ja työntää samalla vibran sisälle. Hän loittenee minusta pistäen vibran päälle. Rouva käy hakemassa toisenkin tuolin, jolle hän istahtaa katsomaan kiemurteluani. Saan nopeasti ensimmäisen orgasmin. Koko kehoni kouristelee, mutten pääse liikkumaan mihinkään suuntaan.

Kun olen saanut kerättyä itseni, niin huomaan että Rouva on riisuutunut. Rouva on varsin vetävän näköinen, hoikka, lihaksikas... Rouva huomaa katseeni, joka vaeltaa hänen vartalollaan ylös alas.

Rouva: Taitaa tyttö tykätä?
Minä: .. kyllä, Rouva
Rouva: Arvasinhan minä..

Rouva käynnistää vibraattorin uudelleen. Hän tulee luokseni ja asettuu siten, että hänen häpynsä on naamani edessä. Rouva käskee nuolemaan häpyänsä, mutta koska emmin hetken, niin saan avokämmenellä poskelle. Nuole! Rouva käskee tiukalla sävyllä ja ottaa hiuksistani kiinni, ohajaten pääni lähemmäksi häpyä. Nyt nuole! Tai saat uuden läimäisyn.

Alan nuolemaan Rouvan häpyä, joka on jo todella kostea. Samalla Rouva lisää kierroksia sisälläni olevaan vibraan. Ei mene kauan kun Rouva alkaa voihkia, saaden orgasmin vasten kasvojani. Huomaan, että alan itsekin päästä uudelleen lähelle huippua, mutta Rouva sammuttaa vibran ennen sitä.

Rouva: Ei vielä tyttö, saat odottaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute