Herkku-puhelin
Työharjoittelussa
Anna

Kävelin katua pitkin korot kopisten kohti työharjoittelupaikkaani. Tänään on ensimmäinen päiväni siellä ja jännittää ihan hirveästi. Toivottavasti hame ja jakku eivät ole liikaa, mietin astuen toimiston ovesta sisään.
-Moi! Oon Anna ja mulla alkais toi työharjottelu tänään, sanoin aulassa olevalle sihteerille.
-Joo, Mika on vielä kokouksessa, mutta se loppuu ihan pian. Sä voit mennä tosta käytävää pitkin ja odottaa sen huoneessa. Se on kolmas ovi vasemmalta.
-Kiitos, vastasin ja lähdin kävelemään käytävää pitkin. Millainenhan tuleva pomoni on? Pohdin, koska en ollut vielä nähnyt häntä, koska sovimme harjoittelusta puhelimessa. Hän ei kuulostanut kovin vanhalta ehkä noin 40 vuotiaalta. Pitääkin muistaa kysyä kesätöitä täältä… Ajatukseni katkesi, kun löysin Mikan huoneeseen. Astuin epäröiden huoneeseen ja katselin ympärilleni. Huone oli siisti ja seinällä oli pari taulua, jotka molemmat olivat tunnettujen taiteilijoiden tekemiä. Menin lähemmäksi katsomaan tauluja, enkä kuullut kuinka joku saapui huoneeseen ennen kuin kuulin rykäisyn takaani.
-Kukas sä oot ja miten oot ränne eksyny? Mies kysyi ja näytti hieman vihaiselta.
-Öö.. Moi. Oon Anna ja tota.. Öö.. Mun työharjottelu alkaa tänää. Mut käskettiin tulla tänne, takeltelin jotakin kuulostaen ja näyttäen ajovaloihin joutuneelta peuralta.
-Ai sä oot Anna. Mä oon Mika, mies astui lähemmäksi ojentaen kättään. Tartuin käteen ja hymyilin ujosti.
-Sä voisit aloittaa vaikka kertomalla vähän tarkemmin mistä sun harjottelu koostuu, Mika istui pöydän taakse ja viittasi minua myös istumaan.
~
Vilkaisin kelloa ja huomasin sen olevan jo vartin yli neljä. Aika oli mennyt nopeasti ja uusi harjoittelija Anna, oli tehnyt ahkerasti töitä. Ei hullumpaa. Harvoin saa harjoittelijan joka on ahkera ja myös hyvän näköinen.
-Eiköhän Anna sun päiväs ole jo ohi, sanoin ja vilkaisin ikkunasta ulos. Siellä satoi ja huomasin Annan katselevan ikkunasta ulos ja näyttäen huolestuneelta. – Mä voin heittää sut kotiin, jos vlit odottaa puolisen tuntia.
-Se olis tosi kiva, jos vaan viitit. En tajunnut ottaa sateenvarjoa mukaan, Anna näytti helpottuneelta ja hymyili. – Voisin tehdä huomisia juttuja jo nyt, jos se sopii?
-Ennen sitä, jos viitsit niin voisit hakea vielä kahvia meille? Mulla ei pitäis mennä enää kauaa.
-Kahvi kyll kelpaa nyt, Anna hymyili ja lähti hakemaan kahvia. Huh, tunsin housuissa kovenevan. Eihän mulla nyt oikeasti ole mitään tekemistä enää. Haluan vain olla hetken Annan kanssa kahdestaan. Ehkä voisin kokeilla miten Anna reagoi, jos vahingossa kosken liian tuttavallisesti…
~
Huomasin hakiessani kahvia, että kaikki muut olivat jo lähteneet. Olimme siis kahdestaan Mikan kanssa ja mua alkoi jännittää. Olin huomannut miten Mika oli välillä katsonut mua hieman tavallista pidempään vaikka luulenkin ettei se mitään tarkoita.
Palasin työhuoneeseen ja vein kahvin Mikalle.
-Maidolla ilman sokeria, oleppa hyvä, hymyilin. Mika kiitti ja kuin vahingossa hänen kätensä viipyi tavallista kauemmin käteni vieressä. Värähdin. Mikan käsi oli lämmin ja pehmeä. Katseemme kohtasivat ja huomasin Mikan katseessa jotain mitä en ymmärtänyt. Hetki meni yhtä nopeasti ohi kuin oli alkanutkin.
Puolen tunnin päästä istuin jo Mikan autossa matkalla kotiin. Päivä oli ollut tosi mukava ja olin iloinen, että olin valinnut tämän paikan harjoitteluun. Auto pysähtyi kerrostalon eteen. Huomasin ajattelevani, että matka oli mennyt liian nopeasti ohi ja toivoin pääseväni uudestaankin kotiin Mikan kyydillä.
-Ootko sä kauan asunut täällä? Mika kysyi. Hänen kätensä vaivihkaa siirtyi reidelleni. Värähdin uudestaan ja tunsin miten tunnelma autossa muuttui kiihkeämmäksi.
-Parisen vuotta jo, vastasin ja tajusin silloin mikä Mikan katseessa aiemmin oli. Se oli kiihkoa. Vaistomaisesti nojauduin hieman Mikan kättä vasten ja tunsin miten käsi liikkui hieman ylemmäksi. – Mun varmaan pitäis nyt mennä. Koira odottaa jo ruokaa ja ulos pääsy, sanoin ääni hieman väristen. Seen sanottuani nousin autosta ja sanoin pikaisesti heipat ja kiiruhdin sisälle taakseni katsomatta. Mitä ihmettä muhun meni tuolla? Enhän mä voi tehdä näin. Mikahan on mun pomoni, ajattelin järkyttyneenä siitä mitä olin juuri äsken melkein tehnyt. Vaikka en voi kieltää sitä, että kosketus oli tuntunut hyvälle ja halusin lisää. Mun pitää illalla kaivaa pieni vibraattorini kaappini perältä pölyttymästä. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi sitä käyttänyt.
~
Saavuin aamulla työpaikalle juuri samaan aikaan Mikan kanssa. Katseemme kohtasivat hetkeksi ja huomasin ajattelevani eilistä. Käänsin katseeni pois ja aloimme työskennellä hiljaa.
Lounastauon koittaessa Mika sanoi tilanneensa meille lounasta huoneeseensa ja sanoi haluavansa jutella. Kalpenin ja pelkäsin jo, että Mika sanoisin harjoitteluni olevan ohi eilisen takia. Ei tämän näin pitänyt mennä.
-Älä suotta näytä tuolta. En mä sulle potkuja anna, Mika nauroi.
-Ai se näkyy mitä ajattelin, punastuin.
-Huomasin eilen autossa miten sun oli vaikeeta olla tekemättä mitään, Mika sanoi ja vilkaisin pieniä ja kiinteitä rintojani. Vilkaisin ja huomasin oven olevan lukossa ja sälekaihdinten olevan kiinni. Saisimme siis olla rauhassa.
-Sun kosketus tuntu niin hyvältä. Mun oli illalla pakko tehdä, paljastin ujosti ja punastuin enemmän.
-Mäkin ajattelin illalla sua ja sun ihania muotojas. Ihania pieniä rintojas ja kiinteitä pakaroitas, Mika sanoi kiihkeästi liikuttaen samalla käsiään rinnoilleni. Nojauduin taas automaattisesti Mikaa kohden ja huokaisu karkasi huuliltani tuntiessani Mikan kädet. Aloin aukasta paitani nappeja samalla hieman ujosti Mikaa katsoen. Sain paitani auki ja Mika näki pienet kiinteät rintani pitsisissä rintsikoissa.
-Luoja, sun tissit on ihanat, Mika huokaisi ja painoi huulensa rinnoilleni. Värähdin ja tunsin kuinka aloin kostumaan. Mika alkoi laskeutua alemmaksi riisuen samalla hameeni pois. Sen alta paljastui mustat sukkanauhaliivit ja niihin sopivat stringit että sukat. Mika suukotti kevyesti etumustani ennen kuin siirsi stringejäni sivuun.
-Mmmh… Voi Anna. Sä oot ihanan märkä, Mika mutisi ja painoi kielensä märkään pilluuni. Vavahdin ja äännähdin. Mikan kieli tuntui taivaalliselta. Kukaan ei ole nuollut yhtä ihanasti mua niin kuin Mika nuolee. Pian stringini olivat lattialla ja mä seisoin siinä Mika huoneessa paita auki ja rinnat näkyvissä pelkissä sukkanauhoissa ja sukissa.
-Sä näytät seksikkäältä. Oon aina halunnu tälläsen harjottelijan itelleni, Mika sanoi kiihkeästi ja aukaisi housujaan. – Nyt mä haluan, että sä maistat mua ennen kuin panen sua tossa pöydällä.
Ujosti polvistuin Mikan eteen ja katsoin kuinka Mikan kova, suhteellisen iso ja hieman käyrä kalu oli esillä ja odotti, että ottaisin sen suuhuni. Aukaisin suutani raolleen ja varovasti nuolaisin kielelläni aina tyvestä kärkeen asti. Maistoin jo Mikan hieman suolaisen maun ja halusin sitä lisää. Rohkeammin leikin kielelläni terskalla ja otin kalun pään suuhuni ja imin. Mika värähti ja painoi kätensä pääni päälle. Aloin ottaa kalua syvemmälle suuhuni ja imin ahnaammin. Katsoin ylöspäin ja oli ihana nähdä kuinka Mika nautti siitä, että otin häneltä suihin.
-Voi vittu. Anna, sä oot ihana, Mika huohotti. – Mun on pakko päästä sun sisälle ennen kuin tuun.
Mika nosti mut ylös lattialta. Menin pöydälle makaamaan mahalleni siten, että Mika näki takapuoleni ja valuvan tiukkuuden. Hitaasti Mika tuli taakseni seisomaan ja hieroi kalun kärjellä klittaani ennen kuin työntyi sisääni. Voi luoja, Mika tuntuu niin isolta, ajattelin ja päästin pienen vinkaisun.
-Ei kai suhun sattunu? Mika kysyi huolestuneena.
-Ei sattunu. Oot vaan niin ihanan iso, vastasin. Mika alkoi hitaasti työnnellä itseään sisälläni ja liikuin pöytää vasten työntöjen tahdissa. Yritin purra huultani, etten olisi liian kovasti huokaillut, kun Mika alkoi kovemmin ja voimakkaammin naida tiukkaa ja märkää pilluani. Aloin tuntea kuinka orgasmi alkoi vyörymään ylitseni.
-Mmmmh… Mikaaah.. Mä luulen, ett tuun ihan just, yllätin itseni sanomasta tuon ääneen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun puhun ääneen. Se oli pelkästään Mikan ansiota. Olin kiimaisempi kuin koskaan.
-Aaah.. Helvetti mähän laukeen kohta. Voi luoja Anna! Oot ihanan tiukka ja märkä. Miten sä voitkin tuntua näin hyvältä, Mika huohotti työntöjen tahdissa. – Vittu mä tuun kans nyt!
Ja silloin tunsin kuinka Mika tuli sisääni sykkien ja samalla hetkellä tuntui kuin olisin räjähtänyt. Silmissä pimeni hetkeksi ja purin huultani etten huutaisi ääneen. Sykähtelin Mikan ympärillä ja tunsin kuinka spermaa tuli yhä sisääni. Vilkaisin Mikaa ja hymyilin ujosti.
Hetken päästä Mika vetäytyi pois ja pyyhki hieman itseään.
-Sun varmaan kannattaa nyt mennä vessaan ennen kuin jätät vanan perääsi, kun kävelet, Mika virnisti ja ojensi hameeni. Puin nopeasti ja lähdin vessaan. Voi luoja. Mitä just tapahtu?! Posket punoittaen ajattelin äskeisestä ja toivoin, että voisimme tehdä tuon myöhemmin uudestaankin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute