Herkku-puhelin
Sai mieheni nöyräksi
janely

Erään kylpylän saunaosastolla kylvettiin takavuosina alasti miehet ja naiset sekaisin. Yleensä noissa tiloissa näkyi enemmän kuolaavia miehiä mulkut puolitanassa kuin naisia. Joskus saunoissa nähtiin myös nolostuneita miehenalkuja piilottelemassa kivikovia kikkeleitään. Olimme mieheni kanssa eräässä lämpöhuoneessa kun sisään astui nuori pariskunta, jotka istuutuivat lähes meitä vastapäätä. He virnuilivat ja suutelivat toisiaan. Mies silitteli tytön pulleita rintoja ja ilmeenkään värähtämättä tyttö nappasi kaverinsa mulkun käteensä ja alkoi rauhallisen runkkausliikkeen.

Mieheni katsoi minua ja teki lähtöä. Minä en aikonut hievahtaakaan. Tytön häpeilemätön runkkaus sai pojan kullin nousemaan täyteen mittaansa. Ja se kulli olikin tuonikäiselle pojalle aivan kuin kolme numeroa liian suuri. Istuimme mieheni kanssa puolentoista metrin päässä tuosta pariskunnasta. Tuon pojan kullin paksu terska heilui tytön liikutellessa kättään reippaassa tahdissa. Vaikutti siltä, että tämä pari ei esiintynyt ensimmäistä kertaa yleisön edessä.

Itseäni tilanne kiihotti valtavasti. Saatoin tuntea nesteideni valumisen jalkovälissä. Tuijotin häpeilemättä tuota nuorten touhua. Mieheni kullikin alkoi kohoilla tuota runkkausta katsellessa. Poika puristeli tytön tissejä yhä voimakkaammin. Kullin suonet pullistelivat kun tyttö jatkoi imemistään. Mieheni kullikin osoitti jo suoraan kattoa kohti. Se näytti kuitenkin tosi vaatimattomalta verrattuna tuon nuoren pojan jättiin. Tuo kiiltävä kulli sai minut aivan villiksi. Kiemurtelin lauteilla ja ajattelin itseni tuon tytön asemaan.

Sanaakaan sanomatta tyttö asettui lauteille polvilleen ja juuri kun oli ottamaisillaan kullin suuhunsa hän kääntyi meidän suuntaamme ja iski silmää minulle. Tilanne oli täysin epätodellinen. Istuin oman mieheni vieressä katsomassa kaunista nuorta pariskuntaa. Poika piteli tytön ruskeita hiuksia käsissään kun tyttö imi isoa kullia ja puristeli pojan muhkeina roikkuvia kivespusseja. Toisella kädellään tyttö sormeili omaa läpimärkää pimppiään. Ja tuo näky oli metrin päässä minun ja mieheni silmistä!!

Tyttö nousi seisomaan kasvot meidän suuntaamme ja otti kädellä kiinni tuosta jättikullista ja alkoi ohjata sitä kiiltelevään pimppiinsä. Hän istahti pojan syliin ja imaisi kullin sisäänsä ja aloitti häpeilemättömän naimisen kaverinsa sylissä. Pyöreät rinnat pompottelivat edessämme ja varsinkin tyttö haki katsekontaktia sekä minuun että mieheeni. Emme saaneet sanaa suustamme. Niin häkellyttävä tuo tilanne oli. Kauniimpaa näkyä oli vaikea kuvitella. Tyttö katsoi minua silmiin ja näytti runkkausliikettä mieheni suuntaan. Tuo pariskunta pani häpeilemättä edessämme ja innosti minua oman mieheni kimppuun.

Otin vankan otteen mieheni vehkeestä ja huomasin miten herkkänä hän oli. Hieroin terskaa pyörivin liikkein ja voimistin otettani ja olin aivan kiimainen. Jatkoin liukkaan terskan kurittamista ja pallien hieromista. Jättikullin omistaja sormeili tyttönsä nännejä ja katseli innostuneena minun runkkaustani. Kauaa ei mieheni yleisön edessä runkkailua kestänyt vaan ampui lastinsa alalauteille. Tytön noustessa paksun kullin päältä kuului liukas moiskahdus. He tekivät lähtöä saunasta ja tyttö vinkkasi minut peräänsä. En tiedä mitä ajattelin, mutta lähdin välittömästi heidän peräänsä. Suihkutiloissa oli vain pari vanhempaa miestä, mutta heidän ilmeensä olisi ollut näkemisen arvoinen.

Nuori poika kulki etummaisena valtava kullinsa heilahdellen askeleidensa tahdissa. Perässä kulkivat hänen tyttönsä, minä ja viimeisenä mieheni jo lerpahtanut kullinsa valuttaen viimeisiä spermojaan. He ryntäsivät ensimmäiseen vaatteidenvaihtokoppiin. Mahduimme kaikki sinne sisään. Näin miehestäni, että hän toivoi olevansa missä tahansa muualla, muttei varmaan uskaltanut jättää minua tuon nuorenparin kanssa. Poika kampesi tytön seinää vasten, nosti hänen toista jalkaansa ja luiskautti kullinsa tytön märkään pilluun.

Nyt naiminen oli kuin pornoleffasta. Litinä täytti tuon koko pukukaapin. Hetken kuluttua poika veti kullinsa ulos ja veti tytön kasvot eteensä. Hetken runkattuaan hänen lantionsa alkoi jännittyä ja hän laski isoimmat lastit mitä olen koskaan nähnyt tytön kasvoille ja osan suuhunkin. Pojan kulli säilytti seisokkinsa ja tyttö jatkoi sen runkkailemista. Nyt kuultiin koko tähänastisen session ensimmäiset sanat. Tyttö kysyi minulta: -Uskallatko sä koittaa miltä tää paksu kyrpä tuntuu sun käsissäs?

Mieheni yritti tehdä lähtöä mutta nuoripari seisoi oven edessä ja mitä teki tuo nuori poika. Hän ojensi kätensä ja vei sen sanaakaan sanomatta litimärälle pimpilleni. Toisella kädellään heän veteli esinahkaansa edestakaisin. Työnsin pilluani hänen kättään vasten. Mieheni ei saanut sanaa suustaan. Poika sormeili klitoristani varmoin ottein ja vei minun käteni hänen kullillensa. Se oli niin paksu että tuntui aivan epätodelliselta, ei kullilta lainkaan. Sormet tekivät työtään ja olin jo valmis hyppäämään tuon jättiläisen päälle itsekin.

Käteni runkkasi kuin automaatti tuota kullia ja sain elämäni orgasmin pojan jatkaessa klitorikseni kieputtamista. Hän jatkoi minun pilluni hieromista vielä nytkähdellessäni orgasmini kourissa. Rojahdin lattialle istumaan kaiken saaneena. Poika otti tyttöystäväänsä edelleen takaapäin ja tyttö yritti tarttua mieheni kulliin ja katsoi minun suuntaani ja auttoi minut ylös lattialta. He asettivat minut nelinkontin lattialle ja poika alkoi työntää kulliaan vastustamattomasti sisääni takaapäin. Tuo jättikulli todella osasi tyydyttää minut. Paksun kullin liikehdintä sisälläni sai minut laukeamaan nopeasti uudelleen. Tyttö runkkasi vieressä miestäni joka ei näyttänyt olevan pahoillaan tilanteesta vaan laski jo toiset mällinsä pukkarin lattialle. Toivuimme hetken kaikki tilanteesta ja toivoin tapaavamme heidät näissä merkeissä vielä uudelleen.......;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute