Herkku-puhelin
Side Silmillä
Jalmari1979

Kello lähenee kuutta. Olet odottanut tätä koko viikon ja nyt se vihdoin tapahtuu. Vedät makuuhuoneesi verhot kiinni ja riisut parisänkysi päiväpeiton. Käyt avaamassa ulko-oven ja jätät sen raolleen. Palaat makuuhuoneeseen, riisut alusvaatteesi ja käyt keskelle sänkyä kontalleen odottamaan saapumistani. Otat vielä yöpöydältä siteen, jolla sidot silmäsi...

Saavun kerrostalon eteen, jossa asut. Olet lähettänyt minulle ihania alastonkuvia enkä malta odottaa, että vihdoin näen sinut. Astun kiihottuneena rappuun ja otan hissin viidenteen kerrokseen.
En kirjaimellisesti meinaa pysyä housuissani kun näen raollaan olevan ovesi. Yhteisestä fantasiastamme tulee pian totta.

Astun asuntoosi sisälle ja jätän takkini ja kenkäni eteiseen. Kävelen olohuoneen poikki makuuhuoneeseen, jossa minua odottaa ihana näky: odotat minua alasti pylly pystyssä ja side silmillä. Riisun vaatteeni ja päästän täydessä tanassa sojottavan meisselini vapauteen ja käyn polvilleni perseesi taakse.

Peppusi on ihanan iso ja pyöreä. Hyväilen peppusi kaarta ja nuolen molempia pakaroita kiimasta huohottaen. Työnnän sormeni posliinipilluusi, olet hyvin kostea ja tiukka. Suukottelen vielä herkkupeppuasi ja läiskäytän persepalleroitasi leikkisästi kämmenelläni.

Kurottaudun hyväilemään isoja ja pallomaisia tissejäsi, niiden silkkinen pinta tuntuu pakahduttavan ihanalta. Hyväilen vielä nänniesi kärkiä etusormilla kiusoittelevan hitaasti sormiani pyöritellen. Huohotuksestasi päätellen tunnut pitävän siitä mitä teen.

Käyn kasvojesi eteen, jotta saat ottaa minulta suihin. Hymyn kare käy huulillasi, koska tiedät, mitä seuraavaksi tapahtuu. Olen lähettänyt sinulle kuvia kalustani ja tiedät että se on varsin kookas. Otat jäykän patukkani suuhusi ja lutkutat sitä innokkaasti. Välillä nuolet kyrpäni vartta ja runkkaat sitä myös kädelläsi. Et ole selvästikään ensimmäistä kertaa asialla, olethan jo kolmikymppinen.

Paljaiden huulien puristus tuntuu ihanalta ja minun täytyy keskittyä etten lennätä lastejani suuhusi. Silitän vaaleita hiuksiasi ja hetken ajan painelen kevyesti päätäsi lutkutuksen tahtiin.

Jossain vaiheessa alan olla niin kiimassa, että minun on pakko päästä panemaan sinua. Asetun taas perseesi taakse. Maltan vielä hetken mieleni ja nuolen vielä pakaroitasi hitaasti nautiskellen. En kestä enää ja asetan kivikovan meisselini pillusi huulille. Olet antanut minulle luvan panna paljaalla, kunhan en laukea sisällesi. Otan perseestäsi otteen ja alan nussimaan sinua.

En ole saanut paljaalla pitkään aikaan ja tiukan pillusi puristus tuntuu niin ihanalta. Nyt voihkit äänekkäästi ja anot että panisin kovempaa. Teen työtä käskettynä ja panen aivan hulluna. Iso perseesi näyttää niin mahtavalta alapuolellani kulta. Tunnen lähestyväni huippua ja sinäkin huudat laukeavasi. Tunnen kuinka pillusi alkaa sykkiä kyrpäni ympärillä ja vedän kaluni ulos. Ruiskutan spermani perseellesi ja orkku tuntuu niin hyvältä että jalat meinaavat pettää altani.

Palauduttuani orgasmista, puen vaatteeni ja poistun asunnostasi. Katson vielä kuinka ihanalta näytät pylly pystyssä. Spermani valuvat jo reittäsi pitkin lakanoille.

Panomme pyörii vielä mielessäni, kun odotan bussia kotiin. Bussissa huomaan, että olet lähettänyt minulle tekstiviestin. ”Oli ihanaa. Kiitos : )”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute